pa nece tebe niko na koljenima molit ......cuj imao razloge
Asmir Begović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
"Kada dođe novi selektor vidjet ćemo šta će biti. Ne znam da li je pametno da igram za BiH dok je Sušić selektor. Mislim da se neću više odazivati na njegov poziv i da mi ga uputi. Znao je moju situaciju i zbog čega nisam mogao doći u Atlantu. Pričao je sa mojim trenerom i on mu je rkao razloge mog izostanka i žao mi je što se sve ovako desilo."
...bas me zanima kakvi su razlozi bili
.....al ipak bit ce jos onih koji ce govorit nije Asmir nista kriv Susic je najveci krivac

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
sta ima susic biti kriv... ovo je klasik papak od igracaSaLL/ihovic je napisao/la:"Kada dođe novi selektor vidjet ćemo šta će biti. Ne znam da li je pametno da igram za BiH dok je Sušić selektor. Mislim da se neću više odazivati na njegov poziv i da mi ga uputi. Znao je moju situaciju i zbog čega nisam mogao doći u Atlantu. Pričao je sa mojim trenerom i on mu je rkao razloge mog izostanka i žao mi je što se sve ovako desilo."
pa nece tebe niko na koljenima molit ......cuj imao razloge...bas me zanima kakvi su razlozi bili
.....al ipak bit ce jos onih koji ce govorit nije Asmir nista kriv Susic je najveci krivac
![]()
ne bi ga zvao da nema vise golmana u citavoj BiH... makar dzeko morao na gol
susic da ga je zvao sad za rumuniju onda bi ga blatio
treba nam jos igraca iz BiH
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Znao sam da Asmir čita ovaj forum.Monolog je napisao/la: Da sam na Asmirovom mjestu, ne bih se više ni odazivao Sušiću, koji je, po ko zna koji put, sam sebi iskop'o grob laprdajući gluposti.
Znalo se da neće biti pozvan za meč protiv Rumuna(opravdano), al' zato se na spisku naš'o Ibričić(neopravdano). U svakom slučaju, gledam tabelu izostanaka naših reprezentativaca
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Susicu p.... imas dvostruke arsine smradu jedan nasao si
da lijecis zivce na Asmiru a Ibricicu lizes j...nemas m.d.
da kaznis i ostale odgovorne pa ko velis sad cu pokazati
autoritet na begovicu fuj
Ja sam protiv susica i njegove taktike, al brate kada igrac odbije da dodze na okupljanje i odigra tekmu za BIH. onda nam i netreba...
ja volim asmira jer je stvarno kvalitetan golman, al ako nece da igra, onda netreba ga ni zvati.
Zapamtite da je Asmir bio u velikoj dilemi za koga da nastupi, BIH ili Kanadu, i mislim da je kanada bila malo bolja on bih nju izabrao.
ja volim asmira jer je stvarno kvalitetan golman, al ako nece da igra, onda netreba ga ni zvati.
Zapamtite da je Asmir bio u velikoj dilemi za koga da nastupi, BIH ili Kanadu, i mislim da je kanada bila malo bolja on bih nju izabrao.
BLUE NATION.
- Principatus
- Kontakt:
Sta kaze Asmir?

A ja se pitam: Sta je tu sad novo?MISLIM DA SE VIŠE NEĆU ODAZIVATI
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Begović k'o da jedva čekao ovako nešto.
2 puta ne dođe na okupljanje, i nakon kazne izjavi da se neće više odazivati.
Sad se može na miru posvetiti klubu, ne mora više smišljati laži za izostanke.
2 puta ne dođe na okupljanje, i nakon kazne izjavi da se neće više odazivati.
Sad se može na miru posvetiti klubu, ne mora više smišljati laži za izostanke.
Zadnja izmjena: RiNo, dana/u 18 mar 2011, 09:47, ukupno mijenjano 1 put.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Koji si se qurac ikako odazivao
Sto nisi osto u Kanadi, pic'ka ti materina.
