NK Zvijezda Gradačac

Mirso13
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Mirso13 » 03 jul 2018, 12:23

Oštrak danas nije zaboravio opremu ima ga :lol:

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 03 jul 2018, 12:36

Fali nam jos 11-12 igraca. Po pozicijama ovako 2 beka(po jedal lijevi i desni jer po jednog imamo), 3 stopera, 5-6 veznih u to ubrajam i krila, minimalno 1 nnapadac.
Nadam se da ce danas dovest nesto pa da smanjimo tu brojku.

Mirso13
Kontakt:

Post Postao/la Mirso13 » 03 jul 2018, 12:47

Na zadnjoj slici što su izbacili od jutrošnjeg treninga il' mi se čini ili je ovaj zadnji Mahir Jašarević

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 03 jul 2018, 12:47

crvenobijeli je napisao/la:Kod mene pise volim svoj grad i zmaj od bosne
Kad su ti izasli.jel se ima gdje nabavit
Ja mislim da su ovo prvi salovi sto su izasli. Imam ga iha-ha. De ako mozes slikaj taj svoj da vidim
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 03 jul 2018, 14:28

Hebote repa matori Lazo se uspuho na treningu... Redzep fotograf u boljoj formi od njega. Jusuf sa buraniom onom trenira... nista danas izgleda od novih igraca moj combe... kakvi 12 igraca dahoce doci jos sest sedam i pokri se ponjavom finom....

Mirso13
Kontakt:

Post Postao/la Mirso13 » 03 jul 2018, 14:54

Sa ekipom trenira Belmin Kubat iz Kaknja.Junior Rudara još igro za Busovaču ima 21 godinu.Taj napadač iz Varaždina,Mahir Jašarević igrao u PL sa nama ima 22 godina igra desnog beka,Armin Kadić iz Mladosti DS.Vjerovatno su ti na probi!

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 03 jul 2018, 14:57

Fini tamburasa je matori Lazo oko sebe okupio fali samo jos combe da zaigra...

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 03 jul 2018, 15:26

Mirso13 je napisao/la:Sa ekipom trenira Belmin Kubat iz Kaknja.Junior Rudara još igro za Busovaču ima 21 godinu.Taj napadač iz Varaždina,Mahir Jašarević igrao u PL sa nama ima 22 godina igra desnog beka,Armin Kadić iz Mladosti DS.Vjerovatno su ti na probi!
Kako se kadeti uklapaju,kazu da ima ih par vrlo talentovanih i sto je najvaznije hoce radit.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 03 jul 2018, 15:35

Netreniraju kadeti sa prvim timom samo juniori...
Tu ima par sto se mogu kalit... Piragic je izlazni junior nece vise u juniorima igrat pa moze klupu grijat u prvom timu ponekad ulazit...dobar brz prodoran ali jos mlad za prvog tima.Pobric isto izlazni treba jos radit... Golman je junior dobar visok al nista za prvog tima ima jos godinu u juniorima, Stoperi se moraju jos kalit. Mehic sredina nije los za godinu dvi moze ulazit povremeno i kalit se. Hecimovic krilo jedan od najbrzih kalenje godinu dvi jos, imamo Zuketa bek fino izgleda na terenu brz ali nema jos jacine mogo bi za dvi tri godine bit nesto bolje.Tarik iz Vuckovaca je naj najbolji junior koji je za Rijeku igrao jedino on moze u prvom timu igrat u slucaju da mu se papiri rijese.Nasi juniori su u svom uzrastu dobri ali da bi igrali seniorski fudbal bilo bi dobro da se salju u nizu rang u neki klub na posudbu godinu dvi. Mislim da nisam nikog zaboravio sem Smokija,Tarika i ostalih koji su tek ulazna godina juniora sad.

Nisam gledo treninga jos od Sarkanovica i onog iz Bosne da bi mogao ocijenit dali su bolji od nasih izlaznih juniora Piragica i Pobrica... mada mi se mali iz Bosne svidio dosta vise na prozivci prodoran brz sve ide preko njega, Sarkan tankosava ali prvi put pa nemogu bas ocijenit. Napadac mladi iz Varazdina dobar udarac ima visok moglo bi nesto bit od njega mi takvog klasicnog napadaca u juniorima nemamo.

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 03 jul 2018, 17:15

U budzet od 17 000 mjesec mogli su da idu ekonomi, sekretar, sportski direktor, treneri pomoćni dva, i da se izabere trener beganovic, muslimovic, magazin, rizvic bilo koji do 20 jula od igraca.
Golmani Prljaca. aljkanovic.
Bocni piragic, turbic, doljancic, filan Muris iskra, Mujagić Slaven,
Stoperi Mujcic orasje, benca Gradina,baru ija olimpik islamagic Igman, Koprivica iskra, i dva stopera juniora, savanovic
Vezni facic Gradina, Brckalic, mehic, todorović Slaven, Zeljkovic Igman, aljukić radnicki
Ofanzivni havesevic, isanovic, kasumovic radnicki, drljevic Igman
Spic jecimovic Rudar, mace lokomotiva, Gordon, vujic Podrinje
Ali najbitnije da je taj spisak bio kod piske i naravno da nikom ne valja vidjet cemo tko ce doci i posto su

