Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nadam se da ste gledali Hazzarda protiv Turske
treba on još čorbe da jede da bi bio C. Ronaldo. Prenapuhan igrač momci.

There got to be something for Liverpool big number nine ...
- majestic24
- Kontakt:
KOji to igraci igraju svim srcem za neki klub?? Samo igraci koji su ponikli u tom klubu mogu igrati svim srcem. De nek kazu da ce im smanjiti platu pa da vidimo sta ce onda reci...hoce li onda igrati svim srcem. Ovo neogovorim samo za Liverpool vec je tako kod sviju. Malo je Gerrarda,Giggsa,Neste,Del Piera,Tottija....Sanchez_8 je napisao/la:Kakve to veze ima sa Liverpoolom ?!ILoveLFC je napisao/la:Young usao i nakon 5 min zabio gol za Englesku.
Budala zna da od njegovog transfera nema nista , izjasnio se covijek hoce da igra LP , a igraci koji ce doci samo zbog dobre plate ili zbog toga sto tu vide neki pomak u karijeri nam ne trebaju , trebaju nam igraci koji zeli svim srcem da igraju za ovaj klub i koji ga postuju , a ne da dolaze iz nekih desetih razloga .
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Pa koliko se sjecam ti si ga imao na avataru i pricao si kako njega trebamo dovesti...Rizah je napisao/la:Nadam se da ste gledali Hazzarda protiv Tursketreba on još čorbe da jede da bi bio C. Ronaldo. Prenapuhan igrač momci.
Sta je sad ?

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
ma pusti rizu on ti je kako vjetar puseILoveLFC je napisao/la:Pa koliko se sjecam ti si ga imao na avataru i pricao si kako njega trebamo dovesti...Rizah je napisao/la:Nadam se da ste gledali Hazzarda protiv Tursketreba on još čorbe da jede da bi bio C. Ronaldo. Prenapuhan igrač momci.
Sta je sad ?

ali realno jel ok suditi evo npr hazardu nakon samo jedne utakmice... ja sam gledao džeku neliko puta ova sezone i svaki put je igrao prelose jel to znaci da je los igrac ?

moje misljenje o hazardu je zasnovano na onome sto sam od njega vidio na terenu i mene nije ni jednom impresionirao ali i prema razvoju svih tih belgijskih wonderkidova... svi oni vrijede desetine miliona i onda vec od 22-23 godine ima karijera krene silaznom putanjom... belgija svake godine izbaci nekoliko tih velikih talenata al vec godinama se ni jedan od njih nije razvio u pravog igraca.
You are someone else I am still right here
- Red Assassin
- Kontakt:
Hazard jeste predobar igrac ali ne moze vjecito igrati na istom nivou i svaku tekmu odigrati vrhunski, bitno je da je ove sezone svako drugu tekmu davao golove i imao po 2-3 asistencije..
Imamo mi Suareza koji ce po mome misljenju u nasem dresu pokazati da je veliki majstor i inmat ce popularost poput Messija ili CR..
Ev citam da je Real za Lassa trazi 20m a za Kaku 40m.. Nebi bilo mozda lose pokusati dovesti Lassa za 15 ili Kaku za 30m..
Imamo mi Suareza koji ce po mome misljenju u nasem dresu pokazati da je veliki majstor i inmat ce popularost poput Messija ili CR..
Ev citam da je Real za Lassa trazi 20m a za Kaku 40m.. Nebi bilo mozda lose pokusati dovesti Lassa za 15 ili Kaku za 30m..
Ja ipak mislim da Lass nije neka klasa, da jeste igrao bi u Realu barem svaku drugu utakmicu, a ovako se samo suši na klupi. Po meni je bolje kupiti Adama ili Hendersona, još uz to su Britanci (Adam Škot) što je dodatni plus.Red Assassin je napisao/la:Hazard jeste predobar igrac ali ne moze vjecito igrati na istom nivou i svaku tekmu odigrati vrhunski, bitno je da je ove sezone svako drugu tekmu davao golove i imao po 2-3 asistencije..
Evo upravo čitam da je Cole blizu Tottenhema, transfer iznosi 3 miliona funti.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Evo ga najnovije pojacanje, Poulsen je spreman da bude deo Liverpoola i naredne sezone
P.S. Lassana Diarra bi bio pun pogodak na poziciji zadnjeg veznog, drzi u malom prstu lucasa i poulsena.

P.S. Lassana Diarra bi bio pun pogodak na poziciji zadnjeg veznog, drzi u malom prstu lucasa i poulsena.

