Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nama treba Young zbog toga sto nije cesto povrijedjen,i navikao je na Engleski fudbal,a Hazard je rizik, a koliko vidim nije na prodaju tako da nema potrebe da ga spominjemno.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Well, this is something new.Reports from @SunderlandSamba (via @SiClancy) that #LFC have had a bid for Jordan Henderson accepted. Cracking signing if true. <<< This Guy works for LFC

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
bartonu si fulio poziciju on je desni vezni ili krilo.Rizah je napisao/la:------------Reina----------
-Glen-Skrtel-Dann-Enique-
-----------Barton-----------
---Gerrard----Meireles--
---Suarez-----------Young-
-------------Carrol----------
Pa šta sad, nećemo valjda postati Newcastle 2 i završiti u championshipu?
You are someone else I am still right here
Moze Henderson.Bertrand je napisao/la:Well, this is something new.Reports from @SunderlandSamba (via @SiClancy) that #LFC have had a bid for Jordan Henderson accepted. Cracking signing if true. <<< This Guy works for LFC
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jordan_Henderson
Henderson has been strongly linked with a move away from Sunderland, with many of the Premier League's big sides expressing interest. On June 1, 2011, it emerged that a bid of 12.5 million pounds from Liverpool FC had been accepted by Sunderland for the midfielder.
Ne treba vjerovati Wikipediji, ali eto...
Henderson has been strongly linked with a move away from Sunderland, with many of the Premier League's big sides expressing interest. On June 1, 2011, it emerged that a bid of 12.5 million pounds from Liverpool FC had been accepted by Sunderland for the midfielder.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
kako ne moze. ja bi radije da dođu on ili downing nego young...VELA je napisao/la:Moze Henderson.Bertrand je napisao/la:Well, this is something new.Reports from @SunderlandSamba (via @SiClancy) that #LFC have had a bid for Jordan Henderson accepted. Cracking signing if true. <<< This Guy works for LFC
@carlo- ma wikipedija nije uopste pouzdan izvor...
btw jel ono u slogi sada igras ?
- CrvenIspod
- Kontakt:
ovo bi bilo odlično kad bi bilo istinito. Hot property. U svakom slučaju, lijepo je čuti da se sva priča oko pojačanja svodi na mlade i perspektivne igrače a ne na kloceve. Burtona ne račun, to je vjerovatno patka. Mada, ako je džaba, ne bi bilo loše imati ga za back-up igrača.Carlo je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Jordan_Henderson
YNWA
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.
Da, došao sam prije par sedmica...fera je napisao/la:kako ne moze. ja bi radije da dođu on ili downing nego young...
znam da nije, Bog zna ko je editovao

@Crvenispod, on je sigurno uz Rodwella najtalentovaniji igrač Premier Lige na svojoj poziciji, te ga ne bi bilo loše imati u ekipi.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- CrvenIspod
- Kontakt:
apsolutno stoji to za malog. Bilo bi ga super imati. Meni inače ovo sve oko LFC-a i nakon dolaska KK i DC liči na potpuni remont ekipe i stvaranje tima koji će harati sljedećih sezona. Uz ovakve igrače kao pojačanja i naše dječake (o čemu sam sinoć postao) budućnost ne može biti nikakva drugačija nego SVIJETLACarlo je napisao/la:Da, došao sam prije par sedmica...fera je napisao/la:kako ne moze. ja bi radije da dođu on ili downing nego young...
znam da nije, Bog zna ko je editovao
@Crvenispod, on je sigurno uz Rodwella najtalentovaniji igrač Premier Lige na svojoj poziciji, te ga ne bi bilo loše imati u ekipi.

Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Enrique vjerovatno u Lyon-u sledece sezone

Sledeceg ponedeljka ce mo znati Hoce li Lukaku u Liverpool ili Arsenal.....
prica se i za ovog....
Monaco ace flattered
Moukandjo talks about possible Liverpool interest.....

Sve su prilike da ce Cissokho doci u Liverpool iz Lyona

Sledeceg ponedeljka ce mo znati Hoce li Lukaku u Liverpool ili Arsenal.....
prica se i za ovog....
Monaco ace flattered
Moukandjo talks about possible Liverpool interest.....

