Sportski komentatori

Titova-Juga
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la Titova-Juga » 12 jun 2012, 22:31

Ni ovaj Balog nije nista bolji na hrt-u trenutno.

Izlazi Kerzhakov i govori on kao, nije se mnogo proslavio do sada iako mu izbornik konstantno pruza povjerenje... Minut nakon toga, udarac jednog igraca Rusije... Balog ce... Jako dobar pokusaj Kerzhakova
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 jun 2012, 22:53

Iako je ponovio 10x kako je Lewandowski prvi strijelac Bundeslige, opet je osvježenje čuti Spahu nakon Bilića.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 jun 2012, 22:53

I naravno, sutra, Njemačka - Holandija uz komentar jedinog, neponovljivog......BORISA BILIĆA
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 12 jun 2012, 22:57

hilmo je napisao/la:I naravno, sutra, Njemačka - Holandija uz komentar jedinog, neponovljivog......BORISA BILIĆA
Jbo ga led ledeni :evil:

Hajmo ljudi zatrpat mailovima, pozivima ove sa FTV-a da ne dopuste da lik svojim komentarisanjem upropasti jednu takvu utakmicu.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 jun 2012, 22:59

mirza_9 je napisao/la:
hilmo je napisao/la:I naravno, sutra, Njemačka - Holandija uz komentar jedinog, neponovljivog......BORISA BILIĆA
Jbo ga led ledeni :evil:

Hajmo ljudi zatrpat mailovima, pozivima ove sa FTV-a da ne dopuste da lik svojim komentarisanjem upropasti jednu takvu utakmicu.

For everything else, there is Internet . . . :mrgreen:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 jun 2012, 23:01

Nadam se da će Šuko komentarisati Holandija - Njemačka, jer ako budem opet morao slušati Bilića ne znam kako ću izdržati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jun 2012, 23:03

Kallstrom = "Šelstrom",
Pisczek = "Pišek","PLišek"! :lol:

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 12 jun 2012, 23:04

Saurman je napisao/la:Nadam se da će Šuko komentarisati Holandija - Njemačka, jer ako budem opet morao slušati Bilića ne znam kako ću izdržati.
Nema šanse...
S obzirom da je utakmica na FTV-u prenosit će Kemo ili Bilić. Kemo prenosio danas, tako da je sutra red na :twisted:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 jun 2012, 23:06

To pogresno izgovaranje imena igraca im ne zamjeram.Ta i kada slusam strane komentatore kako izgovaraju imena nasih reprezentativaca onda su nasi jos i dobri.Cak i kada pomijesaju neke igrace nije belaj,ponekad je zaista tesko vidjeti u prvome trenu ko je s loptom.Ono sto im zamjeram je neznanje i neupucenost,a ni toga im nazalost ne manjka.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 12 jun 2012, 23:06

mirza_9 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Nadam se da će Šuko komentarisati Holandija - Njemačka, jer ako budem opet morao slušati Bilića ne znam kako ću izdržati.
Nema šanse...
S obzirom da je utakmica na FTV-u prenosit će Kemo ili Bilić. Kemo prenosio danas, tako da je sutra red na :twisted:
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 12 jun 2012, 23:08

Titova-Juga je napisao/la: For everything else, there is Internet . . . :mrgreen:
Upravo tako. Danas sam uživao u komentaru Johna Championa i kolege mu sa PES-a :mrgreen:

Ono što mene živcira kod svih naših komentatora je njihovo "pametovanje". Uvijek predviđaju taktičke zamisli trenera, promjene u formacijam i slično, a to nije njihov posao. Slušam Championa danas, tako jednostavno prenosi, govori ono što zna i u šta je siguran.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 jun 2012, 23:09

Jim Beglin :lol:

Smrt nacionalizmu !!

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 12 jun 2012, 23:14

auu kakav amaterizam od vodjenja utakmice od strane bilica,a tek kakav amaterizam vodjenja emisije poslije vecerasnje tekme----"i(tisina od 5-6 sec) 1-1.....rusi...ovi...i..." i onda glavas nastavi :lol:
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 12 jun 2012, 23:26

do sada nisam niti jednu tekmu pogledao preko naših emitera a po vašim komentarima znam da neću ni dalje...jednostavno ne želim da mi neki debili kvare ovo prvenstvo koje se toliko čeka, ili da u prvom planu budu komentatori i njihove gluposti a ne događanja na terenu...
Agieren statt reagieren

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 jun 2012, 23:32

Mene samo interesuje kako to da Englezi i njihovi fudbaleri mogu dobro komentarisati, a nasi fudbaleri dvije ne znaju spojiti kako treba. Zar je moguce da mi nemamo ni jednog fudbalera da pristojno prica, da zna materiju, jer ocigledno da su vece greske ukoliko je komentator sam, ovako bi imao manje vremena da prica, mogoa bi i razmisliti o cemu prica, i bili bi kvalitetniji.
Celik!3,2,2.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 jun 2012, 23:36

spielführer_21 je napisao/la: Upravo tako. Danas sam uživao u komentaru Johna Championa i kolege mu sa PES-a :mrgreen:
Misliš na Jima Beglina ? :lol: a znam, znam :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 12 jun 2012, 23:39

AllGunsBlazing je napisao/la:Mene samo interesuje kako to da Englezi i njihovi fudbaleri mogu dobro komentarisati, a nasi fudbaleri dvije ne znaju spojiti kako treba. Zar je moguce da mi nemamo ni jednog fudbalera da pristojno prica, da zna materiju, jer ocigledno da su vece greske ukoliko je komentator sam, ovako bi imao manje vremena da prica, mogoa bi i razmisliti o cemu prica, i bili bi kvalitetniji.
Konjić meni nije loš, trebalo bi ga probati kao sukomentatora (kad prenosi sa šukom bio bi tandem šukomentator i sukomentator :mrgreen: ). Ne znam što to i ne urade, možda nemaju 2 mikrofona :?

ps. da Jim Beglin je.. ima poprilično zayeban akcenat, slabije ga razumijem.. a Champion ide k'o halva..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 jun 2012, 23:45

Ja sam ih samo slušao na PES- u :lol: najluđe mi je kad kaže jedan od njih za kraj : ".... and we wish u, a very good evening " :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 jun 2012, 23:46

Najmoronskije mi je kad igras protiv Reala pa se navije o kraljevima i svrsava vise nego Suko na Spanjolce : D

Smrt nacionalizmu !!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 jun 2012, 23:49

spielführer_21 je napisao/la:
ps. da Jim Beglin je.. ima poprilično zayeban akcenat, slabije ga razumijem.. a Champion ide k'o halva..
Irac, sta ocekujes od njih, oni imaju malo cudniji naglasak.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Inace meni je Martin najbolji komentator.
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.