NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

baltazar1
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la baltazar1 » 10 feb 2014, 20:22

Srijeda; 12.2. u 15:00, Tuzla, stadion Tušanj (pomoćni teren)

Bratstvo - Modriča

off:
iako se ni sam često ne slažem sa p.o.s.k.o.k.o.m i sličnim, Marco Polo - ne odvaljuj ;)
Undici stelle - ACM 1899

MarcoPolo
Kontakt:

Post Postao/la MarcoPolo » 10 feb 2014, 22:11

Što se tiče ORA time se dičim isto ko i poznavanjem nogometa u odnosu na mnoge ne samo na našem već i na drugim forumima da ti samo kažem da se lično poznajem sa Meškovićem , Mulahasanovićem ,Gecom,Lukićem ,Sumbićem,Šušom ocem i sinom,Kadićima,Brkićima otac i sin,Morinjom-Ferid Imamović,Dizdarevićem,Muslimovićem itd sa većeinom sam putovao družio se prožiljavao i dobro i zlo u bivšoj i sadašnjoj domovini ili se družim i danas dani što je za tebe misaona imenica što se tiče finansija da znaš ko je bio i koje ovaj MarkoPolo sigurno bih se zacrvenio iako si žut ko limun ili bijel ko zid a sada na internet možda nešto pročitaš o Marco Polu da nelupaš gluposti "eustahije".

bax08
Kontakt:

Post Postao/la bax08 » 11 feb 2014, 12:54

Ako je neko na tekmi nek javlja rezultat.pozz

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 11 feb 2014, 12:56

bax08 je napisao/la:Ako je neko na tekmi nek javlja rezultat.pozz
Kakvoj tekmi ?
www.nkbratstvogracanica.com

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 11 feb 2014, 13:05

bax08 je napisao/la:Zamolio bih sve normalne forumaše da ignorišu baš svaki komentar ovakvih kao što su blavor i magare.Benjo je trenutno zauzet Slobodom,ćirom i njegovim i husarinim pojačanjima,odnosno dežurni uvlakač.
Tvoje lice zvuči poznato..... :lol: :lol: :lol: nikove mijenjaš al sve ostalo je isto...

bax08
Kontakt:

Post Postao/la bax08 » 11 feb 2014, 16:00

cesc4 je napisao/la:
bax08 je napisao/la:Ako je neko na tekmi nek javlja rezultat.pozz
Kakvoj tekmi ?
mislio sam da je danas sa Modričom.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 12 feb 2014, 17:44

Bratstvo - Modriča 0:1

Nogometaši Bratstva doživjeli su prvi poraz u kontrolnim utakmicama. Nakon pobjeda protiv Doboj Istoka i Mladosti (V. Obarska) prvi poraz u 2014. godini stigao je od ekipe Modriče (Prva liga RS). Modriča je pobijedila sa 1:0. Ovo je ujedno prva utakmica u kojoj Bratstvo nije postiglo gol.

Šef struke Denis Sadiković kazao nam je da nikako ne može biti zadovoljan igrom ekipe kao i reakcijom većina igrača nakon nekoliko dobrih partija i pobjeda.

Bratstvo će već u subotu biti ponovo na terenu u utakmici protiv premijerligaša iz Bijeljine, ekipe Radnika. Susret će biti odigran na nekom od terena sa prirodnom travom u okolini Bijeljine.

Hvala baltazare na tekstu :D

Kalounho
Kontakt:

Post Postao/la Kalounho » 12 feb 2014, 19:12

Opaa :D pozitivno sam iznenađen,pobjedili smo ekipu koja će se boriti za PL,aBd lagano ćemo izborit opstanak :D
pa onda sl sezone napad na PL ;) nego jel zna iko postave,il barem ko je dao go?

