FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hoćel' bit danas prenos?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Zeza ih vrijeme dole ,jucer nevrijeme,evo i sad kisa pada.Tekma veceras u 18,valjda se stabilizuje malo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj Zrinjskog 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Upravo tako pljuni pare za igrača ( ako govorimo o kapitalcu) i onda se možeš nečem nadati. Ako Ludogorec moze privući dobre igrače u Bugarsku možemo i mi u BiH
E cuj paničara, doveli stopera koji sa 20 ne moze cistiti kopacke.lazicu npr i tu je negdje sa kurdicem, panika.
Pa dovedublendrica 2 godine sutnuo loptu nije skoro.
Pa doveli jos jednog napadaca iz radnika, koji hoce da odmah ide u tursku i klub ima vec problema sa njim.
Oni su nasu ekipu pratili samo jer smo nekoliko utakmica odigrali uzasno kada smo mogli otici na +15
Pa doveli jos jednog napadaca iz radnika, koji hoce da odmah ide u tursku i klub ima vec problema sa njim.
Oni su nasu ekipu pratili samo jer smo nekoliko utakmica odigrali uzasno kada smo mogli otici na +15
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Puno se podcjenjuje naša liga. Dokazano je do sad milion puta da ukoliko imaš pare, bez obzira na ligu, možeš imati strašnog igrača.
Bilo je par naših igrača u inostranstvu, pa zaglaviše u ispodprosječnim klubovima slovenske i hrvatske lige.
Ništa našoj ligi ne fali, osim infrastrukture, eto Lazić se bio pogubio u inostranstvu, nek odigra ovako i sljedeće sezone i napravit će strašan transfer u neki jak klub, isto važi i za Rahmana koji je bio zaglavio u Sloveniji, primjer Tatar...
I ne kvalitet lige može valjati u ovom slučaju, kvalitetniji igrači isplivaju i odma su na radaru klubova iz jačih liga. I milion puta je lakše "isplivat" na površinu u našoj ligi nego u bilo kojoj drugoj.
Bilo je par naših igrača u inostranstvu, pa zaglaviše u ispodprosječnim klubovima slovenske i hrvatske lige.
Ništa našoj ligi ne fali, osim infrastrukture, eto Lazić se bio pogubio u inostranstvu, nek odigra ovako i sljedeće sezone i napravit će strašan transfer u neki jak klub, isto važi i za Rahmana koji je bio zaglavio u Sloveniji, primjer Tatar...
I ne kvalitet lige može valjati u ovom slučaju, kvalitetniji igrači isplivaju i odma su na radaru klubova iz jačih liga. I milion puta je lakše "isplivat" na površinu u našoj ligi nego u bilo kojoj drugoj.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 23 jun 2019, 10:11, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
I mi smo ovako dovodili i sakom i kapom, pa ispade najgora sezona jbte...
Koliko nabrojah 13 ili 14 igraca otislo, plus zimus todor, bilbija... znaci komplet skoro ekipa.Zip je napisao/la:I mi smo ovako dovodili i sakom i kapom, pa ispade najgora sezona jbte...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Meni je npr. Dovodjenje tog malca upitno skroz, pogotovo jer je njihov stoperski par 99 posto Slobo-Tomo, na drugu stranu ako zaigra na zadnjem veznom(sto bi mogao) moze im rijesit taj problem(a la Matic u listici)...veza im je idalje najtanji dio, krila solidna, govedarica I mandic, ako dodje jos neko tu bit ce bas dobri, fit igraci bar koji bi se mogli ustalit...bekovi solidni...napad dobar za nase prilike najopasniji u ligi po meni...ako ostanu oba naravno...ne znam sta rade sa golmanima, mozda im ode prvi jer dosta tu rade da bi bilo slucajno...Pantelija je napisao/la:E cuj paničara, doveli stopera koji sa 20 ne moze cistiti kopacke.lazicu npr i tu je negdje sa kurdicem, panika.
Vec sad imaju zaokruzenu selekciju, ako jos neko dodje samo bonus koliko vidim...dakle mogu im samo otici golman,hadzic I cirjak, koje vec imaju zamjenu(za cirjaka I ne bas) I za lovu...vezni red-sredina najtanji...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma ljudi previse nervozni, zaboravljaju da se sad radi u tisini i da se biraju igeaci koji ce se dovesti. A ne uzimaju se tek tako eto smo da bi dosli.Pantelija je napisao/la:
Koliko nabrojah 13 ili 14 igraca otislo, plus zimus todor, bilbija... znaci komplet skoro ekipa.Zip je napisao/la:I mi smo ovako dovodili i sakom i kapom, pa ispade najgora sezona jbte...
Promjenila se politika, dovodit ce se igraci koji trebaju a ne koji su slobodni.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ja se zrnjiskog uopste ne bojim. Doveli su finih igraca, ali mislim da znamo iz svoje blize proslosti sta znaci promjeniti 15 igraca, treba im barem jedba polusezona da se uigraju, a onda zinski rok i opet to isto ponavljaju. Koliko god mi zudili za novim imenima mislim da je nas recept za uspjeh najbolji
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
ma nismo baš , mi smo lutali, mi smo imali 6 seniora stopera a samo 2 igraju npr. ili krila sezonu prije 8 komada...od kojih 1 valja....Zip je napisao/la:I mi smo ovako dovodili i sakom i kapom, pa ispade najgora sezona jbte...
