FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 23 jun 2019, 11:10

AngelDiMaria je napisao/la:Ma nema goska, nema krupe, jedino radnik sto nam je problem nekad jer ih onaj naucio na valjanje, za ostalo de ne sekiram. Meni je najdraze sto svaka ekipa koja dodje i igra muski protiv nas, izgubi
koja dođe i igra fudbal, otvori se, napadnu nas....naravno to je kad se nama igra, ako se sami ne sabotiramo dobri smo :D
tačno je da je Borac to uvijek radio, i kad smo bili najjači oni su igrali otvoreno i zbog tog respekt :salut:
s druge strane idalje ćeš imati Slobodu, Radnik, City, Želju i tek ostaje da vidimo kako će Velež igrati ali i Čelik i Mladost :hmmmmm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 23 jun 2019, 11:22

paulus je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
paulus je napisao/la:Nas je ovaj strajk ukopo i u vezi pojacanja , proculo se to , iako je sve objasnjeno djaba ti je igraci prvo misle o tome
Šta bolan ti pišeš da je objšnjeno, tebi prvom treba nacrtati :rol:
Majko draga ja nikako ne mogu svarit ovo , ko je u rom hlubu ako vec nekako Namove pare ne mogu proc ko da je ioz Sjeverne Koreje, ne mogu skontat 3 plate da idu na pripreme , ja bruke , i stvarno mi se uvuko crv i u vezi Nama i svega , sve normala pod Tanom osvojimo duplu ejjjjj , ovaj ja ne znam jel ijedan plan on licno iznio il su sve nagadjanja i jos da se desi da nam kasne ifracima prvacima tri plate , i mi nes ocemo kamp evropu , ne mozemo skontat 3 plate jebote grob i uprava
Ti si jedan od onih satro najpametnijih , ovo je bilo prije objave Nama i jos milion ovakih kao ja je bilo kojima nije jasno sta se tacno dogadja , al neka ti znas , jebote nema dusmana do Bosnjaka.
U tome i jeste poenta, da ne pišeš ovako nešto i optužuješ nekoga kad ne znaš o čemu se radi. Al ako ih ima jođ milion takvih, onda je ok, treba se, da ne bude se van mase. Jel tako?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 23 jun 2019, 11:26

Jak je sad svinjski ko zemlja.
Nemojte se zavaravati i potcjenjivati , ovo su sve odlični igrači za našu ligu.
Moramo dogovoriti 3 kapitalca ako mislimo da odbranimo titulu.

Liga nikad jača , mislim da će Sloboda ispasti.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 23 jun 2019, 11:28

Imamo i mi konja za trku :arrow: Husref Musemic !

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 jun 2019, 11:32

Testo je napisao/la:Jak je sad svinjski ko zemlja.
Nemojte se zavaravati i potcjenjivati , ovo su sve odlični igrači za našu ligu.
Moramo dogovoriti 3 kapitalca ako mislimo da odbranimo titulu.

Liga nikad jača , mislim da će Sloboda ispasti.
to nam je jedini konkurent, a po meni trener im može biti najjače pojačanje...
ostalo lištica i kone tanki, Radnik standardno a Čelik i City su isto dobro se pojačali ali i kod njih će se tek vidjeti trener i kakvi su na terenu...
upitnik su Velež,Borac i Mladost....zvijezda i sloboda bez premca glavni kandidati za ispadanje
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 23 jun 2019, 11:33

Ko dolazi danas?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 jun 2019, 11:33

HeraklitMracni je napisao/la:Imamo i mi konja za trku :arrow: Husref Musemic !
:bih: :bih:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 23 jun 2019, 11:38

Ma mene roster Zrinjskog uopste ne brine, pogotovo ako dodju stoper, lijevi bek, eventualno napadac u rangu Lazica. I naravno sacuvati kostur ekipe.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jun 2019, 11:39

joker90 je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Imamo i mi konja za trku :arrow: Husref Musemic !
:bih: :bih:
:rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 23 jun 2019, 11:41

Denchi je napisao/la:
AngelDiMaria je napisao/la:Ma nema goska, nema krupe, jedino radnik sto nam je problem nekad jer ih onaj naucio na valjanje, za ostalo de ne sekiram. Meni je najdraze sto svaka ekipa koja dodje i igra muski protiv nas, izgubi
koja dođe i igra fudbal, otvori se, napadnu nas....naravno to je kad se nama igra, ako se sami ne sabotiramo dobri smo :D
tačno je da je Borac to uvijek radio, i kad smo bili najjači oni su igrali otvoreno i zbog tog respekt :salut:
s druge strane idalje ćeš imati Slobodu, Radnik, City, Želju i tek ostaje da vidimo kako će Velež igrati ali i Čelik i Mladost :hmmmmm:
Iako su slabiji od nas, zvijezda 09 je igrala uvijek muski sa nama, pa sta bude, i zato mi je drago sto su ostali, tom igrom su i osigurali opstanak. I njima kapa do poda. Protiv goska, za cijelih 90 minuta aktivno se igra 20
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 23 jun 2019, 11:51

