FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Fudo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Fudo » 26 jun 2019, 20:07

:shh:
skoroalen je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Ova utakmica moze dosta dobrog donjeti ako Hus izvuce neke pouke, jer stvarno nije potrebno biti trenercina da vidis gdje skripi i sta ekipi fali, ali poznavajuci tvrdoglavost naseg maga i to ce biti tesko
Skini se do pasa i sam se počni udarat.
Konstruktivno, kakav um, kakva inteligencija :bow:
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 26 jun 2019, 20:07

skoroalen je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Umjesto one verifikacije “Da li si robot”, kao prijavu na forum treba uvest IQ test. Ne ide ovo ‘vako vise...
Panto, tvoj zadatak ovdje je da pljuješ Hebiba a ne da vrijeđaš druge forumaše!
Ok
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 26 jun 2019, 20:08

Nebojša očajan... :x
slika

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 26 jun 2019, 20:09

Kad smo na pripremama dobijali i Qarabah, u ligi bi nas Gosk nadigro, pripreme su, sve se kombinuje, isprobava
Kao da smo izgubili ligasku utakmicu, sta vam je ccc

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 26 jun 2019, 20:10

Čemu tolika negativa, prijateljska utakmica... opušteno.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 26 jun 2019, 20:11

Sta kae shone, svaka ko da je zadnja
Malo prebukvalno shone jarane

Bezveze tumbanje van pozicija, standardne Husrefove budalastine
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Čemu tolika negativa, prijateljska utakmica... opušteno.
Sve je moje sto je njeno...spakovat ce zivot ceo u 2 koferaaaaa
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 26 jun 2019, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 jun 2019, 20:12

Kovacevic
Hebibovic - Šabanovic
Pojacanje Dupovac
Lazic
LB Pojacanje
Zadnji vezni Pojacanje
Rahmanovic
Oremus
Tatar
Milanovic
Ahmetovic

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 26 jun 2019, 20:12

Kad neko kaze sto šišić ne igra pa za njega je hebibovic i messi i ronaldo pa sta je ono. U prevodu trkaca kokos...
Idemo dalje malo se svasta isprobalo sad se zna stanje...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 26 jun 2019, 20:13

miky_hz je napisao/la:Ma Stanojevic ce najvise faliti.Preblag je i Gavric za ovu poziciju,a vidi se da ima fin pas,bas se vidi da je ofanzivan igrac.Mora se dovesti neka radilica tu inace cemo cijelu sezonu morati experimentisati tu.Ni Gavric a ni Oremus nisu ni pribliznih karakteristika kao Stanoje.
Normalno da nisu jer ne igraju tu poziciju. Jedan krilo drugi vezni vise u napadu orijentisan
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 26 jun 2019, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 26 jun 2019, 20:14

Nema razloga za paniku, klasična pripremna tekma. Ovi koji danas nisu bili na nivou, možda i proigraju :D
Ima još prostora za uštimat se jer (po imenima i formi) imamo vrlo kvalitetnu ekipu. :bih:

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 26 jun 2019, 20:14

skoroalen je napisao/la:
VenamaHrabrih je napisao/la:Buduci da Husref insistira na 4231, morao je izaci sa:
Kovacevic
Sabanovic- Lazic - Kurdic- Hodzic
Đokanovic - Oremuš
Hebibovic -Rahmanovic-Tatar
Ahmetovic
Velkoski, nazalost, odavno nije za ozbiljne utakmice.
Radouje me ato je pripremna, ako ce se uvidjeti greske, ali poznavajuci šefa, dabogda šćeri da te aga uzme, cigani ti oko kuce hodaju.
Mozda probati sa 4411. Salcinovic je plemenita desetka, mora mu se dati prostora.
Kako misliš, Husref i promjena formacije?
Jbg, pokusavam telepatski uticat na nj. Ali tvrda glava je urođena mana.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 jun 2019, 20:15

ledesma je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Hahahahahhahaah već se ocijenio Gavrić. Završio čovjeku epizodu nakon jednog meča. :lol:
De ti malo pametuj, pa frajer uopste nije pozrtvovan pravi boliku.rac
Ti me zaobiđi matere ti, mozak desetogodišnjaka.

