Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 05 jun 2011, 21:03

Jimmy from the hood je napisao/la:Samo mi reci kojeg hoces igraca u Liverpulu i ja cu promijeniti na wikipediji :D
:lol:

Pa ja sam to već jednom govorio,Gerrard i Torres su prije 2 sezone (dok je trajao ljetni prelazni rok) bili igrači City-a i to sa brojevima 70 i nešto. :mrgreen:
FK Pjetlovi

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 05 jun 2011, 21:12

Uglavnom, najozbiljniji kandidati za prelazak su Henderson, Jones i Downing. Klub želi prvu dvojicu dovesti do početka U-21 EP-a, koje počinje za otprilike sedam dana..
Moram priznati da mi se sviđa Phil Jones, defanzivni igrač Blackburna. Koliko sam vidio, primarna pozicija mu je stoper, i to lijevi, tako da odlazak Aggera (o čemu se polako počelo pisati posljednih dana.. cijena bi bila oko 10-ak miliona funti) nije nerealan. Uz to, podjednako dobar je i kao defanzivni vezni igrač...
Uglavnom, veoma talentovan, što dokazuje iz utakmice u utakmicu, i mislim da mu slijedi svijetla budućnost, nadam se u crvenom dresu...
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 05 jun 2011, 21:17

Mislim da iz uprave nisu toliko ludi da prodaju našeg najboljeg štopera Aggera i on vrijedi najmanje 18 miliona. Sve su ovo dobri igrači što se spominju Henderson,Downing i Mata. Nekako su svi prestali pričati za Younga tako da on najvjerovatnije ide u Manutd. Šta je s ovim James McCarthny-em ? Pričalo se da je to 80% gotova stvar njegov prelazak u Liverpool ?
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 05 jun 2011, 21:21

Jimmy from the hood je napisao/la:Samo mi reci kojeg hoces igraca u Liverpulu i ja cu promijeniti na wikipediji :D
Ja sam mislio da to ne može za igrače ali eto :D .....

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 jun 2011, 21:22

Pa vjerovatno ukoliko bi Jones došao onda bi Agger/Skrtel izgubili mjesto u timu.Kenny je već govorio kako voli defanzivce koji mogu povući loptu naprijed (Agger) ali pomenuti je prečesto povrijeđen.

S druge strane Skrtel nije kvalitetan kao Agger ali ipak igra često(ove sezone ako se ne varam sve tekme) tako da se na njega može "ozbiljno" računati.Također mislim da je Carra siguran starter i naredne sezone,a sa mladim Jonesom odbrana LFC-a bi dobila na čvrstini.

Phil može igrati na poziciji stopera i desnog beka pa čak i zadnjeg veznog (tako sam negdje pročitao),a uz sve to ima tek 19 godina tako da bi se itekako isplatio njegov transfer. :)
FK Pjetlovi

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 05 jun 2011, 21:35

Bez Aggera bi primali 3 gola po utakmici.... kad je on u timu Lpool slabo prima golove sto se i videlo u ovoj sezoni, medjutim kad je van to izgleda jadno i bedno.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 jun 2011, 21:42

Sasha L.F.C. je napisao/la:Bez Aggera bi primali 3 gola po utakmici.... kad je on u timu Lpool slabo prima golove sto se i videlo u ovoj sezoni, medjutim kad je van to izgleda jadno i bedno.
Problem je to što je stalno van !

Činjenica je da se na njega ne može ozbiljno računati,pa vjerovatno zbog toga uprava i želi dovesti još jednog stopera.
FK Pjetlovi

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 05 jun 2011, 21:43

Unica_Liverpool_ je napisao/la:
Ja sam mislio da to ne može za igrače ali eto :D .....
Mislim da ima neki limit koliko se moze mijenjati. Npr, Messiju i Ronaldu ne mozes promijeniti jer je vec milion puta zloupotrebljeno. :D :lol:

Agger je strasan stoper ali povrede ga yebu ono pravo. Phil je potpuno isti tip igraca ;)
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 05 jun 2011, 21:46

reds je napisao/la:
Sasha L.F.C. je napisao/la:Bez Aggera bi primali 3 gola po utakmici.... kad je on u timu Lpool slabo prima golove sto se i videlo u ovoj sezoni, medjutim kad je van to izgleda jadno i bedno.
Problem je to što je stalno van !

Činjenica je da se na njega ne može ozbiljno računati,pa vjerovatno zbog toga uprava i želi dovesti još jednog stopera.
Jest to problem, ali njega mogu solidno da zamene Kelly ili Wilson, ovaj drugi ima godina koliko i taj Jones i zasto bi se onda bezveze trosile pare na stopera kad nam krila ne postoje?? ja mislim da je tu sad najmanja briga stoper zar ne?

