KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

ipsa
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la ipsa » 30 apr 2009, 18:34

kobe je napisao/la:
newbie je napisao/la:
ipsa je napisao/la:ovi sto pisu da je bosna vec prva...ljudi ima jos da se igra...imamo zrinjski u mo, dolazi nam uvijek neugodni borac...i na kraju igokea...polako kolo po kolo pa cemo da vidimo......
smijemo upisati jedan poraz u ove dvije utakmice ; borac u sa ili bosna u mostaru, i pod uvjetom da igokea dobije siroki kuci (sto je vrlo realno) mi smo prvi bez obzira na jedan poraz :D
al kad bi se gađali vagonima!
Mi ako izgubimo od igosa u SA a Igosi pobjede sve ostale do kraja a pobijedit ce 99% jer su im sve lahke izuzev sirokog u laktasima(i tu ce dobiti al eto).
1.U ovom slučaju imali bi isti omjer mi i laktasani i oni bi onda bili prvi(jer imaju bolji međusobni omjer) mi drugi jer imamo bolji međusobni omjer protiv sirokog.
2.U slučaju da zijanimo od nekog drugog a ne od dodikovaca onda moramo dodika pobijediti preko 16 razlike.
Druge solucije bi bile ako siroki pobijedi gore u laktasima ali je teze vjerovatno(mada se pokazalo da dodik najvise zavisi od vanjskog suta prije svega taylora pa me nebi iznenadio trijumf sirokog gore).
3.Solucija da mi pobijedimo sve(sto je poprilicno realno,moramo se najvise pripaziti ovih djubretara u Mostaru posebno suta,ako ih krene kao protiv dodika)-TADA BI MI BILI 1 drugi siroki ali da ne zijani preko 15tak razlike u laktasima) i treci bi bili kriminalci
Ima tu i solucija da dodik bude drugi a to je ako zijani siroki od borca sto bi moglo da se desi,kao i neki nepredvidivi porazi bosne pa da cak budu i prvi.
Uglavnom trenutno najbolje sanse ima bosna,pa siroki,pa vozdovci.
Da nismo zijanili od onih ubleha iz Banja luke sad bi vec bilo sve gotovo,mogli bi komotno igrati i zijaniti jednu partiju pa u nekim solucijama i dvije partije.
ALI OPED DOBRO SE ODIGRALO SAD OBRATITI PAZNJU NA SVINJSKI I NA RONHILA.
vidite da se jos nista sa sigurnoscu ne moze tvrditi...
I feel devotion!!

hannibal825
Kontakt:

Post Postao/la hannibal825 » 30 apr 2009, 18:35

kobe je napisao/la:
šb_pecara je napisao/la:vama je najgore gostovanje u mostaru al s obzirom da to nije onaj zrinjski iz prvog djela natjecanja necete imati nikakvih problema jedino ako se sesaru prohtije pa da jednu utkmicu i odigra pa da ga poe uz pomoć drugih al opet mučno da mogu išta uraditi... al brate igosi niti imaju dvorane niti imaju ikakvih uvjeta tako tko god kaze bolje da ide igokea taj nije u pravu... ja opet čestitam za ulazak u nlb :)
igrali bi oni u Banja Luci ali ja licno radije bi bilo koji drugi klub vidio u NLB-u nego njih.
Sto se tice njih oni propadaju zajedno sa SNSD-om.do prvih izbora.
Igrali bi u Aleksandrovcu, u novoj dvorani, koja bi ispunjavala uslove za NLB
A i ekipica bi bila bolja, takodje ispunjavala uslove za NLB, bilo bi dobre košarke, besposlen narod bi imao o čemu da piše na forumu...i svi srećni.
Najbolje je da u NLB ode onaj ko je to zaslužio na parketu, a mislim da je Igokea zaslužila ove godine

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 30 apr 2009, 19:10

Volio bi da se bosna nije izborila za drugog ucesnika u NLB jer niko osim kkbosne nije zasluzio da ju igra.