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- CrvenIspod
- Kontakt:
kad već spominjete tu utakmicu Belgije i Turske, mene je puno više oduševio Arda Turan. Odličan igrač. Staložen, odličan tehničar. U najboljim godinama. Puno puno prije bih njega volio vidjeti u svetom dresu nego Hazarda.fera je napisao/la:ma pusti rizu on ti je kako vjetar puseILoveLFC je napisao/la:Pa koliko se sjecam ti si ga imao na avataru i pricao si kako njega trebamo dovesti...Rizah je napisao/la:Nadam se da ste gledali Hazzarda protiv Tursketreba on još čorbe da jede da bi bio C. Ronaldo. Prenapuhan igrač momci.
Sta je sad ?fura se na mene ja sam davnih dana rekao da je hazard prenapuhan igrac.
ali realno jel ok suditi evo npr hazardu nakon samo jedne utakmice... ja sam gledao džeku neliko puta ova sezone i svaki put je igrao prelose jel to znaci da je los igrac ?![]()
moje misljenje o hazardu je zasnovano na onome sto sam od njega vidio na terenu i mene nije ni jednom impresionirao ali i prema razvoju svih tih belgijskih wonderkidova... svi oni vrijede desetine miliona i onda vec od 22-23 godine ima karijera krene silaznom putanjom... belgija svake godine izbaci nekoliko tih velikih talenata al vec godinama se ni jedan od njih nije razvio u pravog igraca.
@fera - u pravu si potpuno za belgijance, ni jedan se nije dokazao nakon te neke početne euforije. Dolaskom u prave i najbolje fudbalske godine, jednostavno nestanu. Zato sam pristalica igrača sa Ostrva. Možda jesu malo skuplji kad se dovode ali sigurno i vrijede na duže staze. Požrtvovanje, odnos prema igri i ekipi, igranje preko vlastitih limita su sve one stvari koje ih čine boljom opcijom za nas. Uz sadašnji kostur, sa našim dječacima i uz otpisivanje polovnjaka, Henderson (ofanzivni vezni), Adam (defanzivni vezni), Downing/Young (krilo), Jones (centralni odbrambeni) i Wickham (napad) uz recimo jednog Baines-a na lijevom beku, bi od LFC-a napravili strašnuuuu ekipu. Sposobnu da uzme titulu, sigurno. U stvari, više njih u sljedećim godinama

YNWA
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.
Jedina kompilacija o Hendersonu koju nađoh na, svima nama poznatoj stranici, youtubeu.
[youtube][/youtube]
Po videu (mada sam ga često i gledao na TV-u), od vrlina, mogu zaključiti da ima finu tehniku, fantastičan centaršut, te da se često pridodaje napadu, dok mu je mana to što nije mnogo brz, no dobro, za jednog klasičnog veznjaka, to mu mogu oprostiti.
I da, odlaskom Colea, oslobađa mu se desetka, koju trenutno nosi u Sunderlandu...

[youtube][/youtube]
Po videu (mada sam ga često i gledao na TV-u), od vrlina, mogu zaključiti da ima finu tehniku, fantastičan centaršut, te da se često pridodaje napadu, dok mu je mana to što nije mnogo brz, no dobro, za jednog klasičnog veznjaka, to mu mogu oprostiti.

I da, odlaskom Colea, oslobađa mu se desetka, koju trenutno nosi u Sunderlandu...
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Vodim se računicom ko je trenutno najbliži klubu, a to je ipak Henderson. Uostalom, tu je jedaneska, specifična po tome što je ljevaci najčešće nose.fukara87 je napisao/la:Zar nece Juan Mata dobit dres sa brojem 10![]()

