Reprezentacija Njemačke - Elf

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete od Elfa na SP 2022

1) da bude prvak
11
17%
2) polufinale minimum
14
21%
3) proći će grupu i dalje je sve moguće
9
14%
4) ispadaju u grupi ( za švabomrzce)
32
48%

Ukupno glasova: 66

Besic
Kontakt:

Re: Reprezentacija Njemačke - Elf

Post Postao/la Besic » 31 maj 2016, 14:10

Svakoj tradiciji dođe kraj , pa tako i ovo za Leverluzer, prije su njihovi igrači dobijali minute u Elfu , Leno neće sigurno :mrgreen: al gotovo je i njegovo samo da se zagriju Fahrmman i Karius .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 31 maj 2016, 14:20

Muller nema gola na Euru :o
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 31 maj 2016, 14:42

Besic je napisao/la: Izašao je text na dailyu 30 igrača van forme koji dolaze na Euro kad prvi na listi Can.
De link tog texta ako ti nije problem

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 31 maj 2016, 18:48

Vidi ove ublehe sto pljuje po Ozilu :lol:
A stavio bi Svajnija ispred Ozila u prvih XI :lol: :rol: :bow:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 31 maj 2016, 20:27

Gledaj pseudotopnika sjatili se u odbranu turskog guzeljaša :mrgreen:

Da se razumijemo Švajni je grozan i ne bi se trebao nalaziti na spisku ali uvijek tu treba biti prije Ozila . Ovaj barem kida po terenu , bori se ko lav i ne drka loptu čekajući taj neki pass , koji je turska prevara uputila u Elfu zadnji put ako se dobro sjećam protiv strašne Gruzije tamo nekad u kvalifikacijama. U idealnim uslovima ni Basti ni Ozil ne bi bili na spiku . U vezi bi se smjenjivali korisniji i bolji igrači Weigl , Kimmich i old tajmer Khedira. Ne znam gdje će staviti mistera zadnji pass ako budu igrali 4-3-3 ? Na krilo možda ? Pa uvjerio se na SP da je tamo gola propast , a i što bi ga korsitio kad su tu prava krila Draxler i ekipa . Godinama turska podvala uzima nekome mjesto , Gotze je sad i u ovakvoj formi otac i tata za njega , a de ne govorimo kad je bio u strašno boljoj formi pa ovaj opet uzimao mjesto na 10ci

Kakva je bila povreda kod Ozila zadnji put u Arsenalu ? Za dobrobit Elfa nadam se da će je obnovit . A još bolja stvar bi bila da mu Mustafi ili neki krkan iz Mađarske nekim pogubnim startom završi karijeru pa da ga više ne gledamo kako se šepuri .

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 31 maj 2016, 20:49

Eto kako ti razmisljas kad molis Boga da se neki igrac povrijedi :crazy:

Toliko si opterecen Mesutom, prelistao sam bezveze zadnje 2 stranice gdje su vecina postova tvoji i u svakom postu nisi propustio priliku da populjes Ozila. Hej molim te ti bi stavio propalom Svajnija i Goetzea koji pola utakmica ocima nije vidio ispred najboljeg asistenta Premier Lige i zvanicno top 5 igraca iste. Jarane ni ja ne podnosim neke igrace i slicno ali treba biti malo objektivan a ti pretjerujes previse.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 31 maj 2016, 21:00

Ma boli me qrac šta radi u Arsenalu , kad znam i vidim i gledam da je u reprezentaciji propast i to dugo vremena . Generalno nije bolji od Gotza , možda jeste u boljoj u formi , da Gotze nije pauzirao 4 mjeseca imao bi bolje brojke sigurno .

Edit : Ozil da igra u Bayernu završio bi u Bayern II za malo vremena , ali to nećemo nikad saznat jer do tamo neće nikad dogurat.
Gotze je donio titulu prvaka svijeta i rijetko kad je podbacio u utakmicama za Elf to je i više nego dovoljno za mjesto u ekipi na stranu sve ostalo .