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
@:FIFA/UEFA -evo vidis da ima onih koji idalje misle da je Susic glavni krivac ....al sramota stvarnoSanjin je napisao/la:Susicu p.... imas dvostruke arsine smradu jedan nasao si
SLOBODA do groba .
ja milim da je tvoj iq =10Sanjin je napisao/la:Susicu p.... imas dvostruke arsine smradu jedan nasao si
BLUE NATION.
Susic je samo tip covjeka koji nasilu glumi autoritet i koji je kao takav proizvot starog rezima. Nevolim ga ko covjeka jer se toliko obrusio na Zenicu da to stvarno nema smisla. No.... ovdje mu dajem apsolutno podrsku vezano za ovog smrdu. Odgovor ovima zasto ko fol dvostruki arsini.. Ma nisu .... ima onaj osjecaj koji govori za svakog kakav je igrac i karakter. Sve ostale osjecamo ko svoje a samo se ovaj seljak nit nas zeli nit se trudi da ga zazelimo. Treaba ga nogama otjerat i nek ide onom bratu Mekenziiju u Kanadu i nek tamo provodi svoje seljacke manire. Koliko me to njegovo ponasanje nervira nemate pojma. Ja tek sad vjerujem da se isto arogantno prema BiH i nama ponasao i onaj izrod Ibrahimovic. Susicu podrska pa makar imali nizerazrednog golmana na golu. Nisam impresioniran Kanadskim prelaskom u Arsenal. Zaboli me kita za supka..... Hoce on nas - hocemo i mi njega - nece on nas ma necemo mi njega pogotovo.
Iako mala ona je ponosna i takvu je volim. BiH.
Iako mala ona je ponosna i takvu je volim. BiH.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Pa zar ne vidite da je sve ucinio da do ovoga dodze i da je je izrod sve to isplanirao i prije nego sto je prvi put stao na gol. 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
begovicu sretno, ako ne zelis da igrac za BiH ondi idi i nemoj vise nikada doci...igrati za ovu zemlju i narod treba biti cast a ne obaveza.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Meni je Hasagic 10 puta bolji od njega. Begovica je samo javnost poput sportsport.ba razvikala.
Hasagic, Sehic, Avdukic i mi se brinemo oko golmana
.
Hasagic, Sehic, Avdukic i mi se brinemo oko golmana
svaka cast Begovicu, za ovu situaciju je kriv neprofesionalizam i manjak autoriteta selektora. kaze nas divni pape da je ibricic igrac koji nam moze pomoci i koji je vrhunskog kvaliteta i da ga je zato pozvao. a sta je to begovic ???
za papeta nije nista, velika nula, a za vecinu engleskih strucnjaka jedan od najtalentovanijih golmana PL !!!
PAPE ODLAZI !!!
za papeta nije nista, velika nula, a za vecinu engleskih strucnjaka jedan od najtalentovanijih golmana PL !!!
PAPE ODLAZI !!!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Ne bih se ni ja odazvao kad su mu bolji Hasagic i Avdukic koji brane u nekakvim lijevim timovima a covjek je jedan od najtelentovanijih i uz to jos mlad golman koji brani u najjacoj ligi svijeta, pa Pape kad su ti preca ova dvojca koja brane u nekakvim anonimusima onda je ovaj Begovicev odgovor Papetu i opravdan.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
upravu si 100%Daddo_tm je napisao/la:Ne bih se ni ja odazvao kad su mu bolji Hasagic i Avdukic koji brane u nekakvim lijevim timovima a covjek je jedan od najtelentovanijih i uz to jos mlad golman koji brani u najjacoj ligi svijeta, pa Pape kad su ti preca ova dvojca koja brane u nekakvim anonimusima onda je ovaj Begovicev odgovor Papetu i opravdan.
Prvo pozivao ga je i covjek je dolazio, a on mu skoro pa nije ni dao priliku da brani, pa cak ni u prijateljskim utkamicama....znam jendom ga uvede minutu prije kraja uzas ba..mislim umjesto da razmisljamo o nasoj buducnosti, mi vise razmisljamo o golmanu koji je na zalasku karijere...nasa buducnost su Begovic,Sehic i slicni...po meni Begovic je bolji od Hasagica, uz duzno postovanje prema Hasagicu, za sve ono sto je ranije cinio za nasu repku.
