neće, vidiš da nedaju prijenos, bit će tu svaštašampioni je napisao/la:Oće biti prijenosa sutra Široki - Igokea?

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
neće, vidiš da nedaju prijenos, bit će tu svaštašampioni je napisao/la:Oće biti prijenosa sutra Široki - Igokea?
hahaKevin je napisao/la:neće, vidiš da nedaju prijenos, bit će tu svaštašampioni je napisao/la:Oće biti prijenosa sutra Široki - Igokea?
Ma valjda ec biti sve regularno, iako mi nije jasno zašto nema tv prijenosakelecevic je napisao/la:hahaKevin je napisao/la:neće, vidiš da nedaju prijenos, bit će tu svaštašampioni je napisao/la:Oće biti prijenosa sutra Široki - Igokea?
Draze bi mi bilo da bude.Znas kako se nasi napale na one koji ih kradu.Nadam se da Cibona dogodine ostaje u NLB-ligi kao i mi da ima ocitamo lekciju na Pecari!!!Kevin je napisao/la:neće, vidiš da nedaju prijenos, bit će tu svaštašampioni je napisao/la:Oće biti prijenosa sutra Široki - Igokea?
E jbga sad jel ima ili nema?Kevin je napisao/la:šalim se ja..ma termini na bht1 su ubitačni...17h..nigdje veze
Nema Širokog,prenose Bosna-Borac!!!Barney Stinson je napisao/la:E jbga sad jel ima ili nema?Kevin je napisao/la:šalim se ja..ma termini na bht1 su ubitačni...17h..nigdje veze
Moraju jednu i oni dobiti, sramota bi bila da izgube i ovu.TaRgEt_ je napisao/la:serbian man je napisao/la:fino je nadati se..york je napisao/la:rutinska pobjeda, sad u laktaše po pobjedu![]()
![]()
Ko i NLB sto su se fino nadali![]()
pa vas klepise po usima
ŠB.TRN je napisao/la:Gubimo 18-5 !!!!
Slažem se, sve ispod toga je ekstra,,,samo sam se bojao da nam se ne odlijepe na početku, i vidiš to se i desi...bit ce valjda dobroŠB.TRN je napisao/la:Sve ispod 10 je dobro!!!