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 31 maj 2016, 21:06

VGS je napisao/la:Eto kako ti razmisljas kad molis Boga da se neki igrac povrijedi :crazy:

Toliko si opterecen Mesutom, prelistao sam bezveze zadnje 2 stranice gdje su vecina postova tvoji i u svakom postu nisi propustio priliku da populjes Ozila. Hej molim te ti bi stavio propalom Svajnija i Goetzea koji pola utakmica ocima nije vidio ispred najboljeg asistenta Premier Lige i zvanicno top 5 igraca iste. Jarane ni ja ne podnosim neke igrace i slicno ali treba biti malo objektivan a ti pretjerujes previse.
Ne pratis ti njega na drugim temama, ovo sto pise o Mesutu je mila majka. :)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 31 maj 2016, 21:13

Vidim sad kome se obracam, necu dalje :lol: :facepalm:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 31 maj 2016, 21:14

Mokes je napisao/la:Ne pratis ti njega na drugim temama, ovo sto pise o Mesutu je mila majka. :)
Čini mi se da impliciraš na Okića. :mrgreen:
I Mannschaft ima svog Okića samo eto ovaj ko nešto zna , nećemo ga toliko :urnebes:

Edit: šta je pseudotopnici nemate više ništa reći u odbranu miljenika :kafa:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 maj 2016, 21:16

Znači možemo očekivati velikog Poldija u prvih 11
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 31 maj 2016, 21:19

legendo situacija se jeste pogoršala ali nije elf spao na tako niske grane :mrgreen:

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 31 maj 2016, 21:24

Da, pseudotopnik je ostao bez komentara nakon onakvih argumenata.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 31 maj 2016, 21:28

Nemoj više dolazit branit Ozila . Radije dolazi kad pljujem po Podolskom to je prihvatljivije . Branjenje Ozila u smislu Elfa je ekvivalentno odbrani Cana od strane fanova Lpoola na ovoj temi .

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 31 maj 2016, 21:41

Besicu ohladi sa Oezilom. :D Bice kljucni igrac na Euru :kafa: Citiraj me nakon osvajanja istog aBda :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 31 maj 2016, 21:41

Napravio sam glupost sto sam prokomentarisao ove tvoje strucne komentare i tako sebi napravio obavezu da odgovaram na naredne ali evo ukratko cu:

1. Goetze bolji igrac od Ozila? Po cemu je to bolji igrac od najboljeg asistenta u svim ligama u zadnjih 5 sezona, covjeka koji je stvorio najvise sansi. Momak koji ne moze da uveze 3 utakmice u Bayernu. I kad si vec pomenuo Goetzeovu povredu i da bi bez nje imao bolju asistenciju od Ozila, on nije imao ni blizu Ozilove statistike ni kad je igrao najbolji fudbal u Dortmundu a ne u ovom trenutku
2. Ozil ne moze doci do Bayerna :lol: :lol: Ozil je igrao u Realu koji je najveci evropski klub(dokazani po broju evropskih titula), a i ako se neko ne slaze sa time onda se mora sloziti da nije nista manji klub od Bayerna, treba li komentarisati ovo da bi zavrsio u Bayernu 2? Jos jedan veliki dokaz tvoje subjektivnosti.
3. Ako je Goetze zabio gol za titulu ne znaci da je najzasluzniji i da je on donio titulu SP-a dok je na tom istom prvenstvu Ozil gusen na krilu gdje je opet uspio kreirati najvise prilika na prvenstvu
4. Jesi li to uporedio Cana sa Ozilom? :lol:
5. Slazem se da je Podolski zalutao u repku.

Vrhunac svega jeste Bastian ispred Ozila, zavrsavam na ovome, imam pametnija posla.

LP

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 31 maj 2016, 21:43

muhamedhulk je napisao/la:Besicu ohladi sa Oezilom. :D Bice kljucni igrac na Euru :kafa: Citiraj me nakon osvajanja istog aBda :mrgreen:
Muha citirat će te aBd poslije osvajanja Eura na kojem će Muller biti glavni ključni i šta sve ne igrač. :mrgreen:
Ovaj pomenuti auslander bit će samo igrač , njegov doprinos bit će jednak doprinosu Cana.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 31 maj 2016, 21:44

Muller je kljucni igrac. Neumorna radilica, masina koja asistira, trpa, puca po sezoni blizu 50 meceva,... jednostavno stroj.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 31 maj 2016, 22:06

Izvadio bih opsežnu statističku analizu u vezi auslandera od 2012te pa do dana danas i u odnosu na ostale igrače . Imam više podataka nego opta i sqwaka fudbal zajedno (na Elf mislim) . Ostavimo ovo po strani do kraja Eura pa ćemo sumirati ko je gdje .

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 31 maj 2016, 22:08

Niko ne spori Mullera, ali mislim da ovaj Oezil nije isti kao prije - mislim da je sazreo, i da ce vuci ekipu naprijed kad zatreba. Da se razumijemo, meni je zdrav Basti motor ekipe, ali nazalost zdrav nije, i upitno je kakav ce biti pred prvi mec. Isto je bitno i to da Oezil zaigra u sredini, kao play a ne na strani. Ali otom-potom
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.