Zenske selekcije

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

akisarajevo92
Kontakt:

Re: Zenske selekcije

Post Postao/la akisarajevo92 » 26 jun 2021, 14:37

Nirton je napisao/la:
26 jun 2021, 14:33
akisarajevo92 je napisao/la:
26 jun 2021, 14:31
đe neces biti ponosan kad je ovo najveci uspjeh u ekipnom sportu na velikom takmicenju otkad postoji ova drzava (ne racunam mladje selekcije)
Sjedeća odbojka? :?
Ne racunam ni paraolimpijske sportove
Don't believe the hype.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 26 jun 2021, 14:37

26 jun 2021, 14:37
Nirton je napisao/la:
26 jun 2021, 14:33
26 jun 2021, 14:31
đe neces biti ponosan kad je ovo najveci uspjeh u ekipnom sportu na velikom takmicenju otkad postoji ova drzava (ne racunam mladje selekcije)
Sjedeća odbojka? :?
Ne racunam ni paraolimpijske sportove
Onda jeste. :thumbup:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 26 jun 2021, 14:41

Svaka cast ekipi na pravim vrjednostima.

ShaquilleoNeal2560
Kontakt:

Post Postao/la ShaquilleoNeal2560 » 26 jun 2021, 14:47

retromoos je napisao/la:
26 jun 2021, 14:36

Jones postala prava Bosanka. Lojo veliki gospodin :bih:
Zipa te osmijehe na kraju, sad su mi jos drazi.
Jel ovo Jose Ramon pustio gasolinu hahahh ?

Swanfilter
Kontakt:

Post Postao/la Swanfilter » 26 jun 2021, 14:53

Jel se meni cini, il Jones ama bas totalno podsjeca na KD kada sutira? Svaki pokret od pocetka do konacnog izbacaja ...

Tek sad vidim kolika je bila steta neigranje Marice protiv Francuske. Velika steta ...

Uzitak je ove cure gledati i nadam se SP, a onda i OI. Jones cilja na to i do tada ce biti dio ekipe ...

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 26 jun 2021, 14:55

Jones: Niko nije očekivao od naše male države da postigne ovakav veliki rezultat
:ljepota:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 26 jun 2021, 14:58

Swanfilter je napisao/la:
26 jun 2021, 14:53
Jel se meni cini, il Jones ama bas totalno podsjeca na KD kada sutira? Svaki pokret od pocetka do konacnog izbacaja ...

Tek sad vidim kolika je bila steta neigranje Marice protiv Francuske. Velika steta ...

Uzitak je ove cure gledati i nadam se SP, a onda i OI. Jones cilja na to i do tada ce biti dio ekipe ...
Jap,ista mehanika suta kao u KDa.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Swanfilter
Kontakt:

Post Postao/la Swanfilter » 26 jun 2021, 15:00

L-Train je napisao/la:
26 jun 2021, 14:58
Swanfilter je napisao/la:
26 jun 2021, 14:53

Jap,ista mehanika suta kao u KDa.

Ma, preslikano. Al, rekoh, da preupitam bolje poznavaoce ...

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 26 jun 2021, 15:03

Surreal je napisao/la:
26 jun 2021, 14:55
Jones: Niko nije očekivao od naše male države da postigne ovakav veliki rezultat
:ljepota:
Koja kraljica :bow:

ShaquilleoNeal2560
Kontakt:

Post Postao/la ShaquilleoNeal2560 » 26 jun 2021, 15:05

Zao mi što Mišeljić i Gligić nisu dobile minute,kad se znalo već da neće Irena i Marica nece igrati trebao je dati i njima 4-5 minuta kao i Dragani.

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 26 jun 2021, 15:07

Kakva objava Marice Gajic:
Dragi naši navijači, prijatelji i sugrađani,

Prije svega vam se moramo zahvaliti na ogromnom broju poruka podrške koje ste nam slali dok smo se na Evropskom prvenstvu borile da ostvarimo što bolji rezultat za našu domovinu. Ne možete ni zamisliti koliko su nam značile te emocije kojima ste nas hranili, bili ste naša snaga u najtežim trenucima. Ovo što smo ostvarile poklanjamo svima vama u Bosni i Hercegovini, to je uspjeh svih nas. Zajednički, bez ikakvih podjela, kako i treba biti.

Nažalost, ima i onih kojima ne možemo uzvratiti na lijepim riječima.

Bile smo zapanjene količinom čestitki političara s najviših nivoa vlasti, a koji predhodno nisu izdvojili ni pfeninga za naše pripreme. Da ne govorimo kako takođe od njih nismo dobile bilo kakvu nagradu za plasman na Eurobasket, kao ni za ulazak među najboljih osam ekipa Evrope. Raznih obećanja i inicijativa je bilo, ali očito je tek riječ o jeftinom populizmu, jer nikad nisu realizovana. Bez obzira koje bilo opravdanje za takav maćehinski tretman reprezentacije, nije u redu da političke poene na našem uspjehu grabe oni koji do jučer nisu htjeli ni da nas pogledaju.

U tom smislu, želimo nešto reći i o spektakularnom dočeku koji se, kako čujemo, priprema za nas u Sarajevu. Nema potrebe za blještavilom i rasipanjem. Mi smo to shvatile po dolasku na pripreme u Fojnicu, gdje su nas stotine mališana dočekale s pjesmom i zastavama naše zemlje, kada je malo ko bio uz nas. Takav doček, prije samog Eurobasketa, pamtit ćemo dok smo žive. Takav doček želimo i u Sarajevu, ispred Vijećnice, jednostavan, ali emotivno bogat. Pjevat ćemo i radovati se. Ništa nam više ne treba. Imamo jedni druge, to je više nego dovoljno.

