Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Covjek koji nije sastavio ni pola godine kao trener niti u jednom klubu nemoze biti selektor, a promijenio ih je prilocno mnogo. Moje misljenje je da sto se tice igraca u repki oni imju kvalitet ali fali im ono nesto sto je ciro mogo da da, motivacija. Pa susic za ove cetiri utakmice nijednom nije skocio sa klupe ili zagalamio na nekog igraca zbog greske.
Nakon svih Evropskih i domacih pracenja reprezentacije definitivno vise hladim od svega ovoga. Svi vi koji branite Susica zbog nekih klubskih razloga vodite ovu reprezentaciju na livadu i sa njim slavite privatno. U zemlju pobodite onu motku od staticara Dzeku i budite kompletni. Nisu u Evropi ludi sto nece tog lijencinu u neki veci klub i pustite se izgovora nedaju mu i sl. Nek suti i bude sretan tamo gdje je i sad. Vise se i ne sjecam kad je dao gol za repku, a to davanje po bundes ligi me ne interesuje. Nememo mi koristi od te njegove sinosnje prepotentno balerinsko labudovo nezainteresovane igre. Sretno im i nek su sretni u ulozi "ko sam ja sam" i jedan i drugi....
SOS - seljak ostaje seljak pa da zivi u pet Pariza. Nezna sastavit 3 recenice ko insan a kamoli da motivise reprezentaciju.
SOS - seljak ostaje seljak pa da zivi u pet Pariza. Nezna sastavit 3 recenice ko insan a kamoli da motivise reprezentaciju.

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 11 avg 2010, 09:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
sta ba da sankcionise - pa on nije ni za pijace -AYAN je napisao/la:Aman, što i ti znaš napisati komentar. Fuj! Kako te nije stid?mrzim_ulizice je napisao/la:poslije ove utakmice za dzeku su zainteresovani drina iz zvornika i rudar iz kaknja a za misimovica vrbanjusa...........j#bo dzeko sam sebi mater i on hoce 40 miliona heheheheheehe ja bruke i sramote
Molio bih admina da sankcioniše ove psovke na račun našeg Dijamanta. Nije ovo pijaca niti ulica...

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
- Kontakt:
Krmak vrati pare !!!!
Otimas od bosanske sirotinje.....Covjek nema sekunde morala....Citav ratni i poslijeratni period niti je bio u BIH niti je kome pomogao, nije se nikad ni za sta oglasio....Hajd sto nije u samoj BIH, ali nikad nije dao neku izjavu u nekim uglednim novinama da pomogne nasem fudbalu. Nije koristio svoj ugled u FIFI UEFI, pa barem eto da je u Francuskoj, Turskoj gdje je zivio i radio spominjao BIH reprezentaciju, BIH fudbal..Nikad ni jednog igraca nije odveo iz BIH u neki strani tim..Nikad nista i jedno veliko NISTA..Nula.......
No dosao je u BIH 2010. godine da od ovih gladnih i napacenih ljudi oduzme i ono malo sirotinje i ono malo srece sto je ostalo nakon svih glodota i katastrofa.......
I ne stidi se i ne kaje se, je ne moze..Nije ni na nivou neke zivotinje....Pa obicni konj, slon, magarac pa i moj hrcak Ahmo bi se postidjeli, osjecali grizu savjesti..No ovaj idiot to ne moze da osjeca..On je necovjek....Djubre..
Otimas od bosanske sirotinje.....Covjek nema sekunde morala....Citav ratni i poslijeratni period niti je bio u BIH niti je kome pomogao, nije se nikad ni za sta oglasio....Hajd sto nije u samoj BIH, ali nikad nije dao neku izjavu u nekim uglednim novinama da pomogne nasem fudbalu. Nije koristio svoj ugled u FIFI UEFI, pa barem eto da je u Francuskoj, Turskoj gdje je zivio i radio spominjao BIH reprezentaciju, BIH fudbal..Nikad ni jednog igraca nije odveo iz BIH u neki strani tim..Nikad nista i jedno veliko NISTA..Nula.......
No dosao je u BIH 2010. godine da od ovih gladnih i napacenih ljudi oduzme i ono malo sirotinje i ono malo srece sto je ostalo nakon svih glodota i katastrofa.......
I ne stidi se i ne kaje se, je ne moze..Nije ni na nivou neke zivotinje....Pa obicni konj, slon, magarac pa i moj hrcak Ahmo bi se postidjeli, osjecali grizu savjesti..No ovaj idiot to ne moze da osjeca..On je necovjek....Djubre..
Zadnja izmjena: analiticar_, dana/u 11 avg 2010, 09:30, ukupno mijenjano 2 puta.
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Nixon je napisao/la:Šta se se ba odmah svi uzhebali. Pa sa Ćirom smo od Rijeke izgubili prijateljsku utakmicu, pa smo kasnije u kvalifikacijama pokazali kvalitet. Najlakše je odmah osuti po Sušiću. Pa prijateljske utakmice i služe da se oprobaju neke solucije, da se vidi kako funkcionišu. Sačekajmo prvu kvalifikacionu utakmicu pa onda ako kiksamo, bujrum, razapni te Sušića odmah, neki kao da to jedva čekaju. A dobro znate svi da su nam ove slabije reprenzetacije uvjek pravile probleme i uvjek smo se sa njima mučili
Cuj ovoga