sad je bolje po meni jer između tog nekog poluigrača seniora ili akademca sa potencijalom uvijek treba ovog drugog birati...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
imaju oni uigranu zadnju liniju manje više Brkić-Kadušić-Slobo-Gojković-Stojkić-Zvornik-Čirjak-Šovšić-Čurjurić-Mandić su već tu skupa znaju se polusezonu bar ili duže...eventualno malo napad imaš štimat i par varijanti probat, nije to baš tako neuigrano...AngelDiMaria je napisao/la:Ja se zrnjiskog uopste ne bojim. Doveli su finih igraca, ali mislim da znamo iz svoje blize proslosti sta znaci promjeniti 15 igraca, treba im barem jedba polusezona da se uigraju, a onda zinski rok i opet to isto ponavljaju. Koliko god mi zudili za novim imenima mislim da je nas recept za uspjeh najbolji
**** je nama stopera, beka i 2 vezna upasat u prvih 11
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 23 jun 2019, 10:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si jedan od onih satro najpametnijih , ovo je bilo prije objave Nama i jos milion ovakih kao ja je bilo kojima nije jasno sta se tacno dogadja , al neka ti znas , jebote nema dusmana do Bosnjaka.SarajevoJeBordo je napisao/la:Šta bolan ti pišeš da je objšnjeno, tebi prvom treba nacrtatipaulus je napisao/la:Nas je ovaj strajk ukopo i u vezi pojacanja , proculo se to , iako je sve objasnjeno djaba ti je igraci prvo misle o tome
Majko draga ja nikako ne mogu svarit ovo , ko je u rom hlubu ako vec nekako Namove pare ne mogu proc ko da je ioz Sjeverne Koreje, ne mogu skontat 3 plate da idu na pripreme , ja bruke , i stvarno mi se uvuko crv i u vezi Nama i svega , sve normala pod Tanom osvojimo duplu ejjjjj , ovaj ja ne znam jel ijedan plan on licno iznio il su sve nagadjanja i jos da se desi da nam kasne ifracima prvacima tri plate , i mi nes ocemo kamp evropu , ne mozemo skontat 3 plate jebote grob i uprava
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
duplakruna46
- Kontakt:
Mozemo mi palamuditi i lagati sebe da Zrinjski nema jaku ekipu, ali istina je totalno drugacija. Sulenta ima lovu, ima pricu iza sebe, igraci su prezadovoljni radom sa njim 4/6 titula u zadnjih 6 godina kako se sjecam i to dosta znaci.Denchi je napisao/la:Meni je npr. Dovodjenje tog malca upitno skroz, pogotovo jer je njihov stoperski par 99 posto Slobo-Tomo, na drugu stranu ako zaigra na zadnjem veznom(sto bi mogao) moze im rijesit taj problem(a la Matic u listici)...veza im je idalje najtanji dio, krila solidna, govedarica I mandic, ako dodje jos neko tu bit ce bas dobri, fit igraci bar koji bi se mogli ustalit...bekovi solidni...napad dobar za nase prilike najopasniji u ligi po meni...ako ostanu oba naravno...ne znam sta rade sa golmanima, mozda im ode prvi jer dosta tu rade da bi bilo slucajno...Pantelija je napisao/la:E cuj paničara, doveli stopera koji sa 20 ne moze cistiti kopacke.lazicu npr i tu je negdje sa kurdicem, panika.
Vec sad imaju zaokruzenu selekciju, ako jos neko dodje samo bonus koliko vidim...dakle mogu im samo otici golman,hadzic I cirjak, koje vec imaju zamjenu(za cirjaka I ne bas) I za lovu...vezni red-sredina najtanji...
Ljudi imaju ekipu koja u najmanju ruku nije slabija od nase. Dva veoma dobra igraca na svakoj poziciji u timu. Upravo ove sezone, ako se mi kvalitetno pojacamo(a hocemo) naravno ,ove ce se dvije ekipe odvojiti. Zeljeznicar finansijski to ne moze pratiti. Bar ne jos. Dok je Misimovic bio trpao je lovom klub, ali nije znao sportski to ispratiti. Sada su u velikim problemima a gdje nema para nema ni rezultata. Siroki Brijeg sa svojom politikom igranja samo Katolika, ukoliko se statit ne promijeni nema sta traziti zbog broja stranaca. Tuzla city ima jakog covjeka koji daje vise nego i mi i Zrinjski ali luta i preplacuje individue koje nisu vrijedne tog novca. Velez je tek usao i trebat ce godina da se zahukta iako i oni imaju love. Sa Celikom je sve na dugom stapu, a Borac ce konacno imati politiku entiteta iza sebe. Zanimljiva sezona svakako.
O Rijeci sam dovoljno rekao, nakon sto sam izbacio cifre kojim taj klub barata, a sada skontajte da su oni imali Dinama koji je trosio jos vise i jedna ekipa je drugu svojim kvalitetom gurala samo naprijed.
Idemo naprijed, korak po korak, bez preskakanja!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Yebo vas Zrinjski sta ste se usrali
Mi imamo boljeg trenera nego Zrinjski. Barem prvih 4-5 kola, dok se ne vrati B.Š. :kaHva:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ma nema goska, nema krupe, jedino radnik sto nam je problem nekad jer ih onaj naucio na valjanje, za ostalo de ne sekiram. Meni je najdraze sto svaka ekipa koja dodje i igra muski protiv nas, izgubi
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Po meni mi trebamo dovesti napadaca, Ahmu ne moze zamijeniti ni Crnicki ni Handze.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Handzic je neozbiljan nazalost