Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

denimb
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la denimb » 29 mar 2009, 20:36

Ovo je sad nezgodna utakmica, vise bih volio da igramo sa Spanijom u srijedu nego ponovno s njima...

sajko
Kontakt:

Post Postao/la sajko » 29 mar 2009, 20:37

Pozdrav svima.Evo mene opet nakon nekog vremena,šta reći a da nije već kazano osim bravo, bravo....

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 mar 2009, 20:37

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma ne serite ba vise, pa sad vam fanaticosi valjaju a sad ne valjaju...da nije fanaticosa ne bi bilo pola ovoga....serete bgm, koji vam je **** vise...i sad se svi vi ne borite protiv saveza...haj samo jos recite da vam je savez dobar i idite svi u pm...
Slusaj drhtavac, nabijem i tebe i savez na onu stvar...prestani bezze pametovati, uzmi knjigu u ruke i idi u lijepu PM :!: :evil:
Vom Jäger zum Gejagten

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 mar 2009, 20:38

@NACIONALNOSTPUNKER
pa ako ti kazes da sam univerzalac dobro, nije problem...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 29 mar 2009, 20:39

deni_m1312 je napisao/la:
SimoK je napisao/la:Felaini ne igra zbog kartona to je definitivno. Ionako nam je frajer sinoć valjo jer se sva igra Belgijanaca sastojala od centašuteva u kazneni, uglavnom na njega. A vala se nadavo golova :roll:
kako ba ne igra,pa ima samo jedan zuti karton,odigrao 450 minuta,dao jedan gol...to mu je statistika.....mozda se marjan zeznuo i pomijesao ga sa nekim drugim marokancem iz belgije!!
Pa jesil ti gledao sinoc tekmu od pocetka ?
Ako jesi sve tije jasno ...

NACIONALNOSTPUNKER
Kontakt:

Post Postao/la NACIONALNOSTPUNKER » 29 mar 2009, 20:41

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma ne serite ba vise, pa sad vam fanaticosi valjaju a sad ne valjaju...da nije fanaticosa ne bi bilo pola ovoga....serete bgm, koji vam je **** vise...i sad se svi vi ne borite protiv saveza...haj samo jos recite da vam je savez dobar i idite svi u pm...
ti stvarno il ne citas sta ljudi pisu il si debil, nije stvar u fanatikosima ni u belaj bojsima niti je upitno to sto oni navijaju i podrzavaju reprezentaciju isto ko i svi mi, rijec je o bakljama koje se ubacuju na teren i da se tako ne bori protiv saveza jer boli **** trojicu u savezu i za bakljama i za reprezentacijom a jedna prekinuta utakmica moze nas zaustavit na putu do prvenstva sto mi svakako ne bi zelili a ni igraci kojima bi to bilo sigurno vrhunsko dostignuce u karijerama, sa reprezentacijom igrat na svjetskom il evropskom prvenstvu.

fast033
Kontakt:

Post Postao/la fast033 » 29 mar 2009, 20:41

fast033 je napisao/la:znate li ljudi gdje ba mogu nabaviti kartu nije valjda sve otislo......ima ovdje dosta zenicana pa pistite imali ba gdje da se uzme i znali ko imali gdje u sarajevu .....nije valjda kasno
procjenjuje se da će se za kartu trazit trostruka vrijednost,ima samo jos kod preprodavaca i ljudi koji su kupili a kontaju ići,na normalnim mjestima,agencijama,nema karata jos od utorka......ja zivim u zenici a kartu sam kupio u sarajevu dok je bilo, jer su ovamo trazili za zapad 30km a nedam....mozes se usudit i doci vamo 3-4 sata prije utakmice pa pokusati kupit kartu kod preprodavaca al po paprenoj cijeni....pa ti vidi buraz :)
a znam buraz al skupu kod onih **** ih....a mozda ba budi i oni prodavali jeftinije ako vide da se karte neprodaju a utakmica se blizi pocetku a sta znas mozd budu prodavali jedno pet maraka vise ako vide da nece moci prodat kartu al sumljam da se to moze desiti

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 29 mar 2009, 20:41

fantom je napisao/la:

