FK Slavija

Dost
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Dost » 21 okt 2015, 15:08

lovcen16 je napisao/la:Stvarno danas sebi svako sebi uzima za pravo da naziva novinarom pa citam i ne mogu da vjerujem da ovi nesretnici sa sportsport.ba neznaju ko je trener Slaviji pa jos se lik potpise na taj clanak pa to je strasno...gospodo nama je Vojvodic trener a ne Capljic....ali te nebuloze od ovog portala me vise ni ne iznenadjuju jer ovi likovi nisu sposobni ni da postave pravi grb fudbalskog kluba Slavije nego ga skrnave tako sato su postavili samo pola grba...tako ponizenje koliko vidim ne trpi ni jedan klub u ovoj BHT premijer ligi jer koliko vidim svima je postavljen zvanici grb na pocetnu stranu povoga portala...
Nazalost ovo je najposjeceniji portal al fakat nazalost jer toliko ga radi neprofesionalna ekipa (od novinara do admina fb stranice) da se o tome moze napraviti tema na forumu kuknjava. Budite sretni pa bar pola grba ima na pocetnoj strani a do prije par dana (nisam bas zabiljezio datum ali znam da je bilo u oktobru) na tom istom mjestu na stranici su jos uvijek bili Zvijezda i Mladost Velika Obarska. A kada vec spominjem admina fb stranice u prilogu slika http://imgur.com/cA7Fusd. Toliko o profesionalizmu cijele ekipe.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 okt 2015, 15:13

moj Pappy, rješiše vas ljudi za 15 min :lol:

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 21 okt 2015, 18:51

Nezaslužen poraz. Trebao je biti i visočiji. Al' ovako sam nešto i zamišljao. Prva ekipa će igrati, ali neće to biti ni blizu igre iz prvenstva, a klupu ne može staviti jer bi u tom slučaju bio pravi potop pošto Sarajevu ova pobjeda treba prije svega radi samopouzdanja. I ovako smo katastrofalno odigrali, a što je najgore Sarajevo uopšte nije odigralo neku vrh utakmicu, čak, protiv ozbiljne ekipe pobjeda bi ovdje došla u pitanje.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 21 okt 2015, 19:55

Vojvodić miran na presici nema više drke, vriske i puhanja.
SRETAN BROJ - 1725

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 21 okt 2015, 20:28

pitic je napisao/la:Vojvodić miran na presici nema više drke, vriske i puhanja.
Zato smo ga poslije jedva smirili. :D

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 22 okt 2015, 11:57

Pappy je napisao/la:
pitic je napisao/la:Vojvodić miran na presici nema više drke, vriske i puhanja.
Zato smo ga poslije jedva smirili. :D
:rol: :rol: :rol:

Čitam jučer ovaj članak kontam zar je otišao nervozni i kada su Vladiku vratili :rol:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/najzanim ... ici/174204
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 okt 2015, 12:58

Pappy je napisao/la:Nezaslužen poraz. Trebao je biti i visočiji. Al' ovako sam nešto i zamišljao. Prva ekipa će igrati, ali neće to biti ni blizu igre iz prvenstva, a klupu ne može staviti jer bi u tom slučaju bio pravi potop pošto Sarajevu ova pobjeda treba prije svega radi samopouzdanja. I ovako smo katastrofalno odigrali, a što je najgore Sarajevo uopšte nije odigralo neku vrh utakmicu, čak, protiv ozbiljne ekipe pobjeda bi ovdje došla u pitanje.
Jesu vam to pticice bile u skoli jucer pa nisu mogli doci na domacu utakmicu :shifty:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 22 okt 2015, 18:15

Kakve to veze ima sa gladnom djecom u Somaliji ?

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 22 okt 2015, 21:08

Sve u svemu i pored svega jbg-a zao mi djece Somalije a ni situacija na bliskom istoku nija bas najsjajnija a da nepricamo o Tadjikistanu,Uzbekistanu i Pakistanu...A Sirija lose sve,crno samo braca RUSI yebu hocu recu rasturaju njima dobro pravo....

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 26 okt 2015, 17:54

Danas mi prica jedan lik koji je bio u BN na tekmi Slavije sa Radnikom da nas je sudio ostetio opasno jer valjda kod 1-0 nije svirao cist penal za nas a o tome pisu i na sportdc...Tacno vise ne mogu da se sjetim kad je dosudjen penal za Slaviju zadnji je sviran nekad protiv Sirokog prosle sezone i to je jedini penal ja mislim u zadnje 2-3 godine...jer ako je istina ovo sto se prica da su sudije dobile instrukcija da nesmiju svirati penal za Slaviju pa sta nam onda smiju svirati,faul u zoni suta to nisam vidio ima sto godina,svaki nas napad je opsajd nas Spalavec je zajebao Pipa Inzagija koliko je opsajda njemu svirano.,mi smo jedina ekipa kojoj se kontre prekidaju radi nekog faula na sredini terena a mi idemo u gol sansu..Izgleda da smo se nekom dobro zamjerili u sudijskoj organizaciji pa nas qaraju opasno...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 26 okt 2015, 20:43