Nije jedini, ali evo vidim ni Jahica nema , a dobro znamo da nam je odbrana losija strana repke..navodno nije standardan, jer neka dje na klupi, a nekad i starta, pa sta je to onda Rahimic?...po meni Jahic je bio jedan od boljih uvjek, ali eto nije tema o tome pa da ne idem dalje.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Susic ne bih bio kriv da je kaznio Ibricica jel ne branim Begovica al
posto doticni gospodin ima dvostruke arsine onda bih postupio isto
kao Begovic i ne bih se odazvao dok mi se Susuc ne izvini zbog
njegovog postupka ili dok se ne promijeni selektor jer danas za
uspjeh je najvaznije imati samopuzdanje i dizati samog sebe
inace te drugi mogu pljuvati al polako kad Begovic stane na gol
jos veceg kluba onda ce biti ovo je nas Bosanac nema mu ravnog.
Puna podrska Asmiru B. i vjerujem mu kad kaze da je Stoke
upozorio da on nece moci igrati jer bi dosada taj Stoke bio i
kaznjen od UEFE ako nisu postupili kako treba.I na kraju nije
duzan da polaze racune Susicu ako je njegov klub vec izjasnio
da on nece doci na utakmice.
Ja jesam da se kazne igraci zbog neodgovornosti al puno je
ovdje izvjestaja rekla kazala od strane Susica pa se nezna ni
sta je prava istina a mozda je istina da neko ima nesto protiv
Begovica pa mu smetaju njegovi uspjesi i sve pohvale od
menadzera npr.Wenger,Ferguson.
I na kraju Hasagic nije buducnost BiH fudbala dok Begovic
sigurno jeste ili smo mi ti koji se olako odricemo igraca.
posto doticni gospodin ima dvostruke arsine onda bih postupio isto
kao Begovic i ne bih se odazvao dok mi se Susuc ne izvini zbog
njegovog postupka ili dok se ne promijeni selektor jer danas za
uspjeh je najvaznije imati samopuzdanje i dizati samog sebe
inace te drugi mogu pljuvati al polako kad Begovic stane na gol
jos veceg kluba onda ce biti ovo je nas Bosanac nema mu ravnog.
Puna podrska Asmiru B. i vjerujem mu kad kaze da je Stoke
upozorio da on nece moci igrati jer bi dosada taj Stoke bio i
kaznjen od UEFE ako nisu postupili kako treba.I na kraju nije
duzan da polaze racune Susicu ako je njegov klub vec izjasnio
da on nece doci na utakmice.
Ja jesam da se kazne igraci zbog neodgovornosti al puno je
ovdje izvjestaja rekla kazala od strane Susica pa se nezna ni
sta je prava istina a mozda je istina da neko ima nesto protiv
Begovica pa mu smetaju njegovi uspjesi i sve pohvale od
menadzera npr.Wenger,Ferguson.
I na kraju Hasagic nije buducnost BiH fudbala dok Begovic
sigurno jeste ili smo mi ti koji se olako odricemo igraca.
Bravo Bega i ne trebas se odazivati, ako je on Papak pa sve iznosi preko medija, on je nikakav selektor.
Niko od nas na forumu ne zna sta je bilo izmedju njih dvojice, a Pape ocigledno gradi autoritet ne njemu, kao svojevremeno Musovic na Hasanu.
Razjebati to i cao, svakako nam slijedi suspenzija a Pape se ubio za selektora B repke, sa Avdukom i ostalim talasikama.
Niko od nas na forumu ne zna sta je bilo izmedju njih dvojice, a Pape ocigledno gradi autoritet ne njemu, kao svojevremeno Musovic na Hasanu.
Razjebati to i cao, svakako nam slijedi suspenzija a Pape se ubio za selektora B repke, sa Avdukom i ostalim talasikama.
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.