Znas sta pametnjakovicu nisam rekao da opravdavam tu bakljadu ali mi smeta sto se svi nasi navijaci oslovljavaju divljacima.Zato ja mislim da ti seres i vise nego sto trebas.Smanji malo dozivljaj i opusti se.Jest da je bakljada sranje ali vidis da svi nasi igraci kazu da im je prekid dobro dosao jer u tim trenutcima je belgija pronasla igru.Ovo ih je definitivno izbacilo iz takta.A vala ne znam kako neko moze unijeti baklje pored onakvog obezbjedjenja i kontrole.Definitivno treba prestati sa tim sranjima,jer samo to radimo mi i grci.
Gluposti pricas. Evo ciro maloprije gostovo na dnevniku i kaze da je to glupost sto mnogi govore da je prekid dobro doso. i jos je jednu pametnu reko. Ovom pobjedom smo pokazali da smo neko i nesta u nogometu, a mnogim evropskim reprezentacijama koje imaju veliki uticaj u uefi i fifi to se nije svidjelo i svi ce gledati da nas suspenduju zbog bakljadi i tako tog

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 mar 2009, 20:43

NACIONALNOSTPUNKER je napisao/la:
ti stvarno il ne citas sta ljudi pisu il si debil, nije stvar u fanatikosima ni u belaj bojsima niti je upitno to sto oni navijaju i podrzavaju reprezentaciju isto ko i svi mi, rijec je o bakljama koje se ubacuju na teren i da se tako ne bori protiv saveza jer boli **** trojicu u savezu i za bakljama i za reprezentacijom a jedna prekinuta utakmica moze nas zaustavit na putu do prvenstva sto mi svakako ne bi zelili a ni igraci kojima bi to bilo sigurno vrhunsko dostignuce u karijerama, sa reprezentacijom igrat na svjetskom il evropskom prvenstvu.
varas se jarane, boli njih ite kako ih boli, jer sto vise kazni bice manje para u savezu, a sto manje para i manje se njima ostaje u savezu...a samo da vas pitam nesto kako bi ste se vi borili protiv saveza...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

sajko
Kontakt:

Post Postao/la sajko » 29 mar 2009, 20:46

Žiiiiiiiiiivijo BHF
ovdje ne treba biti pametan pa da primjetiš da ima puno oni koji navijaju samo kad BIH pobjeđuje,a ima i seljaka koji pišu živijo savez :cry: :evil: :ugeek:

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 29 mar 2009, 20:47

Ja mislim da cemo lahko doci do pobjede u Zenici ali trebamo biti maksimalno oprezni s obzirom da nece Spahic igrati te da ce Belgijanci biti pod velikim pritiskom (tada oni najbolje odigraju kada su pod pritiskom).

Ja sam ubjeden da ako budemo pokazali ono sto znamo i ako sudija bude dobar onda ce se oni ponovo pokajati sto su nas onako bezobrazno podcijenili. :twisted:
Zadnja izmjena: Tarik14, dana/u 29 mar 2009, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.

SimoK
Kontakt:

Post Postao/la SimoK » 29 mar 2009, 20:47

LFCBiH je napisao/la:
SimoK je napisao/la:Felaini ne igra zbog kartona to je definitivno. Ionako nam je frajer sinoć valjo jer se sva igra Belgijanaca sastojala od centašuteva u kazneni, uglavnom na njega. A vala se nadavo golova :roll:
kako ba ne igra,pa ima samo jedan zuti karton,odigrao 450 minuta,dao jedan gol...to mu je statistika.....mozda se marjan zeznuo i pomijesao ga sa nekim drugim marokancem iz belgije!!
Pa jesil ti gledao sinoc tekmu od pocetka ?
Ako jesi sve tije jasno ...
Evo sad sam pogledao statistiku svake Belgijske utakmice od početka kvalifikacija i vidim da je Felaini dobio žuti samo sinoć. Znači da igra u Zenici. Mislim peglamo se zbog ove sitnice bezeze. Čovjek fakat nema veze s vezom.