Sloboda nazalost nije uspjela.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 30 apr 2009, 19:17

hannibal825 je napisao/la:
kobe je napisao/la:
šb_pecara je napisao/la:vama je najgore gostovanje u mostaru al s obzirom da to nije onaj zrinjski iz prvog djela natjecanja necete imati nikakvih problema jedino ako se sesaru prohtije pa da jednu utkmicu i odigra pa da ga poe uz pomoć drugih al opet mučno da mogu išta uraditi... al brate igosi niti imaju dvorane niti imaju ikakvih uvjeta tako tko god kaze bolje da ide igokea taj nije u pravu... ja opet čestitam za ulazak u nlb :)
igrali bi oni u Banja Luci ali ja licno radije bi bilo koji drugi klub vidio u NLB-u nego njih.
Sto se tice njih oni propadaju zajedno sa SNSD-om.do prvih izbora.
A i ekipica bi bila bolja, takodje ispunjavala uslove za NLB, bilo bi dobre košarke, besposlen narod bi imao o čemu da piše na forumu...i svi srećni.
Najbolje je da u NLB ode onaj ko je to zaslužio na parketu, a mislim da je Igokea zaslužila ove godine
Šta ti misliš za koliko se može napraviti dvorana?
Za mjesec,dva,tri,pet,deset,godina,dvije,pet godina.
Sad je maj a prvenstvo ce se zavrsiti negdje u junu i ti mislis napravit ce se dvorana za mjesec dva.
To dali je igokea zasluzila vidjet cemo ja bih volio da ne idete ni vi ni siroki jer se pojacavate dan prije pocetka lige pogotovo vi.
Moje misljenje da vi ni ove godine necete dalje od laktasa,a za sljedecu izbornu godinu da nepricam(mislim da ce izborna kampanja biti vaznija od bilo kojeg sporta-znas o cemu pricam)
Sto se tiče ekipe vjerovatno bi bila bolja ali .....

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 30 apr 2009, 19:43

Bosna do kraja treba odigrati pametno i smireno. Utakmicu po utakmicu i rezultat će doći. Volio bih da u NLB ligi igraju Bosna i Igokea.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

hannibal825
Kontakt:

Post Postao/la hannibal825 » 30 apr 2009, 20:02

Najbolje je da u NLB ode onaj ko je to zaslužio na parketu, a mislim da je Igokea zaslužila ove godine[/quote]Šta ti misliš za koliko se može napraviti dvorana?
Sad je maj a prvenstvo ce se zavrsiti negdje u junu i ti mislis napravit ce se dvorana za mjesec dva.
To dali je igokea zasluzila vidjet cemo ja bih volio da ne idete ni vi ni siroki jer se pojacavate dan prije pocetka lige pogotovo vi.
Moje misljenje da vi ni ove godine necete dalje od laktasa,a za sljedecu izbornu godinu da nepricam(mislim da ce izborna kampanja biti vaznija od bilo kojeg sporta-znas o cemu pricam)
Sto se tiče ekipe vjerovatno bi bila bolja ali .....[/quote]

Ma ako imaš pare može se brzo napraviti, s tim što se ne bi pravila nova dvorana već proširila postojeća...
Mi za razliku od širokog igramo sa istim timom od Lige 13 (bar što se tiče ove sezone) i u Ligi 13 smo bili dominantni, zbog toga najviše i govorim da smo zaslužili NLB. Mada Liga 13 je trebala da posluži kao uigravanje ekipe (sa ovim trenerom) i sad bi se šetali kroz Ligu 8. Al jbg, vidjećemo.

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 30 apr 2009, 20:06

hannibal825 je napisao/la:Igrali bi u Aleksandrovcu, u novoj dvorani, koja bi ispunjavala uslove za NLB
Šta ti misliš za koliko se može napraviti dvorana?
Sto se tiče ekipe vjerovatno bi bila bolja ali .....[/quote]

Ma ako imaš pare može se brzo napraviti, s tim što se ne bi pravila nova dvorana već proširila postojeća...
Mi za razliku od širokog igramo sa istim timom od Lige 13 (bar što se tiče ove sezone) i u Ligi 13 smo bili dominantni, zbog toga najviše i govorim da smo zaslužili NLB. Mada Liga 13 je trebala da posluži kao uigravanje ekipe (sa ovim trenerom) i sad bi se šetali kroz Ligu 8. Al jbg, vidjećemo.[/quote]
tebi je ovo ista ekipa????
pa pred pocetak lige 8 ste doveli(micica,castle-a,mcaskill-a,misanovic-a,) i to nije nimalo izmjenjen sastav????
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

hannibal825
Kontakt:

