@Skorleone,izvini molim te nisam ja nikog imenovao...skoroalen je napisao/la:Nisi morao ovo pisat, ne smetaju crnci svima, samo pojedinim. Khm.. Morto.. khmm.Vanja8 je napisao/la:Eto ni kriv ni dužan odležah u Banovicima kaznu...![]()
![]()
![]()
Ali na robiji malo propratih ove ostale teme i generalno mogu reci da bi svako od vas bar jedanput trebao krenuti mojim stopama ka ovom rudarskom gradu da shvati koliko smo mi kao navijaci i teski i mrzovoljni i dosadni pomalo...
Jednim ne valja trener, drugi od njega stvaraju Božansku mit,jedni hoce top igrace,drugi hoce akademiju,treci ne znaju ni sta hoce,ali sve zivo kritikuju...
Juce se klanjamo Hadžiji,neki bi mu i svoju ženu dali,danas se pitamo da li radi ispravno,a sutra ce covjek sav biti od pljuvacke...
Daj pojacanja,daj dresove, daj pripreme,da Celtica da se poigramo sa njim...
Nemoj crnce,nemoj žute,nemoj amerikance,koreance...
Pa dokle braco draga vise,dajte malo realnosti,ide se naprijed i ici ce se i dalje,ali strpljenja malo,bice pojacanja jos,no ne pljujte sve ono sto nije po vasoj volji...
DA Bog sacuva i sakloni...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A plate svih uposlenika i fudbalera? Njihov dug stalno raste to da imaju te pare u fudbalerima nije bas takoledesma je napisao/la:Pa prico ti je to Zvezdan Terzic, oni imaju u igracima taj novac kako oni to planiraju i zamisljaju.belosevic28 je napisao/la:Zvezda koju ovde cesto spominjemo u superlativima (prvi ja) ima dugovanja 34 miliona.
Kad-tad ce to doci na naplatu. Pojedini nisu svjesni sta je Tan uradio 'saniranjem' svih dugova.
Daleko smo od evropskog iskoraka, ali smo klub na stabilnim nogama...
Plus grade fantasticne terene i hotelcice
Saniranje marakane.
U slag na kraju predsj vucko, politicki projekat 1/1
-
duplakruna46
- Kontakt:
Netacno, ni za jednog ne postoji oficijalna ponuda!SarajevoJeBordo je napisao/la:Kako sam načuo, nakon Evrope će biti prihvaćene ponude za Vladana, Lazića i Tatara. Od tog novca će se tek tada kompletirati ekipa za ligu.ledesma je napisao/la:Sa Adukora na Gavrica
Napad Crnicki(influenser) i Guzina
Sa Mujakica vjerovatno na nekog retarda
Vjerovatno ce Tatara prodat, osta Milanovic
Nemojte nikog vise dovodit molim vas! I ne prodajite vise nista!
Kakav povratak u proslost nakon osvajanja titula... Jesicu jos nam samo ti falis yebem ti mrtve
Samo menadjeri nude igracima sve i svasta, od Hong Konga pa nadalje!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Ko su stranci jos u ekipi?
stanoje? Krste?
stanoje? Krste?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dosta nas smo pogrjesili na tataru stanoji rahmanovicu itd, al sve su to igraci koji su igrali u hrvaskoj srbi sloveni i nismo ih vecina imali priliku gledat.
Sto se tice guzine ako je iko pratio pl bh vidio je da je to teski balvan i levat i on nije za FK SARAJEVO posebno jos na spicu gdje mnogo bolji igraci kod nas nisu mogli meda.
Spic je ko i golman, il si vrhunski il si kita, guzina je za ekipu ko mlados celik sloboda itd..
Da ga je Hase doveo ovo bi reko GUZINA ce imat minutazu kao sto je Dzafic imo proslu sezonu. Nadam se da ce Haris ostat i ako ni on nije cemu bolji 8x od ovo debila. Pogledaj imena vidis po imeni da je **** teska
Sto se tice guzine ako je iko pratio pl bh vidio je da je to teski balvan i levat i on nije za FK SARAJEVO posebno jos na spicu gdje mnogo bolji igraci kod nas nisu mogli meda.
Spic je ko i golman, il si vrhunski il si kita, guzina je za ekipu ko mlados celik sloboda itd..