Inace ova dva igraca se najvise povezuje sa Liverpool-om pa mislim da od ovog moze i biti nesto.

http://www.sportingo.com/football/a2118 ... nger-swoop
Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 05 jun 2011, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 jun 2011, 21:51

Svakako da ima daleko važnijih pozicija za pojačati,ali isto tako treba dovoditi mlade,polivalentne i perspektivne igrače tipa Jones. ;)
FK Pjetlovi

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 05 jun 2011, 21:54

reds je napisao/la:Svakako da ima daleko važnijih pozicija za pojačati,ali isto tako treba dovoditi mlade,polivalentne i perspektivne igrače tipa Jones. ;)
Jest jest treba dovoditi mlade igrace, ali sto se stopera tice ja mislim da smo tu popunjeni bar sto se mladih nada tice : Kelly,Wilson,Ayala.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 jun 2011, 21:58

Sasha L.F.C. je napisao/la:
reds je napisao/la:Svakako da ima daleko važnijih pozicija za pojačati,ali isto tako treba dovoditi mlade,polivalentne i perspektivne igrače tipa Jones. ;)
Jest jest treba dovoditi mlade igrace, ali sto se stopera tice ja mislim da smo tu popunjeni bar sto se mladih nada tice : Kelly,Wilson,Ayala.
Pa dobro pitanje je šta Kenny smišlja sa Kellyem.Do sada je igrao na pozciji desnog beka ali svakako da može igrati i stopera.

Što se tiče stopera tu su:Carra,Agger i Skrtel koji imaju prednost u odnosu na Kellya,dok na poziciji desnog beka je Glen.Tako da je Kelly kao neki backup i za stopera ali i desnog beka. :)

Naravno ne treba zaboraviti ni Ayalu i Wilsona koji također može igrati i stopera i beka,te mlade Robinsona i Flanagana.
FK Pjetlovi

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 05 jun 2011, 22:21

Liverpool želi Adama Johansona iz MCFC-a, ja mislim da je ovaj igrač želja velikog broja forumaša :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 05 jun 2011, 23:06

Han!$;Lfc je napisao/la:Liverpool želi Adama Johansona iz MCFC-a, ja mislim da je ovaj igrač želja velikog broja forumaša :mrgreen:
haha, e samo nam on fali...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 05 jun 2011, 23:49

Ma kakav Adam , sjedi na klupi godinama odigrao samo par zadnjih tekmi za shity los je .

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 05 jun 2011, 23:59

Sanchez_8 je napisao/la:Ma kakav Adam , sjedi na klupi godinama odigrao samo par zadnjih tekmi za shity los je .
Nije do njega sto sjedi na klupi nego je problem upravo u City-u kao klubu.Velik broj skupih igraca gdje je prevelika konkurencija(na svakoj poziciji imaju po 3-4 skupa igraca),a Mancini ili neko drugi ko dovodi te igrace bez imalo razmisljanja(bezpotrebno gomilanje igraca) jednostavno mora svima dat sansu radi vrsenja stalnog pritiska(medija,vlasnika...).

Wilson bi mogo nazad na posudbu u Skotsku,u Rangerse(bar se tako pise).
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 jun 2011, 00:00

ma sto se tice ovih engleskih igraca mozda je bolje sacekati da prođe U-21 prvenstvo jer samo im moze cijena opasti tamo ako cemo gledati kako igraju zadnjih godina :D
ja ne bi imao nista protiv da dođu ovi mladi englezi al za neke razumne pare a na krilo bi volio matu ili downinga ko zna mozda dođu obojica :D i wickhama bi bilo super dovesti.
ne spominju se desna krila u zadnje vrijeme mozda to znaci da ce glen na krilo sljedece sezone
You are someone else I am still right here

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 06 jun 2011, 00:02

Adam Johanson jeste dobar igrac ali je presebican za Liverpoolovog ukusa i neprovjeren da bi se za njega dale vece pare.. Young ili Nzogbia bi nam najbolje legli na krilo..

Xabi Alonso leaves door open on a possible return to LFC http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... ing-to-lfc

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 jun 2011, 00:07

Red Assassin je napisao/la:Adam Johanson jeste dobar igrac ali je presebican za Liverpoolovog ukusa i neprovjeren da bi se za njega dale vece pare.. Young ili Nzogbia bi nam najbolje legli na krilo..

Xabi Alonso leaves door open on a possible return to LFC http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... ing-to-lfc
bas sam sada htio to da postavim... ne vjerujem da ce se on vratiti uskoro kod nas..
You are someone else I am still right here

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 jun 2011, 00:45

fera je napisao/la:
Red Assassin je napisao/la:Adam Johanson jeste dobar igrac ali je presebican za Liverpoolovog ukusa i neprovjeren da bi se za njega dale vece pare.. Young ili Nzogbia bi nam najbolje legli na krilo..

bas sam sada htio to da postavim... ne vjerujem da ce se on vratiti uskoro kod nas..
Upravo tako, ja mislim da će ostati u Realu dok je god u prvoj postavi, a kada izleti onda će vjerovatno tražiti da ide :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.