daj ba ne rise - taj seljak iz Zavidovica po meni nebi mogao ni Krivaju iz Zavidovica vodit.nick je napisao/la:hahahah a gdje je bio ciro dok se bosna formirala hahahah dobar koliko imas godina 13-15 sa vise godina bi se sjeco gdje je bio ciro
-
- Kontakt:
A gdje to bio ovaj gospodin velikog nosa bio????
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Vjerovatno u periodu 92-95 kalkuliso da vidi sta ce se desiti - hocel u Sarajevu biti selektor repke drzave BiH ili u Sarajevu biti selektor nove Yugoslavije.analiticar_ je napisao/la:A gdje to bio ovaj gospodin velikog nosa bio????

Ciro je bar znao na kojoj je strani

@bparena
Koji si ti bolesnik,vise mrzis Safeta nego sto volis reprezentaciju
Eto tebi Guardiola i tvoja Barca pa prati njih,mi volimo Bosnu i kada se gubi i kada je selektor Blaz
i Safet 
Koji si ti bolesnik,vise mrzis Safeta nego sto volis reprezentaciju

Eto tebi Guardiola i tvoja Barca pa prati njih,mi volimo Bosnu i kada se gubi i kada je selektor Blaz

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Ne mrzim ga jer govorim istinu al njegovo prepotentno neznanje NEVOLIM. I ne vuci me na nacinalizam jer nije to - i sam sam musliman/Bosnjak/Bosanac ali Susicu fali ono sto je Ciro imao - motivacije do ludila. I s Sliskovicem smo bolje prolazili - npr. Spanija u Zenici 1:1 dok je sad to tek s Katarom.Hairlija je napisao/la:@bparena
Koji si ti bolesnik,vise mrzis Safeta nego sto volis reprezentaciju![]()
Eto tebi Guardiola i tvoja Barca pa prati njih,mi volimo Bosnu i kada se gubi i kada je selektor Blazi Safet
Nemoze Safet uci u teren i natjerati Misimovica,Dzeku da trcebparena je napisao/la:Ne mrzim ga jer govorim istinu al njegovo prepotentno neznanje NEVOLIM. I ne vuci me na nacinalizam jer nije to - i sam sam musliman/Bosnjak/Bosanac ali Susicu fali ono sto je Ciro imao - motivacije do ludila. I s Sliskovicem smo bolje prolazili - npr. Spanija u Zenici 1:1 dok je sad to tek s Katarom.Hairlija je napisao/la:@bparena
Eto tebi Guardiola i tvoja Barca pa prati njih,mi volimo Bosnu i kada se gubi i kada je selektor Blazi Safet
Zato ja kazem,moja mu je zamjerka sto ih nekada ne ostavi na klupi,i kada zvijezde budu grijale klupu,onda ce razmisliti hoceli trcati
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

