Sve je to ista nesorta, samo naprđuju, niko neće lopate i krampa u ruke.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Hahaha
Cafirska posla.
Brt zna miks. Drina i gemist <3
Od čekanja sehura do zatvaranja kafana. Život piše čudne priče

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Meni je zabranio da komentarisem. Kakav odronAshburtonG je napisao/la: ↑10 sep 2021, 22:59Welcome to the club.
Ja sam cak i "account warning" dobio zbog komentara. Vjerovatno me jedno 100 kratkopantolasa prijavilo.![]()
naprijed rejal
- Marsal
- Kontakt:
Ja sam išao na natjecanje iz vjeronauke u osnovnoj školi, klanjo, učio, znači bio sam Konor Mekgregor islama u svojoj generaciji sve dok nisu naštimali da na takmičenju pobijedi hodžin sin i uzeo 100 maraka glavnu nagradu.
Došo kući, pojeo sendvič od suhog vrata, polio se rakijom i trčo 7 krugova oko džamije i 'sovo Boga.
Otad sam na stazama bluda, nemorala, grijeha i harama and I'm ain't lookin' back over my shoulders.
Došo kući, pojeo sendvič od suhog vrata, polio se rakijom i trčo 7 krugova oko džamije i 'sovo Boga.
Otad sam na stazama bluda, nemorala, grijeha i harama and I'm ain't lookin' back over my shoulders.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
'sovo 

Marsal
Jesil reko who the fook is that guy na po hatmi?
Jesil reko who the fook is that guy na po hatmi?
Marsala treba prijaviti za Unesco.
Hahahahhahahahhahahhahah znaci prodo vjeru za 100km.Marsal je napisao/la: ↑10 sep 2021, 23:28Ja sam išao na natjecanje iz vjeronauke u osnovnoj školi, klanjo, učio, znači bio sam Konor Mekgregor islama u svojoj generaciji sve dok nisu naštimali da na takmičenju pobijedi hodžin sin i uzeo 100 maraka glavnu nagradu.
Al najjace mi je bilo kad je moj hodza varao na dzamijskom turniru, ubacio nam u ekipu 2 juniora MDK tad prije 7-8g ne bil uzeo koju kintu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
forgempp je napisao/la: ↑10 sep 2021, 23:36Hahahahhahahahhahahhahah znaci prodo vjeru za 100km.Marsal je napisao/la: ↑10 sep 2021, 23:28Ja sam išao na natjecanje iz vjeronauke u osnovnoj školi, klanjo, učio, znači bio sam Konor Mekgregor islama u svojoj generaciji sve dok nisu naštimali da na takmičenju pobijedi hodžin sin i uzeo 100 maraka glavnu nagradu.
Al najjace mi je bilo kad je moj hodza varao na dzamijskom turniru, ubacio nam u ekipu 2 juniora MDK tad prije 7-8g ne bil uzeo koju kintu.

- AshburtonG
- Kontakt:
Ja se sjecam kod nas bio svake godine dzamijski turnir, a uzme turnir vazda neka ekipa u kojoj je vise ljudi znalo opsovat boga na 100 nacina, nego doci do treceg stiha/ajeta fatihe. Necete me rekoh vise zajebavat i od tog trenutka s religijom na Vi. 

- TheTruth34
- Kontakt:
Marsal je napisao/la: ↑10 sep 2021, 23:28Ja sam išao na natjecanje iz vjeronauke u osnovnoj školi, klanjo, učio, znači bio sam Konor Mekgregor islama u svojoj generaciji sve dok nisu naštimali da na takmičenju pobijedi hodžin sin i uzeo 100 maraka glavnu nagradu.

Sta nece covjek sve procitati.
Vidis ovu riječ natjecanje sto si napisao, Pezic ce te blokati jer je to Hrvatska rijec, trebao si napisati takmičenje. E radi takve gluposti je i mene blokao odmah u startu.Marsal je napisao/la: ↑10 sep 2021, 23:28Ja sam išao na natjecanje iz vjeronauke u osnovnoj školi, klanjo, učio, znači bio sam Konor Mekgregor islama u svojoj generaciji sve dok nisu naštimali da na takmičenju pobijedi hodžin sin i uzeo 100 maraka glavnu nagradu.
Doduse ja sam napisao kad je zapalio smeće oko kuce sto je sabrao granje itd i objavio sliku da tako steti okolišu, da nije primjereno paliti i tako se ponasati u dvije "tisuće" i dvadesetoj godini. Block za 2 sekunde, prvi komentar ikad koji sam mu ostavio a pratio ga godinu i nesto ali dokurcilo mi upalio se bio troll mod.
Samo picke blokiraju. Ko ne prihvata kritike malo i šale yebes ga.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- AshburtonG
- Kontakt:
I ni slucajno nesto "reci", jer ako si pravi musliman moras nesto "kazati".
Trenutno korisnika/ca: enobarca, jasmin10, VolimBiH96 i 13 gostiju.