NACIONALNOSTPUNKER
Kontakt:

Post Postao/la NACIONALNOSTPUNKER » 29 mar 2009, 20:49

[/quote]varas se jarane, boli njih ite kako ih boli, jer sto vise kazni bice manje para u savezu, a sto manje para i manje se njima ostaje u savezu...a samo da vas pitam nesto kako bi ste se vi borili protiv saveza...[/quote]
uzet ce oni sebi svejedno, al ce igraci trenirat po prkovima i vozit se trecerazrednim avionima,
a protiv saveza kak se borit ti ja ne mogu sad rec al ti mogu rec da se to treba dogovorit i sa njima iz dijaspore i navijaci iz BiH kak sta gdje itd

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 29 mar 2009, 20:50

adn_sah je napisao/la:
fantom je napisao/la:

Znas sta pametnjakovicu nisam rekao da opravdavam tu bakljadu ali mi smeta sto se svi nasi navijaci oslovljavaju divljacima.Zato ja mislim da ti seres i vise nego sto trebas.Smanji malo dozivljaj i opusti se.Jest da je bakljada sranje ali vidis da svi nasi igraci kazu da im je prekid dobro dosao jer u tim trenutcima je belgija pronasla igru.Ovo ih je definitivno izbacilo iz takta.A vala ne znam kako neko moze unijeti baklje pored onakvog obezbjedjenja i kontrole.Definitivno treba prestati sa tim sranjima,jer samo to radimo mi i grci.
Gluposti pricas. Evo ciro maloprije gostovo na dnevniku i kaze da je to glupost sto mnogi govore da je prekid dobro doso. i jos je jednu pametnu reko. Ovom pobjedom smo pokazali da smo neko i nesta u nogometu, a mnogim evropskim reprezentacijama koje imaju veliki uticaj u uefi i fifi to se nije svidjelo i svi ce gledati da nas suspenduju zbog bakljadi i tako tog

A sta si ti ocekivao da ce reci Ciro da mu je bakljada dobro dosla tako javno na tv,pa to bi znacilo da podrzava takve stvari.Znacilo bi da je dao javni poziv navijacima za paljenje baklji i prekidanje utakmica.I opet ponavljam nisam za takve stvari,to rade pojedinci a ne svi navijaci.

SimoK
Kontakt:

Post Postao/la SimoK » 29 mar 2009, 20:52

A sjeća li se iko da je neka reprezentacija suspendovana u toku kvalifikacija, bilo u UEFA ili FIFA takmičenjima, ikada?
To ljudi nije moguće. Najviše što možemo dobiti je zabrana publike i novčani penali.

Samo je čini mi se Srbija nešto diskavlifikovana ali zbog rata i sankcija. Koliko znam kod nas nema rata do onog protiv mafijaškog saveza.

Ispravite me ako griješim :cry:

NACIONALNOSTPUNKER
Kontakt:

Post Postao/la NACIONALNOSTPUNKER » 29 mar 2009, 20:53

Žiiiiiiiiiivijo BHF
a ima i seljaka koji pišu živijo savez :cry: :evil: :ugeek:[/quote]
a ne treba bit puno pametan pa vidit da si ti nepismen

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 29 mar 2009, 20:55

adn_sah je napisao/la:
fantom je napisao/la:

kako ti znas kome se to svidjelo ili ne??? nelaprdaj tu !!!! ovdje strucnjak do strucnjaka,...eee da se vas strucnjaka nesto pita gdje bi nam bio kraj ??

bakljada opravdana, ciro ****, savez napolje !!

a sad nastavite sa vasom cimburijadom :lol:
WHUFC

SimoK
Kontakt:

Post Postao/la SimoK » 29 mar 2009, 21:00

Ma daj **** li vas navijači i bakljada. Zar niko nema ništa pametno reći za onog sjajnog Muratovića, genijalnog Misketa, lucidnog Džeku, otkrovljene odbrane Pandžu, polivalentnog supertehničara Ibričića, sjajnog Jahića, dokazanog Berberovića, Safeta, Spahu itd. itd.

slatki
Kontakt:

Post Postao/la slatki » 29 mar 2009, 21:01

Sad sam ponovo gledao utakmicu od sinoc i mogu vam reci da je Pandza veliki dobitak za repku.Covjek igra srcem a ima i klikera :mrgreen:

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 29 mar 2009, 21:02

ma sta reci vec da imamo najboljeg selektora ,, nista vise..... ne ureko se on

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.