Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Jutros sam imao dobar osjećaj i znao sam da ćemo dobiti 100%.
Pokazali smo da smo svjetska reprezentacija i čestitke svima koji su dali doprinos u ovoj velikoj pobjedi. Ne bih nikoga izdvajao, jednostavno sve je bilo savršeno odrađeno, od priprema za meč, taktičkih ideja i na kraju zalaganja igrača.
Nije još gotovo, nema opuštanja, ali ako budemo djelovali ko večeras, nema sumnje da ćemo otići tamo gdje zaslužujemo biti, a to je Brazil. Kakvo je slavlje poslije tekme bilo...
Pozdrav domovini!
Pokazali smo da smo svjetska reprezentacija i čestitke svima koji su dali doprinos u ovoj velikoj pobjedi. Ne bih nikoga izdvajao, jednostavno sve je bilo savršeno odrađeno, od priprema za meč, taktičkih ideja i na kraju zalaganja igrača.
Nije još gotovo, nema opuštanja, ali ako budemo djelovali ko večeras, nema sumnje da ćemo otići tamo gdje zaslužujemo biti, a to je Brazil. Kakvo je slavlje poslije tekme bilo...
Pozdrav domovini!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Pozdrav.Sarajevo1946 je napisao/la:Jutros sam imao dobar osjećaj i znao sam da ćemo dobiti 100%.
Pozdrav domovini!
Mene najvise nerviraju Lulic i Ibisevic sa svojom ocajnom tehnikom, driblinzima i prodorima.
Nema sta bore se oni, ginu za reprezentaciju, ali tehnika 0 poena.
Nema sta bore se oni, ginu za reprezentaciju, ali tehnika 0 poena.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Makaveli ne rise, mislim u pravu si, al ne rise
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- DzoleZeljo
- Kontakt:
NOC ZA PAMCENJE....

Ja sam pjan od 7 sati i meni je lijepoooooooooooooooooo 

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Principatus
- Kontakt:
Pa bas je Ibisevic danas i tehnicki i u duelu veoma jako odigrao.
Nego sto se tice onog "navijanja" u RSu za Grcku i sad sprdanja sa nase strane tipa u BL se 2X tuguje i tako dalje. Ionako sam misljenja, da svako treba navijati kako njemu pase, jer srce nemozes natjerati. Ali isto tako je bilo i ljudi koji su simpatisali sa BiH, iako to nije uobicajeno u njihovoj sredini. I uvjek se treba vise osvrtati na tu pozitivu, nego na onu staru negativu, ne treba se uvjek u krugu vrtiti. Mislim da ako iko zeli da nam se pridruzi u ovome svemu, to treba postovati. A ako ne, isto tako.
Ovo je jos uvjek tako nestvarno dobro, kvalifikacije nisu jos rijesene, ali jedan dobar dio. Ako nam jos kadar ojaca do sljedecih utakmica, niko nas nece moci zaustaviti, da odemo na ovo SP. Momci su odradili posao prejako i mislim da im nemozemo biti dovoljno zahvalni za ove momente.
Nego sto se tice onog "navijanja" u RSu za Grcku i sad sprdanja sa nase strane tipa u BL se 2X tuguje i tako dalje. Ionako sam misljenja, da svako treba navijati kako njemu pase, jer srce nemozes natjerati. Ali isto tako je bilo i ljudi koji su simpatisali sa BiH, iako to nije uobicajeno u njihovoj sredini. I uvjek se treba vise osvrtati na tu pozitivu, nego na onu staru negativu, ne treba se uvjek u krugu vrtiti. Mislim da ako iko zeli da nam se pridruzi u ovome svemu, to treba postovati. A ako ne, isto tako.
Ovo je jos uvjek tako nestvarno dobro, kvalifikacije nisu jos rijesene, ali jedan dobar dio. Ako nam jos kadar ojaca do sljedecih utakmica, niko nas nece moci zaustaviti, da odemo na ovo SP. Momci su odradili posao prejako i mislim da im nemozemo biti dovoljno zahvalni za ove momente.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Sta reci nakon jedne ovakve predstave...
Sve je dijelovalo savrseno i ovom utakmicom smo pokazali da smo u stanju pobjediti u jednoj kljucnoj utakmici i da smo dosli do odabranog drustva (top 10) kada su reprezentacije u Evropi u pitanju.
Sve je dijelovalo savrseno i ovom utakmicom smo pokazali da smo u stanju pobjediti u jednoj kljucnoj utakmici i da smo dosli do odabranog drustva (top 10) kada su reprezentacije u Evropi u pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Blue_He4rt
- Kontakt:
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
aleeeeeeeeeeeeee aleeeee aleeeeeeeeeeeeeeeeee
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
"The uploader has not made this video available in your country."ulaznica je napisao/la:Cijela utakmica!![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako vec se postavlja na Bosanski forum, onda valjda treba dozvoliti i ljudima iz Bosne, da mogu gledati video... De kralju, ako si ti stavio video na YT, u opcijama tamo stavi da i iz Bosne se to moze gledati. :

Postovanje treba zaraditi.
Jel ovo bila neka utakmica veceras, sta je ovo??
E haj sad ti nemoj vec pocet skupljat lovu za Brasil

E haj sad ti nemoj vec pocet skupljat lovu za Brasil
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
-
- Kontakt:
Aj nek neko stavi snimak tekme molim vas 

u ime srba i grka ko ima neka ........
Ovo je veoma fino vidjeti

Zadnja izmjena: Durden, dana/u 23 mar 2013, 02:43, ukupno mijenjano 1 put.
KODRO je napisao/la:u ime srba i grka ko ima neka ........

Banjaluka...
Dva poraza za obe nozdrve...
A u usta Kosovo republjik...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Rockefeller
- Kontakt:
Dobro prezime u ovog ambasadora Grčke u BiH: Gadis. 

- storm_raider
- Kontakt:
Jos kada shvatis da je ovo sve bez Pjanica i Salihovica bilo, onda te stvarno neki strah obuzme...
Sport je lijek za tijelo i duh.
mene je podsjetilo na onu utakmicu s Portugalom kad nas je Ćiro vodio,1:0 kad smo izgubili na BP(Salihović dobio crveni)..večeras posle našeg prvog gola bilo je suđenje dosta ok Džeko je skoro svaki duel dobio i prekršaji su svirani nad njim,i simuliranje Grka par puta nije prošlo sve u svemu odlično suđenje..Rockefeller je napisao/la:Al' kako je ovaj sudija bio počeo... već me bio debelo iznervir'o. Kasnije nas je popustio.
Koga sad izbacit iz ekipe da oni uđu igratstorm_raider je napisao/la:Jos kada shvatis da je ovo sve bez Pjanica i Salihovica bilo, onda te stvarno neki strah obuzme...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.