Zaha je da može igrati desno krilo, al' greh je njega metat bilo kuda sem ispred protivničkog golmana. On je glavu dao za centarfora i za mene je najtalentovaniji igrač u Championshipu makar tamo igrao i Lascelles, za kog smatram da je milion posto igrač Arsenala u budućnosti.
-------------------Zaha-----------------
Sterling--------Wilshere-----------Ox
Uskoro napad Engleza, a ja nije da ne bih volio da se ovakva ekipa okupi na Emiratima. Dodajmo im još Gibbsa i Carla pozadi, Pingponga i Chuksa, koji će valjda uspjeti, u sredinu i za sada dovoljno. Ako ostane Walcott dobro i jest, ako ode, dobro i jest. Dobro je uvijek jest.
Ono gore bi bio atomski napad i teško koja ekipa u P'shipu da bi mogla skuckat bolju ekipu, čak ni Cityeve pare. Još ako Lascelles bude pravi i stvarno izraste u velikog igrača pa i odbrana dobije novog Campbella, onda stvarno...Mislim da bi bilo jbno.
Jenkinson------Lescelles--------_______---------Gibbs
Wenger je, piše se po medijima, počeo da traži novog golmana, kobiva konkurenciju Voji, a ako dovede i Butlanda, onda je ovo ekipa, kojoj će malo falit da je smjestimo na sam vrh Olimpa sa sve strijelom u ruci Jackya. Za dvije do tri godine, ovoj ekipi niko ništa neće moći. Zasad moram da ka'em samo kako Chelseaovoj ekipi za dve do tri godine neće nitko nitšta moći, sem Urbana Manchesterskog, jer on ima para i on je car. Kad ne bude im'o para neće ni biti cari et'...Jbg.