Greatness dies
- CrvenIspod
- Kontakt:
Bertrand je napisao/la:Vodim se računicom ko je trenutno najbliži klubu, a to je ipak Henderson. Uostalom, tu je jedaneska, specifična po tome što je ljevaci najčešće nose.fukara87 je napisao/la:Zar nece Juan Mata dobit dres sa brojem 10![]()
komplikuje se ovo sve sa Hendersonom...i to pravo. Vodimo mrtvu trku sa Scumom za oovg igrača. Neki tvrde da je SAF zapeo da Hendersona dovede sebi pa koliko košta da košta...u igri je i razmjena igrača, slanje dodatnih igrača iz Scuma na posudbu...naši ponudili 15 miliona funti klubu a Hendersonu platu od 65k sedmično. Do sada je igrao za 15k sedmično.
Pred nama je. NEma nam druge nego da čekamo...mislim da bi ovih dana to trebalo biti riješeno jer mali je izjavio da bi to htio riješiti što prije, po mogućnosti prije ovog prvenstva za mlade.
Ovaj ElPistoleroJFT96 sto je napravio ovaj video ce praviti kompilacije za svakog igraca koji je povezan sa Liverpoolom,tako sam bar procito.Jedna od vrlina koja mi se i najvise svida je kod njeg sto ima rjesenje u glavi i odma se oslobada lopte to jest da igra podignute glave i teznja da uvjek ubrza igru svojim pasom sto moze jednim djelom potvrdit da je u samom vrhu djela statistike key pass.Bertrand je napisao/la:Jedina kompilacija o Hendersonu koju nađoh na, svima nama poznatoj stranici, youtubeu.![]()
[youtube][/youtube]
Po videu (mada sam ga često i gledao na TV-u), od vrlina, mogu zaključiti da ima finu tehniku, fantastičan centaršut, te da se često pridodaje napadu, dok mu je mana to što nije mnogo brz, no dobro, za jednog klasičnog veznjaka, to mu mogu oprostiti.![]()
Evo jos jedan video o njemu.
[youtube][/youtube]
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
vidio sam da se scum ukljucio e sad s obzirom na odnos kakav imaju oni i sunderland sve ce biti ucinjeno da on preseli u manchester. jedina nam je nada da ih henderson ne voli pa da dođe kod nas : )CrvenIspod je napisao/la:Bertrand je napisao/la:Vodim se računicom ko je trenutno najbliži klubu, a to je ipak Henderson. Uostalom, tu je jedaneska, specifična po tome što je ljevaci najčešće nose.fukara87 je napisao/la:Zar nece Juan Mata dobit dres sa brojem 10![]()
komplikuje se ovo sve sa Hendersonom...i to pravo. Vodimo mrtvu trku sa Scumom za oovg igrača. Neki tvrde da je SAF zapeo da Hendersona dovede sebi pa koliko košta da košta...u igri je i razmjena igrača, slanje dodatnih igrača iz Scuma na posudbu...naši ponudili 15 miliona funti klubu a Hendersonu platu od 65k sedmično. Do sada je igrao za 15k sedmično.
Pred nama je. NEma nam druge nego da čekamo...mislim da bi ovih dana to trebalo biti riješeno jer mali je izjavio da bi to htio riješiti što prije, po mogućnosti prije ovog prvenstva za mlade.
i ako ne dođe ima dovoljno dobrih igraca na trzistu jos uvijek samo ne treba gubiti vrijeme treba odma u lov na pojacanja.
- CrvenIspod
- Kontakt:
@fera - ovdje se može raditi o dvije stvari. Prva, da SAF čini uslugu Stivu Brusu, koji nas inače mrzi momački, pa nabijaju cijenu malom jer su vidjeli da smo mi zagrizli i druga, da SAF stvarno hoće malog jer je fakat dobar. U prvom slučaju, dobićemo ga mi ali ćemo ga papreno preplatiti. U drugom, on ide u Scum bez obzira koliko i šta mi nudili.vidio sam da se scum ukljucio e sad s obzirom na odnos kakav imaju oni i sunderland sve ce biti ucinjeno da on preseli u manchester. jedina nam je nada da ih henderson ne voli pa da dođe kod nas : )
i ako ne dođe ima dovoljno dobrih igraca na trzistu jos uvijek samo ne treba gubiti vrijeme treba odma u lov na pojacanja.
U svako slučaju, slažem se s tobom: ima toliko dobrih igrača da ne treba ovo sa malim ozbiljno gledati. Na kraju, imamo i mi Jonju i Jaya. Daleko od toga da su za baciti.
sto je najgore kad pogleda covjek sredinu manchestera stekne dojam da bi im Henderson bas dobro dosao... ali s obzirom na to da se radi o SAF-u i Bruceu ne bi me cudila ni ova varijanta da je istinita jer vec je Ferguson radio Liverpoolu slicne stvari. ja se iskreno nadam da cijena za hendersona nece biti veca od 15 miliona.CrvenIspod je napisao/la:@fera - ovdje se može raditi o dvije stvari. Prva, da SAF čini uslugu Stivu Brusu, koji nas inače mrzi momački, pa nabijaju cijenu malom jer su vidjeli da smo mi zagrizli i druga, da SAF stvarno hoće malog jer je fakat dobar. U prvom slučaju, dobićemo ga mi ali ćemo ga papreno preplatiti. U drugom, on ide u Scum bez obzira koliko i šta mi nudili.vidio sam da se scum ukljucio e sad s obzirom na odnos kakav imaju oni i sunderland sve ce biti ucinjeno da on preseli u manchester. jedina nam je nada da ih henderson ne voli pa da dođe kod nas : )
U svako slučaju, slažem se s tobom: ima toliko dobrih igrača da ne treba ovo sa malim ozbiljno gledati. Na kraju, imamo i mi Jonju i Jaya. Daleko od toga da su za baciti.
Prvo ljetno pojačanje je sve bliže...Paul Thompson
I expect LFC to make their first signing/signings in the next 48 hours. Or if not signed a bid accepted. Henderson and Downing.
Ne znam, nekako sam radije samo za Hendersona, iako je vrlo lako da obojica budu dovedena. Za dovođenje samo Hendersona sam zbog toga što bih kao lijevo krilo više volio vidjeti Matu, a ne Downinga, al' dobro...
Greatness dies
I ja bih radije da Mata dođe ali...Bertrand je napisao/la:Prvo ljetno pojačanje je sve bliže...Paul Thompson
I expect LFC to make their first signing/signings in the next 48 hours. Or if not signed a bid accepted. Henderson and Downing.
Ne znam, nekako sam radije samo za Hendersona, iako je vrlo lako da obojica budu dovedena. Za dovođenje samo Hendersona sam zbog toga što bih kao lijevo krilo više volio vidjeti Matu, a ne Downinga, al' dobro...
Negdje sam pročit'o da je već potpis'o samo da se čeka da se to i zvanično obznani.

FK Pjetlovi
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Samo mi reci kojeg hoces igraca u Liverpulu i ja cu promijeniti na wikipediji 

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.