FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dove87

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dove87 » 20 jul 2010, 11:32

Ovo u novinama sto pise trening Hapoela je veceras a Zeljo ce odrzat svoj malo prije. Zna li ko u koliko sati i jel na Kosevu da dodjem. A valjda ce se sutra dobro navijat. Da jug gori i da se sve ori. Sigurno ce i njihovih doci pa bi volio da se ne cuju nikako od nas. Ne znam jesu li momci pripremili neku koreografiju za sutra al vidjet cu.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 20 jul 2010, 11:40

Omar500 je napisao/la:Ko da se preko noći ulazi u grupnu fazu, samo što neki sigurno to ne mogu da skontaju. Previše igraju PES-a :D
MOĆNO BRATE 8-)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 20 jul 2010, 11:49

Evo vidi, Džafić nije našao ino angažman i vjerovatno ode u Čelik, mogli smo se i mi ukljuciti u igru, UPRAVO AKTIVIRAJTE SE! ;)
Zadnja izmjena: cassanova, dana/u 20 jul 2010, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
1996

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 jul 2010, 11:49

Valjda necu popit bananu ili mi nece biti obrisan post, ali bilo bi lijepo da svi koji se razumiju malo vise u rukomet a pogotovo u situaciju u RK Zeljo, da se malo aktivira na nasoj rukometnoj temi...ipak Zeljo nije samo fudbalski klub, on je puno vise od toga :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 jul 2010, 11:52

cassanova je napisao/la:Evo vidi, Džafić nije našao ino angažman i vjerovatno ode u Čelik, mogli smo se i mi ukljuciti u igru, UPRAVO AKTIVIRAJTE SE! ;)
aktivirana je uprava po tom pitanju odavno, i do njega je hoce li kod nas ili kod "onog"...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 jul 2010, 11:52

Seyo_TM je napisao/la:Valjda necu popit bananu ili mi nece biti obrisan post, ali bilo bi lijepo da svi koji se razumiju malo vise u rukomet a pogotovo u situaciju u RK Zeljo, da se malo aktivira na nasoj rukometnoj temi...ipak Zeljo nije samo fudbalski klub, on je puno vise od toga :mrgreen:
Ja imam namjeru ici na utakmice kad pocne sezona pa cu nastojati malo pisati tamo.

Dzafic se dogovorio s pola lige :mrgreen: Al mozda janjetina presudi
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 20 jul 2010, 11:53

Seyo_TM je napisao/la:
cassanova je napisao/la:Evo vidi, Džafić nije našao ino angažman i vjerovatno ode u Čelik, mogli smo se i mi ukljuciti u igru, UPRAVO AKTIVIRAJTE SE! ;)
aktivirana je uprava po tom pitanju odavno, i do njega je hoce li kod nas ili kod "onog"...
Stvarno bi bilo ne fer, ovako prema nama, koliko ga već ganjamo .... :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 20 jul 2010, 11:56

Ma hebat ga, ako hoce neka dodje ako nece neka ide u Celik. Nije vrijedan da bi ga moljakali ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 20 jul 2010, 11:58

Treba napraviti spisak svih onih koji sad kake zbog poraza u Tel Avivu, pa kad opet budemo prvaci i kad opet budu govorili drugačije (kako vjetar puše) treba ih poimenično prozvati i reći im da su PAPCI i Smradovi.

Željezničar za život cijeli.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

samir-tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir-tm87 » 20 jul 2010, 11:59

U KOLIKO JE DANAS TRENING ZELJE NA KOSEVU

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 20 jul 2010, 12:00

Mogu zamislit kako bi bilo da pobjedimo Hapoel 6:0 i priđemo, pa malo je reći da bi grad gorio .. :geek:
1996

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 20 jul 2010, 12:00

ja koliko sam skontao niko ništa nije rekao za poraz več za nezalaganje
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

samir-tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir-tm87 » 20 jul 2010, 12:02

diego_TM je napisao/la:ja koliko sam skontao niko ništa nije rekao za poraz več za nezalaganje

ee mozesli mi reci u koliko sati je trening zelje danas na kosevu

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 20 jul 2010, 12:04

Špekuliše se da će Branislav Nikić dobiti slobodno u potrazi za novom sredinom jer nije našao zajedničku riječ sa Upravom oko uslova za narednu sezonu.