Post Postao/la hannibal825 » 30 apr 2009, 20:07

došli su na polovini Lige 13

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 apr 2009, 20:12

de ne baljezgaj gluposti,cuj zasluzili,pa siroki je za vas pojam,ljudi su bolji od vas za klasu,zrinjskog oba puta na jedvite jade dobijate..kakav ruso,lakse je biti pomocni trener,dok je castla,mccaskilla,misanovica i slicnih nikada vi necete igrati neku ozbiljniju ulogu,jer jednostavno previse imate napetu atmosferu dole,jedna zijan i trener out..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

hannibal825
Kontakt:

Post Postao/la hannibal825 » 30 apr 2009, 20:25

neno#4 je napisao/la:de ne baljezgaj gluposti,cuj zasluzili,pa siroki je za vas pojam,ljudi su bolji od vas za klasu,zrinjskog oba puta na jedvite jade dobijate..kakav ruso,lakse je biti pomocni trener,dok je castla,mccaskilla,misanovica i slicnih nikada vi necete igrati neku ozbiljniju ulogu,jer jednostavno previse imate napetu atmosferu dole,jedna zijan i trener out..
Ma po čemu je pojam i bolji, sad su dobili a prije toga se i ne sjećam kad je bilo. A Zrinjskog smo na jedvite jade dobili 4 puta tačnije, ali Bosnu lagano... Šta je onada sa Bosnom koja usput ne može Borca da pobjedi?
I ti da nekom kažeš da baljezga...

Vedo01
Kontakt:

Post Postao/la Vedo01 » 30 apr 2009, 20:27

Siroki ima bolju dvoranu, vecu tradiciju, a i Dodika bas nimalo ne volim, pa mi ne bi bilo drago da mu igracka zvana Igokea bude jos jedan poligon za kurchenje. Ali ni Siroki nije bas previse zasluzio svojim odnosom prema NLB, tezhe da se takmice, a katastrofalno tamo igraju i zahvaljujuci njima BiH je i izgubila to jedno mjesto. U NLB otaljavaju sezonu, i onda naprave instant ekipu pred zavrsnicu domaceg prvensta i tako ukrug. Usput izbace ponekog talenta (Barac) kojeg velikodusno guraju u hrvatsku repku.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 apr 2009, 20:31

mi smo za vas partizan,ja bih rekao a cekaj samo posljednje kolo,a sta je bilo u tuzli,a vidio si da smo mi sinoc dobili lakse nego se ocekivalo,cuj po cemu pa eto po jedno pet titula je siroki boli od vas,a vidjeli ste sta vas zadesi prosle godine,u trecoj utakmici smo vas naprosto odnijeli,razbili,sto ce se desiti i ove godine samo vi nazalost finala vidjeti necete,a i da vidite isto vam je....

Ostalo je samo ime.....

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 30 apr 2009, 20:39

sad cu ti ja reci po čemu smo bolji od vas
1. 5 osvojenih prvenstava
2. 6 osvojenih kupova
3. dvorana i uvjeti
4. igranje u svakoj sezoni nlb lige osim ove sad
5. mladi pogon
treb li ti jos razloga ili je dosta??? a uostalom ovdje je topic kk bosna ako imas ista reci za široki idi na naš topic pa tamo piši!!!
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC

hannibal825
Kontakt:

Post Postao/la hannibal825 » 30 apr 2009, 20:40

neno#4 je napisao/la:mi smo za vas partizan,ja bih rekao a cekaj samo posljednje kolo,a sta je bilo u tuzli,a vidio si da smo mi sinoc dobili lakse nego se ocekivalo,cuj po cemu pa eto po jedno pet titula je siroki boli od vas,a vidjeli ste sta vas zadesi prosle godine,u trecoj utakmici smo vas naprosto odnijeli,razbili,sto ce se desiti i ove godine samo vi nazalost finala vidjeti necete,a i da vidite isto vam je....
Priča u vezi Širokog je počela što se ove sezone tiče, dobili ih u Ligi 13 i tamo oko 20-ah pa kod kuće...
To da nećemo vidjeti finale, vjerujem da je želja većine na ovom forumu, ne samo zbog ne simpatisanja kluba već i zbog toga što se već vidite u finalu i znate s kim vam je lakše...Ali ima još mnogo da se igra.

