FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Kamuflazn
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kamuflazn » 25 jun 2019, 19:26

simidobar je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Naravno. Mora hadzija jos pure pojest da stane pored Musemica kamol da se spominje u tom nekom kontekstu ;).
Drama sto je neko posumnjao u Guzinu ?

Ne vidjeh da je iko ista lose rekao za Hadzica.

Hadzija je zmaj! Vrijedan, radi 24h.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 25 jun 2019, 19:28

:bow:
Sabinho je napisao/la:Guzina dogovoren ima mjesec dana. Fina statistika prosle sezone.
Nije dogovoren, ne siri lazi, prosle sedmice nas odbio, nije htio klupu

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 25 jun 2019, 19:30

MortemHz je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Kakav smo napravili sporazum sa njima ovo sto Musija prica,i Guzina je jos godinu imao ugovor? Mozda ce im dati nekog na posudbu nasi :think:

Gedeon,ja iskreno za njega mislio Gruzijac neki :urnebes:
Jevrej vjerovatno

Njegov otac je igrao za nas.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 25 jun 2019, 19:30

Zvezda koju ovde cesto spominjemo u superlativima (prvi ja) ima dugovanja 34 miliona.
Kad-tad ce to doci na naplatu. Pojedini nisu svjesni sta je Tan uradio 'saniranjem' svih dugova.
Daleko smo od evropskog iskoraka, ali smo klub na stabilnim nogama...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 25 jun 2019, 19:38

belosevic28 je napisao/la:Zvezda koju ovde cesto spominjemo u superlativima (prvi ja) ima dugovanja 34 miliona.
Kad-tad ce to doci na naplatu. Pojedini nisu svjesni sta je Tan uradio 'saniranjem' svih dugova.
Daleko smo od evropskog iskoraka, ali smo klub na stabilnim nogama...
Pa prico ti je to Zvezdan Terzic, oni imaju u igracima taj novac kako oni to planiraju i zamisljaju.
Plus grade fantasticne terene i hotelcice
Saniranje marakane.

U slag na kraju predsj vucko, politicki projekat 1/1
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 25 jun 2019, 19:41

Ma nemaju bas u igracima ako cemo iskreno. To da su politicki projekat je otezavajuca okolnost za njih. Dok nas realno boli kuHac ko je na vlasti, oni su pod konstantnim pritiskom...

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 jun 2019, 19:42

paulus je napisao/la:Hvala vam na odredjenim zajebancijama , necu ometat vise ovaj privatni bar , da me tamo postavljaju na najsmjesnije komentare sto nisam skonto vase interne zajebancije, kao eto gdje cu pomislit da se to moze desit od navijaca da urade nes tako , nisu radili priblizne gluposti , al eto neka vam. Ja sam navijac Sarajeva jos iz Juge ,25 god i primjetio sam ja odavno da je to ekipa 20 do 40 ljudi koji su tu mnogo i da je ovo ko njihov prostor i da svako malo se smiju nekom ko vise ne dolazi , sto li? Uglavnom hvala momci , sve najbolje i stvarno to mislim , nadam se da cemo napravit dominaciju u ligi i to je to . pozdrav!!!
@Paulus brate...
Halali,uopste nije bilo prema tebi usmjereno,imamo problema sa odredjenim licima na forumu koji ne vole crnu boju kože,pa je taj isjecak iz intervjua bio prema njima okrenut... :angel:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 jun 2019, 19:46

@belosevic

Ne uzimajte te cifre zdravo za gotovo!
Dug je prije 5 god. bio oko 50 mil. €, a od tada do danas se zaradilo oko 100 mil. €, sto od ucesca u EL i LŠ, sto putem prodaje igraca...

Evo iz kluba su odmah demantovali te informacije i objavili da je stvaran dug 14 mil. €...sto je realnije uzevsi u obzir gore pomenute cinjenice!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 jun 2019, 19:49

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 25 jun 2019, 19:50

marconato je napisao/la:@belosevic

Ne uzimajte te cifre zdravo za gotovo!
Dug je prije 5 god. bio oko 50 mil. €, a od tada do danas se zaradilo oko 100 mil. €, sto od ucesca u EL i LŠ, sto putem prodaje igraca...