-
- Kontakt:
Daj nam Amar Osim 

- rob do bagro
- Kontakt:
Susic radi Bosni isto sto je Domenech radio sa Francuzima. Izmislja nekakve taktike, mjenja mjesta igracima itd. Isto mulac nekakav, stoji ondje ispred terena nista ne reaguje, pa da je i jednom zagalamio ma kakvi. Moramo reci da Susic nije za trenera, igrac jest bio al brate dragi ovo sto sad trenutno radi sa nasom repkom pa to nije vise normalno. Zna li on ikako motivirati igrace, dignut im kakav moral, ustvari mozda ne zna ni kako se to radi. Al najvise mi smetaju ove njegove izjave poslije, ko eto Katar je dobra ekipa, moze se i od losijih izgubit, to je samo prijateljska itd. On se vec prije tekme pripremio sa ovim izjavamao, da u slucaju ne pobjedimo da je " to on ko znao". Da su ovi iz Katara bili efikasniji, da je bila neka druga repka ono bi sve golovi bili sto ovi nisu znali iskoristit
Al sacekacemo kvalifikacije, da vidimo sta ce napraviti sa Luksemburgom i Francuskom. Ako ne uspije dobiti ovu prvu tekmu neka kupi svoje prnje i neka zajedno sa Tulicem ispija kafe po Parisu. Sa ovakvom igrom mi nista necemo napraviti.
Al sacekacemo kvalifikacije, da vidimo sta ce napraviti sa Luksemburgom i Francuskom. Ako ne uspije dobiti ovu prvu tekmu neka kupi svoje prnje i neka zajedno sa Tulicem ispija kafe po Parisu. Sa ovakvom igrom mi nista necemo napraviti.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
Moze al da dodje u onoj derpe majici ....AdisManiacZ je napisao/la:Daj nam Amar Osim

Vrijeme je...
odigrali smo 4 tekme, 1 pobjeda protiv Gane(sretna), 2 poraza uz primljenih 7 golova, i nemojte mi objasnjavati s kim smo igrali, i jedan JADAN remi sa QATAROM.
Pod hitno dovesti Mesu Bazdarevica.
Ama ljudi, odakle mu ideja da Zlatanu Muslimovicu daje defanzivne zadatke?
Svasta...
Molim te Boze, vodi Papeta dok se skroz ne obrukamo, i ne pokvarimo ono sto je Ciro stvorio.
Mrzio sam Ciru iz dubine duse, i jedva cekao da ode... Ali ovo...

odigrali smo 4 tekme, 1 pobjeda protiv Gane(sretna), 2 poraza uz primljenih 7 golova, i nemojte mi objasnjavati s kim smo igrali, i jedan JADAN remi sa QATAROM.
Pod hitno dovesti Mesu Bazdarevica.
Ama ljudi, odakle mu ideja da Zlatanu Muslimovicu daje defanzivne zadatke?
Svasta...
Molim te Boze, vodi Papeta dok se skroz ne obrukamo, i ne pokvarimo ono sto je Ciro stvorio.
Mrzio sam Ciru iz dubine duse, i jedva cekao da ode... Ali ovo...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Svaka cast Safetu kao igracu, mada je i tu prepotentno od medija proglasen za najboljeg igraca BiH svih vremena, ali sto se tice trenerskog posla, katastrofa. Djeluje kao da ga nije briga, ne zna podici moral, a da o taktici i ne govorim. Jednostavno, ako imalo ima morala, u sto definitivno sumnjam, odmah bi trebao otici. Njega su i dovele ove glavonje iz Saveza i onda svaka daljnja prica je suvisna...
Na pravom smo putu do provalije,jer ovo nisu prijateljske utakmice nego je ovo znak da Pape NE MOZE voditi nasu repku!! Ne treba nas niko izbacivati ni nas ni savez mi cemo sami sebe unistit...za kraj PAPE ODLAZI!!
...nisu mogli da te ugase!!!
ne moze uci u teren ali moze prije tekme uraditi pripremuHairlija je napisao/la:Nemoze Safet uci u teren i natjerati Misimovica,Dzeku da trcebparena je napisao/la:Ne mrzim ga jer govorim istinu al njegovo prepotentno neznanje NEVOLIM. I ne vuci me na nacinalizam jer nije to - i sam sam musliman/Bosnjak/Bosanac ali Susicu fali ono sto je Ciro imao - motivacije do ludila. I s Sliskovicem smo bolje prolazili - npr. Spanija u Zenici 1:1 dok je sad to tek s Katarom.Hairlija je napisao/la:@bparena
Zato ja kazem,moja mu je zamjerka sto ih nekada ne ostavi na klupi,i kada zvijezde budu grijale klupu,onda ce razmisliti hoceli trcati
Cuva Bog Zelju svog!
ja ne znam otkud ovoliko nezadovoljstvo rezultato i igrom.... pa ljudi moji napredujemo.... prije 10 godina smo od ekipa tipa katara gubili.... sad barem vise ne gubimo... igramo nerijeseno
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.