Koje garancije dajes...????AngelDiMaria je napisao/la:Ja vam garantujem ahmeta dje god da stavis igro bi bolje od krste
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba nam vise licenciranih analiticara, menadžera, pravnika, ekonomista...
#PunForumTakvih #TrebaSlusatStaGovore #BosnaKaoNjemacka
#PunForumTakvih #TrebaSlusatStaGovore #BosnaKaoNjemacka
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Krste je žrtva svoje polivalentnosti! Kao Rooney u svoj vakat. Polako, dok uveže jedno desetak utakmica na poziciji zadnjeg veznog, ići će sve puno bolje. #ĐokanovićHaparati #AkademijaHaparati
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sta je sa Cruzom
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Nemam nista protiv sto su izgubili. Pripremna je i ako se iz poraza nesto nauci, onda je poraz bolji nego pobjeda. Jedino na sto bih, mozda, imao zamjerku, jest izmisljanje pozicija Velkoskom. Tacno je da je dao veliki doprinos klubu, ali od stare slave se ne zivi. Iskreno, vise volim skolovanog igraca, nego priucenog, ma koliko bio dobar. Dugorocno se uvijek skola isplati. Ako je Islamovic LB, cemu Hodzic, ili Sabanovic na tom mjestu?! Mlad, neiskusan? Tacno! Ali je vec "pečen". Da se ne ponavljam, imas tvornicu cokolade, a ti ces je improvizovati od brasna?! Moze, ali u ratu. Cemu onda tvornica? Đokanovic je zadnji vezni, Sabanovic je DB, mozda su najgori u ligi, ali moraju igrati dok ne nađeš boljeg. A ne klupirati igraca koji je skolovan za deficitarnu poziciju, a s druge strane, improvizovati nešto s nekim ko tu poziciju nije igrao ni u raji. Naravno, nisam nista novo rekao i sve su ovo notorne cinjenice i Husrefu svaka čast i hvala na svemu, ali uopšte ne vidim perspektivu ovakvog pristupa i rada. Jedino da se nadam da se neko povrijedi i da pokaze " prst", pa da igraci zaigraju na pozicijama koje im pripadaju.
Improvizaxija, mozda, moze jos uvijek proci u nasoj ligi, kada smo pobijeđivali na suhi kvalitet, ali u Evropi je davno prevaziđena, pa da se ne čudimo ako nas neko podere ko Deen šupčanu postavu.
Ne znam... Na hair i na dobro i da nam zito rodi i iduce godine.
Improvizaxija, mozda, moze jos uvijek proci u nasoj ligi, kada smo pobijeđivali na suhi kvalitet, ali u Evropi je davno prevaziđena, pa da se ne čudimo ako nas neko podere ko Deen šupčanu postavu.
Ne znam... Na hair i na dobro i da nam zito rodi i iduce godine.
Ma dajte ljudi smirite se malo,Slovacko je takticki i fizicki jako dobra ekipa sa nekolicinom kvalitetnih i nadasve iskusnih igraca,sa solidnim trenerom,igraju kvalitetniju ligu i ovo je bio realan odnos snaga u jednom pripremnom mecu...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Historicar
- Kontakt:
Dakle, manje od dvije sedmice pred Celtic, mi na pozicijama desetke imamo Rahmanovića, Gavrića i Velkoskog, a od KLASIČNIH zadnjih veznih imamo Mustafića i Đokanovića (koji mislim nije ni odigrao seniorsku utakmicu)

Jest zadnju protiv Goska.Historicar je napisao/la:Dakle, manje od dvije sedmice pred Celtic, mi na pozicijama desetke imamo Rahmanovića, Gavrića i Velkoskog, a od KLASIČNIH zadnjih veznih imamo Mustafića i Đokanovića (koji mislim nije ni odigrao seniorsku utakmicu)![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Vezane za prezime naseg pojacanja hahahaahah jedino to, izletilo miVanja8 je napisao/la:Koje garancije dajes...????AngelDiMaria je napisao/la:Ja vam garantujem ahmeta dje god da stavis igro bi bolje od krste
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Na lijevom beku!Zagor je napisao/la:Jest zadnju protiv Goska.Historicar je napisao/la:Dakle, manje od dvije sedmice pred Celtic, mi na pozicijama desetke imamo Rahmanovića, Gavrića i Velkoskog, a od KLASIČNIH zadnjih veznih imamo Mustafića i Đokanovića (koji mislim nije ni odigrao seniorsku utakmicu)![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
belosevic28
- Kontakt:
Treba velkoskog zvat velkoVski
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Haj...AngelDiMaria je napisao/la:Vezane za prezime naseg pojacanja hahahaahah jedino to, izletilo miVanja8 je napisao/la:Koje garancije dajes...????AngelDiMaria je napisao/la:Ja vam garantujem ahmeta dje god da stavis igro bi bolje od krste
Bolje ikakva garancija ,nego nista...
Sta je izletilo...Necu pitati...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vanja pratim te
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Eh,ovako...
Uskoro ce u Lozani biti održan seminar o Rasizmu na sportskim terenima...
BiH,jos nije odredila svog predstavnika na tom skupu...
Da li neko ima prijedlog ko bi zastupao nasu zemlju na navedenom seminaru ?
Jednoglasno.Vanja8 je napisao/la:Eh,ovako...
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Husrefa?Benkara21 je napisao/la:Jednoglasno.Vanja8 je napisao/la:Eh,ovako...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nadam se da će se Oremuš dobro snaći na zadnjem veznom i iskreno se nadam da su ga i planirali na toj poziciji, iako je igrao ofanzivnije do sada. Na krilnim pozicijama i onim ofanzivnijim nam nije potreban toliko koliko na zadnjem veznom.
Forsiranje Krleta na zadnjem veznom je glupost, nadam se da mu je ovo zadnji put na toj poziciji.
Forsiranje Krleta na zadnjem veznom je glupost, nadam se da mu je ovo zadnji put na toj poziciji.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
rishovski je napisao/la:Ma dajte ljudi smirite se malo,Slovacko je takticki i fizicki jako dobra ekipa sa nekolicinom kvalitetnih i nadasve iskusnih igraca,sa solidnim trenerom,igraju kvalitetniju ligu i ovo je bio realan odnos snaga u jednom pripremnom mecu...
Ae pali tvoja misljenja nam nisu bitna ae pali
Gledao uživo, Slovacko je prespremna ekipa, Milanovic dobar danas, Šišić OUT! To je sve hah