FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

esprit24
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 25 jun 2019, 18:44

Guzine se sjecam dok je igrao za Zvijezdu, nista specijalno mrtvi prosjek premier lige, al da Bog da me demantovo pa bio dobra zamjena Ahmetu i dao makar 15 golova ove sezone :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 jun 2019, 18:45

Amca007 je napisao/la:Dobar igrac za male pare. Pravi napadac koji ce kod nas eksplodirat. Nikakva spektakularna najava, a strasan vjerujte mi..

Steta za Pidru i Stanu. Ali eto uz dobru prvu polusezonu u drugoj smo duplo jaci..
Ma 10 godina mladji Ahmet

Jedino sto kada I ako nam treba drugacija tipa napadaca nemamo ga, on I Ahmet zajedno na terenu ne mogu se nadopunjavati...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 25 jun 2019, 18:51

collector je napisao/la:Euzu billahi mine'š-šejtani'r-radžim...

#TrebaDovitiZaBoljuSituacijuIPojacanja
Amin

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jun 2019, 18:52

AlfredNobel je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:A šta je sad s onim "vjerujemo Hadžiji, on ne fula, oplodi nas Hadžija"?
Da se ne vraćamo na pljuvanje po Tataru, Laziću i ostalim. Sjetite se da je Ahmetović došao iz Slobode gdje je cijelo proljeće grijao klupu Krpiću. Da je Hebibović došao iz tad raspalog Veleža pa nam je sad najstandardniji igrač, da je Šišić došao iz iste ove Mladosti kao solidna backup opcija. Zar niste pisali prije par mjeseci da Mersu Drogba ne može iz prve postave izbacit, a ne neki Handžić? Je l' hoćete da nam Lendrić bude backup napadač?

Zar nemamo najboljeg trenera u ligi? Murinjo od penzionera Milita napravi WC napadača, Sarri sa debelim Higuainom i " jasamnapadačalnedajemgolove" Žiruom bude treći i uzme EL. Il priznajete da Musemiću treba 22 igrača iznad levela lige da rahat osvoji?
Šta te čudi, kad 90% raje piše kako crijevo nalijevo i kako vjetar puhne. Ebote život do prije dvije sedmice "ajjj Hadžija ljubavi", "nemoj nas puno", "legenda naša Monchi naš", "držite Hadžiju da nam ga ne otmu" itd.

Sad kad vidiš komentare, rekao bi čovjek sutra se završava prijelazni rok. Niko pojma nema šta se dešava, ko će doći, kad, koliko love ima, šta i kako. Evo dolazak Guzine je još jedan dokaz, pojma niko nije imao.

Ja sam opušten totalno, biće igrača u to sam sto posto siguran. Sigurno se čeka i početak jula kad mnogima ističu ugovori, sigurno ima i imena koja se prate, čeka se, ne trči se pred rudu. Bitnije je da se to odradi fino i planski, nego da se sad nešto trči i dovede za Celtic, a na kraju pušiona.
Vjerujem Hadžiji prvom i ostatku Uprave, biće to sve kako treba. Naravno, samo strpljenja, ali to od nas ni ne očekujem. Samo serancija i pisanje gluposti.

I evo ga opet standardno pljuvanje Guzine, ne zato što je neko njega pratio, već zato što nije zvučno ime i dolazi iz Mladosti. Samo se zayebavajte debili i omalovažavajte, ako se ispostavi da je momak dobar, ima da ližete kao i za Tatara. Samo polako, kao da je došao da bude prvi napadač, a ne back-up Ahmetu.
Normalno da se smije pljuvat po Hadžiji, jer Hadžija nije Sarajevo. ;)
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jun 2019, 18:52

Rješavamo se stranaca ko na traci, očekujem par imena u nastavku, ode i Crnički znači
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 25 jun 2019, 18:53

Naravno. Mora hadzija jos pure pojest da stane pored Musemica kamol da se spominje u tom nekom kontekstu ;).
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 jun 2019, 18:55

Velika šteta za Stanojevića, ne slomije ništa a pauza kao da je slomio nogu i pokido ligamente, baš šteta, bio je na vrhuncu.
Taman se "prebolio" nekako Pidro, kad povreda još jednog igrača.. Al vratit će se obojica, još jači.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 jun 2019, 18:56

Kamuflazn je napisao/la:Naravno. Mora hadzija jos pure pojest da stane pored Musemica kamol da se spominje u tom nekom kontekstu ;).
Kad će ovaj drugi igrač? :lol: :lol: :lol:
Ti reče idu dva danas :mrgreen: Da nije onaj Raspopović? :hmmmmm: :hmmmmm:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 25 jun 2019, 19:00

