na ovome samo placam 15-20 km za taj card sharing, i to je to?
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
i dakle imam pristup toj vecini kanala, nema zakljucavanja? imao sam neku digitalnu, i par satelita kako se to vec zove, i onaj najbolji thor se stalno zakljucavao, uspijem ja naci key, al jednom kad sam trebao ubacivati novi, umjesto tipke za edit da ubacim novi key, ja pritisnem reset i sve mi se pokvari, i zbog toga sam morao na moja tv, izgubio broj telefona od covjeka od kojeg sam kupio to a i nije mi se dalo popravljati, pa zbog toga sam presao na moju tv
Pitanje:
Kad prenesem film s kompa na usb, i ustekam usb u tv, film ide ali nema prijevoda. Pokusam preko aviaddsubs, ali ne ide. Moram li potrefit bas ekstenziju koju prihvata tv, ilI? Pomagajte, do veceras moram rijesit ovaj problem.
Kad prenesem film s kompa na usb, i ustekam usb u tv, film ide ali nema prijevoda. Pokusam preko aviaddsubs, ali ne ide. Moram li potrefit bas ekstenziju koju prihvata tv, ilI? Pomagajte, do veceras moram rijesit ovaj problem.
SAMO ČELIK !
Film i prevod moraju imati isti naziv, samo drugaciju ekstenziju.
@QUARESMA 18<<< imas izbor kanala ko u prici
Nema zakljucavanja jer ti dobivas kljuceve preko interneta. Moze se desiti da ti internet ne radi, onda ti nece raditi ni tv 
Za vise detalja googlaj za card sharing, a imas na piku ponude pa pogledaj dojmove prije nego nekog izaberes. Nikako nemoj da platis unaprijed za godinu dana "pretplatu", vec maksimalno za tri mejseca.
@QUARESMA 18<<< imas izbor kanala ko u prici
Za vise detalja googlaj za card sharing, a imas na piku ponude pa pogledaj dojmove prije nego nekog izaberes. Nikako nemoj da platis unaprijed za godinu dana "pretplatu", vec maksimalno za tri mejseca.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Znam za isti naziv, i stavim ih u isti folder, i isti naziv stavim, i kad pokrenem film na tv-u nece subtitle. A jel obavezan aviaddsubs. Pomagaj Bogatineo je napisao/la:Film i prevod moraju imati isti naziv, samo drugaciju ekstenziju.
@QUARESMA 18<<< imas izbor kanala ko u priciNema zakljucavanja jer ti dobivas kljuceve preko interneta. Moze se desiti da ti internet ne radi, onda ti nece raditi ni tv
Mozad da promijenim extenziju iz SRT u SUB
SAMO ČELIK !
Kao prvo sta ti je i zasto koristis aviaddsubs !? Koliko sam ja upoznat s radom filmova na tvu sa prevodom to se uradi da na stick stavis u isti folder film i prevod istog naziva i to je to.
Koji ti je tv, mozda ne potdrzava video ili prevod.
Pa sve ja odradim, al kad udjem u taj folder na tv-u jednostavno nema prijevoda, samo film. A tv mi je sony, ez sad tacno koji.neo je napisao/la:Kao prvo sta ti je i zasto koristis aviaddsubs !? Koliko sam ja upoznat s radom filmova na tvu sa prevodom to se uradi da na stick stavis u isti folder film i prevod istog naziva i to je to.
SAMO ČELIK !
Probaj par prevoda skinuti i ubaciti s itim imenom
Bez tacnog modela tv-a ne mogu ti pomoc.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa jel moze na tv.u prijevod, jer i ja sam si prebacivao film na tv, al nece prijevod
Naravno da moze, no ne na svakom tv-u. Tvoj tv mora podrzavati ucitavanje prevoda, to ces najlakse provjeriti s tacnim modelom tv-a na stranici proizvodjaca.
šta se džaba mučite, skinete program koji omogućava da zalijepite titl na film i onda ga tako gledate.
Kao naprimjer,koji program?
imaš ove manje programčiće poput "Pocket Divx Encode" ili "MkvMerge" (najbolji za ovaj matroska format), no ja bih preporučio ovaj koji i ja koristim "Xilisoft Video Converter Ultimate 6". možeš zalijepit titl na neki film, a ujedno mu i promijenit format, tako da ti može očitat na tv-u. npr. ako tv ne očitava mkv fajlove, onda taj fajl jednostavno promijeniš u avi format, a usput lijepiš i titl na njega. osim toga, možeš smanjivat ili povećavat kvalitet videa ili audio fajlova i još puno toga.
Da li se ispati mijenjanje kondezatora na grafičkoj?inače otišla su 5 kondezatora manja 1000 6.3 v
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Samo me inteesuje gdje ces to kvlaitetno odraditi kod nas ? Ja to nisam nasao nigdje da neko radi, niti sam cuo da neko mijenja. Oni kada odu, vrijeme je za novu graficku 
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ma radi se to kako ne to svako ko ima imalo znanja sa lemilicom može uraditi za čas posla. Odleme se napuhani stari kondenzatori i zalemiš nove i to je to. Isplati se ako ti to može neko jeftino odraditi i da jeftino platiš kondenzatore.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
kako da znam koja mi grafička kartica paše?
Koja ti je matična ploča?azTer je napisao/la:kako da znam koja mi grafička kartica paše?
eh, to ti trenutno ne bih znao reć, jer nisam to nikad provjeravao, a sad sam za laptopom, računar mi je kod kuće. jel samo mora biti kompatibilna uz matičnu?
Ako nije neki stariji comp, vjerovatno je PCI-e slot, nije AGP (starije grafičke kartice). Zavisi koji je slot (PCI-e ili AGP).azTer je napisao/la:eh, to ti trenutno ne bih znao reć, jer nisam to nikad provjeravao, a sad sam za laptopom, računar mi je kod kuće. jel samo mora biti kompatibilna uz matičnu?
- Blek_Stena
- Kontakt:
Imam jedan cudan problem
stavim prazan DVD u citac/przac na racunarui normalno ga ocita kao prazan DVD. I snimim filmove na njega i ponovo ga vratim u citac, ali ovaj ga nece nikako da prepozna. Ni kao prazan niti pokazuje da nesto ima na DVD-u. A kad ga pustim preko DVD playera preko TV-a sve radi normalno. A neke stare DVD-ove koje sam davno przio citac otvara normalno.
Przio cam sa Nerom i sa drugim programima, ali opet isto.
Ima li ko ideju 
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.