Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
Svakoj tradiciji dođe kraj , pa tako i ovo za Leverluzer, prije su njihovi igrači dobijali minute u Elfu , Leno neće sigurno
al gotovo je i njegovo samo da se zagriju Fahrmman i Karius .

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Muller nema gola na Euru 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
De link tog texta ako ti nije problemBesic je napisao/la: Izašao je text na dailyu 30 igrača van forme koji dolaze na Euro kad prvi na listi Can.
Vidi ove ublehe sto pljuje po Ozilu 
A stavio bi Svajnija ispred Ozila u prvih XI

A stavio bi Svajnija ispred Ozila u prvih XI

Gledaj pseudotopnika sjatili se u odbranu turskog guzeljaša 
Da se razumijemo Švajni je grozan i ne bi se trebao nalaziti na spisku ali uvijek tu treba biti prije Ozila . Ovaj barem kida po terenu , bori se ko lav i ne drka loptu čekajući taj neki pass , koji je turska prevara uputila u Elfu zadnji put ako se dobro sjećam protiv strašne Gruzije tamo nekad u kvalifikacijama. U idealnim uslovima ni Basti ni Ozil ne bi bili na spiku . U vezi bi se smjenjivali korisniji i bolji igrači Weigl , Kimmich i old tajmer Khedira. Ne znam gdje će staviti mistera zadnji pass ako budu igrali 4-3-3 ? Na krilo možda ? Pa uvjerio se na SP da je tamo gola propast , a i što bi ga korsitio kad su tu prava krila Draxler i ekipa . Godinama turska podvala uzima nekome mjesto , Gotze je sad i u ovakvoj formi otac i tata za njega , a de ne govorimo kad je bio u strašno boljoj formi pa ovaj opet uzimao mjesto na 10ci
Kakva je bila povreda kod Ozila zadnji put u Arsenalu ? Za dobrobit Elfa nadam se da će je obnovit . A još bolja stvar bi bila da mu Mustafi ili neki krkan iz Mađarske nekim pogubnim startom završi karijeru pa da ga više ne gledamo kako se šepuri .

Da se razumijemo Švajni je grozan i ne bi se trebao nalaziti na spisku ali uvijek tu treba biti prije Ozila . Ovaj barem kida po terenu , bori se ko lav i ne drka loptu čekajući taj neki pass , koji je turska prevara uputila u Elfu zadnji put ako se dobro sjećam protiv strašne Gruzije tamo nekad u kvalifikacijama. U idealnim uslovima ni Basti ni Ozil ne bi bili na spiku . U vezi bi se smjenjivali korisniji i bolji igrači Weigl , Kimmich i old tajmer Khedira. Ne znam gdje će staviti mistera zadnji pass ako budu igrali 4-3-3 ? Na krilo možda ? Pa uvjerio se na SP da je tamo gola propast , a i što bi ga korsitio kad su tu prava krila Draxler i ekipa . Godinama turska podvala uzima nekome mjesto , Gotze je sad i u ovakvoj formi otac i tata za njega , a de ne govorimo kad je bio u strašno boljoj formi pa ovaj opet uzimao mjesto na 10ci
Kakva je bila povreda kod Ozila zadnji put u Arsenalu ? Za dobrobit Elfa nadam se da će je obnovit . A još bolja stvar bi bila da mu Mustafi ili neki krkan iz Mađarske nekim pogubnim startom završi karijeru pa da ga više ne gledamo kako se šepuri .
Eto kako ti razmisljas kad molis Boga da se neki igrac povrijedi
Toliko si opterecen Mesutom, prelistao sam bezveze zadnje 2 stranice gdje su vecina postova tvoji i u svakom postu nisi propustio priliku da populjes Ozila. Hej molim te ti bi stavio propalom Svajnija i Goetzea koji pola utakmica ocima nije vidio ispred najboljeg asistenta Premier Lige i zvanicno top 5 igraca iste. Jarane ni ja ne podnosim neke igrace i slicno ali treba biti malo objektivan a ti pretjerujes previse.

Toliko si opterecen Mesutom, prelistao sam bezveze zadnje 2 stranice gdje su vecina postova tvoji i u svakom postu nisi propustio priliku da populjes Ozila. Hej molim te ti bi stavio propalom Svajnija i Goetzea koji pola utakmica ocima nije vidio ispred najboljeg asistenta Premier Lige i zvanicno top 5 igraca iste. Jarane ni ja ne podnosim neke igrace i slicno ali treba biti malo objektivan a ti pretjerujes previse.
Ma boli me qrac šta radi u Arsenalu , kad znam i vidim i gledam da je u reprezentaciji propast i to dugo vremena . Generalno nije bolji od Gotza , možda jeste u boljoj u formi , da Gotze nije pauzirao 4 mjeseca imao bi bolje brojke sigurno .
Edit : Ozil da igra u Bayernu završio bi u Bayern II za malo vremena , ali to nećemo nikad saznat jer do tamo neće nikad dogurat.
Gotze je donio titulu prvaka svijeta i rijetko kad je podbacio u utakmicama za Elf to je i više nego dovoljno za mjesto u ekipi na stranu sve ostalo .
Edit : Ozil da igra u Bayernu završio bi u Bayern II za malo vremena , ali to nećemo nikad saznat jer do tamo neće nikad dogurat.
Gotze je donio titulu prvaka svijeta i rijetko kad je podbacio u utakmicama za Elf to je i više nego dovoljno za mjesto u ekipi na stranu sve ostalo .
Ne pratis ti njega na drugim temama, ovo sto pise o Mesutu je mila majka.VGS je napisao/la:Eto kako ti razmisljas kad molis Boga da se neki igrac povrijedi![]()

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Vidim sad kome se obracam, necu dalje

Čini mi se da impliciraš na Okića.Mokes je napisao/la:Ne pratis ti njega na drugim temama, ovo sto pise o Mesutu je mila majka.