Da ga je Hase doveo ovo bi reko GUZINA ce imat minutazu kao sto je Dzafic imo proslu sezonu. Nadam se da ce Haris ostat i ako ni on nije cemu bolji 8x od ovo debila. Pogledaj imena vidis po imeni da je **** teska
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Počeo si opet.Vanja8 je napisao/la:Eto ni kriv ni dužan odležah u Banovicima kaznu...![]()
![]()
![]()
Ali na robiji malo propratih ove ostale teme i generalno mogu reci da bi svako od vas bar jedanput trebao krenuti mojim stopama ka ovom rudarskom gradu da shvati koliko smo mi kao navijaci i teski i mrzovoljni i dosadni pomalo...
Jednim ne valja trener, drugi od njega stvaraju Božansku mit,jedni hoce top igrace,drugi hoce akademiju,treci ne znaju ni sta hoce,ali sve zivo kritikuju...
Juce se klanjamo Hadžiji,neki bi mu i svoju ženu dali,danas se pitamo da li radi ispravno,a sutra ce covjek sav biti od pljuvacke...
Pa dokle braco draga vise,dajte malo realnosti,ide se naprijed i ici ce se i dalje,ali strpljenja malo,bice pojacanja jos,no ne pljujte sve ono sto nije po vasoj volji...
Tebi niko živ ne valja.
Pljuješ i forumaše! kako te nije stid, misliš da si nekome interesantan?
Dajte molim vas banujte ovog lika, satra frajer.
Kako nije, jako inteligentan covjek, veliko postovanje za njegov rad.Kamuflazn je napisao/la:simidobar je napisao/la:Drama sto je neko posumnjao u Guzinu ?Kamuflazn je napisao/la:Naravno. Mora hadzija jos pure pojest da stane pored Musemica kamol da se spominje u tom nekom kontekstu.
Ne vidjeh da je iko ista lose rekao za Hadzica.
Hadzija je zmaj! Vrijedan, radi 24h.
Dao Bog da i ostali odrade bar upola ko on.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Stanojevica i Pidre do januara nema
Ponavljamo se svi al L bek, stoper i defanzivni vezni su potreba.
Ponavljamo se svi al L bek, stoper i defanzivni vezni su potreba.
Izvinjajem se doticnom gospodinu...obiteljskicovjek je napisao/la:Počeo si opet.Vanja8 je napisao/la:Eto ni kriv ni dužan odležah u Banovicima kaznu...![]()
![]()
![]()
Tebi niko živ ne valja.
Pljuješ i forumaše! kako te nije stid, misliš da si nekome interesantan?
Dajte molim vas banujte ovog lika, satra frajer.
Ali za tebe imam jedan dio Adukorovog intervjua,procitaj malo
Jeste li imali u Sarajevu jos nekakvih neugodnosti ,recite otvoreno zbog nasih čitalaca...?
Adukor:
Pa mogu vam reci da sam imao neke momente u kojima se nisam bas najbolje snalazio,ali su ti momenti zaista bili i pomalo neocekivani...
Na sta konkretno mislite...?
Adukor
Pa vidite imao sam neugodnost gdje je jedan gospodin insistirao i vrsio pritiske da predjem u njegovu menadžersku agenciju...Kada sam se raspitao shvatio sam da ta agencija i nije na najboljem glasu u regionu,inace je taj gospodin i biznismen i navijac Fk Sarajeva,a i Obiteljski je čovjek sto me je pomalo iznenadilo shodno njegovim ružnim nastupima prema meni...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 25 jun 2019, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lazić (Srbija)Denchi je napisao/la:Ko su stranci jos u ekipi?
stanoje? Krste?
Stanojević (Srbija) - neće igrati još pola godine
Cruz (Brazil) - mislim da nije u ozbiljnoj konkurenciji uopšte, jedino ako i Handžić ode pa da eventualno bude treći izbor sa Hasanovićem.
Velkoski (Makedonija)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sad bez zayebancije. Mi se u ligi možemo skrpit u jesenjem dijelu samo dolaskom lijevog bočnog. Tu nam baš škripi, treba nam igrač. Na stopera može Kurdić, dok ga ne gurnemo u vatru ne možemo znat na čemu smo, a teško da je slabiji igrač od Dupovca. Dupovac je na prvu ubleha svjetska, al da budemo iskreni 100%, finiš jesenjeg dijela je sasvim pristojno odradio.
