Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

zizu1991
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la zizu1991 » 17 okt 2012, 23:17

4 puta :!: :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 17 okt 2012, 23:21

admin je napisao/la:Tema nije Ivica Osim. Oni koji su započeli sa pričom o Ivici Osimu su banovani, a oni koji nastave isto će biti banovani. Još uvijek čistim, pa sam nekako ubjeđen da će biti još banovanih.

Koliko sam puta napisao banovan:)
admine treba te BANOVATI ! :mrgreen:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 17 okt 2012, 23:26

admin je napisao/la:Tema nije Ivica Osim. Oni koji su započeli sa pričom o Ivici Osimu su banovani, a oni koji nastave isto će biti banovani. Još uvijek čistim, pa sam nekako ubjeđen da će biti još banovanih.

Koliko sam puta napisao banovan:)
"banovan" bez ikakvih sufiksa si napisao egzaktno niti jednom... osim u zadnjoj rečenici :mrgreen:

ontopic: reče i gospodin ivica osim da safet treba tek da pronađe nekim igračima prava mjesta i da reprezentacija može dosta bolje igrati... da ne bude kako samo pojedini forumaši zanovijetaju...
Zadnja izmjena: Zeman, dana/u 17 okt 2012, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
NAPRIJED NARODE!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 okt 2012, 23:27

Samo da kazem, necu sad pricat o Osimu, nego samo o njegovoj izjavi. :D

Ovo sto je rekao da Pandza mora igrat bolje, vjerujem da je se zeznuo i mislio na Mujdzu. Slazem se 100% u tom slucaju. Prije je letao gore dolje i imao odlicne ubacaje, sad ga ima sve manje a Bogami ispada i u odbrani. Imam osjecaj da nismo bili ni blizu svog maksimuma u ove dvije utakmice, mnogo igraca je podbacilo. Ali i to je odlika ozbiljnih ekipa da se kupe poeni i kad igra nije najbolja.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 okt 2012, 23:31

Ma on se izgubio s obzirom na nove zadatke, čitavu stranu krpi, pa se vraća, ipak i nije ni imao neku dozvolu da probija po desnoj strani, s obzirom na Vedu, Misketa, pa i Pjanića koji je stalno mijenjao pozicije.
Naravno da ovo ne govorim da ga branim, al mislim da je njegovo kretanje u ove dvije utakmice Pape misaono ograničio.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 17 okt 2012, 23:32

I ja sam skonto da je mislio na Mujdžu (napravio lapsus sa pominjanjem Pandže), koji ne može sam držati desnu stranu kao sinoc ili protiv Latvije i Grčke....potroši se za poluvrijeme i u drugom pol. samo defanzivu igra. Moramo ojacati desnu stranu svakako.
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 17 okt 2012, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 okt 2012, 23:33

ripper je napisao/la:I ja sam skonto da je mislio na Mujdžu (napravio lapsus sa pominjanjem Pandže), koji ne može sam držati desnu stranu kao sinoc ili protiv Latvije i Grčke....potroši se za poluvrijeme i u drugom samo defanzivu igra. Moramo ojacati desnu stranu svakako.
Govorim vec duze vrijeme, Misimovic mora na klupu. Naravno Stevanovic bi usao. Samo Pape mora imat muda to uradit, jer nije Miske bilo ko. A uz to znamo svi da ce pojedini Susicu psovat sve zivo i mrtvo ako stavi Misimovica na klupu i izgubimo od Grcke. Upitna je i reakcija Zvjezdana samog.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 okt 2012, 23:37

Ali pošto Safet nema muda, od tog ništa :P
Tako da i u martu sve isto, tamam da Ronaldo zaigra za nas, teško će u prvu postavu :P

E haj sad nek ponovo napadaju gringa kako je ovo,ono, šta on priča mjesecima Ivica potvrdi za par minuta interviju sve :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 17 okt 2012, 23:38

Cartman je napisao/la:
ripper je napisao/la:I ja sam skonto da je mislio na Mujdžu (napravio lapsus sa pominjanjem Pandže), koji ne može sam držati desnu stranu kao sinoc ili protiv Latvije i Grčke....potroši se za poluvrijeme i u drugom samo defanzivu igra. Moramo ojacati desnu stranu svakako.
Govorim vec duze vrijeme, Misimovic mora na klupu. Naravno Stevanovic bi usao.
Ja kad sam to pisao ,mene su ovdje napadali ;) ....Miske je naša legenda i najbolji bi bio da kao svjež i džoker ulazi zadnjih 20-30 minuta kad se ekipe umore i opadne tempo igre....da svojim potezom (asist i gol) riješi pobjednika.
Međutim mnogi smatraju da je Miske nezamjenjiv , a realno on je dosta izgubio na brzini i pokretljivosti usljed i godina i ozljeda i promjena klubova...ja volim i maksimalno cijenim Misketa za sve što je dao za našu reprezentaciju, ali mislim da bi mali Stevanović donio novu svježinu i dimenziju igre po densoj strani.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 okt 2012, 23:40