I Mannschaft ima svog Okića samo eto ovaj ko nešto zna , nećemo ga toliko

Edit: šta je pseudotopnici nemate više ništa reći u odbranu miljenika

- legenda reala
- Kontakt:
Znači možemo očekivati velikog Poldija u prvih 11
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legendo situacija se jeste pogoršala ali nije elf spao na tako niske grane 

Da, pseudotopnik je ostao bez komentara nakon onakvih argumenata.
Nemoj više dolazit branit Ozila . Radije dolazi kad pljujem po Podolskom to je prihvatljivije . Branjenje Ozila u smislu Elfa je ekvivalentno odbrani Cana od strane fanova Lpoola na ovoj temi .
- muhamedhulk
- Kontakt:
Besicu ohladi sa Oezilom.
Bice kljucni igrac na Euru
Citiraj me nakon osvajanja istog aBda 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Napravio sam glupost sto sam prokomentarisao ove tvoje strucne komentare i tako sebi napravio obavezu da odgovaram na naredne ali evo ukratko cu:
1. Goetze bolji igrac od Ozila? Po cemu je to bolji igrac od najboljeg asistenta u svim ligama u zadnjih 5 sezona, covjeka koji je stvorio najvise sansi. Momak koji ne moze da uveze 3 utakmice u Bayernu. I kad si vec pomenuo Goetzeovu povredu i da bi bez nje imao bolju asistenciju od Ozila, on nije imao ni blizu Ozilove statistike ni kad je igrao najbolji fudbal u Dortmundu a ne u ovom trenutku
2. Ozil ne moze doci do Bayerna
Ozil je igrao u Realu koji je najveci evropski klub(dokazani po broju evropskih titula), a i ako se neko ne slaze sa time onda se mora sloziti da nije nista manji klub od Bayerna, treba li komentarisati ovo da bi zavrsio u Bayernu 2? Jos jedan veliki dokaz tvoje subjektivnosti.
3. Ako je Goetze zabio gol za titulu ne znaci da je najzasluzniji i da je on donio titulu SP-a dok je na tom istom prvenstvu Ozil gusen na krilu gdje je opet uspio kreirati najvise prilika na prvenstvu
4. Jesi li to uporedio Cana sa Ozilom?
5. Slazem se da je Podolski zalutao u repku.
Vrhunac svega jeste Bastian ispred Ozila, zavrsavam na ovome, imam pametnija posla.
LP
1. Goetze bolji igrac od Ozila? Po cemu je to bolji igrac od najboljeg asistenta u svim ligama u zadnjih 5 sezona, covjeka koji je stvorio najvise sansi. Momak koji ne moze da uveze 3 utakmice u Bayernu. I kad si vec pomenuo Goetzeovu povredu i da bi bez nje imao bolju asistenciju od Ozila, on nije imao ni blizu Ozilove statistike ni kad je igrao najbolji fudbal u Dortmundu a ne u ovom trenutku
2. Ozil ne moze doci do Bayerna

3. Ako je Goetze zabio gol za titulu ne znaci da je najzasluzniji i da je on donio titulu SP-a dok je na tom istom prvenstvu Ozil gusen na krilu gdje je opet uspio kreirati najvise prilika na prvenstvu
4. Jesi li to uporedio Cana sa Ozilom?

5. Slazem se da je Podolski zalutao u repku.
Vrhunac svega jeste Bastian ispred Ozila, zavrsavam na ovome, imam pametnija posla.
LP
Muha citirat će te aBd poslije osvajanja Eura na kojem će Muller biti glavni ključni i šta sve ne igrač.muhamedhulk je napisao/la:Besicu ohladi sa Oezilom.Bice kljucni igrac na Euru
Citiraj me nakon osvajanja istog aBda

Ovaj pomenuti auslander bit će samo igrač , njegov doprinos bit će jednak doprinosu Cana.
Muller je kljucni igrac. Neumorna radilica, masina koja asistira, trpa, puca po sezoni blizu 50 meceva,... jednostavno stroj.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Izvadio bih opsežnu statističku analizu u vezi auslandera od 2012te pa do dana danas i u odnosu na ostale igrače . Imam više podataka nego opta i sqwaka fudbal zajedno (na Elf mislim) . Ostavimo ovo po strani do kraja Eura pa ćemo sumirati ko je gdje .
- muhamedhulk
- Kontakt:
Niko ne spori Mullera, ali mislim da ovaj Oezil nije isti kao prije - mislim da je sazreo, i da ce vuci ekipu naprijed kad zatreba. Da se razumijemo, meni je zdrav Basti motor ekipe, ali nazalost zdrav nije, i upitno je kakav ce biti pred prvi mec. Isto je bitno i to da Oezil zaigra u sredini, kao play a ne na strani. Ali otom-potom
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.