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 12 feb 2014, 21:10

Kalounho je napisao/la:Opaa :D pozitivno sam iznenađen,pobjedili smo ekipu koja će se boriti za PL,aBd lagano ćemo izborit opstanak :D
pa onda sl sezone napad na PL ;) nego jel zna iko postave,il barem ko je dao go?
Zoran Rajović. Nema na čemu :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 13 feb 2014, 12:05

GracanicaAA je napisao/la:Bratstvo - Modriča 0:1

Nogometaši Bratstva doživjeli su prvi poraz u kontrolnim utakmicama. Nakon pobjeda protiv Doboj Istoka i Mladosti (V. Obarska) prvi poraz u 2014. godini stigao je od ekipe Modriče (Prva liga RS). Modriča je pobijedila sa 1:0. Ovo je ujedno prva utakmica u kojoj Bratstvo nije postiglo gol.

Šef struke Denis Sadiković kazao nam je da nikako ne može biti zadovoljan igrom ekipe kao i reakcijom većina igrača nakon nekoliko dobrih partija i pobjeda.

Bratstvo će već u subotu biti ponovo na terenu u utakmici protiv premijerligaša iz Bijeljine, ekipe Radnika. Susret će biti odigran na nekom od terena sa prirodnom travom u okolini Bijeljine.

Hvala baltazare na tekstu :D
nema na čemu :)

nego danas su planirani sistematski pregledi kolko sam razabro...to je to
Undici stelle - ACM 1899

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 14 feb 2014, 11:34

HARIS REDŽEPI bio na korak da potpiše za bratstvo,kako imam info 90% bilo dogovoreno,ali onda postavio neke uslove koje naš klub nije htjeo da prihvati,on otišo u slobodu,sloboda dobila još jednog kvalitetnog igrača,a bratstvo je pri kraju pregovora sa zadnjim veznim iz leotara trebalo bi danas sve da bude gotovo i on traži puno para al valjda će se dogovorit na neku pristojnu cijenu.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 14 feb 2014, 11:48

7april je napisao/la:HARIS REDŽEPI bio na korak da potpiše za bratstvo,kako imam info 90% bilo dogovoreno,ali onda postavio neke uslove koje naš klub nije htjeo da prihvati,on otišo u slobodu,sloboda dobila još jednog kvalitetnog igrača,a bratstvo je pri kraju pregovora sa zadnjim veznim iz leotara trebalo bi danas sve da bude gotovo i on traži puno para al valjda će se dogovorit na neku pristojnu cijenu.
Ovo sto momak pise je istina , ja sam za ovo saznao jos na prvoj pripremnoj tj. prije oko 10-tak dana... Trebao je doci ali eto lova cini svoje , u svakom slucaju dobro pojacanje na sredini za tuzlake ;) :D

bax08
Kontakt:

Post Postao/la bax08 » 14 feb 2014, 12:01

Uh kako bi nam Redžepi dobro došo :!: Koji će nam zadnji vezi kad je došo ovaj iz Novog Sada danijel,uz Mevkića i Kahrimanovića sasvim dovoljno. Tri golmana+junior nam također netreba,nismo mi englezi.Zukić je višak a valja ga džaba plaćat.Od napadača imamo Smajlovića,Suljića,Šmigalovića,Poturalića,Husejnovića,Mrkovića :?: baš me interesuje zašto je Šmigalović doveden kad imamo dva kvalitetna napadača plus tri naša momka a svi znamo da Denis većinu utakmica igra sa jednim špicom.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 14 feb 2014, 12:11

bax08 je napisao/la:Uh kako bi nam Redžepi dobro došo :!: Koji će nam zadnji vezi kad je došo ovaj iz Novog Sada danijel,uz Mevkića i Kahrimanovića sasvim dovoljno. Tri golmana+junior nam također netreba,nismo mi englezi.Zukić je višak a valja ga džaba plaćat.Od napadača imamo Smajlovića,Suljića,Šmigalovića,Poturalića,Husejnovića,Mrkovića :?: baš me interesuje zašto je Šmigalović doveden kad imamo dva kvalitetna napadača plus tri naša momka a svi znamo da Denis većinu utakmica igra sa jednim špicom.
Zato sto je jako kvalitetan ali trazi puno para pa se jos ne zna da li ce doci... Inace jako kvalitetan igrac a pritom ima 21 godinu ;).... Sto se golmana tice Zuka je svojevoljno napustio klub tako da su ostali Romeo,Prle i Namik.... Sto se napada tice Smigi nije napadac nego krilni spic tako da ti on dolazi na mjesto Halilovica :D A Bogami Denis je cini mi se prvu pripremnu krenuo sa Smigijem na lijevom krilu Moussom na desnom i Suljom i Smajketom u napadau... Takode Sulja je u dosta boljoj formi od Smajketa pa cemo vidit sta i kako ce da bude ;) :D

