FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AngelDiMaria
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AngelDiMaria » 21 jun 2019, 18:49

:kafa: Treba nas banovat, sto objasnjavamo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 jun 2019, 18:50

sretan vam put u Sloveniju kokuzi , gladne oci niko ne nahrani .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 21 jun 2019, 18:54

AngelDiMaria je napisao/la:J.... Kad je kukat, onda su i sofranac, i adukor, i gljiva, i bise od pola povrijedjebi crepulja iznijeli sezonu
Napustio nas je i Adilovic. Zbog para, nezvanicno...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 jun 2019, 18:57

Nas stream navijače boli qrac. Ja REDOVNO imam svoje tri markice od mame za kafu i sladoled. :zviz:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 21 jun 2019, 19:05

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Do sada su nas napustili Crepulja, Mujakić, Kapic, Halilovic, Bekic, Adukor, Sofranac te nam fale ozlijedjeni Stanojevic i Pidro.
Znaci od 15, 16 igrača koji su iznijeli prošlu sezonu trenutno ih je 9 manje odnosno 8 ( sofranac). Prethodnih sezona nije bilo toliko odlazaka pa je bila dobra harmonija u ekipi.
Izgubilo se dosta na širini, to se moglo vidjeti protiv dobojkaknja u drugom poluvremenu.
Čekamo nove igrače, a bit će ih dosta... valja to sve uigrati, adaptirati na grad, klub... neće biti lako, još sad ovo sa platama pripremama... Težak posao je pred nama, dva tri kapitalca bi to sve popravila... Hadzija obraduj nas.
Malo si pomjesno od bitnih samo Stanoje,Pidro povrijedjeni i otisao Mujakic tebi kad covjek procita post rekao bi otislo iz prvih 11 deset igraca

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 21 jun 2019, 19:12

Ne treba se zalijetati...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jun 2019, 19:16

zagor1987 je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Do sada su nas napustili Crepulja, Mujakić, Kapic, Halilovic, Bekic, Adukor, Sofranac te nam fale ozlijedjeni Stanojevic i Pidro.
Znaci od 15, 16 igrača koji su iznijeli prošlu sezonu trenutno ih je 9 manje odnosno 8 ( sofranac). Prethodnih sezona nije bilo toliko odlazaka pa je bila dobra harmonija u ekipi.
Izgubilo se dosta na širini, to se moglo vidjeti protiv dobojkaknja u drugom poluvremenu.
Čekamo nove igrače, a bit će ih dosta... valja to sve uigrati, adaptirati na grad, klub... neće biti lako, još sad ovo sa platama pripremama... Težak posao je pred nama, dva tri kapitalca bi to sve popravila... Hadzija obraduj nas.
Malo si pomjesno od bitnih samo Stanoje,Pidro povrijedjeni i otisao Mujakic tebi kad covjek procita post rekao bi otislo iz prvih 11 deset igraca
Sta je pomjesao,covjek naglasio fino da je od 15-16 igraca koji su bili tu u uzem izboru za prvih 11 da ih je 8-9.Otislo,nije nista slagao.To si najbolje vidio u ovoj pripremnoj koliki si za sada tanak na sirini pa je Gljiva morao igrati, i gdje si za utakmicu u rosteru imao 0 zadnjih veznih. Veliki je posao pred ljudima zaduzenim za ekipu.Regularan post sasvim od momka Buce.Nismo mi prvenstvo osvojili sto smo imali 11 igraca samo.Na prvu ti fale 1-2 stopera,2 zadnja vezna,jedan lijevi bek,falila bi i dva ali ce jedan desni krpiti i ulijetati tu.Znaci 5-6 igraca ti sad moras ganjati,ako racunas da niko nece otici a ima jos najave da ce neki poslije Evrope.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2019, 19:20

skoroalen je napisao/la:Nas stream navijače boli qrac. Ja REDOVNO imam svoje tri markice od mame za kafu i sladoled. :zviz:
Kad ti sutra mama da, probaj sladoled od punča.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 21 jun 2019, 19:23

Poznato je da Husref koristi "12 i po" igrača u sezoni a sve koje sam naveo su igrali. Adukor odigrao 19 utakmica računajući kup, Crepulja 26, Halil 35, Bekic 16( kakav god da je igrao je) itd. Ko je iznio sezonu ako nisu oni? Pa nisu sami igrali Stanoje, Ahmet i Rahman. Al to nije ni bitno sad, shvatate bukvalno, a ne ono sto sam htio reći... Puno promjena, narušena harmonija, izgubljena sirina, i sve će to uticati na rezultate. I ako dodju dobri novi igrači trebat će vremena da se to uklopi.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 jun 2019, 19:25

MortemHz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Nas stream navijače boli qrac. Ja REDOVNO imam svoje tri markice od mame za kafu i sladoled. :zviz:
Kad ti sutra mama da, probaj sladoled od punča.
Je l' skup? Danas sam bio u kazni i nisam kafu popio, ostala mi marka. :bale:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 jun 2019, 19:34

Jedino treba dovest stopera minimalno kvaliteta lazica,
Sto sad dovodit beka kvaliteta lazica (moras ga platit grdno) a imas pidru koji ce za 4 mjeseca polovinom prvenstva vec bit spreman tako i za stanojevica da mu je oko izbio bice spreman naj kasnije za jos 3 mueseca znaci 9-10 kolo.

