FK Slavija

AdiFKS
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la AdiFKS » 17 okt 2015, 00:13

Pappy je napisao/la:Borac pokušao da kupi utakmicu u nedelju. Naši nisu pristali, pa će pomoć morati potražiti na drugom mjestu. :mrgreen:

Daj zezas :o :mrgreen:

I hajde neku manju cijenu karata za srijedu. Radni dan, neki termin oko 15, jos ako opalite opet 10KM, nece nas doci 50. :mrgreen:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Slavijainfo
Kontakt:

Post Postao/la Slavijainfo » 17 okt 2015, 18:12

18 igraca za sutra : Lucic,Arsenijevic,Ristic,Kartal,Markovic,Vejinovic,Zeba,Baric,Pusara,Grujicic,Spalevic ( Vjerovatno prvih 11) ,Kubura,Pervan,Berjan,Crnomarkovic,Simovic,Rovcanin i Pusara ... Comor ima kartone .. Kartala sutra dolazi gledati Dejo Savicevic da ga uzme za sledecu utakmicu reprezentacije Crne Gore ..

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 17 okt 2015, 20:26

Slavijainfo je napisao/la:18 igraca za sutra : Lucic,Arsenijevic,Ristic,Kartal,Markovic,Vejinovic,Zeba,Baric,Pusara,Grujicic,Spalevic ( Vjerovatno prvih 11) ,Kubura,Pervan,Berjan,Crnomarkovic,Simovic,Rovcanin i Pusara ... Comor ima kartone .. Kartala sutra dolazi gledati Dejo Savicevic da ga uzme za sledecu utakmicu reprezentacije Crne Gore ..
Dolazi Mojaš Radonjić, u21 selektor CG, i neki skaut njihov, ne Dejo Majstor. :D Tako mi bar rekoše danas.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 18 okt 2015, 18:18

Borac rastavljen, ovo im je i za Foču, i za dolazak po kupovinu bodova, i za šta sve ne. :mrgreen: Sreća njihova pa smo zbog kratke klupe morali stati u drugom poluvremenu da se sačuvaju igrači, moglo je biti mnogo više. Al' i ovako je sasvim dovoljno.

Ima li još ko da ga dobijemo pa da rahat idemo u Prvu RS. :njanjanja:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 okt 2015, 19:57

Pappy je napisao/la:Borac rastavljen, ovo im je i za Foču, i za dolazak po kupovinu bodova, i za šta sve ne. :mrgreen: Sreća njihova pa smo zbog kratke klupe morali stati u drugom poluvremenu da se sačuvaju igrači, moglo je biti mnogo više. Al' i ovako je sasvim dovoljno.

Ima li još ko da ga dobijemo pa da rahat idemo u Prvu RS. :njanjanja:
Imamo mi :urnebes: :urnebes: ...prije nego sto ispadnete, naravno :urnebes: ...pa gde bas serpsku bracu po veri da rastavite. ...sutra ce vas Dole obic :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 19 okt 2015, 00:03

Slavijainfo je napisao/la:
Pappy je napisao/la:
Slavijainfo je napisao/la:18 igraca za sutra : Lucic,Arsenijevic,Ristic,Kartal,Markovic,Vejinovic,Zeba,Baric,Pusara,Grujicic,Spalevic ( Vjerovatno prvih 11) ,Kubura,Pervan,Berjan,Crnomarkovic,Simovic,Rovcanin i Pusara ... Comor ima kartone .. Kartala sutra dolazi gledati Dejo Savicevic da ga uzme za sledecu utakmicu reprezentacije Crne Gore ..
Dolazi Mojaš Radonjić, u21 selektor CG, i neki skaut njihov, ne Dejo Majstor. :D Tako mi bar rekoše danas.
Moja greska,pappy ... Momci danas pokazali borbu i kvalitet,apsolutno zasluzena pobjeda .. Ps.. Veoma lijep gest danas navijaca Borca,sa natpisom, "Srpsko Sarajevo,Srpska Republika,Kosovo i Metohija" na kome su dobili skandiranje i aplauz citavog stadiona ..
Bas im je divan gest. Toliko divan da mi se evo sere kakav je gest u pitanju.

Slavijainfo
Kontakt:

Post Postao/la Slavijainfo » 19 okt 2015, 00:07

Nema potrebe za psovanjem ...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 19 okt 2015, 00:10

Na kraju ne dodje ni Mojas. Valjda nije mogao izac iz CG zbog stanja dole. Steta, sjajna utakmica Kartala opet.

Arelinho nebitan si ko Hodzurda. :urnebes:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 19 okt 2015, 00:14

Pappy je napisao/la:Na kraju ne dodje ni Mojas. Valjda nije mogao izac iz CG zbog stanja dole. Steta, sjajna utakmica Kartala opet.

Ti ako me naljutis poslat cu ti Jocu dole.