Novac koji ste namijenili našem spektakularnom dočeku željele bismo da poklonite košarkaškim klubovima i školama košarke u Bosni i Hercegovini, kako bismo sutra svi skupa mogli neke nove klince i klinceze gledati u dresu reprezentacije na evropskim i svjetskim prvenstvima. To će biti najveća nagrada koju možemo dobiti, i mi i zemlja koju toliko volimo! :clap: :bih: :bih:

ShaquilleoNeal2560
Kontakt:

Post Postao/la ShaquilleoNeal2560 » 26 jun 2021, 15:08

NerminFatic je napisao/la:
26 jun 2021, 15:07
Kakva objava Marice Gajic:
Dragi naši navijači, prijatelji i sugrađani,

Prije svega vam se moramo zahvaliti na ogromnom broju poruka podrške koje ste nam slali dok smo se na Evropskom prvenstvu borile da ostvarimo što bolji rezultat za našu domovinu. Ne možete ni zamisliti koliko su nam značile te emocije kojima ste nas hranili, bili ste naša snaga u najtežim trenucima. Ovo što smo ostvarile poklanjamo svima vama u Bosni i Hercegovini, to je uspjeh svih nas. Zajednički, bez ikakvih podjela, kako i treba biti.

Nažalost, ima i onih kojima ne možemo uzvratiti na lijepim riječima.

Bile smo zapanjene količinom čestitki političara s najviših nivoa vlasti, a koji predhodno nisu izdvojili ni pfeninga za naše pripreme. Da ne govorimo kako takođe od njih nismo dobile bilo kakvu nagradu za plasman na Eurobasket, kao ni za ulazak među najboljih osam ekipa Evrope. Raznih obećanja i inicijativa je bilo, ali očito je tek riječ o jeftinom populizmu, jer nikad nisu realizovana. Bez obzira koje bilo opravdanje za takav maćehinski tretman reprezentacije, nije u redu da političke poene na našem uspjehu grabe oni koji do jučer nisu htjeli ni da nas pogledaju.

U tom smislu, želimo nešto reći i o spektakularnom dočeku koji se, kako čujemo, priprema za nas u Sarajevu. Nema potrebe za blještavilom i rasipanjem. Mi smo to shvatile po dolasku na pripreme u Fojnicu, gdje su nas stotine mališana dočekale s pjesmom i zastavama naše zemlje, kada je malo ko bio uz nas. Takav doček, prije samog Eurobasketa, pamtit ćemo dok smo žive. Takav doček želimo i u Sarajevu, ispred Vijećnice, jednostavan, ali emotivno bogat. Pjevat ćemo i radovati se. Ništa nam više ne treba. Imamo jedni druge, to je više nego dovoljno.

Novac koji ste namijenili našem spektakularnom dočeku željele bismo da poklonite košarkaškim klubovima i školama košarke u Bosni i Hercegovini, kako bismo sutra svi skupa mogli neke nove klince i klinceze gledati u dresu reprezentacije na evropskim i svjetskim prvenstvima. To će biti najveća nagrada koju možemo dobiti, i mi i zemlja koju toliko volimo! :clap: :bih: :bih:
Popišale se po političarima i ostalima koji nisu ništa uradili ni mrdnuli koraka za ovu reprezentaciju.

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 26 jun 2021, 15:12

Najezio sam se citajuci ovo. Ova djevojka definitivno zasluzuje sve pohvale.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 26 jun 2021, 15:14

Kad su političari za koga mrdnuli, sa se i 10% ulaze u sport, a talenat ima, mnogo veće uspjehe bi imali.
Ovako žali Bože ljudi koji nas vode i ove naše lijepe države.

Svaka čast na pismu, skidam kapu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 26 jun 2021, 15:15

Ima jos koliko hoces sportova za koje se marke ne izdvaja,posebno kada su zene u pitanju.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

ShaquilleoNeal2560
Kontakt:

Post Postao/la ShaquilleoNeal2560 » 26 jun 2021, 15:16

emir18 je napisao/la:
26 jun 2021, 15:14
Kad su političari za koga mrdnuli, sa se i 10% ulaze u sport, a talenat ima, mnogo veće uspjehe bi imali.
Ovako žali Bože ljudi koji nas vode i ove naše lijepe države.

Svaka čast na pismu, skidam kapu.
Zato ja ne glasam brate ni za jednog kad su izbori.Svi su mi isti licemjeri.A još gori su oni što brane druge sa kao "pa nisu svi isti "

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 26 jun 2021, 15:19

De je Konaković, proslavljeni košarkaš?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 26 jun 2021, 15:26

L-Train je napisao/la:
26 jun 2021, 13:07
Previse se bekovska linija zajebavala umjesto da spustaju Jones na niski post

Vala bas. Da li je manjak kvaliteta, neiskustvo igranja na ovom nivou, nedostatak Marice i Vrancic ili nesto drugo, ali izgubiti 15 lopti na onakav nacin je bas za nerviranje. Drze loptu 5 sec. i onda joj pridju dvije protivnice i lopta bacena u bunar.
Ono sto je dobro je da se to moze popraviti do kvala SP.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Swanfilter
Kontakt:

Post Postao/la Swanfilter » 26 jun 2021, 15:28

Ovo jesu cure, djevojke i zene. Ali ovo su prije svega, jajare. Ruzno zvuci, al i slikovito opisuje nenadj...ebiv karakter koje imaju.

Maricu bih kuci vodio ...😘

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.