Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

mirza_9
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la mirza_9 » 29 avg 2011, 16:16

Lyon odbio Romu! Pjanić: "Ništa nije gotovo do 31. augusta!"

Talijanski mediji objavili su danas vijest kako je Roma uputila zvaničnu ponudu Lyonu za kupovinu našeg reprezentativca Miralema Pjanića u iznosu od 8.5 miliona eura.

Mladi Pjanić, koji je još od nedjelje ujutro u Sarajevu, izjavio je kako je sve otvoreno dok se transferni period i zvanično ne završi, 31. augusta u 24:00 sati.

"Nikad se ne zna do posljednjih trenutaka transfernog roka. Sve zavisi od ponuda koje će stići u Lyon i stvari se mogu promijeniti u nekoliko sati. Sada mi je potpuno nepotrebno razmišljati o tome, dok i ako ne budemo imali neku zvainčnu ponudu za razmatranje, a o tome se brine moj otac Fahrudin." - govori Miralem Pjanić.

Ipak, kako saznajemo, Miralem Pjanić je puno bliži ostanku u Lyonu, nego odlasku, prvenstveno zbog činjenice da su iz Lyona poručili u Rim kako ih ponuđeni iznos ne zadovoljava.

Naravno, ne smije se zaboraviti činjenica da je administracija Lyona ta koja jedina može odobriti pregovore između Pjanića i Rome, a da bi do toga došlo, ranije iskustvo u sličnim situacijama govori, da neki klub mora ponuditi znatno više od 8.5 miliona eura za "Malog princa" kako Francuzi popularno nazivaju Miralema Pjanića.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 avg 2011, 18:03

Sa Pjanicem bi bilo kao i sa Spahicem.Dva velika ali ne najveca kluba u ligi petice.
Medjutim Lyon je opet u LP.Kvalitetni mecevi,trener ce skontati da mu Pjana donosi tu prevagu a ne deblo iz Svedske ili onaj Francuz.koji je vise povrjedzen nego sto igra kao i onaj Brazilac.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 29 avg 2011, 21:08

Ne znam koliko bi mu bilo pametno da ode u Romu. Sad ce on dobiti mjesto u prvom timu Lyona. Mislim da je dokazao da je bolji od Källströma.
U svakom slucaju mu ja puno srece zelim!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 avg 2011, 21:50

Da postoji rizik, postoji. Međutim on mora kad tad rizikovati prelaskom u jaču ligu ako hoće da postane nešto više.
Roma je dobila novog ambicioznosg vlasnika, mladog i također ambicioznosg trenera, oko kluba vlada jedna pozitivna atmosfera, sve u svemu prelazak u Italiju mogao bi biti pravi potez az Pjanića. Osim toga, imao bi priliku da igra i uči od ikone kakva je Francesko Totti.

Vjerujem u ovog momka, i ne sumnjam sekudne da bi u Romi našao svoje mjesto.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 29 avg 2011, 22:30

Ako želi napredovati u uspjeti, sada je krajnje vrijeme da promijeni sredinu i pređe u neki veliki klub. Da, Lion će igrati u Ligi prvaka, no pitanje je koliko će Pjanke igrati i kada će šansu dobivati u dresu Lavova sa Žerlana. Odlazak u Romu bi mu itekako prijao, ipak su Rimljani stabilan klub, s dugogodišnjom tradicijom, igraju u jačoj ligi (Seria A > Ligue 1), imaju mladog i ambicioznog trenera, agilnu upravu,.. Uzdam se u činjenicu da je Vučica spremna ponuditi 10-11 miliona za Mikija. :mrgreen:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 avg 2011, 13:14

Evo sta kaze jedan provjeren novinar na twitteru

Roma to make a last minute move for Lyon midfielder Miralem Pjanić - €8m + Fábio Simplício.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 avg 2011, 14:32

izgleda da Roma odustaje od Pjanica, Lyon trazi 9 miliona, to njima puno, vala ja bih kao od sale dao 9 miliona za Pjanica.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 30 avg 2011, 14:35

JuveSissoko je napisao/la:izgleda da Roma odustaje od Pjanica, Lyon trazi 9 miliona, to njima puno, vala ja bih kao od sale dao 9 miliona za Pjanica.
hahahah...znaci, prvo su ponudili 8 miliona, i sad kad je odbijeno i podignuto za milion, oni odustali :lol: hahah :lol: :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 avg 2011, 14:38

Papastathopoulos je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:izgleda da Roma odustaje od Pjanica, Lyon trazi 9 miliona, to njima puno, vala ja bih kao od sale dao 9 miliona za Pjanica.
hahahah...znaci, prvo su ponudili 8 miliona, i sad kad je odbijeno i podignuto za milion, oni odustali :lol: hahah :lol: :lol:
http://www.calciomercato.com/mercato/cm ... nic-538028" onclick="window.open(this.href);return false;
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 avg 2011, 15:01