Zadnjeg veznog, tu ulogu destruktivca, može jedino iznijet Đokanović. Takođe gurnut pa nek se kali, jbt neće igrat protiv Hazarda pa da ga psihološki syebe, koja to ekipa u ligi ima toliko jak vezni red da će izdominirat protiv nas? Njegov partner u sredini da bude Rahman, igrao je i ranije tu, ima snagu i agresivnost da iznese odlično tu poziciju. Ispred Gavrić/Krste, mada bih ja Husrefu janje kupio da stavi Salčina tu. Na krilima smo popunjeni, napad takođe. Ovaj roster, uz jednog solidnog lijevog beka, može jesenji dio završit na prvom ili drugom mjestu.
Evropa je problem. Ako su je naši prekrižili odmah OK, al nismo mi Krupa da odmah prekrižimo Evropu. Zato se nadam da će doći neko do Evropske lige.
Zadnjeg veznog, tu ulogu destruktivca, može jedino iznijet Đokanović. Takođe gurnut pa nek se kali, jbt neće igrat protiv Hazarda pa da ga psihološki syebe, koja to ekipa u ligi ima toliko jak vezni red da će izdominirat protiv nas? Njegov partner u sredini da bude Rahman, igrao je i ranije tu, ima snagu i agresivnost da iznese odlično tu poziciju. Ispred Gavrić/Krste, mada bih ja Husrefu janje kupio da stavi Salčina tu. Na krilima smo popunjeni, napad takođe. Ovaj roster, uz jednog solidnog lijevog beka, može jesenji dio završit na prvom ili drugom mjestu.
Evropa je problem. Ako su je naši prekrižili odmah OK, al nismo mi Krupa da odmah prekrižimo Evropu. Zato se nadam da će doći neko do Evropske lige.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gledao sam moguće protivnike u ovom 3. pretkolu što je Stefan postavio.. itekako se može igrati sa pola protivnika, ako ne i više. Zato mi je krivo jer možda nismo doveli dovoljno kvalitetna pojačanja, play-off EL bi mogao biti realnost ali opet ne gubim nadu jer imamo ovdje prostora za još igrača a vjerovatno će dvojica biti stranci.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Gdje imaju imena mogućih protivnika u 3 pretkolu?MortemHz je napisao/la:Gledao sam moguće protivnike u ovom 3. pretkolu što je Stefan postavio.. itekako se može igrati sa pola protivnika, ako ne i više. Zato mi je krivo jer možda nismo doveli dovoljno kvalitetna pojačanja, play-off EL bi mogao biti realnost ali opet ne gubim nadu jer imamo ovdje prostora za još igrača a vjerovatno će dvojica biti stranci.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Dobar je bio ovu sezonu, 7 golova i 5 asistencije,ali malo je diskutabilno sto mu je to prva sezona u PL bila a 25 mu je godina pa je to malo skakljivo kad ovako gledas kroz statistiku ,prije te prosle sezone i Mladosti je igrao po nizim ligama.Vidjet cemo,mada generalno dobar posao smo uradili kakav god da je u ovom trenutku je pozeljniji od "bolesnog" Crnickog.Lik je napisao/la:Kakav je Guzina, jel ga iko upratio ?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma to je Stefan postavio moguće protivnike u smislu koji bi nas mogli čekati ako ne bude nekih većih iznenađenja. To je neka okvirna lista koja vjerovatno neće biti 100% precizna ali opet dobro posluži, čisto da čovjek ima nekog pojma.BordoSarajevo je napisao/la:Gdje imaju imena mogućih protivnika u 3 pretkolu?MortemHz je napisao/la:Gledao sam moguće protivnike u ovom 3. pretkolu što je Stefan postavio.. itekako se može igrati sa pola protivnika, ako ne i više. Zato mi je krivo jer možda nismo doveli dovoljno kvalitetna pojačanja, play-off EL bi mogao biti realnost ali opet ne gubim nadu jer imamo ovdje prostora za još igrača a vjerovatno će dvojica biti stranci.
- robertkosar
- Kontakt:
Nemozemo mi bez guzinaLik je napisao/la:Kakav je Guzina, jel ga iko upratio ?
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Falilo nam je tih četnika, nismo otkat imali. Puza zadnji bio ako se ne varam...joker90 je napisao/la:**** ti mater u ****! Čisto onako..
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dedo mu je igrao za Sarajevo, oni su iz Sarajeva, porodica je živjela u ulici Sutjeska. Ne treba spominjati da je i on rođen u Sarajevu.joker90 je napisao/la:**** ti mater u ****! Čisto onako..
Tužno je vidjeti šta čovjek može slaviti, pogotovo poznajući iz kakve porodice dolazi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.