Jedino treba dovest A klasi na stopera i to je to dusan je vracen moze ispunit taj minimu prvih 10 kola dok se pidro ne vrati i onda ga istjerat iz kluba.

Bekic halil to su smecari imo ih nemo nista se ne osjeti i ova dva panja komotno akademija ili neko iz kanotnalne lige moze nadomjestit, plus nezaboravite da smo doveli vec dva igraca.

Crepuljino mjesto prepustit mustaficu ili nekom najboljem akademcu na toj pozici i to je to. Onih 7 utakmica to crepolja za 2 godine odigro vise bi pomogli malo obecavajuci kurdic mustafic
Znaci samo stoper. Sto se tice evrope bjetnamac mi je ubio apetit spusto sam letvicu na ispadanje u 3 ple sa podnoseivim seksom.

Titula je nasa a ikup je nas abd i sledece sezone

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 jun 2019, 19:57

Samozdravlje je napisao/la:
Zip je napisao/la:Ono sto se stavi na papir, to se mora ispostovatti, bez pogovora ili opravdanja.
Ali isto tako, kad dobijes sta trebas onda ces da snosis odgovornost zbog lose forme i losih rezultata.
Strogo poslovno treba.
Mi svi od plata zivimo, i iste se moraju obezbjediti. Tu nema price.

Ne zivimo mi svi istim kvalitetom zivota. Neko moze sa 200KM mjesec progurati, neko ne moze ni sa 2000. Ne zelim u to da ulazim.
Plate moraju biti na vrijeme.

Zelim sad i odgovornost za lose igre, losu formu, lose rezultate, itd...
Ne pada snijeg da pokrije brijeg , nego da lija otkrije trag . Tako je @Zip , tako i nimalo drugacije . Imali su pravo na 2-3 treninga manje , ali nemaju pravo da gube , da ih hvat qrcobolja . I mi sa penzijom od 370 KM imamo pravo da vama sa 20+ milja(za 3 mjeseca) trazimo 33 pobjede .
Ovako se moglo i istrpiti neka losa forma, losi nastupi, napad qurcobolje...

E sad kad neces da treniras zbog neisplacenih plata, posteno...
A sad ces morati da grizes svaku tekmu inace ce vam se svi nayebavati majki...
Od igraca, pa do trenera...

Tako ste htjeli, tako cete dobiti...
Postene pare ste trazili, dobili ste ili cete ih dobit. U to ne zelim da ulazim i da se raspravljam.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 21 jun 2019, 19:59

Dje to ima kafa u sarajevu za marku i po :crazy:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jun 2019, 20:05

esprit24 je napisao/la:
Kod Masnog na stadionu kerma :kafa: ,i kod Muce u Popayu je markica,znaci ima samo treba znat dje' ima da se uklopis u budjet :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 jun 2019, 20:08

esprit24 je napisao/la:
Mr and Mrs Cue, MyFace na Vilsu, Caffe Music na Pofalićima... sve po marku i po. :D

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 21 jun 2019, 20:11

esprit24 je napisao/la:
Ako plate kafu 2 kerma, qrac će polizat jarane.
Halalite, malo šale nije na odmet.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 jun 2019, 20:13

obiteljskicovjek je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:
Ako plate kafu 2 kerma, qrac će polizat jarane.
Halalite, malo šale nije na odmet.
A buraz, u Brezi kafa marka, sladoled pola. U svom gradu sam hadžija. :D
Treba ovim našim igračima nać stanove po Brezi. Kirija 150 maraka, kafa marka, kola dvije, Hodži litar votke u kafani 30 KM... A autoputem za po' sata u Butmiru. Ljepota.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 21 jun 2019, 20:18

collector je napisao/la:Samo treba crtat ono sto se objasnjava... low capacity...
collector je napisao/la:Treba namaci kakvih para...
collector je napisao/la:Treba se reorganizovati...
collector je napisao/la:Treba u Sloveniju otici...
collector je napisao/la:Treba se poceti pripremati, al ne nazor...
collector je napisao/la:Treba se i opismeniti, pored znanja i ganjanja priprema...

#igrajbordobijeli
collector je napisao/la:Treba slusat Senada Mujkanovica iz gornje Orahovice, zna situaciju...

#trebaslusatstarije
collector je napisao/la:Ne treba se zalijetati...
Treba brate, đe ne treba :kafa:

:urnebes: :urnebes: Sanelemi kako je lud :rol:

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 21 jun 2019, 20:18

Nemaju nasi garibi u kasi marke na stanju. I onda neko kaze greska sto smo se prodali Tanu, jbo majku da nismo, kad bi za kifle imali, ovaki bi nas jadi zadesavali svake sezone. Cuj molim te oni cekaju transfere novca, zavalili guzicu, neko daje pare, a ti trosi eeee Bosnjo nesposoban li si za bilo sta.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jun 2019, 20:19

Otisli nasi za Sloveniju.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fera i 11 gostiju.