Da je Miske u boljoj formi, da ima kondicije, mogli bi igrati klasičnu 4 - 4 - 2 formaciju sa dvojicom CMF Misketom i Pjanićem, i sa krilima Lulom i Stevanovićem, naravno da bi ta formacija iziskivala stalnu trku i poziciono igranje u obrani, a tu nema nigdje Misketa.
Moje mišljenje je također da ovoj / sadašnjoj reprezentaciji, bez obzira na to što je moj najdraži igrač, Miske predstavlja veliki teret, dok je u ovakvoj formi, samo slabi i obranu i napad reprezentacije.
Mislim da bi krilo, pravo krilo, dobro odradilo poziciju njemu namjenjenu i ispunjavalo defanzivne zamisli Sušića.
Jedino da promijeni sistem igre na 4 - 2 - 3 - 1 pa izbaci Vedu, a stavi Pjanića sa Zahom na DMF, a ostavi Misketa na AMF, tako bi i krila imali, al bi se gubila osnovna koncepcija i zamisli Papetove igre.
Jedno je sigurno, Miske mora vani, al ne vjerujem da će se to desiti.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 17 okt 2012, 23:41

Zavisi sve od stanja sa povredama i formom . Imamo mi jos do Grcke plaho

Samo da svi budu zdravi i onda nek Safet pravi sastav kako on misli da je najbolje
Thomas Müller - Fußballgott

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 okt 2012, 23:44

legenda reala je napisao/la:Ali pošto Safet nema muda, od tog ništa :P
Tako da i u martu sve isto, tamam da Ronaldo zaigra za nas, teško će u prvu postavu :P

E haj sad nek ponovo napadaju gringa kako je ovo,ono, šta on priča mjesecima Ivica potvrdi za par minuta interviju sve :mrgreen:
Pa nema on bezveze Ivicu na avataru. :D

Nego ozbiljno, Gringo pise odlicne postove, samo sto se stalno svadja sa Haretom pa se to izgubi u uvredama i provokacijama.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 okt 2012, 23:47

A ozbiljno, gdje nam je @gringo, nema ga ? :? :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 okt 2012, 23:54

Cartman je napisao/la:Nego ozbiljno, Gringo pise odlicne postove, samo sto se stalno svadja sa Haretom pa se to izgubi u uvredama i provokacijama.
Al ovo najiskrenije, dečko dosta stvari napiše kako jeste, al se ne smiješ složiti s njim, hare te odma proglasi Rajkanovcem i neprijateljem države br.1 :mrgreen: :lol:

al ja ne bih mogo ovdje post napisati da hareta ne spomenem nema šanse, on je zaštitni znak ovog PDF-a
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 okt 2012, 00:04

Igracu pronaci poziciju???Pa vecina pozicija ljudi igraju i u klubovima.Drugo je sad sto su ovi sami od sebe donekle (malo zakazali)Iako je sramota pricati da je iko zakazao jer po prvi put smo vec cetvrto kolo za redom na prvom mjestu u grupi.
Niko nam nije kriv sto u 16 godina nemamo cestito lijevog beka ni za lijeka.ili bojkotuje ili se oprastaju.
Ovo sve ili je priuceno,ili ni blizu kvaliteta za jace tekme.
Posto ivica zna sloziti pricu,nebi mu bilo lose da obidje Kolasinca,Alena,Svajcarce one,jer mu spika ide.
Pomoci i strucnom stabu i sebi,ovako se lopta prebacuje na drugog i vrijeme prolazi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 okt 2012, 00:08

Ne znam što si ti @ legenda, nešto na @hareta, meni nikada čovjek ništa nije rekao, a evo ovdje sam već... ne znam kada sam se prijavio :mrgreen:
@hare je upravu, mogao bi Osim malo da urgira istina za volju.

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 18 okt 2012, 00:12

a jbt pogledajte samo naslova na portalima.ko da smo se plasirali vec. niko ne konta da smo nakon sinocnje veceri korak dalje od brazila. grci su prakticno rijesili pitanje prvog mjesta pobjedom u slovackoj a nama opet slijedi baraz i neki portugal

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 okt 2012, 00:13

Nikad ja nisam protiv hareta, čak se u dosta stvari sa njim i slažem, evo u ovom postu iznad npr. potpuno ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 okt 2012, 00:15

Kako su riješili, ako mi njih pobjedimo u Zenici, može svašta da bude do kraja.
Da se ne bavimo matematikom, ima još skoro pola godine do tekme, tako da.... sve će se vidjeti i znati.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 18 okt 2012, 00:20

Ma @Hare je stari kontraš, vazda pila naopako :D :lol: . Hebo me svak ako je njega ikad iko ubjedio u nešto :lol: :lol: :mrgreen: ali ja ga cijenim bez obzira na sve, jer nikad nije vrijeđao druge forumaše a istrpio je dosta uvreda od drugih.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.