High

Post Postao/la High » 19 okt 2015, 03:32

Slavijainfo je napisao/la:
Pappy je napisao/la:
Moja greska,pappy ... Momci danas pokazali borbu i kvalitet,apsolutno zasluzena pobjeda .. Ps.. Veoma lijep gest danas navijaca Borca,sa natpisom, "Srpsko Sarajevo,Srpska Republika,Kosovo i Metohija" na kome su dobili skandiranje i aplauz citavog stadiona ..
Kakvi idioti... :facepalm: Jeste li pojeli vlastite brabonjke?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 19 okt 2015, 12:21

arelinho je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Na kraju ne dodje ni Mojas. Valjda nije mogao izac iz CG zbog stanja dole. Steta, sjajna utakmica Kartala opet.

Ti ako me naljutis poslat cu ti Jocu dole.
Mi smo za tebe gore jbm te malerozna. :urnebes:

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 19 okt 2015, 12:26

Sve u svemu i pored svega.....a nadasve ovo je ekipa za pozeliti...momci se bore bas ko hajduci gorski ovo volim da gledam kad grizu....kvalitet imamo,borbenost imamo,htjenje imamo samo da je vise kesa ovo bi bila ekipa za evropu sa dva-tri pojacanja..

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 19 okt 2015, 12:28

Đe su oni sto su Vojvodića kritikovali kad je preuzeo ekipu? :D

Nego, cuvajte Vojvodu, nekoliko stabilnijih PLigasa i ekipa iz Srbije je bacilo oko na njega. A i jos jedan klub iz FBiH takodjer :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 19 okt 2015, 15:57

Zoom088 je napisao/la:Đe su oni sto su Vojvodića kritikovali kad je preuzeo ekipu? :D

Nego, cuvajte Vojvodu, nekoliko stabilnijih PLigasa i ekipa iz Srbije je bacilo oko na njega. A i jos jedan klub iz FBiH takodjer :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Nisam učestvovao u tim raspravama oko dolaska Darka, uglavnom su to bili momci čije je timove Dare trenirao. Ali, mislim da niko nije doveo u pitanje tu njegove trenerske kvalitete, već ljudske. On je od samog dolaska meni kao brat, svaki put se izgrlimo kada se vidimo. ali je definitivno već imao nesuglasica sa upravom kako bi sačuvao igrače. Pred utakmicu sa Čelikom nam je rekao da ode ma kakav god rezultat bio, jer ga uprava previše pritišće oko nekih stvari, ali smo ga ipak ubjedili da ostane.

Ja ga za sada podržavam apsolutno. ma kakvi rezultati bili, a mislim i da je poslije Čaplje trener kojeg su igrači najbolje prihvatili do sada.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 19 okt 2015, 16:54

Njega igrači prihvate gdje god da dođe, jer on se bori za igrače više nego za samog sebe. A kada imaš zadovoljne igrače oni će ginuti na terenu da opravdaju sve ono što trener za njih radi. Vojo ne voli da mu se Uprava miješa u rad i sastav. To je pokazao i u Slaviju kad je došao i kada je pojedince spustio na zemlju. Posebno nakon utakmice sa Zrinjskim je mnogima očitao bukvicu. Možda ste ga jednom zadržali, ali drugi put nećete, vjeruj mi na riječ ;).

Publika je druga stvar. Svi ti pljuvači koji su pisali po temi nikada mu u lice nisu ništa rekli, naprotiv.

Samo mu pojedini i pojedine u brk smiju reći da je "Šaban" :lol: :lol:
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 19 okt 2015, 17:47

Ovo će biti vrlo diskutabilno da li će se igrati u srijedu, odnosno da li se može igrati. Teren se nije još oporavio od nedelje, a danas je palo kamaru kiše. Ako sutra ne grane sunce ovo bi najpametnije bilo odgoditi za neka srećnija vremena.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 okt 2015, 17:57

Pappy je napisao/la:Ovo će biti vrlo diskutabilno da li će se igrati u srijedu, odnosno da li se može igrati. Teren se nije još oporavio od nedelje, a danas je palo kamaru kiše. Ako sutra ne grane sunce ovo bi najpametnije bilo odgoditi za neka srećnija vremena.
kad se u zvorniku igralo igrat ce se svugdje na bijelom svijetu...znaciiiiiiiii,Bozeeeeeeeeeeeeee :tokralju: :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 21 okt 2015, 10:58

Stvarno danas sebi svako sebi uzima za pravo da naziva novinarom pa citam i ne mogu da vjerujem da ovi nesretnici sa sportsport.ba neznaju ko je trener Slaviji pa jos se lik potpise na taj clanak pa to je strasno...gospodo nama je Vojvodic trener a ne Capljic....ali te nebuloze od ovog portala me vise ni ne iznenadjuju jer ovi likovi nisu sposobni ni da postave pravi grb fudbalskog kluba Slavije nego ga skrnave tako sato su postavili samo pola grba...tako ponizenje koliko vidim ne trpi ni jedan klub u ovoj BHT premijer ligi jer koliko vidim svima je postavljen zvanici grb na pocetnu stranu povoga portala...

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []