lfc.tz je napisao/la:Kop je napisao/la:Izgleda da nam vracaju Aquilanija, Conte ga nema u svojim planovima.Sta ce nam on nazad.

Nece oni nemoraju,ukoliko hoce znaju cjenu i ispod te cjene misljenja sam da ga netrebamo pustati(14 miliona).Zasto bi nas neko siso ko ovce ako nece oni imaju drugi(pominjo se tu Milan),a u svakom slucaju se vraca u Liverpoolu i ako niko neponudi ono sto trazimo,rjesicemo se jednog dovodenja,npr.Adama ili nekog igraca slicne pozicije bi bilo nepotrebno dovoditi i krcati veznjake ukoliko ce se Aqva vratiti.U svakom slucaju mozemo i moramo biti na dobitku,u slucaju da ode dobre su pare ukoliko ostane imamo dobrog igraca koji bi mogao upadati u neke rotacije.
Kad ga se je vec pominjalo do kojeg datuma se mora Juventus odluciti da li ce dati pare ili se nama vraca nazad???
U tom i jest problem, sto nisu postovali prvotni dogovor o otkupnoj cijeni, mislim da nisu nudili iznad 10-a mil.
A radije bih da se rijesimo Aquilanija i dovedemo Adama nego da nam ovaj odstane ..Ali eto, vidjecemo ..
Ne znam do kad imaju rok.

I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.