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 03 jul 2018, 17:32

desetkamarakane je napisao/la:U budzet od 17 000 mjesec mogli su da idu ekonomi, sekretar, sportski direktor, treneri pomoćni dva, i da se izabere trener beganovic, muslimovic, magazin, rizvic bilo koji do 20 juna od igraca.
Golmani Prljaca. aljkanovic.
Bocni piragic, turbic, doljancic, filan Muris iskra, Mujagić Slaven,
Stoperi Mujcic orasje, benca Gradina,baru ija olimpik islamagic Igman, Koprivica iskra, i dva stopera juniora, savanovic
Vezni facic Gradina, Brckalic, mehic, todorović Slaven, Zeljkovic Igman, aljukić radnicki
Ofanzivni havesevic, isanovic, kasumovic radnicki, drljevic Igman
Spic jecimovic Rudar, mace lokomotiva, Gordon, vujic Podrinje
Ali najbitnije da je taj spisak bio kod piske i naravno da nikom ne valja vidjet cemo tko ce doci i posto su

Mirso13
Kontakt:

Post Postao/la Mirso13 » 03 jul 2018, 18:17

Čekamo 20:00h

Mirso13
Kontakt:

Post Postao/la Mirso13 » 03 jul 2018, 19:32

combe80 je napisao/la:Netreniraju kadeti sa prvim timom samo juniori...
Tu ima par sto se mogu kalit... Piragic je izlazni junior nece vise u juniorima igrat pa moze klupu grijat u prvom timu ponekad ulazit...dobar brz prodoran ali jos mlad za prvog tima.Pobric isto izlazni treba jos radit... Golman je junior dobar visok al nista za prvog tima ima jos godinu u juniorima, Stoperi se moraju jos kalit. Mehic sredina nije los za godinu dvi moze ulazit povremeno i kalit se. Hecimovic krilo jedan od najbrzih kalenje godinu dvi jos, imamo Zuketa bek fino izgleda na terenu brz ali nema jos jacine mogo bi za dvi tri godine bit nesto bolje.Tarik iz Vuckovaca je naj najbolji junior koji je za Rijeku igrao jedino on moze u prvom timu igrat u slucaju da mu se papiri rijese.Nasi juniori su u svom uzrastu dobri ali da bi igrali seniorski fudbal bilo bi dobro da se salju u nizu rang u neki klub na posudbu godinu dvi. Mislim da nisam nikog zaboravio sem Smokija,Tarika i ostalih koji su tek ulazna godina juniora sad.

Nisam gledo treninga jos od Sarkanovica i onog iz Bosne da bi mogao ocijenit dali su bolji od nasih izlaznih juniora Piragica i Pobrica... mada mi se mali iz Bosne svidio dosta vise na prozivci prodoran brz sve ide preko njega, Sarkan tankosava ali prvi put pa nemogu bas ocijenit. Napadac mladi iz Varazdina dobar udarac ima visok moglo bi nesto bit od njega mi takvog klasicnog napadaca u juniorima nemamo.
Tarik Hrštić je bio najbolji igrač Rijeke.On je 96 godište.Pratio sam ga na treningu dobar je.Baš on ima probleme sa papirima,šta je u pitanju?

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 03 jul 2018, 19:43

Jest taj Tarik on bi bio extra pojacanje ako se srede papiri. On je mladji mislim 1999/2000 tako nesto ne 96.Neznam sta je u pitanju... sta ce biti u 20:00?

Mirso13
Kontakt:

Post Postao/la Mirso13 » 03 jul 2018, 20:14

Ma i jučer nismo ništa znali do 20:00 pa očekivo sam nešto i danas

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 03 jul 2018, 22:14

Mirso13 je napisao/la:
combe80 je napisao/la:Netreniraju kadeti sa prvim timom samo juniori...

Tarik Hrštić je bio najbolji igrač Rijeke.On je 96 godište.Pratio sam ga na treningu dobar je.Baš on ima probleme sa papirima,šta je u pitanju?
Taj Tarik Hrstic je 2001 godiste vanseriski talenat,drugi Tarik isto 2001 god sto je bio kapiten kadeta,ima te djece samo trebaju radit i netrazit nikake uslove ko neki prije koji su propali ko igraci.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 03 jul 2018, 22:18

Nema nam danas ni combeta ni Piske garant sa Lazom na jednu lozu otisli i pregovaraju o novim igracima...

Pecelja njakog su fino upecali... :tralala:

U matorog Laze nema opustanja jadna ona nasa buranija treninzi sutra prije i poslijepodne....

Mirso13
Kontakt:

Post Postao/la Mirso13 » 03 jul 2018, 22:38

Sutra vjerovatno dolaze novi igrači barem jedan ili dvojica

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 03 jul 2018, 22:56

Tu sam ja čitam samo nemam potrebe da pišem, jer citava liga cita forum i igrači i treneri neka malo da pratim.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 03 jul 2018, 23:27

:D sapko garant cito od matorog combeta sta je pisao i nije ni doso da bude trener nam :D poslo lazu nam

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.