BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

yup
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la yup » 03 jun 2011, 13:36

Znaci Ibro umjesto Vede. Ne slazem sa tim ali jbg, ajmo po 3 boda!

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 03 jun 2011, 13:36

Goalgetter je napisao/la:slika
sto se mene tice ne moze bolje,samo sta je sa salihovicem :? zar nije istekla suspenzija :?: stvarno nisam u toku :oops:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jun 2011, 13:39

Sask Napredak ima pokretniji vezni red od nase reprezentacije,sad sa Ibricicem pogotovo...sve i da nam Rumuni ne daju gol rano,i da kasnije u panici krenu svi naprijed,i da ostane prostora nazad,nemogu ja ocekivati od Misimovica,Pjanica,Ibricica da istrce kontru nikako

Opet ako cemo imati vise loptu u posjedu dobro je a vidim da Pape to pokusava izvesti sa ovom ekipom sto se meni i svidja,ali ako krene po njihovom i ako bude na snagu onda smo donji ,pa vidjecemo kako ce krenuti i ko ce uzeti igru pod svoje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 03 jun 2011, 13:41

-Barcelona- je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:slika
sto se mene tice ne moze bolje,samo sta je sa salihovicem :? zar nije istekla suspenzija :?: stvarno nisam u toku :oops:
povrijeđen je koliko ja znam a postava je taman kako treba jače i ne može osim da je tu Papac ali šta je tu je ovo je to sa 2 zadnja (defanzivna) vezna i Miske polušpic.Nama nije imperativ pobjeda a ako budu aktivni u toku utakmice vezni igrači prije svih Miske i Haris onda ih lako možemo probiti ili čak preko krila na kontru izbaciti mada s obzirom na to da su na krilima Pjanić i Ibro onda je bolje držati loptu što duže i lagano pokušavati bez nekakvih jednostavnih pogrešaka koje nas mogu skupo koštati.Ako ovko bude na terenu evo od mene nakon toliko vremena jedna pohvala za Sušića ;) Ev' sad kad si već izbacio posta prije mene da ti samo odgovorim, mada si i ti to zaključio, da je kluč današnjeg meča držati loptu što duže kod nas i graditi napade a ne ishitreno pretrčati svih 90 minuta.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 jun 2011, 13:45

Nisam zadovoljan sa sastavom nikako.

Iznenadjujeme ova odluka Susica pravo al eto svi cemo danas vidjeti nazalost u odlucujucoj utakmici koliko je Vedo vazan za ovu ekipu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 03 jun 2011, 13:45

bash nisi u toku
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 jun 2011, 13:48

džakailibu je napisao/la:bash nisi u toku

Ma neka si mi rekao ... post ti je pravi :mrgreen:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 03 jun 2011, 13:48

kimbo je napisao/la:Nisam zadovoljan sa sastavom nikako.

Iznenadjujeme ova odluka Susica pravo al eto svi cemo danas vidjeti nazalost u odlucujucoj utakmici koliko je Vedo vazan za ovu ekipu.
Nije ovo odluka Safeta Susica,nego ovog portala iz kojeg seru kao foke,kao sto su izmislili kako je Srgej rekao da je je bod kiks. ova stranica mislimna **** je obicno smece.Pape ce javno iznijeti svoj sastav u elektronski medijima,a ne za kojekave "vrhunske" portale.A i da izidje sa ovakvom postavom,njegova odluka,samo sto on tu odluku jos nije donio.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Ahmed.S
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed.S » 03 jun 2011, 13:50

Realno nijasne odluciju,to znAMO SVI..
Bolje imat jacu sredinu koja ce pripomoc nazad obzirom da Rumuni idu na sve ...
Nema puno mudrolije,dobra taktika Susica..
I mnimo se simpatija prema Vedi ili nekome,svi su nasi i svi smo uz njih,ma ko igrao...
Veceras povoljan rezulat ostavriti,to je najvaznije ...

