FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovaj fazon sa potpisom je bio dobar.
Uzmes sad na startu odredjenu kolicinu novih dresova i sa potpisom Stilica, Zeca ... prodajes.
Uzmes sad na startu odredjenu kolicinu novih dresova i sa potpisom Stilica, Zeca ... prodajes.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ako ima potpis zaima da ga odmah kupim kad me djeca budu pitala za 15ak godina stari sto si ti osijedio u dvadesetim da pokazem koji dorat je za to kriv 

Ovi su mi najjaci,ako neko misli da moze bolje bujrum haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Za Stilica se kaze: “Igrac sa brojem 14”
Za Zajmovica se kaze: “Igrac koji je pokusao lobovat golmana na gol-liniji”
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Treba neku kampanju pokrenuti kada stignu dresovi, a mozda i prije. Ukljuciti najvece zvijezde kluba, pa krenut cu redom - Sinisa
, Stila, Ermin... udarit broj "100",neki sitni vez zlatne boje... Bojo i Veseli goli do pasa sa prebacenim dresom preko ramena
... havarija bi nastala, provalili bi u fanshop ko ovi protestanti u Mineapolisu 
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Veselom zadatak da se slika na svom balkonu u tom izdanju sto si naveo.
Promo: Stilic ide kroz one hodnike na zapadu, ulazi u svlacionicu, uzima dres koji je jos zatamljen i kad obuce iz svih uglova prikazati dres ili tek prikazati citav dres kad izadje na teren ispred istoka. Tamo se susrece sa nekim drugim u drugoj garnituri i trecoj ako bude i jednim golmanom.
Promo: Stilic ide kroz one hodnike na zapadu, ulazi u svlacionicu, uzima dres koji je jos zatamljen i kad obuce iz svih uglova prikazati dres ili tek prikazati citav dres kad izadje na teren ispred istoka. Tamo se susrece sa nekim drugim u drugoj garnituri i trecoj ako bude i jednim golmanom.
Baba Roska iz serije Bela lađa nam šalje gif preko tatekerimatomic1921 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 19:23havarija bi nastala, provalili bi u fanshop ko ovi protestanti u Mineapolisu![]()

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
To je stara poslovica misketovih isprdaka otisli ostavili nam duga kamaru, isto se nastavlja samp drugi
Ovo sto kod nas radi direktor mogu ja raditi, evo za milju gdje da se prijavim? Samo da odem u klub i kazem ja cu bolje raditi, zavrseno
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
da da,cim kritikujes da su mlatimudani na zeljinoj sisi,ide cuvena ako mozes bolje izvoli.....pa mogu za 3 hiljade bolje eto ako ima neko u klubu da me gurne...mislim da mogu bolje
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne mozes momake, ne lozi se dzaba 
Ako hoces da zaradis jedan manji stancic a da ne radis nista npr u istocnom sarajevu nekih 50 kvadrata, samo dodju Zelju budi ditrektor jednu godinu i malo vise, et ga. Nista ne radis, stancic uzmes i dosta gdje ce bolje. A sve pod motom radnicki klub, ne treba nam investitor, zavalit cemo se
Tesko da ce biti do augusta, ne treba se pogresno loziti nimalo laka situacija u klubu nije, ne znam sta ovi iz uprave misle raditi ali malo vremena imaju a nama finasnije, pojacanja, bolje stvari opcenito trebaju jos jucer. I da ne bude sada Amar je samo trener, nije on samo trener, obzirom na neka se i on pokrene.LjoZee je napisao/la: ↑07 jun 2020, 17:46Ja bih volio da uskoro bude Skupstina kluba i da se tu vidi moze li se poboljsati Uprava, da li ima nekih prijedloga, ideja. E nakon toga moraju iz kluba pokrenut neku akciju. Malo je problem tu sto si ogranicen. Ne mozes prodavati sezonske, a nisi siguran da li ce ljudi te sezonske moci koristiti tacnije da li ce pustiti publiku ili ce ostati po onom da nema publike do kraja.
Mjau !
Ma ti lezihljebovici nista i ne misle,svanulo im kad je savez prekinuo sezonu da idu na odmor od Zeljinih para,klasicni uhljebi ,da nema Amara bili bi mi u rangu Megamixa,nego eto Amar ih vadi i kriju se iz njega....jos imali obraza napisati da je sezona uspjesna,samo zbog toga neko treba odgovarati.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sve dok budemo imali ljude koji boli tuki za fudbal, koji su tu popunit koju uplatnicu cekati hoce li neko posudit koju marku kad si puša, primit platu tamo oko desetog u mjesecu i top. Pojacanje ce biti Eldin s termina.
Za to uspjesna ... da je sezona zavrsena na terenu i da je stanje ovako, a oni to napisali rekao bih da nisu normalni. Sezona je zavrsena za stolom, a itekako je uspjesna ako uzmes u obzir igre prvog tima, sam dolazak Stilica, napravljeni krov na istoku, ponovo najposjeceniji stadion u ligi. Sa te strane i jeste uspjesna. Sansu za Kup, a ni za ligu nismo dobili do kraja tako da ne mozes to ni ocjeniti do kraja. Eto, imate Makedoniju gdje su prekinuli 10 bodova razlike izmedju 1. i 2. i kazu nije dovoljno za titulu, ponistise. Znaci nas Savez opet na djelu sa vezama i stelama.
E sad mimo tog zelenog terena, stvari koje nisu vezane ni za pobjede i to treba Skupstina da odluci. Meni nije jasno ako Skupstina zna da nesto nije ok ili smatraju da stanje moze bolje sto ne sazovu vandrednu Skupstinu. Ako su mislili samo drkat q u Skupstini onda nek idu u pm.
E sad mimo tog zelenog terena, stvari koje nisu vezane ni za pobjede i to treba Skupstina da odluci. Meni nije jasno ako Skupstina zna da nesto nije ok ili smatraju da stanje moze bolje sto ne sazovu vandrednu Skupstinu. Ako su mislili samo drkat q u Skupstini onda nek idu u pm.
Apsolutno uspješna,krov,vrhunski ugovor,u igri za oba trofeja....
Ko misli da može bolje,bujrum
Ko misli da može bolje,bujrum
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Kakav krov, imaju veze s krovom kao ja. Ljudi dali pare i napravljeno. **** majku ko da su unijeli milion maraka pa nesto se spominje.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ja odmorio od foruma, vidim dosta nove raje. Neka nas. Sezona brate onako, **** nas je korona. Sezona bez titule meni ne moze biti dobra pa da je i Jug napravljen. Para vise na radnicka klasa nema i mi moramo sto prije Statut promijeniti i dozvoliti pod odredjenim uslovima da neko preuzme klub. To je jedini spas ukoliko zelimo u borbu sa bogatim. Ako hocemo biti Zeljo iz YU lige onda moze i ovako.
Krov na istoku, tacno.
Vrhunski ugovor sa Macronom, tacno.
U igri za oba trofeja, tacno.
Znas li mozda koliko su novca pojedinacno, direktno(svog novca) ili indirektno(preko sponzora) unijeli u klub clanovi uprave?
Da li je istina da direktor ima platu 3000 KM a sekretar 5000 KM?
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Evidentno je da se neke stvari moraju promijeniti. Fudbal je odavno prestao da se igra zbog ljubavi, novac sve diktira. Prvi korak ka necemu boljem je izmjena statuta, a mislim da je Dzubur o tome vec pricao u toku ove pauze.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.