Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 01 jun 2011, 16:18

Jimmy from the hood je napisao/la:Ako je Sisoko iz Liona popravio zube onda neka dodje, nemojte mi krezavih igraca :lol: Sto se tice tih talenata, Jordan je strasan malac, ima odlican pas ali podsjeca me na Shelveya i ne znam bas hocemo li se trpati takvim igracima. :D
Ako ništa, onda im ponuditi Spearinga + keš :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 01 jun 2011, 16:25

slika

Šta mislite je li Liverbird suvišan?????

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 01 jun 2011, 16:28

Nije, neka ga. 8-)
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 01 jun 2011, 16:39

Ma nekako mi odudara, a nezz kako da ga uklopim.....

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 jun 2011, 17:15

Kjaer: 'Right now it's just rumors,but I must admit that there are personal reasons for such a move.My father and my uncle are big #LFC fans.I'd be happy if I was in that club.I was #LFC fan until I came up at this level.To play for #LFC would probably mean something extra for me" admits Simon Kjaer

A danish footie website suggesting we might get Kjaer offering them Poulsen + cash

Solidan igrač, uz to ako dođe imaćemo dva kvalitetna štopera iz Danske 8-)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 01 jun 2011, 17:46

Izgleda da nam vracaju Aquilanija, Conte ga nema u svojim planovima.Sta ce nam on nazad. :roll:
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 01 jun 2011, 17:56

Kop je napisao/la:Izgleda da nam vracaju Aquilanija, Conte ga nema u svojim planovima.Sta ce nam on nazad. :roll:
Nece oni nemoraju,ukoliko hoce znaju cjenu i ispod te cjene misljenja sam da ga netrebamo pustati(14 miliona).Zasto bi nas neko siso ko ovce uostalom ako nece oni imaju drugi(pominjo se tu Milan),a u svakom slucaju se vraca u Liverpoolu i ako niko neponudi ono sto trazimo,rjesicemo se jednog dovodenja,npr.Adama ili nekog igraca slicne pozicije bi bilo nepotrebno dovoditi i krcati veznjake ukoliko ce se Aqva vratiti.U svakom slucaju mozemo i moramo biti na dobitku,u slucaju da ode dobre su pare ukoliko ostane imamo dobrog igraca koji bi mogao upadati u neke rotacije.

Kad ga se je vec pominjalo do kojeg datuma se mora Juventus odluciti da li ce dati pare ili se nama vraca nazad???
Zadnja izmjena: lfc.tz, dana/u 01 jun 2011, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 01 jun 2011, 18:05

lfc.tz je napisao/la:
Kop je napisao/la:Izgleda da nam vracaju Aquilanija, Conte ga nema u svojim planovima.Sta ce nam on nazad. :roll:
Nece oni nemoraju,ukoliko hoce znaju cjenu i ispod te cjene misljenja sam da ga netrebamo pustati(14 miliona).Zasto bi nas neko siso ko ovce ako nece oni imaju drugi(pominjo se tu Milan),a u svakom slucaju se vraca u Liverpoolu i ako niko neponudi ono sto trazimo,rjesicemo se jednog dovodenja,npr.Adama ili nekog igraca slicne pozicije bi bilo nepotrebno dovoditi i krcati veznjake ukoliko ce se Aqva vratiti.U svakom slucaju mozemo i moramo biti na dobitku,u slucaju da ode dobre su pare ukoliko ostane imamo dobrog igraca koji bi mogao upadati u neke rotacije.

Kad ga se je vec pominjalo do kojeg datuma se mora Juventus odluciti da li ce dati pare ili se nama vraca nazad???
U tom i jest problem, sto nisu postovali prvotni dogovor o otkupnoj cijeni, mislim da nisu nudili iznad 10-a mil.
A radije bih da se rijesimo Aquilanija i dovedemo Adama nego da nam ovaj odstane ..Ali eto, vidjecemo ..
Ne znam do kad imaju rok. :?
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 01 jun 2011, 18:40

Vjerovatno je @ponos Torina želio da kaže da će Gervinho tokom slijedeće sedmice odlučiti da li će preći kod nas ili u Arsenal a ne Lukaku, kao što je neko rekao Lukaku 100% ide u Chelsea.

