Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
To su sasvim normalne i logicne stvari i smijesno je hvaliti selektora za pozive takvim igracima. Nit se treba hvaliti Mesa sto je pozvao Burica, Djurica, Vrancica. Sto prati i poziva druge igrace, prosiruje spisak, nalazi druge, trece, cetvrte zamjene na pozicijama je vrijedno hvale.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ara i Coca prije Burnica.

Safetove greške su spisak za SP (Rahimić, Zahirović, Stevanović), utakmica protiv Nigerije i utakmica protiv Izraela, ostalo je prdimahovina nepismenih bošnjaka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Preko Kipra je napisao doktorat
- Incognito87
- Kontakt:
...bahatost, lijenost, bezobrazluk, nepotizam...Virtu4l je napisao/la:Safetove greške su spisak za SP (Rahimić, Zahirović, Stevanović), utakmica protiv Nigerije i utakmica protiv Izraela, ostalo je prdimahovina nepismenih bošnjaka.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Laku noć momčiluci, eto samo da se prisjetimo kako nam je nekad bilo dobro na ovim temama 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne znam sta bi s njim?Virtu4l je napisao/la:Šta bi sa Zahirovićem, nisi nam odgovorio? Nije valjda da nisi gledao tekmu u Žilini?dubrovnik je napisao/la:Sto ce ga zvati imao je 2-3 napadaca osim Dzeka i Ibisevica a to su po njemu bili Ibricic, Vrsajevic i Visca. Koristio ih je po potrebi.
Valjda nije dovoljno dobar za klub ciji si navijac. Koliko se sjecam Zeljo ga je potjerao. 20ak minuta neke utakmice donosis kao argument. Takve argumente su vadili i oni koji su drukali za Hadzica. Odlicno odigrao stopersku poziciju. Ako je Zahirovic dobar na desnom beku cudi me sto ga Mesa ne pozove i rjesi tu dugo nerjesenu poziciju.
Sjekira od igraca.
Tačno sam znao da trolaš.Virtu4l je napisao/la:Laku noć momčiluci, eto samo da se prisjetimo kako nam je nekad bilo dobro na ovim temama
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Neka lijepa vremena su to bila, prvenstveno jer se vise pratila reprezentacija i jer smo zvakali svaku ekipu pred sobom 
Ziva istina!pinoglavi je napisao/la:Hvali se Safet jer je pozvao Kolasinca i Hajrovica, koji su razvaljivali u klubovima i javnost je brujala o njima i usput su igrali na deficitarnim pozicijama. E ako selektora nacionalnog tima treba hvaliti za te stvari...Virtu4l je napisao/la:Nismo, to je velika greška Safeta Sušića. Đurića je trebao zvati.pinoglavi je napisao/la:Jesmol' slucajno docekali i spisak bez napadaca
Meša trenutno nema takva imena ali opet odlično radi na proširivanju baze reprezentativaca, skoro i perfektno jer ne znam za šta mu možemo zamjeriti. Šta s njima radi na terenu je druga priča.
E nek si ti pismen, halal ti vjera..Virtu4l je napisao/la:Safetove greške su spisak za SP (Rahimić, Zahirović, Stevanović), utakmica protiv Nigerije i utakmica protiv Izraela, ostalo je prdimahovina nepismenih bošnjaka.
Uhvatio se zahirovica kao argument u odbrani doticnog gospodina koji btw vise i ne prati repku..da bi onda drugom odgovorio da je zahirovic greska jer nije isao u brazil..
Malo si se pogubio majstore...sto nas ne podsjetis zasto taj isti zahirovic nije otisao u brazil a igrao kako kazes 7 tekmi?
Cuj pape doveo kolasinca...mislis ono kad je u ligi prvaka gledao drugu tekmu a ne schalke?
Ja koliko sam upratio njega su ganjali spahic i begic!
Izostavljanje doticnog sa SP je zaboravio.babino je napisao/la:E nek si ti pismen, halal ti vjera..Virtu4l je napisao/la:Safetove greške su spisak za SP (Rahimić, Zahirović, Stevanović), utakmica protiv Nigerije i utakmica protiv Izraela, ostalo je prdimahovina nepismenih bošnjaka.
Uhvatio se zahirovica kao argument u odbrani doticnog gospodina koji btw vise i ne prati repku..da bi onda drugom odgovorio da je zahirovic greska jer nije isao u brazil..
Malo si se pogubio majstore...sto nas ne podsjetis zasto taj isti zahirovic nije otisao u brazil a igrao kako kazes 7 tekmi?
Cuj pape doveo kolasinca...mislis ono kad je u ligi prvaka gledao drugu tekmu a ne schalke?
Ja koliko sam upratio njega su ganjali spahic i begic!
Da se malo vratis u Safetovo vrijeme na ove komentare vidio bi Virtu4l u svom njegovom sjaju.
Dobar je on sada.
