Ja u pravom zivotu jedine pitare koje sam gotivio su bili oni koji to vise kazu reda radi,svejedno im je ko dobija derbi ko osvaja titulu itd...na forumu ima Bodi ali garant je i on neka kvaka
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma ima njih normala fkt,evo i na ovom forumu mozes progovoriti bez seljakluka sa onim skoroalenom,sa mortemom ,sabinhom ali nazalost puno vise imaju seljacina i ovih glasnih debila ,prepunih kompleksa tako da i kad sretnes normalnog pitara ne vjerujes mu ,jbg ima cuvena ne vjeruj pitaru ni kad darove nosi.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 jun 2020, 00:28Ja u pravom zivotu jedine pitare koje sam gotivio su bili oni koji to vise kazu reda radi,svejedno im je ko dobija derbi ko osvaja titulu itd...na forumu ima Bodi ali garant je i on neka kvaka![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
kakva nepravda nam je ucinjena zadnjih 5 godina a ko pickice sutimo,tresem se sav yebo ga fudbal kad ti sve sjebu stvari izvan terena evo godinama,a oni pusaci kur.aca nas jebu od nastanka svog yebem ih usta uhljupska...i jos na to dodas da smo milion u dugu,srce ce me opalit zbog Želje
FKŽ !
al karma je cudo kad se vrati **** im znanje koji su to jadovi to ne zna proslaviti je a da ih kompleksi ne pucaju koliko moras biti jadan da ovako slavis
i svim onim ariel debilima sto vcrs potajno slave taraba vam je postavljena uzduz i poprijeko
i svim onim ariel debilima sto vcrs potajno slave taraba vam je postavljena uzduz i poprijeko
Ne znaju ni slaviti ko ljudi.
Ona fora sa dzenazom, tabutom i onda okolo skacu ko majmuni sa bakljama
Ko ih yebe, ne treba tim budalama davati znacaja.
- MocMahale444
Samo ostaviti Amara a sve ostalo nabiti nogom, sve mekinjasi u klubu (ne sve vecina).
Ne želimo da mislimo da su na ovakvu odluku uticale neke stvari i interesi mimo sporta.
Kao legalisti moramo prihvatiti odluku NS/FS BIH
, ali smo dužni zbog naših navijača, naših prijatelja, naših sponzora još jednom da kažemo – odluku apsolutno ne podržavamo.
Ne želimo da mislimo da su na ovakvu odluku uticale neke stvari i interesi mimo sporta.
Kao legalisti moramo prihvatiti odluku NS/FS BIH
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
S obzirom da ce i ovi “zdravi” biti spremni ko da su izasli iz povrede nista strasno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Šta ste očekivali, da kažu **** cemo vam staru u 3 pm?
Šmekersko saopćenje
Šmekersko saopćenje
#Punoljetstvo
- MocMahale444
Cuj smekersko,pickasto smece od saopstenja.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Gdje je i šta radi @kolezeljovac i @balkanika
jedino da napravimo jednog vikenda neki namaz u dzamiji i da dovimo svi skupa mozda tako nafatamo akibetli lijevog beka do tada mrka kapa koliko smo ih imali u zadnjih pet godina mogli smo komotno napraviti ekipu od lijevih bekova 

Ono vrati se Kvesa sad i opet prekuca pa molis i njega i Boga dragog da ne zavrsi karijeru nikad jer ocito je prokleta ta pozicija. 
Sa jednom nogom je bolji od BEVABA,MLADENOVICA,HUSICA,PAVICA
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
al u ovim teskim trenutcima trebamo se braco upitati gdje je i sta radi rok elsner 

Otac mu neki dan, nazalost, umro.
Dela, tbjrbi i bez nogu bi odigrao bolje nego haman svi lijevi bekovi iza njega pa i Pavic se tu racuna.
Dela, tbjrbi i bez nogu bi odigrao bolje nego haman svi lijevi bekovi iza njega pa i Pavic se tu racuna.
- MocMahale444
Naravno muhoni,bas bez stava ,uzas !
Ljoze ma i ti si bolji od njih haha
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers i 33 gosta.