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 03 jun 2011, 13:50

Nakon 2 gola iz prekida u Zenici treba ocekivati da ce se rumuni ovaj put bolje pripremiti na nase prekide... Znaci gol cemo jedino dati iz igre , ili eventualno slobodnjak pjanica ... Tesko da ce vise proci korneri i ubacaji sa strane...
>>No body likes us but we dont care<<

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 03 jun 2011, 13:52

kimbo je napisao/la:
džakailibu je napisao/la:bash nisi u toku

Ma neka si mi rekao ... post ti je pravi :mrgreen:
ma nije tebi upuceno. nemoj se srditi
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 03 jun 2011, 13:53

D€LUX je napisao/la:Nakon 2 gola iz prekida u Zenici treba ocekivati da ce se rumuni ovaj put bolje pripremiti na nase prekide... Znaci gol cemo jedino dati iz igre , ili eventualno slobodnjak pjanica ... Tesko da ce vise proci korneri i ubacaji sa strane...
Znali su oni i prije da smo jaki iz prekida......fazon je u tome sto oni nemaju igrace da to osujete

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 jun 2011, 13:54

Rumuni najavljuju katastrofu BiH. :roll:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 03 jun 2011, 13:55

Elegant je napisao/la:Rumuni najavljuju katastrofu BiH. :roll:
Neka, neka... :D

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 03 jun 2011, 13:56

ma bod k'o kuca

i uzet Albance u Zenici i 4 boda iz dvije neugodne utakmice - odlicno
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 03 jun 2011, 13:57

kinder_jaje je napisao/la:mene je samo strah onog brzog igraca na krilu torjea mislim da ce nam on zadavati najvise problema :roll:
Torje, samo koliko se sjecam igrao je po desnoj nasoj strani, znaci da ide na Mujdzu.
Bit ce gadno danas, samo treba izdrzati prvih 15 minuta i onda su nasi. Glavu dajem za 1-3 Dzeko dvica i Miske.

Ovo je i prva utakmica u gostima koju Pape vodi a gdje nismo favoriti (Albaniju ne racunam) i bas me interesuje kako ce postaviti igru.

Sretno BiH veceras, nadam se pobjedi.
Cuva Bog Zelju svog!

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 03 jun 2011, 13:58

"Zmajevi se ne boje Drakula, bosanski list Sport Sport-titrirati prije utakmice s Rumunjskom i danas, od 21,00, 2012 Europsko prvenstvo Kvalifikacije.

"Za Rumunjska, utakmica je presudna, jer ima samo pet bodova te je rangiran na petom mjestu. Ako je novi neuspjeh, Rumunjske šanse su nula. očajnički trebaju pobjedu Rimljanima moglo bi ublažiti Bosne igrači rade", napisao je izvor.

Dnevni avaz novina primijetio: "pozdravio je kiša u Bukureštu, a zatim očišćen nebo i sunce je došao vanjska strana to je znak svijetle budućnosti i dobar rezultat s Rumunjskom.."

"To je dobra stvar", piše list Sarajeva, dok je dnevni Reprezentacija pod naslovom: "Da biste otvorili vrata za euro u zemlji Drakule." "To će igrati na toplom stadionu i Rimljani su krajnji priliku. To je važna utakmica za obje momčadi. Mi smo bolja momčad, pokazao sam ga u Zenicu. Želimo pobjedu, ali ne i najmanje nije jednak ", istaknuo je izvor.

Darko Maletici veznjak izjavio kako njegova momčad ima dobre izglede dobiti pozitivan rezultat iz Bukurešta. "Tu će biti
lako, ali, objektivno gledano, mi smo bolji, mi smo iskusni tim i kvalitete. Svaka točka je važno, tako privući će biti dobro "rekao jeMaletici .

Mensur Mujdza branitelj rekao igračima ne treba bojati bosanski rumunjski publike: "Mi se koriste, a takvo ozračje Rumunja treba nam strah.."

Alispahici Mejmed veznjak je rekao da joj posao lakšim, nacionalni Bosna bi se otvoriti bodova čim utakmicu s Rumunjskom.

Senada kaže veznjak Lulici utakmici u Zenici s Rumunjskom, kao i igra će biti teško ponoviti. "Kada sam igrao u Barceloni. Gotovo! U svakom slučaju, sada imamo visoka očekivanja. Rumunji moraju pobijediti pod svaku cijenu, ali bi trebao biti u mogućnosti, jer trebaju nam tri boda i devet. Ako budemo igrali kao što znamo da će biti dobro ", rekao je Lulici.

Što ovaj sport.ro prati sportsport.ba :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 jun 2011, 13:58

Puma je napisao/la:ma bod k'o kuca

i uzet Albance u Zenici i 4 boda iz dvije neugodne utakmice - odlicno
Sto se tice Albanije za njih nam je jedina opcija pobjeda, samo ostaje zal sto ih nismo u gostima uzeli. :|

+ ako pobjedimo Rumune, to bi bilo extra.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 03 jun 2011, 13:58

Stari dobri Google Translate :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.