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 30 apr 2009, 20:43

neno#4 je napisao/la:mi smo za vas partizan,ja bih rekao a cekaj samo posljednje kolo,a sta je bilo u tuzli,a vidio si da smo mi sinoc dobili lakse nego se ocekivalo,cuj po cemu pa eto po jedno pet titula je siroki boli od vas,a vidjeli ste sta vas zadesi prosle godine,u trecoj utakmici smo vas naprosto odnijeli,razbili,sto ce se desiti i ove godine samo vi nazalost finala vidjeti necete,a i da vidite isto vam je....
Priča u vezi Širokog je počela što se ove sezone tiče, dobili ih u Ligi 13 i tamo oko 20-ah pa kod kuće...
To da nećemo vidjeti finale, vjerujem da je želja većine na ovom forumu, ne samo zbog ne simpatisanja kluba već i zbog toga što se već vidite u finalu i znate s kim vam je lakše...Ali ima još mnogo da se igra.
da dobili ste nas dva puta ali zabravljas da smo i mi vas ove godine dobili 2 puta !!!1
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC

hannibal825
Kontakt:

Post Postao/la hannibal825 » 30 apr 2009, 20:47

šb_pecara je napisao/la:
da dobili ste nas dva puta ali zabravljas da smo i mi vas ove godine dobili 2 puta !!!1
Da, kup nisam uvrstio jer nema veze sa plasmanom u NLB, što je bila tema.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 apr 2009, 20:57

šb_pecara nikada ga neces uvjeriti da ste bolji i kad smo mi prosle godine osvojili prvenstvo oni su govorili da su bolji,iluzorno mu je pisati i nesto objasnjavati jer sta ces reci sirokom ljudi imaju soldinu ekipu,a pet titula igosi jednu cini mi se i da osvojis nlb - oni bi rekli da su bolji...

Ostalo je samo ime.....

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 30 apr 2009, 21:00

šb_pecara je napisao/la:sad cu ti ja reci po čemu smo bolji od vas
2. 6 osvojenih kupova
3. dvorana i uvjeti
5. mladi pogon
treba li ti jos razloga ili je dosta???
Meni bi i stavka 5 bila sasvim dosta kad bi BiH imala ista od nje ... :arrow:

hannibal825
Kontakt:

Post Postao/la hannibal825 » 30 apr 2009, 21:05

neno#4 je napisao/la:šb_pecara nikada ga neces uvjeriti da ste bolji i kad smo mi prosle godine osvojili prvenstvo oni su govorili da su bolji,iluzorno mu je pisati i nesto objasnjavati jer sta ces reci sirokom ljudi imaju soldinu ekipu,a pet titula igosi jednu cini mi se i da osvojis nlb - oni bi rekli da su bolji...
Kako si ti čudan, samo sam rekao da bi ove sezone volio da Igokea udje u NLB jer smatram da je zaslužila, zbog igre u Ligi 13 ali ima još puno da se igra.
Nisam potcijenio ničije titule i igre proteklih godina, samo govorim za ovo DO SAD.
Vremena se mijenjaju, prijalo to vama ili ne...

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 30 apr 2009, 21:18

bandit je napisao/la:
šb_pecara je napisao/la:sad cu ti ja reci po čemu smo bolji od vas
2. 6 osvojenih kupova
3. dvorana i uvjeti
5. mladi pogon
treba li ti jos razloga ili je dosta???
Meni bi i stavka 5 bila sasvim dosta kad bi BiH imala ista od nje ... :arrow:
ma i ne zavisi to puno od uprave sirokog
jer on ako zeli da igra za B&H on ce igrati i ako mu ide otkaz poslije te odluke........i tu ga niko nemoze natjerat da promjeni svoje misljenje nego on sam sebe ;) ;) ;)
jer imas ti dosta primjera npr u fudbalu
momci ne zele igrati za neku drugu repku i ako ih ne zovu iz naseg saveza
al oni se ipak tome nadaju i cekaju taj dan kad ce biti pozvani........ :roll: :roll: :roll:
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.