bax08
Kontakt:

Post Postao/la bax08 » 14 feb 2014, 12:32

cesc cijenim te kao forumaša i navijača Bratstva al tvoje poznavanje fudbala se svode na igru socera i fife.Bez ljutnje ako shvataš šta hoću da ti kažem.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 14 feb 2014, 12:38

bax08 je napisao/la:cesc cijenim te kao forumaša i navijača Bratstva al tvoje poznavanje fudbala se svode na igru socera i fife.Bez ljutnje ako shvataš šta hoću da ti kažem.
Nisam shvatio ali brate dragi nemam se sta ljutit , svako ima svoj stav i misljenje... Ne znam sta ti se u mom prethodnom postu nije svidilo pa si to rekao ? Samo sam ti dao svoje misljenje zasto neki igraci dolaze...

P.S. ne igram soccer samo fifa ;) :D

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 14 feb 2014, 12:51

Damir Zukić napustio Bratstvo
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

bax08
Kontakt:

Post Postao/la bax08 » 14 feb 2014, 12:57

cesc4 je napisao/la:
bax08 je napisao/la:cesc cijenim te kao forumaša i navijača Bratstva al tvoje poznavanje fudbala se svode na igru socera i fife.Bez ljutnje ako shvataš šta hoću da ti kažem.
Nisam shvatio ali brate dragi nemam se sta ljutit , svako ima svoj stav i misljenje... Ne znam sta ti se u mom prethodnom postu nije svidilo pa si to rekao ? Samo sam ti dao svoje misljenje zasto neki igraci dolaze...

Pa vidim ja po predhodnom postu da su tvoje taktike i formacije iz igrica.Ti jako kvalitetni igrači kako ih ti nazivaš ne dolaze iz PL u Bratstvo ;) zaista nam netreba više igrača jer i sam znaš da ćemo završit 4-5 na tabeli.Treba afirmisati ovih par juniora,dati im priliku da igraju.Znaš i sam da nismo iz omladinskog pogona izbacili svog igrača 5-6 godina.Brko ako odstupi izgledat ćemo ko Švicarska repka bez stranaca.pozzhttp://www.vecernji.hr/media/cache/f7/1e/f71e0 ... e06aa1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

bax08
Kontakt:

Post Postao/la bax08 » 14 feb 2014, 13:00

http://www.vecernji.hr/media/cache/a7/6 ... 633994.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 14 feb 2014, 13:11

bax08 je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:

Pa vidim ja po predhodnom postu da su tvoje taktike i formacije iz igrica.Ti jako kvalitetni igrači kako ih ti nazivaš ne dolaze iz PL u Bratstvo ;) zaista nam netreba više igrača jer i sam znaš da ćemo završit 4-5 na tabeli.Treba afirmisati ovih par juniora,dati im priliku da igraju.Znaš i sam da nismo iz omladinskog pogona izbacili svog igrača 5-6 godina.Brko ako odstupi izgledat ćemo ko Švicarska repka bez stranaca.pozzhttp://www.vecernji.hr/media/cache/f7/1e/f71e0 ... e06aa1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma nez sta da ti kazem ja ne mislim da cemo zavrsiti 4-5 na tabeli ja se nadam da mozemo bit prvi.... Ne mogu ja tog mentaliteta jbg svako ima svoje :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, Proximic i 7 gostiju.