drakensang je napisao/la:@emir123
Prvo, imam puno vise godina nego sto vi mozete zamislit, a jos vam je veca sramota ako ste stariji od mene, a mlatite ovuda neargumentovano.
Pa i nece bit nikad postenja dok je klubova koji su naocigled svih ovdje namjestali i odredjivali rezultate, a i navijaca koji pozivaju na namjestanje. Kao clan navijacke grupe koja bodri moj tim, meni je svaka zila na vratu iskocila kad smo od Goska 0-3 izgubili, kad je Uprava prodala navijace. A ovdje bi svi htjeli kuci kupit sudiju, a na strani da im se posteno svira ili tako nekakve nebuloze.
A citirajte me, za godinu dana, mozda Velez opet nece uci u PL. Mozda ce nam opet trebat 3-4 godine, ali ja sam siguran da kad udjemo, da ce to biti na nacin da ce se svi bodovi uzet na zelenom terenu.
Pozdrav za sve postene Kakanjce, i one koji ne navijaju protiv svog tima, i koji bi htjeli da sacuvaju cist obraz. Istjerajte bagru i seljacine koje kvare ugled klubu kakav je Rudar.
Još ce dosta vode kroz Kakanj a i kroz čitavu BIH proći,dok se iskorjeni kriminal i malverzacije razne.
Prema tome, neka je pauza došla da se odmorimo svi zajedno od ovih desavanja

Pozdrav za sve koji su i ove godine pratili stranicu FK RUDAR KAKANJ