Dobar dobar, sad ce se izvuci i na fazon trolanja..evo hank mu vec povjerovao:-)
Grebes papeta, bilo i proslo. Mene ovaj novi pocinje uveliko brinuti. Sve ono sto uradi dobro, uspije upropastiti u 90 min tekme..
Plan b mu je djuric u svakoj tekmi, evo sad ga nagradio i startom.
Medu prekrizio, opravdano a sad ga nagradjuje za japan jer eto on je ipak otisao:-)
Ja se nadam da je sve svoje fulove ispucao i da ce u grckoj izvesti normalnu ekipu..tj. bez mede i djurica a hoce li igrati hajrovic ili visca, sunjic ili zuka, manje bitno..nek procijeni koji je potrebniji..
Ako hajro nastavi ovako u narednim kolima, navijam za njega.
Grebes papeta, bilo i proslo. Mene ovaj novi pocinje uveliko brinuti. Sve ono sto uradi dobro, uspije upropastiti u 90 min tekme..
Medu prekrizio, opravdano a sad ga nagradjuje za japan jer eto on je ipak otisao:-)
Ja se nadam da je sve svoje fulove ispucao i da ce u grckoj izvesti normalnu ekipu..tj. bez mede i djurica a hoce li igrati hajrovic ili visca, sunjic ili zuka, manje bitno..nek procijeni koji je potrebniji..
Zadnja izmjena: babino, dana/u 19 okt 2016, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
babino je napisao/la:Dobar dobar, sad ce se izvuci i na fazon trolanja..evo hank mu vec povjerovao:-)
Ima nas koji nismo kratkog sjecanja.
-
balotelli90
- Kontakt:
teleća glava nekog dovela

Brine on mene sto se vodjenja utakmica tice otkad je dosao ali to nema veze sa ovim sto radi van terena. Tu je dobar.babino je napisao/la:Dobar dobar, sad ce se izvuci i na fazon trolanja..evo hank mu vec povjerovao:-)
Sto se Grcke tice mene je vise strah Mese nego njih.
Ja navijam da se ubace Cimirot i Milicevic (ako se oporavi). Ako se ne oporavi Danijel necu ti pisati za mog favorita. Jer bi te moglo srce spucati.
Svakako, ja o Bazdarevicu ne gajim vise nikakve iluzije.
Njemu neko mora pomoci a da li ce se taj neko mjesati pojma nemam. Star je i bolestan, na nasu nesrecu.
Sa Mesom mi ne mozemo taj zeljeni baraz proci
Nema tino sanse da pocne u grckoj i ne treba to ni spominjati...dosta je razloga, sto fudbalskih sto nekih drugih.
Isto sto nema sanse ni cimirot npr..
Isto sto mi nije jasno kada neko prognozira prvih 11 bez spahica a zna da se to nece desiti ako je zdrav, pa i na pola samo:-)
Mene je strah te tekme, jaci smo mi od njih individualno 100%..ono sto im i vrijedi u svijetu fudbala su ili mesari ili samo potrcke u svojim ekipama..dok mi ipak imamo nekoliko igraca koji su bitni u svojim ekipama a nisu defanzivni igraci.
Ali pocinje me takodjer biti strah mese, cekati cemo i nadati se najboljem...samo kako je vodio i kako postavio tekmu 2×irska i 2×belgija, bice veselo:-)
Sreca pa je grcka ipak nivo nize i ne bi trebali unaprijed skinuti gace.
A baraz, kad uzmes kakvi smo mentalni patuljci, strah me je da bi i sa pepom prosli isti, uz to da nam dozvole da sami izaberemo protivnika od mogucih 7:-)
Isto sto nema sanse ni cimirot npr..
Isto sto mi nije jasno kada neko prognozira prvih 11 bez spahica a zna da se to nece desiti ako je zdrav, pa i na pola samo:-)
Mene je strah te tekme, jaci smo mi od njih individualno 100%..ono sto im i vrijedi u svijetu fudbala su ili mesari ili samo potrcke u svojim ekipama..dok mi ipak imamo nekoliko igraca koji su bitni u svojim ekipama a nisu defanzivni igraci.
Ali pocinje me takodjer biti strah mese, cekati cemo i nadati se najboljem...samo kako je vodio i kako postavio tekmu 2×irska i 2×belgija, bice veselo:-)
Sreca pa je grcka ipak nivo nize i ne bi trebali unaprijed skinuti gace.
A baraz, kad uzmes kakvi smo mentalni patuljci, strah me je da bi i sa pepom prosli isti, uz to da nam dozvole da sami izaberemo protivnika od mogucih 7:-)
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Uz burnica nas najbolji mladi igrac u tudjim reprezentacijama je Arnel JAKUPOVIC, treba neko bazdarevicu javiti za ovog momka, da poprica sa njim kao sto je to uradio i sa dzenisom!
-
edinjo-bih
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
a Mujdža, pojma ti nemašVirtu4l je napisao/la: Zahirović je u tom ciklusu uz Džeku, Misimovića i Spahića bio naš najbolji igrač.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Majestic-12 [Bot] i 23 gosta.