A svi znamo da Nikola Nikić lobira da se Branislav prebaci u Želju, pa možda nešto i bude ........ ;)
1996

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 20 jul 2010, 12:08

Rijec je o (ne)odlasku na utakmicu radi "nekih razloga". O tome da idu na utakmice tj. da gledaju Zelju samo kad pokaze nesto dobro tj. kad igra dobro a cim se desi neki los rezultat odustaju. Sto razloga nadju da ne odu: ne odgovara im cijena karata, nemaju sta viditi, "radi koga da idu", "da gledam ovog kako se melja po terenu" i jos mali milion razloga.
Tj. velika vecina simpatizera ili navijaca ne idu na utakmice RADI SAMOG ZELJE nego samo kad taj isti Zeljo ima dobre rezultate iza sebe. Znaci, nema igre, nema ni publike. E to je ta bruka i sramota "sezonskih navijaca".
Sad ce poceti komentari "ja idem", "ja sam vazda tu" a tri godine smo imali po 1-2.000 ljudi na utakmici. Znalo se desiti da nas je bilo jedva 1.000.
Kako god bilo, gdje god bili, kako god igrali, ko god da je u prvih 11, onaj koji voli Zelju ici ce na utakmice i davati podrsku KLUBU a ne pojedincima. Ali dobro, treba vremena da sazrijemo kao navijaci .. 8-)

Da se razumijemo, nije ovo samo slucaj kod nas tj. u Zelji.
AMAR OSIM

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 20 jul 2010, 12:13

Cijena karte za juznu tribinu je 5 KM a moci ce se kupiti i ispred stadiona Grbavica.
AMAR OSIM

mele
Kontakt:

Post Postao/la mele » 20 jul 2010, 12:14

kupi li smo tekmu protiv hapoela 1-0

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 jul 2010, 12:15

Mislim da se vise trebamo zabrinuti za letargicnost uprave:
- informacije o kartama za europsku utakmicu! Nema rijeci o tome!
- informacije o godisnjim kartama! Nit su izasli sa cijenama, nit sa datumom!
- i dalje nemamo GLAVNOG sponzora! Nit ima rijeci o tome!

I vi ponizavate Amara! Kad pljujete po Lazi(ili bilo kojem igracu), direktno pljujete po Amaru!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 20 jul 2010, 12:16

Stole iz Bora je napisao/la:Rijec je o (ne)odlasku na utakmicu radi "nekih razloga". O tome da idu na utakmice tj. da gledaju Zelju samo kad pokaze nesto dobro tj. kad igra dobro a cim se desi neki los rezultat odustaju. Sto razloga nadju da ne odu: ne odgovara im cijena karata, nemaju sta viditi, "radi koga da idu", "da gledam ovog kako se melja po terenu" i jos mali milion razloga.
Tj. velika vecina simpatizera ili navijaca ne idu na utakmice RADI SAMOG ZELJE nego samo kad taj isti Zeljo ima dobre rezultate iza sebe. Znaci, nema igre, nema ni publike. E to je ta bruka i sramota "sezonskih navijaca".
Sad ce poceti komentari "ja idem", "ja sam vazda tu" a tri godine smo imali po 1-2.000 ljudi na utakmici. Znalo se desiti da nas je bilo jedva 1.000.
Kako god bilo, gdje god bili, kako god igrali, ko god da je u prvih 11, onaj koji voli Zelju ici ce na utakmice i davati podrsku KLUBU a ne pojedincima. Ali dobro, treba vremena da sazrijemo kao navijaci .. 8-)

Da se razumijemo, nije ovo samo slucaj kod nas tj. u Zelji.

zato treba čestitati momcima koji stvarno idu na svaku utakmicu koji negledaju na to kakvo je vrijeme rezultat ili gdje se igra i mislim da je prvenstveno zbog njih nepravedna ova cijena
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 20 jul 2010, 12:27

Hoce li ikad taj sajt proradit.. Pa mislim STVARNO. Neko je mogao kucu do sad napravit

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.