Sve su prilike da ce Cissokho doci u Liverpool iz Lyona

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 01 jun 2011, 14:47, ukupno mijenjano 3 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Henderson je po meni lično bolji igrač od Rodwela,mada bi ja nekako najsretniji bio da vam dođe C.Adam,nisam vaš fan ali poštujem vas i mislim da bi vam Adam lego ko budali samar
- majestic24
- Kontakt:
Vi bi trebali dovesti carltona cola. Dobar je za zamjene. Ako nista vise,sigurno je bolji od N'Goga
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
@ Ponos Torina, Lukaku nece u LFC 100%.
Ne znam za Arsenal, ali mislim da ce on u Chelsea. On je novi Drogba.
Ne znam za Arsenal, ali mislim da ce on u Chelsea. On je novi Drogba.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
ja se nadam da je proslo vrijeme kada su igraci tipa c. cole potpisivali za LFC. ja bi radije da dođe Shane Long nego Cole.majestic24 je napisao/la:Vi bi trebali dovesti carltona cola. Dobar je za zamjene. Ako nista vise,sigurno je bolji od N'Goga
- majestic24
- Kontakt:
fera je napisao/la:ja se nadam da je proslo vrijeme kada su igraci tipa c. cole potpisivali za LFC. ja bi radije da dođe Shane Long nego Cole.majestic24 je napisao/la:Vi bi trebali dovesti carltona cola. Dobar je za zamjene. Ako nista vise,sigurno je bolji od N'Goga
sto to???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
ma po meni je cole malo bolja verzija ngoga ali i skuplji igrac... nama to ne treba.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Poredis N gog antitalenta i C.Cole.....fera je napisao/la:ma po meni je cole malo bolja verzija ngoga ali i skuplji igrac... nama to ne treba.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- majestic24
- Kontakt:
Nije skuplji jer je otisao u 2 ligu i zarko zeli otici iz nje. Dati ce njega ovi iz WHU i za kilo g.ovanafera je napisao/la:ma po meni je cole malo bolja verzija ngoga ali i skuplji igrac... nama to ne treba.
ne znam zasto se ne bi mogli porediti... slicni su igraci a ja sam rekao da je Cole bolji ali i skuplji. eto ako ti nije mrsko pogledaj im statistike iz ove sezone i vidjeces o cemu pricam... nije meni Ngog nesto drag niti ga cijenim kao igraca, stvar je u tome da sam misljenja da C.Cole nije igrac za Liverpool.Ponos Torina je napisao/la:Poredis N gog antitalenta i C.Cole.....fera je napisao/la:ma po meni je cole malo bolja verzija ngoga ali i skuplji igrac... nama to ne treba.![]()
![]()
![]()
![]()
al nebitno nebi da raspravljam svako ima svoje misljenje,a pravo drugog je da to misljenje postuje,ja mislim da je Cole dobar igrac ali nije za LFC a on nije igrac za rezerve,bolje se snalazi u ekipama poput Fulhama,Boltona i sl........
ti ako mislis sada zbog Big Sama sto se ne slazemo da citiras svaki moj post i da se ne slazes sa tim reci mi odma da te stavim na ignore da rijesimo problem

ma mislio sam na platu koju bi trazio... doveli smo mi i Joe Colea bez naknade al smo mu zato na platu izletili 90 000 funti sedmicno sto je po meni previse. a nisam bas siguran da bi Cole dosao u Liverpool da bude rezerva.majestic24 je napisao/la:Nije skuplji jer je otisao u 2 ligu i zarko zeli otici iz nje. Dati ce njega ovi iz WHU i za kilo g.ovanafera je napisao/la:ma po meni je cole malo bolja verzija ngoga ali i skuplji igrac... nama to ne treba.
-
- Kontakt:
Ako je Sisoko iz Liona popravio zube onda neka dodje, nemojte mi krezavih igraca
Sto se tice tih talenata, Jordan je strasan malac, ima odlican pas ali podsjeca me na Shelveya i ne znam bas hocemo li se trpati takvim igracima. 

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.