Znamo i zbog čega je tako da su se sudije naklatile protiv nas. Znamo i zbog koga je tako da sudije kad pročitaju da su delegirani za Istočno Sarajevo da idu smrknu im se. Pisaćemo i o tome narednih dana. Ali bitno je da je prisutno mišljenje, a tu mislim i na ovaj forum, gdje pišu kako pojedini ljudi, da im ne govorim ime, štite Slaviju u Savezu. Mo'š mislit kako je štite. :roll:

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 26 okt 2015, 22:00

Pappy je napisao/la:Znamo i zbog čega je tako da su se sudije naklatile protiv nas. Znamo i zbog koga je tako da sudije kad pročitaju da su delegirani za Istočno Sarajevo da idu smrknu im se. Pisaćemo i o tome narednih dana. Ali bitno je da je prisutno mišljenje, a tu mislim i na ovaj forum, gdje pišu kako pojedini ljudi, da im ne govorim ime, štite Slaviju u Savezu. Mo'š mislit kako je štite. :roll:
Ma sranje kralju kad sam procitao onaj tekst sve mi je jasno bilo...najsmjesnije je to da ti sudije otvoreno priznaju da ti nesmiju svirati nista ako misli da bude ponovo delegiran a pricaju gluposti kao mi zasticeni..tacno mi je zao onih igraca sto se bore ako su ovi u savezu odlucili da nas izbace iz lige...pa nema potrebe da igramo dalje....

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 27 okt 2015, 08:51

slika

Nade ovu sliku,pa da upitam koje sezone je ovo,ili je neka prijateljska bila u pitanju :D cika Dodik gost bio....

Pozdrav znam da ocekujete pobjedu za vikend protiv nas,da ne pitam dabe to :mrgreen: Jeste kompletni vi sto se kartona ili ozbljeda tice? :)

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 27 okt 2015, 12:25

Utakmica za titulu protiv Sarajeva. Kada smo vodili od samog početka, i onda Obuća ušao sa klupe i beknuo ga za 1:1. Inače,za ovu ekipu, Husref Musemić je prošle godine rekao da je ovo vjerovatno najbolja ekipa u istoriji Premijer lige. Svakako da je veći stručnjak od mene, ali ja bih se ogradio pa bih rekao da je ovo zaisgurno jedna od tri najjače ekipe u istoriji lige.

Što se nas tiče, nema nam štopera Markovića zbog tri žuta kartona, pa će na štopera opet ići Nemanja Vejnović.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 27 okt 2015, 13:08

Pappy je napisao/la:Utakmica za titulu protiv Sarajeva. Kada smo vodili od samog početka, i onda Obuća ušao sa klupe i beknuo ga za 1:1. Inače,za ovu ekipu, Husref Musemić je prošle godine rekao da je ovo vjerovatno najbolja ekipa u istoriji Premijer lige. Svakako da je veći stručnjak od mene, ali ja bih se ogradio pa bih rekao da je ovo zaisgurno jedna od tri najjače ekipe u istoriji lige.

Što se nas tiče, nema nam štopera Markovića zbog tri žuta kartona, pa će na štopera opet ići Nemanja Vejnović.

Ovaj u gornjem redu skroz desno Muminovic u mladim danima? :D **** posjeta,da vam je bar pola ljudi nekad vatit...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 27 okt 2015, 15:19

Jeste, Mumi. Teško će se ovo ikad vratiti, ja bih bio sretan da upola ovoliko ponovo raje bude, to je negdje oko 3 000 po utakmici. :roll:

Od ekipe za koju je živio grad, gdje se danima samo o fudbalu pričalo, radi raznih fudbalskih mešetara, i vađenja lične koristi, onaj koji ide na utakmicu je sada predmet sprdnje jer to ide gledati.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 29 okt 2015, 00:17

Moguce je da se tekma bude igrala u ponedeljak. Vitez zbog nedeljnog praznika pitao moze li se igrati u subotu, ali zbog toga sto je par nasih igraca na postedi zbog povredica, i tek u petak ce odraditi maksimalan trsning nije Darko pristao, ali je ponudio ponedeljak ukoliko Vitez zeli.

bluearmy
Kontakt:

Post Postao/la bluearmy » 29 okt 2015, 16:59

Da li bi neko mogo nabrojati ove igrace na slici ?
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan

I gdje god da igras ...

Za nju bori se i pobjeđuje...

Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 29 okt 2015, 17:49

bluearmy je napisao/la:Da li bi neko mogo nabrojati ove igrace na slici ?
Gornji red Goran Simic,Dragan Bjelica,Ratko Dujkovic,Milan Muminovic
Donji red Zoran Kokot,Sretko Vuksanovic,Zoran Belosevic,Vlastimir Jovanovic,Bojan Regoje,Ivan Stankovic,Darko Spalevic..

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 29 okt 2015, 17:58

Ova ekipa je bila ponos grada,evo je bilo vrijeme kad su se sve ekipe iz BiH bojale doci na nas stadion...Sjecam se da smo ih zvali kaznena ekspedica sa doktorom na celu...da nam je sad jedan takav virtuoz bili bi bas mocna ekipa...

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []