FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

simonknows
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la simonknows » 25 avg 2024, 14:23

Beduin je napisao/la:
25 avg 2024, 14:06
simonknows je napisao/la:
25 avg 2024, 10:09
Treba doći još jedan vezni igrač. Blizu su dogovora.
To dovoljno govori o tome kako se loše radi selekcija ekipe. Haračić i Dervišagić će da budu špicevi, a igrat ćemo sa 6 veznih, od kojih valjaju Delimeđac i Čajić, a Beganović je trenutno samo talenat i ne znamo koliko može.
Niko da napravi prevagu, al' hajde, zna Zeba. Svaka čast na imenu i na pregovorima gdje nam izvlači dosta para, uštedi, spusti cijenu igrača itd., ali na jednoj poziciji imaš 6 igrača sličnog kvaliteta od kojih niko nije prevaga (možda jedan), a na drugoj imaš jednog poluretardiranog igrača koji je usput i poluinvalid, a jedina dobra stvar mu je što je Slobodaš do srži. A nije da nisi imao opcija za isto neke smiješne pare.
Onda za Nalu razumijem da ga otjeraš 7 dana prije jer znam zašto si ga otjerao 7 dana prije i to je super stvar, ali ne može Maksimović zbog nekih slabašnih vezica i jer je Zebin jaran dobiti da vodi ekipu na osnovu toga. Opet kažem, nije on nešto drama lošiji od Nale pa da sad oplakujemo ovog drugog (koji je usput rečeno us.rao pripreme da ova ekipa ne može hodat kako treba), nije sad ni Maksimović baš zadnja neznalica, međutim i tu se moglo bolje.

Sad druga stvar nakon tih selekcija, potvrdilo se što sam ranije pričao, taraba od ekipe koja se treba i mora pojačati sa 2 do 3 igrača koji su baš klasa, onaj suhi kvalitet, a opet s druge strane nije nam ekipa neka koju će bilo ko moći našutati kako hoće i gdje hoće. Rasti će iz utakmice u utakmicu, samo je pitanje koliko vremena treba a koliko imaju, i pitanje je koji je maksimum na kraju i da li će biti dovoljan. Sinoć su pokazali da su još u fazi napredovanja gdje se moglo i pobijediti, napravilo se par finih prilika.

Treća stvar je uprava. Svi ovdje manje-više znate da podržavam njihov rad zbog čega se svakodnevno prozivam, al' nejse. Dobra ideja, fina priča, ali se neke stvari moraju promijeniti. Malo se izgubio kompas usljed krize, pritiska, gdje se vidi neiskustvo da se snađu u takvoj situaciji i gdje padaju, najviše u očima navijača. To je ono što stalno ponavljam, 30 godina se radilo kako ne treba, 30 godina smo svi zajedno šutili i bili inertni, sad je to sve došlo na naplatu. Umjesto da sad plaćaš jednog top igrača, ti plaćaš jednog prosječnog ili ispodprosječnog igrača iz ove sezone i dvojicu od prije 3-5 godina. Plaćaš dobavljače, fakture, račune sa priprema, proslava itd. Plus trenutni troškovi, a podrška grada najslabija zadnjih godina. I zato cijenim to što pokušavaju izvesti, i zato što je taj put koji su zamislili jedini dugoročno povoljan za klub, međutim moraju se malo stisnut m.uda sad, pare roditi ako treba, dovesti 3 igrača, kad kažem igrača mislim ozbiljna, profi igrača, i javno stati pred navijače prvo sa izvinjenjem za bahato ponašanje u nekim situacijama. Dalje i navijači trebaju malo korigovati svoj odnos, ne dočekivati sve na nož, plaćati karte za utakmice na koje idu, po mogućnosti podržati sezonskom, članskom, fan shopu, bilo kako bilo čim.

Prvenstveno jer nemamo drugog izbora, skupština je 2.9. i tu ćete vidjeti koliko je (ne)zainteresovanih, a svi su isti ili gori izbor jer opet sve čekaju g.ovna iz prošlosti.

