Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
J.bem ti i Njemačku i rukomet.. veće štele nego igdje..

...što je više lome to je volim jače...
- samir_tm87
- Kontakt:
FC BAYERN je napisao/la:hehe rece sisata? e bgm kod nas u Hrasnom su sve daskebtw ovo je ponuda iz premiera
btw, bio u wiliamsu na trg-u -.- nezz jel ona sisata il nije al je dekolte bio pofin
Ae igokea igrajte malo , **** sunce
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- pintol_TM87
- Kontakt:
ispracenoFC BAYERN je napisao/la:nazalost nemam nista na racunutrebam se strpiti par dana, ali evo sto bi odigrao jedan vecerasnji
![]()
Miami-Chikago (p.p) 1.55
D.Wade 25,5 Manje 1,85
Rose 26,5 Manje 1,85
Vancover - San Jose - zt1 1,85 (1.trecina manje od 1,5 golova)
Ny Yankees - Toronto 1 1,55
koefcijent 15,21
hajde nek neko isprati makar na markicu
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
heh vidis upravu si ipak je to hrasno i ja sam iz hrasnog, ali ovaj williams gdje ja visim je izmedzu cvile i hrasnog odma pored bosmala a znam nema ni jedna sisata sve su grdne nakesamir_tm87 je napisao/la:FC BAYERN je napisao/la:hehe rece sisata? e bgm kod nas u Hrasnom su sve daskebtw ovo je ponuda iz premiera
btw, bio u wiliamsu na trg-u -.- nezz jel ona sisata il nije al je dekolte bio pofin
Edit : e to druze dabogda dobio, ma kakvo cascenje ako dobijes fino to potrosi a ne na kladionicu opet
- samir_tm87
- Kontakt:
konto sam otic u taj wiliams jer mi ova nije mogla dopunit racun al moro u WC xD
**** ti igokeu i nas usrani sport...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- pintol_TM87
- Kontakt:
ako dobijem sutra za zenice ce se potrositiFC BAYERN je napisao/la:heh vidis upravu si ipak je to hrasno i ja sam iz hrasnog, ali ovaj williams gdje ja visim je izmedzu cvile i hrasnog odma pored bosmala a znam nema ni jedna sisata sve su grdne nakesamir_tm87 je napisao/la:FC BAYERN je napisao/la:hehe rece sisata? e bgm kod nas u Hrasnom su sve daskebtw ovo je ponuda iz premiera
Edit : e to druze dabogda dobio, ma kakvo cascenje ako dobijes fino to potrosi a ne na kladionicu opet
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
**** im dodik majku
Samire znam kako ti je bilo
ebena situacija pravo
Pintol e to je vec pametno, i pokazite onim šabanima kako se navija
Liverpool.F.C je napisao/la:**** im dodik majku
- samir_tm87
- Kontakt:
FC BAYERN je napisao/la:Samire znam kako ti je biloebena situacija pravo
![]()
a ona kisa pocela, kontam ko ce hodat 200 metara -.-
- pintol_TM87
- Kontakt:
necemo tako...navijaci su oni kao i mi tako da neka bolji pobjedi ja se nadam zeljo...nisu jos kvote za kup postavljenje jel da?FC BAYERN je napisao/la:Samire znam kako ti je biloebena situacija pravo
![]()
u premieru:pintol_TM87 je napisao/la:necemo tako...navijaci su oni kao i mi tako da neka bolji pobjedi ja se nadam zeljo...nisu jos kvote za kup postavljenje jel da?FC BAYERN je napisao/la:Samire znam kako ti je biloebena situacija pravo
![]()
celik-zeljeznicar 1.95 3.10 3.25
- Citizen-X
- Kontakt:
svaka cast decko na pristojnosti i kulturi to je pravi tifoz - @ovom gore iznad - najlakse je ovako bit na tastaturi glumac gospode ljakanskim vrijedjanjem jošte potpirujuci i podbadajuci na temi koja veze nema sa navijacima.pintol_TM87 je napisao/la:necemo tako...navijaci su oni kao i mi tako da neka bolji pobjedi ja se nadam zeljo...nisu jos kvote za kup postavljenje jel da?FC BAYERN je napisao/la:Samire znam kako ti je biloebena situacija pravo
![]()
nego - kulturi se uci - pa onda na stadion.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Hahahahaha
Mislim necu da ova tema ide u off-topic, ali ja nisam imao namjeru da vrijedzam a kad sam pratio ovu nasu sramotnu ligui navijacku scenu, znam da je vodza navijaca Celika bio Saban Aganovic, dali je ili nije jos vodza ne zanima me, zato sam rekao pokazite sabanima kako se navija 
Moze se reci da sam glumac
Ali citam ovu temu "kladionica" svaki dan, a vidio sam kako je vas vecina cak i moderator govorili kako onaj momak sto se htio ubiti nema muda da to uradi samo cu reci da ste jadovi pravi.
Haj sad zdravo necu vise da idem u off, pa pisi sta hoces i koliko hoces, ja necu odgovarati jer ja sam ovdje nesto vise od tri godine i imam nesto vise od hiljadu postova tj. nisam spamer kao vecina ovdje.
Moze se reci da sam glumac
Haj sad zdravo necu vise da idem u off, pa pisi sta hoces i koliko hoces, ja necu odgovarati jer ja sam ovdje nesto vise od tri godine i imam nesto vise od hiljadu postova tj. nisam spamer kao vecina ovdje.
Pao sam sve tri utakmice ovog našeg finala doigravanja u košarcu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mogu li ikako Igokea i Siroki da bar malo neofirnije ovo stimaju

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
-
xxl basket
- Kontakt:
ima li neko da je na wwinu izvrsio isplatu do sad , maloprije sam poslao zahtjev dobio sam ID sifru ali u desnom uglu mi pise da moram dati verifikacioni dokument i to ono browse vozacka dozvola itd ... znal neko mozel bez toga
Ne. Moraš skenirati ličnu ili vozačku... što je dobro, nema prevare.xxl basket je napisao/la:ima li neko da je na wwinu izvrsio isplatu do sad , maloprije sam poslao zahtjev dobio sam ID sifru ali u desnom uglu mi pise da moram dati verifikacioni dokument i to ono browse vozacka dozvola itd ... znal neko mozel bez toga
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.