Ja ono sto sam do sad vidio da npr Handzic nema stil igrenkoji se uklapa sa igrom tima, tako da ako ode, a ovaj novi bude bolja zamjenan Ahmetu bice super.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jun 2019, 19:03

Steta,bas preduga pauza za Milosa :thumbdown:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 25 jun 2019, 19:06

Nakon osvojene duple, nećemo puno mjenjati. Samo pola ekipe :kafa:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jun 2019, 19:07

Tako će Bordo momci, koji se inače trenutno pripremaju u Sloveniji, biti lišeni usluga dvojice prvotimaca u prvom dijelu sezone, ali će sigurno pronaći adekvatne zamjene

Evo Sportsport ima neke mahalske da ce doci zamjene :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 jun 2019, 19:07

AngelDiMaria je napisao/la:Ja ono sto sam do sad vidio da npr Handzic nema stil igrenkoji se uklapa sa igrom tima, tako da ako ode, a ovaj novi bude bolja zamjenan Ahmetu bice super.
Da Guzina se bolje uklapa u taj jedini stil igre koji praktikujemo :D
Mislim da bi nam nesto brzo valjalo naprijed za kontre...ili neko sa sutem sa distance, uglavnom drugacija tipa malo od Ahmeta I Gedeona...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 25 jun 2019, 19:08

miky_hz je napisao/la:
Tako će Bordo momci, koji se inače trenutno pripremaju u Sloveniji, biti lišeni usluga dvojice prvotimaca u prvom dijelu sezone, ali će sigurno pronaći adekvatne zamjene

Evo Sportsport ima neke mahalske da ce doci zamjene :mrgreen:
Pa moramo, oni i kad se vrate bice upitne forme tako da su nam to primarne pozicije za pojacanja.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 25 jun 2019, 19:11

Dvije sedmice pred Celtic, mi maltane ništa ne znamo po pitanju prvih 11.Trenutno jedina opcija za dvojac na sredini, iza Rahmanovića je Gavrić - Đokanović, Hodžić na lijevom beku, Numan/Dupovac uz Lazića :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 25 jun 2019, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 25 jun 2019, 19:11

Denchi je napisao/la:
AngelDiMaria je napisao/la:Ja ono sto sam do sad vidio da npr Handzic nema stil igrenkoji se uklapa sa igrom tima, tako da ako ode, a ovaj novi bude bolja zamjenan Ahmetu bice super.
Mislim da bi nam nesto brzo valjalo naprijed za kontre...ili neko sa sutem sa distance, uglavnom drugacija tipa malo od Ahmeta I Gedeona...
E to stoji ali npr kad ahmet odmara, odmah ostane rupa, a sto se tice tog nekog da suta i to, ja bih se oslonio na nekog od krila ili nekoga iz akademije i tjt, rahman voli raspaliti svakako, tako da... Ne znam, samo prizivam fa se opet pogodi sa svim pojacanjima
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2019, 19:12

Guzina dogovoren ima mjesec dana. Fina statistika prosle sezone.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 25 jun 2019, 19:17

Kamuflazn je napisao/la:Naravno. Mora hadzija jos pure pojest da stane pored Musemica kamol da se spominje u tom nekom kontekstu ;).
Drama sto je neko posumnjao u Guzinu ?

Ne vidjeh da je iko ista lose rekao za Hadzica.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 jun 2019, 19:18

AngelDiMaria je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
E to stoji ali npr kad ahmet odmara, odmah ostane rupa, a sto se tice tog nekog da suta i to, ja bih se oslonio na nekog od krila ili nekoga iz akademije i tjt, rahman voli raspaliti svakako, tako da... Ne znam, samo prizivam fa se opet pogodi sa svim pojacanjima
Da sada ce biti lakse I rotirati I odmoriti Ahmeta, I manje ce se osjetiti na igri kad Ahmeta nema...

Kazem jedino kad trebamo nesto forsirati, kad se ekipa postavi na ovaj nas stil, onda nemas cime razbit to, ko da udje s klupe da iznenadi protivnika da bude prevaga, faktor x...

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 25 jun 2019, 19:25

:yawn: Nije loše ovo Crnički koji minute nije imao, tek zamijenio povredu u zamjenu za jednog od boljih igrača lige iz prošle sezone :mrgreen:

Šteta za Stanoju :(

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss i 28 gostiju.