JuveSissoko je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:
http://www.calciomercato.com/mercato/cm ... nic-538028" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sam juce negdje procitao da je Roma ponudila Lyonu dvije opcije, 8M + Simplicio ili 10M bez Simplicia.
Pitanje je sta je tacno od ovoga?
Nadam se da ce se uspjeti dogovoriti. Pjanicu treba promjena da nebi nastavio stagnirati a Roma i Serie A su odlicni za njega.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 avg 2011, 15:03

calcio je napisao/la:
Ja sam juce negdje procitao da je Roma ponudila Lyonu dvije opcije, 8M + Simplicio ili 10M bez Simplicia.
Pitanje je sta je tacno od ovoga?
Nadam se da ce se uspjeti dogovoriti. Pjanicu treba promjena da nebi nastavio stagnirati a Roma i Serie A su odlicni za njega.
citam kako je sve dalje od Rome ali ne mora znacit da nece preci tamo, vidjecemo da li ga Sabatini gotivi da bi kesirao odmah cijelu sumu, kako god, igrao bi u prvoj postavi Rome

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 avg 2011, 16:23

Pjanić treba IGRATI, ako će u Romi imati veću minutažu, nebi se trebao dvoumiti. Svaka čast Lyonu i Francuskoj ligi, ali sa Italijom se nemože upoređivati. Jedna dobra sezona u Romi, i eto ga na pragu Intera ili Milana...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Der_Bomber
Kontakt:

Post Postao/la Der_Bomber » 30 avg 2011, 19:38

BREAKING NEWS: SKY: AGREEMENT BETWEEN ROMA AND LYON OVER PJANIC. 10M EURO.
8-) 8-)

TO!
Man City, Dortmund, Roma

Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 30 avg 2011, 19:40

Der_Bomber je napisao/la:
BREAKING NEWS: SKY: AGREEMENT BETWEEN ROMA AND LYON OVER PJANIC. 10M EURO.
8-) 8-)

TO!
tako je i sky prenosio za Ibisevica :roll:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Der_Bomber
Kontakt:

Post Postao/la Der_Bomber » 30 avg 2011, 19:42

Ovo je SKY ITALIA, nije SkySportNews..

SKY ITALIA >>> SkySportNews
Man City, Dortmund, Roma

Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 30 avg 2011, 19:46

Mislim da bi pogriješio odlaskom u Romu. Sa Lionom konstantno igra LP (valjda će u budućnosti igrati standardno umjesto onog plavokosog konja), solidno jaku ligu, dok Roma još zadugo neće vidjeti Lige Prvaka. ;)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 avg 2011, 19:48

Gazzetta je isto prenijela da su se Lyon i Roma dogovorili.

http://www.gazzetta.it/Calciomercato/30 ... 4683.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;

19.40 - Roma have the chamber. There is in fact the agreement between the Giallorossi and Lyon midfielder Miralem Pjanic for. At d.s. Giallorossi Walter Sabatini, now, it is perfecting the final details of the deal is with the French club and the player. The confirmation comes from d.g. Lyon, Lacombe, who said: "There is an agreement between the Roma and Lyon, both on the figures on the transfer mode. I can not say more in detail. Now the player must accept the transfer." Pjanic is the first choice of Rome to strengthen the midfield, and if - as it seems - in the coming hours the deal does go through, then go down the track that leads to Real Madrid's Fernando Gago.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 avg 2011, 21:20

bilo bi lijepo da i Pjanic dodje u Rim, imao bih jos dva velika razloga vise da gledam ludi derbi Roma-Lazio, sa nasa dva igraca
Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 30 avg 2011, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 avg 2011, 21:27

Virtu4l je napisao/la:Pjanić treba IGRATI, ako će u Romi imati veću minutažu, nebi se trebao dvoumiti. Svaka čast Lyonu i Francuskoj ligi, ali sa Italijom se nemože upoređivati. Jedna dobra sezona u Romi, i eto ga na pragu Intera ili Milana...
More biti bidne.Kako rekoh ovaj bi me transfer podsijetio na Spahicev u Sevilju.Dva velika kluba trenutno u sjeni kako prvenstva ,tako i Evropskih kupova.Ali cim se pojacavaju sa ovakvim igracima,cilj je jasan.
Na stranu sto su nasi,ali u nasoj repci jedni od boljih.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 30 avg 2011, 21:38

Oj ako Pjanić pređe u Romu zalediće forum. :mrgreen:

Mislim da bi mu ovo bio itekako dobar potez,u Lyonu ionako ne igra dovoljno.Roma sada na čelu sa Enriqueom izgleda potpuno drugačije,lijepo bi bilo gledati derbi Roma-Lazio sa Pjanićem i Lulićem u suprotnim ekipama.

U svakom slučaju definitivno bih volio da pređe u Romu ! 8-)
FK Pjetlovi

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, greenwood, LeCoq, legendarnadruga, Meshko91 i 43 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []