Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Kazem ja vama "nama" poslje blamaze na Hasetu protiv Amerike otjerati bilmeza eventualno protiv Egipta a mene svi budalom prave. Ako nista bolje da nas je cirkusant Ciro vodio makar bi znao motivisati balerine, a sto se tice taktike za Susica je Einstein.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Sve je to tako ali odakle lova za takvog trenera? Mozda mislite na ove milione od SP? Ko hljeb to su oni vec rastalili. Paaaraa neema baaanka bankrotirala...MostaracVelezovac je napisao/la:Tacno tako!Dado je napisao/la:Ako zelimo biti ozbiljna ekipa treba otkinuti milion dolara od ovih 5 sto smo dobili za nastup na SP i platiti trenera svjetske klase. Dosta vise krparenja, dakle trener sa dokazanim uspjesima iza sebe. Patriotizam i ostala suplja obecanja da ce se neki Kodro, Mesa ili Barbarez odkroviti ako im se samo da sansa, ne dolaze u obzir. Susic je i sam bio macak u vreci ali ako se neki ne sjecaju on je odabran od starog rezima iz Saveza bez ikakvih kredita iza sebe i sa velikim znakom pitanja da li ce eksperiment upaliti. Taj znak pitanja se Riosam odgovorio puno puta u zadnjih 3-4 godine koliko je vec selektor a sa ovim debaklom u Brazilu potpuno razotkrio.
Nemamo mi pet ovakvih generacija igraca da mozemo ekperimentisati sa anonimusima. Imamo ovu generaciju jos mozda 5-10 godina a poslije toga sta nam bog da, osim ako ozbiljno ne investiramo u fudbal.
Dosta vise izgradnje karijera preko repke.
Dovesti trenera koji je svoj uspjeh i znanje vec dokazao.
Evo Vaha na primjer.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pare još nisu ni došle, nemoj sad da pravimo šaradu od toga, Ušanović leži u zatvoru zbog tih stvari, neće se niko nakon toga lako upustiti u sumnjive radnje, a i da hoće nije da tamo ima neka vreća i samo je potrebno gurnuti ruku u istu, to su trivijalne opservacije.
-
- Kontakt:
Slazem se.DukeOfWellington je napisao/la:Pare još nisu ni došle, nemoj sad da pravimo šaradu od toga, Ušanović leži u zatvoru zbog tih stvari, neće se niko nakon toga lako upustiti u sumnjive radnje, a i da hoće nije da tamo ima neka vreća i samo je potrebno gurnuti ruku u istu, to su trivijalne opservacije.
Nemoze se bez jakog trenera imat jaka repka.
FSBiH mora naci novca za majstora na klupi, a tek onda da gradi nesto vise.
Ne moze se bez para graditi Evropska ekipa a ovoj drzavi su Zmajevi jedina pozitivna stvar.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Nadam se da grijesim ali dobro i ti i ja znamo da Uske nije bio jedini koji je zderao nas NS, igrom slucaja kola su se na njemu slomila kako po obicaju biva. Siguran sam da su pojedine azdahe i dalje prisutne vrijeme ce pokazati. Bas cemo vidjeti kako i u sta ce utrositi tih 4,5 (ili koliko vec..) miliona dolara.DukeOfWellington je napisao/la:Pare još nisu ni došle, nemoj sad da pravimo šaradu od toga, Ušanović leži u zatvoru zbog tih stvari, neće se niko nakon toga lako upustiti u sumnjive radnje, a i da hoće nije da tamo ima neka vreća i samo je potrebno gurnuti ruku u istu, to su trivijalne opservacije.
Teleca formacija. 

Greska papate je da nije poceo tekmu sa Viscom jer je moja dilema bila Lulic ili Visca...iako ste svi skocili da je Lulic klasa za Viscu scim se i ja slazem ...ali se pokazalo da je Visca bolji bio za ovaj sastav i spremniji od Lulica!!!!Mislim da je ovo kljucna greska i Kolasinac !!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
pola saveza je otislo u brazil o trosku tog istog saveza, a cijena aranzmana je 16.000 dolara, samo smo na tome mogli ustediti jednog vrhunskog selektora, koji bi opet, odlaskom na slijedece EP, sve to tom istom savezu vratio!!DukeOfWellington je napisao/la:Pare još nisu ni došle, nemoj sad da pravimo šaradu od toga, Ušanović leži u zatvoru zbog tih stvari, neće se niko nakon toga lako upustiti u sumnjive radnje, a i da hoće nije da tamo ima neka vreća i samo je potrebno gurnuti ruku u istu, to su trivijalne opservacije.
Volim te Bosno!!!
ma seljakluk zesci zna se ko treba ici na konto saveza ostali brate moj imas placu idi o svom trosku, sta vi mislite da drugi savezi vode ekspedicije dzabahljebarosa??? Ja bi se kladio da je nasa ekspedicija medju top 3 repke na SP po broju tih koji su otisli na konto saveza tj. drzave.xavi26 je napisao/la:pola saveza je otislo u brazil o trosku tog istog saveza, a cijena aranzmana je 16.000 dolara, samo smo na tome mogli ustediti jednog vrhunskog selektora, koji bi opet, odlaskom na slijedece EP, sve to tom istom savezu vratio!!DukeOfWellington je napisao/la:Pare još nisu ni došle, nemoj sad da pravimo šaradu od toga, Ušanović leži u zatvoru zbog tih stvari, neće se niko nakon toga lako upustiti u sumnjive radnje, a i da hoće nije da tamo ima neka vreća i samo je potrebno gurnuti ruku u istu, to su trivijalne opservacije.
Susic kad bude odlazio, on ce svu krivicu prebacit na igrace. Optuzice ih da su za sve krivi, kao sto je dosad uvijek radio. (iako igraci imaju svoju krivicu, al on ce ih optuzit i za sta nisu krivi). Nece spominjati ni brata, agenciju, rodjake, idiotsku taktiku, nista.
Kad bih se ja pitao, zajedno sa Susicem treba da idu Spahic i Miske u penziju, uz oprostajni mec i prigodne poklone.
Dalje, Ibricicu, Tinkiju, Hadzicu, Vrsajevicu i Avdukicu se zahvalit.
Uz oprostaj Spahica i udaljavanje Ibricia, pozicija Dzeke u reprezentaciji bi se drasticno promjenila, izgubio bi uticaj koji ima.
Begovicu predat kapitensku traku.
Umjesto gore pomenutih igraca ubaciti Arslanagica, Prcica, Vrancica, vratiti Zukanovica i Stilica, te jos dva nova igarca, jednog u odbrani i treceg napadaca.
Kad bih se ja pitao, zajedno sa Susicem treba da idu Spahic i Miske u penziju, uz oprostajni mec i prigodne poklone.
Dalje, Ibricicu, Tinkiju, Hadzicu, Vrsajevicu i Avdukicu se zahvalit.
Uz oprostaj Spahica i udaljavanje Ibricia, pozicija Dzeke u reprezentaciji bi se drasticno promjenila, izgubio bi uticaj koji ima.
Begovicu predat kapitensku traku.
Umjesto gore pomenutih igraca ubaciti Arslanagica, Prcica, Vrancica, vratiti Zukanovica i Stilica, te jos dva nova igarca, jednog u odbrani i treceg napadaca.
-
- Kontakt:
Nema ni taktiku, ni autoritet.. ko mu je tu kriv?
Da mu nisu mozda igraci ukrali muda i sakrili kasete..?
Da mu nisu mozda igraci ukrali muda i sakrili kasete..?

Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Meni majke mi nista nije jasno. Ali bas nista. Gadno se nesto desava. Cekam samo Marjan da se vrati iz Brazila jer znam da ce taj covjek reci sta se sve zbilo. Kad ga nakon tekme vidjeh a navijeni Marjan dvije ne sastavi samo govori reci cu sve kad dodem u Sarajevo, ovo je bila moja faca
Mislim ako se zasitio pozicije selektora, ako se ne slaze sa igracima, ako nesto ne stima, zasto o zasto prokletnice Boziji sam sebe ukopa i svoju karijeru ako je planiras i imati? Da je neki mastermind bio nije nikad, ali da je odradio prvenstvo kako Bog dragi zapovjeda mogao je sebi naci kakav takav klub. Ko ce te sad jadan ne bio? Ne znam. Ne mogu biti pametan. I meni ovaj bojkot igraca ne pije vode uopste. Da su se Dzeko i Spahic bunili, njih bi ostavio na klupi a ubacio Sunjica i Ibisa. Sta su mu Bicakcic i Kolasinac skrivili? I odakle mu pravo da na Medunjanina i Lulica odjednom koristi kao zrtve svoje mastermind taktike? Jer njih dvojica su najvise "nagrebusili" ondje. Da njega nije ko drogiro? Nesto mu u kafu ili sok nasuo? Svakako je previse emocija pokazivao tokom tekme. Jer na onakav nacin sam sebe ukopati, to nebi ni budala najveca.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- undefined007
- Kontakt:

For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
- Principatus
- Kontakt:
Susic je nasoj reprezentaciji zabio noz u ledja sa ovom postavkom. Ni malo dijete ovako nebi postavilo protiv Nigerije. Nadam se da ce igraci biti dovoljno pametni da ga bojkotiraju protiv Irana kako bi se najzad rijesili ovog kriminalca.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Dobro vidim i ja to ali i samog sebe je unistio. Pa koji mu jePrincipatus je napisao/la:Susic je nasoj reprezentaciji zabio noz u ledja sa ovom postavkom. Ni malo dijete ovako nebi postavilo protiv Nigerije. Nadam se da ce igraci biti dovoljno pametni da ga bojkotiraju protiv Irana kako bi se najzad rijesili ovog kriminalca.

sjecam se pitanja Susicu pred prvenstvo 'Jeste li gledali Nigeriju?', a on odgovara 'Nisam, sta cu ih gledati!' Jadna majko, koliki je to ublehas, stvarno trebamo biti sretni sto smo sa takvom konjinom ikako i prismrdili Brazilu..
Volim te Bosno!!!
- undefined007
- Kontakt:
kažu najlakše je biti general poslije bitke ali vjerujte mi čim sam vidio sastav bez sea, lažna krila i 3 pleja rekao sam sam sebi ili je ovo neka zajebancija ili je nešto puklo , pa vjerujem da na ovom forumu velika većina bi bolje postavila formacija od diletanta i ublehe **** te onaj ko te dovede u reprezentaciju mrs!
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
Ja sam vidio sastav sat prije pocetka tekme i dok nisu svi izasli na teren i svojim ocima im vidio lica jednom po jednom, nisam mogao vjerovati da je to sastav. Jbt sve kontam greska neka. Il reko ona zena iz saveza opet poslala pogresan sastav. Kad sam vidio, znao sam da je gotovo.undefined007 je napisao/la:kažu najlakše je biti general poslije bitke ali vjerujte mi čim sam vidio sastav bez sea, lažna krila i 3 pleja rekao sam sam sebi ili je ovo neka zajebancija ili je nešto puklo , pa vjerujem da na ovom forumu velika većina bi bolje postavila formacija od diletanta i ublehe **** te onaj ko te dovede u reprezentaciju mrs!

- undefined007
- Kontakt:
samo da ode ublehaš + pojedini "igrači" moliti na koljenima arslanagica hrgotu vrancica i ostale da se prikljuce pripremiti dobar tim za EP 2016 i to je to
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
ja mislim da niko nije mrdno qurcem da se zavrsi papirologija za arslanagica i vrancica, a do septembra je svega 2 mjeseca..undefined007 je napisao/la:samo da ode ublehaš + pojedini "igrači" moliti na koljenima arslanagica hrgotu vrancica i ostale da se prikljuce pripremiti dobar tim za EP 2016 i to je to
Volim te Bosno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.