Što se tiče ovih transfera ne znam koji je bolji: Ashley Young potrebno krilo, Chissoko lijevi bek, Kjaer dobar štoper, Henderson veliki talenat, ali ipak bi ja nekako najviše volio Adama.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 01 jun 2011, 18:42

Lijevi bek, lijevo krilo, par talenata, sve nam je to potrebno. :mrgreen:
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 01 jun 2011, 18:46

Još da se rješimo slijedećih: Maxi,Ngog,Konchesky,Aquilani,Kyrgiakos,Joe Cole,Poulsen ...
Neko je rekao da bi dao Spearinga za Hendersona i + novac, ja to ne bih nikad uradio Jay mi je jedan od omiljenih igrača, igra sa srcem za ovaj klub
YOU'LL NEVER WALK ALONE

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 01 jun 2011, 18:59

Han!$;Lfc je napisao/la:Još da se rješimo slijedećih: Maxi,Ngog,Konchesky,Aquilani,Kyrgiakos,Joe Cole,Poulsen ...
Neko je rekao da bi dao Spearinga za Hendersona i + novac, ja to ne bih nikad uradio Jay mi je jedan od omiljenih igrača, igra sa srcem za ovaj klub
Maxi ce ostati 100%.

Pruzio je par dobrih partija i mislim da je time osigurao mjesto u ekipi, da li ce to biti na tribinama, na klupi ili cak u prvih 11...to cemo vidjeti. :D
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 01 jun 2011, 19:35

Han!$;Lfc je napisao/la:Još da se rješimo slijedećih: Maxi,Ngog,Konchesky,Aquilani,Kyrgiakos,Joe Cole,Poulsen ...
znači Jovanovića bi ostavio :mrgreen: :mrgreen:

Kjaer se spominjao prije 2 sezone kad je bio talenat neki sad se može dovesti za siću a ne znam koliko je napredovao u Wolfsburgu :?
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 01 jun 2011, 20:28

HarisLFC je napisao/la:http://lfcstats.co.uk/2011/06/01/liverp ... s-signing/

Dobar igrac :D
Dobar je Vargas bio bi odlicno pojacanje za Lpool, ali za 20M nema sanse.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

plavac u srcu
Kontakt:

Post Postao/la plavac u srcu » 01 jun 2011, 20:36

toliko love je previše za Vargasa realno ja bih dao 10-13 miliona ;) Young je najbolje rješenje za nas
Dinamo i Hrvatska nogometna reprezentacija!!!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 01 jun 2011, 21:49

Young se mora dovsti! 8-)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 jun 2011, 21:51

Ocekivano, hiljade spekulacija prije i pocetkom prelaznog roka a ni pola njih nije tacno. Sve se radi kako bi se uspjesno poslovalo pa i lazi su dio taktike, mozda cak i najuspjesnije.
Sacekajmo, imamo sposobne ljude i u klub ce dovesti samo odlicne igrace i neosporavane talente, s toga ne treba se puno zamarati citajuci svakojake gluposti.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 01 jun 2011, 22:34

@mighty_red zaboravio sam na Jovanovica on je prvi na toj listi :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 02 jun 2011, 07:07

Prema svemu sudeći, priča oko Hendersona je istinita. Liverpool ga prati oko 8 mjeseci, te se sada sprema za službenu ponudu. Između ostalog, preključer su vođeni razgovori između dva kluba. Navodno je klub spreman ponuditi oko 13 miliona funti.

Također, Phil Thompson kaže da Liverpool u ovom trenutku radi na dva pojačanja, ali da ne zna o kome se radi...
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.