Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Ovi dresovi su mocni
zivi bili pa vidjeli..pogotov ovaj plavi ili ljubicasti sta vec...dok ovaj bijeli ima isti kroj kao Bayernov dres za Ligu prvaka..za kojeg sam mislio da je najgori u posljednjih nekoliko godina..no nakon sto su igraci izasli u tim dresovima promjenio sam misljenje..cak sta vise ti dresovi su mi sad jedni od boljih..a tako ce biti i sa ovim nasim bijelim 
Hehe. Ni kriv ni duzan.Forestt je napisao/la:Sajo ovo sve zakuho![]()
Zato ja kazem da ce se najbolje na igracima ocjeniti dresedo07 je napisao/la:Ovi dresovi su mocnizivi bili pa vidjeli..pogotov ovaj plavi ili ljubicasti sta vec...dok ovaj bijeli ima isti kroj kao Bayernov dres za Ligu prvaka..za kojeg sam mislio da je najgori u posljednjih nekoliko godina..no nakon sto su igraci izasli u tim dresovima promjenio sam misljenje..cak sta vise ti dresovi su mi sad jedni od boljih..a tako ce biti i sa ovim nasim bijelim
Jest bas tako. Adidas je upoznat da imamo diasporu koja voli da trosi veliku lovu na patritoske stvari. Prije bi rekao da su njihovi "strucnjaci" procjenili da smo jedna jako siromasna zemjla. A da imamo oko milionsku diasporu koja nije neki ogroman broj. Bas oni znaju da smo mo ludi i da cemo pokupovat te sve dresove. To ce tek za jedno pola godine saznati. Osim ako budu dresovi za *urac. Pa ih skoro niko ni ne kupi. Ovi ljubicasti mi ne izgledaju bas kao neki favoriti za diasporu. A bijeli su previse prozirni. Sve se vidi kroz njih.velez_mostar je napisao/la:Pa nismo mi Lihtenstajn ili Malta da se malo Adidas ne potrudi, valjda su upoznati sa cinjenicom da ce za novi dres svak' ziv odvojiti pare bez obzira sto generalno nismo financijski jaki, ili toliko brojni kao Argentinci.
Sva dijaspora ce odmah kupiti dres, i mislim da ova krpetina jeftina koja je uslikana nece biti dres naseg nacionalnog tima.
Materijal mora biti puno kvalitetniji, dizajn moderniji jer ovo sto vidim lici na dresove iz 90-ih.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Nemoj mi se sad na te seoske folove izvlacici gdje je psovka gdje je defanziva ja vidim samo moju ofanzivu? Reci mi je li ti stvarno mislis da je crni dres home garnitura i prvi izbor Spanije?sajo10 je napisao/la:Haha ja sam jos gluplji sto pokusavam uspostaviti normalnu diskusiju sa ne normalnom osobom. Odma defanziva, psovka etc.BigBigBang je napisao/la:Ai ta prica kao slucajno stavili na stranicu saveza dres mi je malo reci sumnjiva ej ono objavis vijest da si potpisao ugovor sa adidasom i onda slucajno u jednom kliku otvoris folder sa slikama dresova sa lagera i onda opet slucajno to sve uploadujes na stranicu ma ja povjerovali smo mozes mislliti
Ti sajo nisi normalan ocigledno, sta ako je spanija taj dres koristila u prijateljskoj utakmici to znaci da je prvi je li? To je bila samo promacija dresa zna se da je crveni home garnitura Spanije to svaka budala zna.![]()
![]()
Nista sacekaj kao i ostali ovi Legea-ljubimcimaj mjesec pa cemo tad vidjet koje ce dresove igraci nositi u Brazili. A do tad se tjesi.
Jasta haha, samo mi je jos to palo napamet posle 9 sati radnje u fabrici hahah..Head je napisao/la:Safet hakovo stranicu pa malo trolla raju.
Nista vidjetcemo sa vremenom kako ce to sve izgledati.
Ovo je zesca podvala kao sto sam i rekao eto ovi iz saveza greskom uploadovali ove dresove ma ja sve se bojim da cu povjerovati neko je ovo mucki namjerno podvalio. Kontakt sa adidasom je odavno uspostavljen i imali su sasvim dovoljno vremena da nam dizajniraju dres, ako se moze ovo smece prijaviti sad sa zakasnjenjem onda se moze i sa zakasnjenjem prijaviti i onaj sto ce nam dizajnirati.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Consigliere
- Kontakt:
Ne razumijem, sta vam se ne svidja na dresovima?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
I 'rdjavom 'urcu dlaka smeta.Consigliere je napisao/la:Ne razumijem, sta vam se ne svidja na dresovima?
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 19 dec 2015, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
Pa ovaj skotski je MRAK DRES. Bolji od naseg i Finskog zajedno. Ova kragna ga cini jos mocnijim, unikatnijim.Guzonja je napisao/la:
-
TravnikBoy
- Kontakt:
De skontajte vec jednom da je materijal na npr. adidasovim dresovima isti za sve i jednu reprezentaciju,bila to BiH ili Argentina,isto je tako i za Nike i Pumu.Po vama onda nijedan dres nije kvalitetan.A logicno je da necemo dobiti neki unikatni dres posebno dizajniran,mozda nekada kasnije.I stvarno ne znam sta vama smeta,ova boja izgleda ljubicasto zato jer je vjerovatno slikana pod svjetloscu.
Ako nam ovo ljubivasto sranje bude dres, Begic treba dat ostavku ako ima obraza.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jel ovo crne ima na njima ?
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- sagitarius
- Kontakt:
HAHAHA sad pljuju i po Adidasu
ocekivao sam ovakve postove
jer ste vecina mislil da cemo dobit unikatne 
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
ako ti se ne svidja uzmes sebi lijepo legein dres...da mi je samo vidjeti makar jedan tvoj post gdje nema hejta i frustracije...cuj da Begic podnese ostavku ccc...kako si ti smijesan...Cartman je napisao/la:Ako nam ovo ljubivasto sranje bude dres, Begic treba dat ostavku ako ima obraza.
Evo malo sam potrazio druge dresove. Adidas ucesnika.

- the scouser
- Kontakt:
Što se samog dizajna tiče, ako je ono dres (nadam se da nije), bare bare s Legeom. Doduše, meni kod Legee nikad nije bio problem dizajn, već kroj, dresovi vječno visili na igračima, Pjanić izgled'o k'o izbjeglica par puta
.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Dres reprezentacije BiH
Dresovi prva liga, na Kitbagu stoji coming soon. 
Pa momak i jest izbjeglicathe scouser je napisao/la:Što se samog dizajna tiče, ako je ono dres (nadam se da nije), bare bare s Legeom. Doduše, meni kod Legee nikad nije bio problem dizajn, već kroj, dresovi vječno visili na igračima, Pjanić izgled'o k'o izbjeglica par puta.
- the scouser
- Kontakt:
Dobarklasik je napisao/la:Pa momak i jest izbjeglicathe scouser je napisao/la:Što se samog dizajna tiče, ako je ono dres (nadam se da nije), bare bare s Legeom. Doduše, meni kod Legee nikad nije bio problem dizajn, već kroj, dresovi vječno visili na igračima, Pjanić izgled'o k'o izbjeglica par puta.
Mislio sam fazon tek došao u Duisburg u neki centar, pa mu dali nešto da obuče na brzinu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Trenutno korisnika/ca: 231983, legendarnadruga i 13 gostiju.