Bratstvo - Modriča
off:
iako se ni sam često ne slažem sa p.o.s.k.o.k.o.m i sličnim, Marco Polo - ne odvaljuj
Moderator/ica: GracanicaAA
Kakvoj tekmi ?bax08 je napisao/la:Ako je neko na tekmi nek javlja rezultat.pozz
Tvoje lice zvuči poznato.....bax08 je napisao/la:Zamolio bih sve normalne forumaše da ignorišu baš svaki komentar ovakvih kao što su blavor i magare.Benjo je trenutno zauzet Slobodom,ćirom i njegovim i husarinim pojačanjima,odnosno dežurni uvlakač.
mislio sam da je danas sa Modričom.cesc4 je napisao/la:Kakvoj tekmi ?bax08 je napisao/la:Ako je neko na tekmi nek javlja rezultat.pozz
Zoran Rajović. Nema na čemuKalounho je napisao/la:Opaapozitivno sam iznenađen,pobjedili smo ekipu koja će se boriti za PL,aBd lagano ćemo izborit opstanak
pa onda sl sezone napad na PLnego jel zna iko postave,il barem ko je dao go?
nema na čemuGracanicaAA je napisao/la:Bratstvo - Modriča 0:1
Nogometaši Bratstva doživjeli su prvi poraz u kontrolnim utakmicama. Nakon pobjeda protiv Doboj Istoka i Mladosti (V. Obarska) prvi poraz u 2014. godini stigao je od ekipe Modriče (Prva liga RS). Modriča je pobijedila sa 1:0. Ovo je ujedno prva utakmica u kojoj Bratstvo nije postiglo gol.
Šef struke Denis Sadiković kazao nam je da nikako ne može biti zadovoljan igrom ekipe kao i reakcijom većina igrača nakon nekoliko dobrih partija i pobjeda.
Bratstvo će već u subotu biti ponovo na terenu u utakmici protiv premijerligaša iz Bijeljine, ekipe Radnika. Susret će biti odigran na nekom od terena sa prirodnom travom u okolini Bijeljine.
Hvala baltazare na tekstu
Ovo sto momak pise je istina , ja sam za ovo saznao jos na prvoj pripremnoj tj. prije oko 10-tak dana... Trebao je doci ali eto lova cini svoje , u svakom slucaju dobro pojacanje na sredini za tuzlake7april je napisao/la:HARIS REDŽEPI bio na korak da potpiše za bratstvo,kako imam info 90% bilo dogovoreno,ali onda postavio neke uslove koje naš klub nije htjeo da prihvati,on otišo u slobodu,sloboda dobila još jednog kvalitetnog igrača,a bratstvo je pri kraju pregovora sa zadnjim veznim iz leotara trebalo bi danas sve da bude gotovo i on traži puno para al valjda će se dogovorit na neku pristojnu cijenu.
Zato sto je jako kvalitetan ali trazi puno para pa se jos ne zna da li ce doci... Inace jako kvalitetan igrac a pritom ima 21 godinubax08 je napisao/la:Uh kako bi nam Redžepi dobro došoKoji će nam zadnji vezi kad je došo ovaj iz Novog Sada danijel,uz Mevkića i Kahrimanovića sasvim dovoljno. Tri golmana+junior nam također netreba,nismo mi englezi.Zukić je višak a valja ga džaba plaćat.Od napadača imamo Smajlovića,Suljića,Šmigalovića,Poturalića,Husejnovića,Mrkovića
baš me interesuje zašto je Šmigalović doveden kad imamo dva kvalitetna napadača plus tri naša momka a svi znamo da Denis većinu utakmica igra sa jednim špicom.
Nisam shvatio ali brate dragi nemam se sta ljutit , svako ima svoj stav i misljenje... Ne znam sta ti se u mom prethodnom postu nije svidilo pa si to rekao ? Samo sam ti dao svoje misljenje zasto neki igraci dolaze...bax08 je napisao/la:cesc cijenim te kao forumaša i navijača Bratstva al tvoje poznavanje fudbala se svode na igru socera i fife.Bez ljutnje ako shvataš šta hoću da ti kažem.
Pa vidim ja po predhodnom postu da su tvoje taktike i formacije iz igrica.Ti jako kvalitetni igrači kako ih ti nazivaš ne dolaze iz PL u Bratstvocesc4 je napisao/la:Nisam shvatio ali brate dragi nemam se sta ljutit , svako ima svoj stav i misljenje... Ne znam sta ti se u mom prethodnom postu nije svidilo pa si to rekao ? Samo sam ti dao svoje misljenje zasto neki igraci dolaze...bax08 je napisao/la:cesc cijenim te kao forumaša i navijača Bratstva al tvoje poznavanje fudbala se svode na igru socera i fife.Bez ljutnje ako shvataš šta hoću da ti kažem.
P.S. ne igram soccer samo fifa![]()
Ma nez sta da ti kazem ja ne mislim da cemo zavrsiti 4-5 na tabeli ja se nadam da mozemo bit prvi.... Ne mogu ja tog mentaliteta jbg svako ima svojebax08 je napisao/la:Pa vidim ja po predhodnom postu da su tvoje taktike i formacije iz igrica.Ti jako kvalitetni igrači kako ih ti nazivaš ne dolaze iz PL u Bratstvocesc4 je napisao/la:Nisam shvatio ali brate dragi nemam se sta ljutit , svako ima svoj stav i misljenje... Ne znam sta ti se u mom prethodnom postu nije svidilo pa si to rekao ? Samo sam ti dao svoje misljenje zasto neki igraci dolaze...bax08 je napisao/la:cesc cijenim te kao forumaša i navijača Bratstva al tvoje poznavanje fudbala se svode na igru socera i fife.Bez ljutnje ako shvataš šta hoću da ti kažem.
P.S. ne igram soccer samo fifa![]()
zaista nam netreba više igrača jer i sam znaš da ćemo završit 4-5 na tabeli.Treba afirmisati ovih par juniora,dati im priliku da igraju.Znaš i sam da nismo iz omladinskog pogona izbacili svog igrača 5-6 godina.Brko ako odstupi izgledat ćemo ko Švicarska repka bez stranaca.pozzhttp://www.vecernji.hr/media/cache/f7/1e/f71e0 ... e06aa1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, Proximic i 7 gostiju.