Tražili smo PL, ispunili su obećanje, uveli su nas, a znali smo kako će biti, i zato sada hajmo i mi stisnut m.uda i gurati ekipu koliko možemo. Nemaju dugova trenutnim igračima, počeli su davati ugovore na 2 godine, riješili neke stare dugove (npr. Smajić), riješili slučaj sa Suljićem, platili Senadove pripreme ljetos, platili uredno zimske i ove sad pripreme, naplaćali se Senadovih kazni za porez, gurali grupu koliko su mogli, ispunili sve uslove ekipi i struci, izganjali i dobili sastanke i obećanja sa svim nivoima vlasti, pa koliko će biti od toga ne znam, ali mora biti bar neka sića što je opet napredak. Osvojili su i taj omladinski kup, koji neću nešto pretjerano hvaliti jer je kompletan na penale i jer nemaju nekih posebnih zasluga, međutim opet napredak u odnosu na prethodnike, osvojen je kako god.

Ukoliko ne bude podrške 2.9. na skupštini, ali konkretne, OZU podnosi neopozive ostavke. I to je riješeno eto, neće otimati klub navijačima ako navijači ne žele da oni vode.

PS. ovo za menadžere... Husara vam je najmanji problem. Stefanel Bulić vam se mota po stadionu, radi s klubom, i ne znate da je tu. Eto sad i to da znate. Husara drži Traku, Hadžibeganovića, Dervišagića, Šeru i Bratovčića. Trako drugi golman, Hadžibeganović jedini izbor, Dervišagić drugi špic, Šero solidan igrač za ovu ekipu, Bratovčić među boljim juniorima, ne vidim ko se tu "gura". Čovjek je stvarno korektan, za razliku od pojedinaca u loži on je svoje mjesto tu platio, uletio je prošle sezone više puta, jednom je i sam isplatio premije ekipi bez ikakvog papira o posudbi, znači na riječ i na ruke, nema nikakvog osnova da vrati i traži pare.
1. Dovedu trenera koji otpusti ponajboljeg proslogodisnjeg igraca (Dinu) i izjavi kako ima bolje igrace od njega, da bi nesto kasnije poceo gomilati jos veznih igraca.
-Uprava ne snosi odgovornost za to.

Nisu ga otpustili. Trener je preletio sa izjavom. Ti vrlo dobro znaš (valjda) šta se desilo na sastanku sa Dinom pa bi bilo lijepo da kažeš to drugarima ovdje koji te jako cijene.

2. Otpuste trenera 7 dana pred pocetak sezone i dovedu drugog, istog kvaliteta a vidimo sas rezultate i dodatnu potrosnju para, dakle udar na budzet bespotreban.
- Uprava ne snosi odgovornosti

Trenera ste vi navijači tjerali, ova uprava ga nije mogla otpustiti zbog duga koji Sloboda ima prema njemu zbog Senada kojeg opet vi prizivate, čim su se stvorili uslovi da se sačuva cca. 200 hiljada maraka otpušten je.

3. Govoris o losem radu zadnjih 30 godina i kao oni sad poprsvljaju stanje, a grad i cijela drzava znaju za kupovinu utakmica, i na TV-u se vidilo sve, protiv Rahica onaj penal kojeg ja svom djetetu ne bih dosudio, i jos Husaric covjek mora pucati da podigne samopouzdanje i profula.
- opet Uprava ne snosi odgovornost iako vidimo da nista bolje se ne vodi klub ni nakon tih tvojih 30 godina javasluka.

Utakmice u federalnoj kupuju svi. Drugačije ne možeš ući a i to i ti i vi svi odlično znate.

4. Kazes vracaju prethodne dugove, rasipanja... pa zar ne vracaju i dugove covjeka koji nas je odveo u Federalnu, a kojeg su objerucke dozvali i prihvatili nakon toga?
Zar nisu i Uprave prije njih vracali dugove svojih prethodnika, pa tako i tak Secer, kao i ovi prije njega?

Svi su vraćali dugove, a pravili nove, ovi ne prave nove dugove prema novim igračima.

5. Kazes rijesili Suljica? Kad odu narednog mjeseca taj dug ostaje narednoj Upravi, hoce li nastaviti placati tih 5k mjesecno i osnovano se hvaliti da su zaista rijesili Suljica ili ce se usutiti, a drugo ce vracati njihov "povoljan dogovor"?
- odgovornost i za to? Ahaa

To je najviše što se moglo izvući, i kad ova uprava može to da ispoštuje može i svaka sljedeća, odnosno bar bi trebala. Ako ne može sabrati peticu za tako nešto svaki mjesec nek ovi ostanu. Normalno da će ostati upisano da su oni izborili taj sporazum, a onaj ko ga isplati za njega će ostati ko je i koliko isplatio.

6. Bulic je sad potencijalni problem (bas jak problem, hhh),a Husara kao dokazani neprijatelj Slobode kojem je u jednom periodu bio zabranjen ulazak na Tusanj nije problem? E jesi objektivan i realan u pm.
- a mogao bi taj vas Mojsije Husara ponovo da dobije zabranu, velo lahko 😉

Husara je pokazao da se ne boji skupine maloljetnika. Svaka čast dvojici trojici na mangupskom izgledu, mišićima i tetovažama ali mislim da tip poput Husare to i ne hebe baš.

7. PO MENI NAJVAZNIJE, kazes eto vam klub 02.9. ako navijaci ne zele da vodite klub. Pa jel' te (vas) stod ovakvo nesto pisati, govoriti? Vas navijaci, publika (vecina) ne zele od prvog dana pa niste bili tako susretljivi i dobronamjerni. Sad kad ste skoro sve na sportskom planu zasrali i nema se para kao spremni ste odatupiti usljed pritisaka i naseg nezadovoljstva koje traje otkako ste preoteli klub.
Vi da ste slusali navijace ne biste bili tu gdje jeste.
Da ste radili do kraja kako ste naumili na pocetku sad biste igrali Federalnu i ove sezone, pritisak bi opao, a rahat bi bili naredne sezone u PL sa vise sansi za opstanak kad ispadaju samo 2 kluba.
Ovako ste sve, ali bukvalno sve pogresno uradili sto se moglo uraditi i sad ste spremni pobjeci od odgovornosti za koju ni ne znate sta znaci. Niste se jednom udostojili izvinuti navijacima/publici za ona prozivanja, ili za pogresne poteze koje ste uradili i priznali da ste svjesni pogresaka koje zelite ispraviti na vrijeme.

Ovako kao i svaki paceri kad dogori dize se sidro AKO GRAD 100% NE STANE UZ VAS I DADNE VAM OGROMNE PARE DA IZGURATE OVO DO KRAJA, a kajmak biste opet vi pokupili. A necete reci javno zasto trazite dodatne pare, kao i uopste pare, ako ste se zalagali da grad ne daje transu novom predsjedniku kluba (prije nego vi uskociste).

Licemjeri ste na kub.

Ja sam za da tranšu ne dobije niko ko ima sve svoje ljude u skupštini. Pogotovo ako je prvobitni dogovor bio drugačiji. Niko ne bježi od odgovornosti, uradjeno je što je i trebalo, ušlo se u PL iako se naznačilo da nismo spremni pa se ispunila želja navijača, sad eto gledajte što ste tražili. Probalo se koliko se moglo, ne može se puno jer problemi od ranije stižu i to je to.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 25 avg 2024, 14:25

Skver je napisao/la:
25 avg 2024, 14:23
E moj @Beduin, pa nije izlazio iz pakasa Elmiru i Dzambicu kad je poceo piskarati ovdje kao njihov PR, ne zna vise ni sta pise ni sta je pisao prije, ovdje je najveca kvaka Statut u kojem su oni ugradili sebe, pardon zastitili, djaba nama sve ako dodje i Florentino Perez kada ga ta saka jada po tom njihovom Statutu moze smijeniti kad im se qrac digne.
Ajde molim te normalno se izražavaj ili me zaobidji totalno, može? Već mi ide na živce :kafa:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 avg 2024, 14:29

25 avg 2024, 14:25
Skver je napisao/la:
E moj @Beduin, pa nije izlazio iz pakasa Elmiru i Dzambicu kad je poceo piskarati ovdje kao njihov PR, ne zna vise ni sta pise ni sta je pisao prije, ovdje je najveca kvaka Statut u kojem su oni ugradili sebe, pardon zastitili, djaba nama sve ako dodje i Florentino Perez kada ga ta saka jada po tom njihovom Statutu moze smijeniti kad im se qrac digne.
Ajde molim te normalno se izražavaj ili me zaobidji totalno, može? Već mi ide na živce :kafa:
Tek sam poceo.
🔴⚫️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 avg 2024, 14:38

Nevjesti i neuvjerljivi odgovori Simone moj. Totalno neuvjerljivi.

Trener preletio s izjavom, stvoreni uslovi 7 dana pred pocetak sezone, najbolje moguce dogovoreno, mi (ja?) prizivamo opet Senada, ovako, onako, ali odgovornost na-aaa. Konkretni odgovori na-aaa.

Totalni fejl druze, totalni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 25 avg 2024, 14:39

@Skver, nije statut nikakva kvaka on se lako promjeni, rečeno je da je 2.9. skupština gdje se se statut "ponovo" promjeniti.
Zapeo si bezveze oko toga to se začas rješi.

Nego šta ćemo nakon 2.9. ?
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 25 avg 2024, 14:44

Beduin je napisao/la:
25 avg 2024, 14:38
Nevjesti i neuvjerljivi odgovori Simone moj. Totalno neuvjerljivi.

Trener preletio s izjavom, stvoreni uslovi 7 dana pred pocetak sezone, najbolje moguce dogovoreno, mi (ja?) prizivamo opet Senada, ovako, onako, ali odgovornost na-aaa. Konkretni odgovori na-aaa.

Totalni fejl druze, totalni.
Pa znaš li zašto su stvoreni uslovi 7 dana prije početak? Eto neko retardiran u upravi pa misli da je normalno tad mijenjati trenera, de ba.
Šta treba trener reći "imamo problem sa momkom koji ima psihički poremećaj i nije normalan." Reci ljudima kako se taj najjači igrač povrijedio prošle sezone, reci šta je radio sve po treninzima, reci kad znaš hebem ga ja, ako sve znaš kako predstavljaš, ne znam što te stvari onda izbjegavaš da kažeš???? Jel se moglo to šta bolje sa Suljićem??? Jel nisu ovdje pojedinci prizivali Senada???

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 avg 2024, 14:57

Nikad nisam rekao da sve znam, cak sta vise znam premalo.
Samo eto reci onda i saigracima mu zasto je bio zakovan nerijetko za klupu nakon dobrog nastupa, a saigraci se cudili otkud takav status i odnos prema njemu.
Nisam pratio treninge da znam sta ko i kako radi, to trener treba da prati. Ja konkluzije donosim cisto na osnovu uradjenog na utakmici. Pametnom dovoljno.

A sjeti se da sam pisao i kako je neozbiljan nerijetko kad ima loptu u nogama i solira, previse gleda prema naprijed i sistem to ne trpi ako nisi jedam prajm Messi.
Sve je lahko provjerljivo ko prati. 😉

Al opet nevjesto preskaces pasuse, bacis malo demagogije i supljiranja pa gdje prodje i zaboravi se dobro i jeste.
Manje-vise sve je receno, samo pusti se vise eseja u kojima se nista konkretno ne napise/rekne. Nema potrebe kad je sve poznato.

Samo se nadam da nece Uprava odustati. Neka gone do kraja i aBd uspiju i svojim namjerama, ja bih presretan bio zbog Slobode. A ne ko picici odmah da bjeze.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 avg 2024, 14:59

Realno treci po velicini grad u BiH u ligi koja ima 12 klubova i eto krivci su navijaci koji traze da klub igra PL.

Znamo i sami da se uprava pita oni ne bi uopste imali zelju da ikada igramo u PL. Ali to je vise neka agenda koju je neko propisao nego sto je nerealno. Mogao si u Jugoslaviji igrati prvu ligu od 16 klubova, a druga je stvar sto ti zakuhas sa svima pa onda zavisis od 600 sto ti Lugavic prebaci. Al nije ni to vec je u tome sto neko zeli iz grada da Tuzla nema sporta i ova uprava mu je idealna.

Problem su ovi rukometasi, sto nisu nikog izlevatili i jos ponekad uzmu trofej. Treba i tamo Acu poslati da im objasni kako treba.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 25 avg 2024, 15:02

Mene samo i dan danas zanima na osnovu cega su tad odabrali senada
Da li su isli od dva zla, uzmi manje zlo?
A eto i to manje zlo nam opet zavali.
I to im je bila u startu velika greska i procjena.
Zar to nije bila nikakva treca opcija, osim senada i azmira?
Volim tebe, više od sebe

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 avg 2024, 15:04

tuzlak1987 je napisao/la:
25 avg 2024, 14:59
Realno treci po velicini grad u BiH u ligi koja ima 12 klubova i eto krivci su navijaci koji traze da klub igra PL.