Eto ti mi pametan, lik odigrao jednu tekmu i to pripremna i ti već ocijenio da je bezveze, da nije požrtvovan, da se ne bori itd. Da imalo kontaš tim mozgom, shvatio bi šta znače pripreme i koliko ih kidaju na treninzima, normalno je da nema svježine i da su kao leševi. Ma jok, pljuni ti malo, istresi se barem ovdje kad nigdje drugo ne možeš.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 jun 2019, 20:18

Jojjj ljudi J*** Dupovca kaze kako cemo s njim na Celtic. Krive ga za drugi gol a covjek izasao iz igre

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 jun 2019, 20:18

zagor1987 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ma Stanojevic ce najvise faliti.Preblag je i Gavric za ovu poziciju,a vidi se da ima fin pas,bas se vidi da je ofanzivan igrac.Mora se dovesti neka radilica tu inace cemo cijelu sezonu morati experimentisati tu.Ni Gavric a ni Oremus nisu ni pribliznih karakteristika kao Stanoje.
Normalno da nisu jer ne igraju tu poziciju. Jedan krilo drugi vezni vise u napadu orijentisan

Pa zato i kazem,neznam sto se cudite ljudi dragi Sarajevo u ovom trenutku na tim pozicijama ima samo Mustafica i Djokanovica eventulno Kurdic da igra. Sve je ostalo experimentisanje,nazalost tako mora sada,fali taj konj da trci ,to se mora dovesti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 26 jun 2019, 20:19

Dupovac je bio solidan. Odličan za rezervnog stopera. Ovdje se pljuje, reko bi čovjek da je gori od Bogičevića.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 26 jun 2019, 20:19

Pola tima na neprirodnim pozicijama. Ne moze to valjati nikako, jer postoji razlog zasto je to tako, zasto se kaze da je kovacevic golman, hebibovic krilo, krste nesto.

Ali ne. Kod husrefa je bitno da igraju "zasluzni" pa taman izgledali kao na proljece ove gdoine kada na kosevu nismo dvije prilike napravili u 3 utakmice. I tada je tumbao ekipu i silio igrace da igraju na divlje. "Ako znas igrati znas na svakoj poziciji",.stara Bosanska iz 1956. Godina.

Ako protiv Celtika hebib bude.na beku a Krste u ekipi,mrka nam je kapa.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 26 jun 2019, 20:20

prisonbreak je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:Ko igra trenutno lijevo krilo?
Salcin
Sad vidim sto se momak ovdje dosta hvali :thumbup:
On i Djokanovic vrh igraci,posebni Salcin lik jednostavno rijedak talenat

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 26 jun 2019, 20:20

:rol:
AlfredNobel je napisao/la:
ledesma je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Hahahahahhahaah već se ocijenio Gavrić. Završio čovjeku epizodu nakon jednog meča. :lol:
De ti malo pametuj, pa frajer uopste nije pozrtvovan pravi boliku.rac
Ti me zaobiđi matere ti, mozak desetogodišnjaka.

Eto ti mi pametan, lik odigrao jednu tekmu i to pripremna i ti već ocijenio da je bezveze, da nije požrtvovan, da se ne bori itd. Da imalo kontaš tim mozgom, shvatio bi šta znače pripreme i koliko ih kidaju na treninzima, normalno je da nema svježine i da su kao leševi. Ma jok, pljuni ti malo, istresi se barem ovdje kad nigdje drugo ne možeš.

Halo ne moze covjek doci, odraditi dva treninga izgubiti na pripremama i jos platu primati, jesi li ti normalan. HADZIJA NAPOLJE
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 jun 2019, 20:23

BordoSarajevo je napisao/la:Dupovac je bio solidan. Odličan za rezervnog stopera. Ovdje se pljuje, reko bi čovjek da je gori od Bogičevića.
:o :o :o
Sad idi na temu kona, kupi 20 deka kahve, kilu kocke... S obrazom. Tamo nahvali Amara i zamoli ljude za oprost jer si tako govorio o Bogičeviću. To je bogihuljenje. Neke stvari su svetinja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 jun 2019, 20:23

miky_hz je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:

Pa zato i kazem,neznam sto se cudite ljudi dragi Sarajevo u ovom trenutku na tim pozicijama ima samo Mustafica i Djokanovica eventulno Kurdic da igra. Sve je ostalo experimentisanje,nazalost tako mora sada,fali taj konj da trci ,to se mora dovesti.
Druze, ne mora. Ne mora igrati Krste DMF prije Mustafica ili Djokanovica ili Kurdica. Pa ni u prijateljskoj, pa ni na trening utakmici.
Ako neces staviti i isprobavati varijante sa trojicom ovih mladih na ovakvim utakmicama, sigurno ih neces ni stavljati u bitnijim od prijateljskih tekmi.

Boli me briga zs rezultat i prijateljske, al yebem mu mater nismo svi glupi ovde . I onda ce doci neki pacenik yebati mater Velkoskom, koji voli Sarajevo vise od pola nas ovde, zato sto ne moze igrati to sto igra.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, benko21, isko1807, johntravolta123, plisek i 49 gostiju.