Puna usta price o novim pojacanjima, kapitalcima, 10 miliona €, o novim iskoracima i onda strah od Zrinjskog. :tokralju: :mrgreen:

Kakav ba Zrinjski, mi cemo biti jaci nego prosle sezone.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 23 jun 2019, 11:56

Ma samo sebe treba gledati, ko što smo ove godine. Pa se uzela dupla. Ako budemo gledali šta oni rade, nećemo daleko dogurati. Nek oni gledaju nas, da ih zadeveramo, pa se izgube.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 23 jun 2019, 11:57, ukupno mijenjano 1 put.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 23 jun 2019, 11:57

Povrede Stanojevića i Pidre kvare kompletnu sliku, da su oni tu, sve bi bilo dosta ljepše na oko i ne bi imali velike rupe u ekipi nit bi bili nestrpljivi sa pojačanjima.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 jun 2019, 11:58

emir79 je napisao/la:Puna usta price o novim pojacanjima, kapitalcima, 10 miliona €, o novim iskoracima i onda strah od Zrinjskog. :tokralju: :mrgreen:

ma ne strah, ni da niko više ne dođe nismo nešto slabiji, komentarišemo pojačanja, odnos snaga u ligi, stil igre....dosta ekipa je nepoznanica....

mada ne volim ni priče kad ja kupim mercedesa biću brži od tvog audija :D vidjet ćemo šta i koga ćemo dovesti i kakav će taj biti....

admir1946
Kontakt:

Post Postao/la admir1946 » 23 jun 2019, 12:03

Ne produženje ugovora igračima, koje Zrinjski želi, mislim da daje jasnu sliku koliko ih se trebamo bojat. I šta se sprema kod nas.

Bespotrebna negativa ...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jun 2019, 12:04

Izgleda da se vjeruje dosta onom malom Hasanoviću.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 jun 2019, 12:08

MortemHz je napisao/la:Izgleda da se vjeruje dosta onom malom Hasanoviću.
e ne znam, meni je on najtanji od svih ovih akademaca što su ih poveli :D
dobar je glavom za svoje godine i dobro se pozicionira to je sve što ja vidim kod njega :think:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jun 2019, 12:11

Denchi je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Izgleda da se vjeruje dosta onom malom Hasanoviću.
e ne znam, meni je on najtanji od svih ovih akademaca što su ih poveli :D
dobar je glavom za svoje godine i dobro se pozicionira to je sve što ja vidim kod njega :think:
Ne znam šta bi ti rekao.. u svojoj generaciji je bio odličan i sad treba dobiti priliku u prvom timu pa da vidimo šta može. Ja mislim da može biti dosta pristojan napadač.
Bio je najbolji strijelac lige U17 lige, zabio je 24 gola ali Hadžić je zabio 57 golova u jednoj godini pa.. :D

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 23 jun 2019, 12:15

Denchi je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Puna usta price o novim pojacanjima, kapitalcima, 10 miliona €, o novim iskoracima i onda strah od Zrinjskog. :tokralju: :mrgreen:

ma ne strah, ni da niko više ne dođe nismo nešto slabiji, komentarišemo pojačanja, odnos snaga u ligi, stil igre....dosta ekipa je nepoznanica....

mada ne volim ni priče kad ja kupim mercedesa biću brži od tvog audija :D vidjet ćemo šta i koga ćemo dovesti i kakav će taj biti....
Pa upravo to. Nas je realno napustio samo jedan standardni igrac, a to je Mujakic. Ekipa kao i prosle godine ostala sva na okupu, jos uigranija jaca, stabilnija. Uz 4-5 nova pojacanja koja cemo imati mi smo top u nasoj ligi.

Druge ekipe se u kompletu izmjenile, kao i prosle godine, a to ne donosi nikakav napredak kad svake sezone mijenjas roster.

Jas sam 100% siguran, a i ne treba biti previse pametan pa to skontati :mrgreen: , da smo ponovo glavni favoriti za titule.

Sad Evropa je drugi parametar, a mi nismo bas miljenici izvlacenja. U 2. pretkolu yebene EL dobijes Atalantu. Sta koji qrac Atalanta trazi u 2. pretkolu EL.
Sad u 1. pretkolu LS dobijes najjaceg protivnika.

Ali eto valjda budemo neke srece pa u 3. pretkolu EL dobijemo nekog po mjeri da se nadamo necemu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 jun 2019, 12:16

Ma ja se samo nas sami bojim.
Ako dovedemo dobrog stopera i veznog igraca bit ce opet odlicna ekipa. Moramo nadomjestiti Mujakica, Crepulju, Kapica, Halila, Adukora. Ok Kurdic i Mustafic ce dobiti vise minuta al moramo dovesti dva igraca na ove pozicije koji ce nositi igru.
Ispade stalno kritikujem al loše nas informisu o klubu, igracima, pripremama, povredama itd. Gledam CZ i partizan svaki dan izvjestaj s pripremama. 5- 6 min dnevni video Zar je to toliko tesko.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.