Znamo i sami da se uprava pita oni ne bi uopste imali zelju da ikada igramo u PL. Ali to je vise neka agenda koju je neko propisao nego sto je nerealno. Mogao si u Jugoslaviji igrati prvu ligu od 16 klubova, a druga je stvar sto ti zakuhas sa svima pa onda zavisis od 600 sto ti Lugavic prebaci. Al nije ni to vec je u tome sto neko zeli iz grada da Tuzla nema sporta i ova uprava mu je idealna.

Problem su ovi rukometasi, sto nisu nikog izlevatili i jos ponekad uzmu trofej. Treba i tamo Acu poslati da im objasni kako treba.
Nemaju koga ni izlevatiti kada uprava u rukometnom klubu ovisi bukvalno sama o sebi. Kad posalju dokumentaciju za novac od grada, uvijek im "fali" neki papir. Kad bolje razmislim, i bolje je sto nemaju podrsku grada. Svi bi se busali da su pomogli, a sami ljudi sve izgradili u klubu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 25 avg 2024, 15:08

DamirT je napisao/la:
25 avg 2024, 15:04

Nemaju koga ni izlevatiti kada uprava u rukometnom klubu ovisi bukvalno sama o sebi. Kad posalju dokumentaciju za novac od grada, uvijek im "fali" neki papir. Kad bolje razmislim, i bolje je sto nemaju podrsku grada. Svi bi se busali da su pomogli, a sami ljudi sve izgradili u klubu.
Do koga je tu onda, imaju rezultate, titule, evropu a Mejdan prazan.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 avg 2024, 15:11

Skojevska je napisao/la:
25 avg 2024, 15:08
DamirT je napisao/la:
25 avg 2024, 15:04

Do koga je tu onda, imaju rezultate, titule, evropu a Mejdan prazan.
Jednostavno ljude u Tuzli ne zanima rukomet. Otici ce radije na fudbal, a znamo svi da je pitanje kada cemo se boriti za trofej, a kamoli da ga osvojimo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 25 avg 2024, 15:27

Ja sam za da tranšu ne dobije niko ko ima sve svoje ljude u skupštini. Pogotovo ako je prvobitni dogovor bio drugačiji. Niko ne bježi od odgovornosti, uradjeno je što je i trebalo, ušlo se u PL iako se naznačilo da nismo spremni pa se ispunila želja navijača, sad eto gledajte što ste tražili. Probalo se koliko se moglo, ne može se puno jer problemi od ranije stižu i to je to.
Laži, suplja, demagogija. Predstavljas da nije bilo druge vec da licimo na amaterski klub na samom startu prvenstva ko god da bio uprava.
Jeste, moglo se bolje. Ako ces tjerat Nalica onda mu naredi kondicionog trenera. Daj igracima zadatke da rade individualno. Bolji transfer rok itd. Ma suludo je uopste da ti navodim primjere kako se moglo bolje sa istim budzetom. Kako gadno spinujes da je kao ovo bilo neizbjezno.
Da ne pisem da kao nisu spremni za PL i znali su sta ih ceka ali eto navijaci htjeli pa se uslo :urnebes: Pa kakvi nam debili vode klub ovo je nevjerovatno.
Najveca sramota u 105 godina kluba! Mrs!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 25 avg 2024, 15:47

A znas li zasto smo nespremni za PL? Jer nemamo nikakvog plana i cilja za klub od uprave.

A zasto nemamo? Jer su nakon 6mj otjerali covjeka kojeg su oni postavili i nasli se u nezavidnoj poziciji na zimu.

A znas li zasto sto su se nasli u nezavidnoj poziciji na
zimu, na celu tabele a nespremni za PL? Zato jer onaj sto nas je **** godinama, **** nas je opet.

A sto su onda usli u PL? Zato jer su duboko u sebi svjesni da je nama kao klubu, sa ovim debilima u upravi, cak i bez ikakvih dugova, maksimalan domet grcevita borba za opstanak gdje bi bila neminovnost da za jednu, dvije, pet godina ponovo ispadnemo.
-Beogradski sindikat

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 avg 2024, 15:51

Madal je napisao/la:
25 avg 2024, 15:47
A znas li zasto smo nespremni za PL? Jer nemamo nikakvog plana i cilja za klub od uprave.