Evo iz kluba su odmah demantovali te informacije i objavili da je stvaran dug 14 mil. €...sto je realnije uzevsi u obzir gore pomenute cinjenice!
Nisam mislio nista lose, samo pravim paralelu, koliko imate bolje rezultate od nas a opet ste u nekim dugovima. Realno nas je Tan bas rasteretio s te strane.
Znam da ti imas prave info :thumbup:

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 25 jun 2019, 19:59

BIlo bi dobro kada bi se napravila neka kampanja oko sezonskih ulaznica, da se to malo podigne na veci nivo, da se napravi neka prica, malo izreklamira, da se digne atmosfera, ne bi li se ljudi animirali i na taj nacin da postanu clanovi, uzmu sezonsku, itd..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jun 2019, 20:00

Vaha1946 je napisao/la:BIlo bi dobro kada bi se napravila neka kampanja oko sezonskih ulaznica, da se to malo podigne na veci nivo, da se napravi neka prica, malo izreklamira, da se digne atmosfera, ne bi li se ljudi animirali i na taj nacin da postanu clanovi, uzmu sezonsku, itd..
Sad će to biti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jun 2019, 20:00

Vaha1946 je napisao/la:BIlo bi dobro kada bi se napravila neka kampanja oko sezonskih ulaznica, da se to malo podigne na veci nivo, da se napravi neka prica, malo izreklamira, da se digne atmosfera, ne bi li se ljudi animirali i na taj nacin da postanu clanovi, uzmu sezonsku, itd..
Što bi iko to kupov'o? Znaš koliko se nargila može za te pare ispušit? Nije niko budala ba...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jun 2019, 20:03

Sad ce to,predpostavljam da ce i sada biti kao ranije pred Evropu,produzis clansku oni ti daju kartu u ovom slucaju za Celtic gratis.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 jun 2019, 20:04

Eto ni kriv ni dužan odležah u Banovicima kaznu... :rol: :rol: :rol:
Ali na robiji malo propratih ove ostale teme i generalno mogu reci da bi svako od vas bar jedanput trebao krenuti mojim stopama ka ovom rudarskom gradu da shvati koliko smo mi kao navijaci i teski i mrzovoljni i dosadni pomalo...
Jednim ne valja trener, drugi od njega stvaraju Božansku mit,jedni hoce top igrace,drugi hoce akademiju,treci ne znaju ni sta hoce,ali sve zivo kritikuju...
Juce se klanjamo Hadžiji,neki bi mu i svoju ženu dali,danas se pitamo da li radi ispravno,a sutra ce covjek sav biti od pljuvacke...
Daj pojacanja,daj dresove, daj pripreme,da Celtica da se poigramo sa njim...
Nemoj crnce,nemoj žute,nemoj amerikance,koreance...
Pa dokle braco draga vise,dajte malo realnosti,ide se naprijed i ici ce se i dalje,ali strpljenja malo,bice pojacanja jos,no ne pljujte sve ono sto nije po vasoj volji...
DA Bog sacuva i sakloni... :kafa:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 jun 2019, 20:05

Treba samo kopirati postove forumasa kada se objave cijene ulaznica i njihovu kuknjavu i negodovanje zbog visine istih.
Mislim da je to za pocetak dobar marketing nas forumasa :kafa:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jun 2019, 20:08

Vanja8 je napisao/la:Eto ni kriv ni dužan odležah u Banovicima kaznu... :rol: :rol: :rol:
Ali na robiji malo propratih ove ostale teme i generalno mogu reci da bi svako od vas bar jedanput trebao krenuti mojim stopama ka ovom rudarskom gradu da shvati koliko smo mi kao navijaci i teski i mrzovoljni i dosadni pomalo...
Jednim ne valja trener, drugi od njega stvaraju Božansku mit,jedni hoce top igrace,drugi hoce akademiju,treci ne znaju ni sta hoce,ali sve zivo kritikuju...
Juce se klanjamo Hadžiji,neki bi mu i svoju ženu dali,danas se pitamo da li radi ispravno,a sutra ce covjek sav biti od pljuvacke...
Daj pojacanja,daj dresove, daj pripreme,da Celtica da se poigramo sa njim...
Nemoj crnce,nemoj žute,nemoj amerikance,koreance...
Pa dokle braco draga vise,dajte malo realnosti,ide se naprijed i ici ce se i dalje,ali strpljenja malo,bice pojacanja jos,no ne pljujte sve ono sto nije po vasoj volji...
DA Bog sacuva i sakloni... :kafa:
Nisi morao ovo pisat, ne smetaju crnci svima, samo pojedinim. Khm.. Morto.. khmm. :lol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2019, 20:09

Pitaristok je napisao/la::bow:
Sabinho je napisao/la:Guzina dogovoren ima mjesec dana. Fina statistika prosle sezone.
Pitaj @panteliju kad sam mu ja javio za ovo. Evo nasao sam u konverzaciji, prije tacno 25 dana sam mu javio. :bih:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jun 2019, 20:11

Sabinho je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la::bow:
Pitaj @panteliju kad sam mu ja javio za ovo. Evo nasao sam u konverzaciji, prije tacno 25 dana sam mu javio. :bih:
Možda si mu pisao na profil SarajevoJeBordo, ili ThrillerHz, pa čovjek nije pogledao na vrijeme? :hmmmmm:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 jun 2019, 20:13

:rol: :rol: :rol:

Potvrdjujem da je tacno :D
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 25 jun 2019, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 19 gostiju.