Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
admine treba te BANOVATI !admin je napisao/la:Tema nije Ivica Osim. Oni koji su započeli sa pričom o Ivici Osimu su banovani, a oni koji nastave isto će biti banovani. Još uvijek čistim, pa sam nekako ubjeđen da će biti još banovanih.
Koliko sam puta napisao banovan:)
"banovan" bez ikakvih sufiksa si napisao egzaktno niti jednom... osim u zadnjoj rečeniciadmin je napisao/la:Tema nije Ivica Osim. Oni koji su započeli sa pričom o Ivici Osimu su banovani, a oni koji nastave isto će biti banovani. Još uvijek čistim, pa sam nekako ubjeđen da će biti još banovanih.
Koliko sam puta napisao banovan:)
Govorim vec duze vrijeme, Misimovic mora na klupu. Naravno Stevanovic bi usao. Samo Pape mora imat muda to uradit, jer nije Miske bilo ko. A uz to znamo svi da ce pojedini Susicu psovat sve zivo i mrtvo ako stavi Misimovica na klupu i izgubimo od Grcke. Upitna je i reakcija Zvjezdana samog.ripper je napisao/la:I ja sam skonto da je mislio na Mujdžu (napravio lapsus sa pominjanjem Pandže), koji ne može sam držati desnu stranu kao sinoc ili protiv Latvije i Grčke....potroši se za poluvrijeme i u drugom samo defanzivu igra. Moramo ojacati desnu stranu svakako.
Ja kad sam to pisao ,mene su ovdje napadaliCartman je napisao/la:Govorim vec duze vrijeme, Misimovic mora na klupu. Naravno Stevanovic bi usao.ripper je napisao/la:I ja sam skonto da je mislio na Mujdžu (napravio lapsus sa pominjanjem Pandže), koji ne može sam držati desnu stranu kao sinoc ili protiv Latvije i Grčke....potroši se za poluvrijeme i u drugom samo defanzivu igra. Moramo ojacati desnu stranu svakako.
Pa nema on bezveze Ivicu na avataru.legenda reala je napisao/la:Ali pošto Safet nema muda, od tog ništa![]()
Tako da i u martu sve isto, tamam da Ronaldo zaigra za nas, teško će u prvu postavu![]()
E haj sad nek ponovo napadaju gringa kako je ovo,ono, šta on priča mjesecima Ivica potvrdi za par minuta interviju sve
Al ovo najiskrenije, dečko dosta stvari napiše kako jeste, al se ne smiješ složiti s njim, hare te odma proglasi Rajkanovcem i neprijateljem države br.1Cartman je napisao/la:Nego ozbiljno, Gringo pise odlicne postove, samo sto se stalno svadja sa Haretom pa se to izgubi u uvredama i provokacijama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.