A zasto nemamo? Jer su nakon 6mj otjerali covjeka kojeg su oni postavili i nasli se u nezavidnoj poziciji na zimu.

A znas li zasto sto su se nasli u nezavidnoj poziciji na
zimu, na celu tabele a nespremni za PL? Zato jer onaj sto nas je **** godinama, **** nas je opet.

A sto su onda usli u PL? Zato jer su duboko u sebi svjesni da je nama kao klubu, sa ovim debilima u upravi, cak i bez ikakvih dugova, maksimalan domet grcevita borba za opstanak gdje bi bila neminovnost da za jednu, dvije, pet godina ponovo ispadnemo.
Pa ovi isti su i ispali iz PL, jos su trebali ispasti i prije pa ih spasi prekid prvenstva.
🔴⚫️

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 25 avg 2024, 15:52

Skver je napisao/la:
25 avg 2024, 15:51
Pa ovi isti su i ispali iz PL, jos su trebali ispasti i prije ranije pa ih spasi prekid prvenstva.
Ok je to sve, ako nemas onda vracaj dugove da mozemo disati i odj.ebi od kluba kad dodje neko s parama. Sad mozemo disati od dugova i to je cinjenica tako da to uopste nije izgovor a i oni ne zele da ****.u od kluba vec ga pretvaraju u svoju prćiju.
-Beogradski sindikat

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 avg 2024, 16:00

Madal je napisao/la:
25 avg 2024, 15:52
Skver je napisao/la:
25 avg 2024, 15:51
Pa ovi isti su i ispali iz PL, jos su trebali ispasti i prije ranije pa ih spasi prekid prvenstva.
Ok je to sve, ako nemas onda vracaj dugove da mozemo disati i odj.ebi od kluba kad dodje neko s parama. Sad mozemo disati od dugova i to je cinjenica tako da to uopste nije izgovor a i oni ne zele da ****.u od kluba vec ga pretvaraju u svoju prćiju.
Ovi nikada sami nece otici, ocekujes od tipova koji su na prevaru oteli kluba da sami odu..... :nene:
🔴⚫️

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 25 avg 2024, 16:02

Skojevska je napisao/la:
25 avg 2024, 14:39
@Skver, nije statut nikakva kvaka on se lako promjeni, rečeno je da je 2.9. skupština gdje se se statut "ponovo" promjeniti.
Zapeo si bezveze oko toga to se začas rješi.

Nego šta ćemo nakon 2.9. ?
Zamoliti Acu da se zamjeni s ljudima iz sjene i neka nastave. Prije toga nam moraju reci koje su to dugove vratili a koje tekuće obaveze pokrili
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 avg 2024, 16:06

Niko ba nikog nece uvjeriti nesto.

Moraju sjesti svi za sto i dogovoriti se. Ako moze sta Bingo ili tako neko. Daj covjeku stadion neka pravi tribine, zgradu, trzni..

Ovako u zadnjih 15 godina svako je stvorio svoj stav i ne mrda 1%. Sve sto se izvrtilo u tom periodu nije bilo dobro i idealno.

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 25 avg 2024, 16:47

Šta mi ljudi više ima da se prepiremo,kao nekome ko je rođen u ovom gradu muka mi je od nas Tuzlaka (namjerno velikim slovom da mi ne komenarišete pravopis) mi smo sami po sebe najgori, dok drugi prave transverzale, auto puteve , stadione, razvijaju aerodrome,razvijaju životnu sredinu mi smo toliko postali MUTAVI I NESPOSOBNI i polako ali sigurno prepuštamo grad u ruke seljacima i kukamo za boljim vremenima,kao mi bi bolji sport bolje sve...Pa zar ne vidite da su nas ubili u mozak skroz izolirali, i bit će još gore, zato što šutimo i primamo godinama!!! Bit će nam bolje samo ako se mi promijenimo i prestanemo nečiji problem posmatrati kao njegov individulni a ne potencijalno problem svih nas ...U k..cu smo svi totalno kao ljudi i Tuzlaci...Lp ❤️🖤

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.