FC Internazionale Milano - Transferi

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Captain4
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la Captain4 » 19 jun 2019, 20:56

hurem je napisao/la:Naravno da ce Džeko biti starter...i sa 33 na ledjima je Ibrahimovic za Icardija koji samo zna postaviti nogu a uticaj na igru 90 minuta nikakav nema.
I ko je taj Lautaro, neki Ronaldo onaj celavi...
Dzeko ako dodje i sa 33 godine koje toliko spominjete bi bio medju TOP 3 igraca koje imate.
...
Nisam vidio navijace koji vise precjenjuju svoje igrace od navijaca Intera...svaki vas igrac na svakoj poziciji najbolji na svijetu..
Handanovic najbolji golman na svijetu...Skripnjar najbolji stoper, Mario najbolji veznjak, Icardi napadac i bla bla...koliko sam se slicnih prica naslusao pa to je nevjerovatno.

A naslusat cete se i vi ovakvih. :D
Brate nađi mi nekog ko kaže ovo za Joao Marioa imaš od mene pivu. :wave:
"We need to suffer. And we need to fight."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 jun 2019, 20:57

hurem je napisao/la:i sa 33 na ledjima je Ibrahimovic za Icardija koji samo zna postaviti nogu a uticaj na igru 90 minuta nikakav nema.
Nepotrebno se blamiras.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 19 jun 2019, 22:27

Po meni je Džeko totalno nepotreban jer je tu Pinamonti.. Napoli dovede Jamesa za 40mil, mi ćemo za nedokazanog Barellu dat 50 :salut:
Vidim da se i Sensi spominje iz Sassuola, tako da me nebi cudilo da i tu cijena ode do 40-45mil.. Povraćanje lagano :puke: 90mil za šta točno?
Zar nije bolje 100mil pljunuti za Eriksena, SMSa, pa cak i za ebenog Rakitica koji bi bio upgrade za sve naše veznjake..

Brozovic, Vecino, Gagliardini, Barella, Sensi, Nainggolan.. Ulozis 100mil i dobijes najmediokritetniji vezni red u Europi :thumbup:

btw, Politano i sluzbeno otkupljen. Još 22miliona bačena na osrednjeg igrača. :clap: Dzeko+Politano = Ziyech ili mozda Van der Beek

Mahhh ne isplati se sekirat :silent:
#Ausilio OUT

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 20 jun 2019, 00:06

Golmane smo riješili za ovo ljeto, a? Ne znam koliko će dugo moći Handanović braniti na ovom nivou, Padelli je onako solidan backup i za nadati se da neće doći do povrede Handanovića ove sezone, a iduće kaparisati Radua i polahko ga uvoditi u prvi tim.

Eh odbrana, tu su Škriniar, De Vrij i Godin (nadam se da će ga što prije ozvaničiti mada je to navodno gotovo?). Još kao backupovi Ranocchia i Bastoni i po potrebi DDA. I više nego dobro, odlično.

Lijevo Perišić i Asamoah, desno taj Lazaro kojeg nikad nisam gledao jer ne pratim Bundesligu i DDA hajmo reći. Na ovu formaciju bi odlično legao Cancelo ali ****, syebaše nas papci zbog 40milki i tu sve počinje i završava. Volio bih i Mosesa vidjeti na beku, zna Conte izvući iz njega kvalitet. Opet mi ova bekovska linija ne djeluje ohrabrujuća, a na tome se bazira sve. Dalbertu se zahvaliti, očigledno ima mentalnih problema mada su upitni i tehnički atributi.

Za vezni red neću ništa da pišem, valjda nas iznenade nekom klasom mada čisto sumnjam, najviše što se može dosegnuti je Kovačić, al who cares. Napoli klepi Jamesa za 40, a neki kvaziBarella koji je 3x lošiji od Jamesa nama dolazi za 50. Apsolutno nemam nikakvu viziju oko sredine, znam da će tu biti Radja, Broz, Gaglia i Vecino, volio bih da bude i Valero jer ima smirenost i kad treba usporit igru idealno bi se uklopio. Nadam se da je X faktor namijenjen za sredinu, bez dobrog veznjaka smo opasan qurac.

Džeko ima itekako još šta pružit. Makar 2 sezone. Ovoj ekipi je ove godine falilo lidera, u ključnim trenucima se ekipa gubila i zbog toga treba Edin (a i Godin). Ljudi imaju pregršt teških utakmica i znaju kako se s njima nositi. I zato je bolje imati Edina nego Pinamontija. Mada već ako se mene pita i ako će se igrati sa 2 napadača, najbolja opcija su Icardi, Lautaro, Džeko i Pinamonti. To je i više nego dobro.

Ne znam šta će biti sa Politanom. Dobar igrač ali ne vidim gdje bi igrao kod Contea. Ne vidim mu poziciju.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 jun 2019, 00:44

E čuj otkupili Politana za 22M :facepalm: I sad će napadač bit.Lik koji nije sposoban okvir gola pogodit :lol: Opet se pale novci nepotrebno.
A meeting between Inter and Bastoni and Eder's agent, Manuel Montipò, took place at the club new headquarters. The Nerazzurri keep in fact pushing to sign Nicolò Barella and the two clients of Montipò could be involved in a deal with Cagliari. Especially the striker, currently at Jiangsu Suning - the Chinese club owned by Suning - has already agreed to a possible return to Italy and could be a crucial piece in the negotiations with the Sardinian side.
According to Gianluca Di Marzio of Sky, Inter and Genoa are currently working on two operations for Inter Primavera players in Lorenzo Gavioli and Nicholas Rizzo, both are about to transfer outright to Liguria. Friday should be the decisive day to close both operations which should lead to more capital gains for Inter.
Gdje objavljuje Di Marzio sve ove vijesti?Na njegovom webu nema svake očito posto dio nađem tek na FN.
Transfer market derby for Stefano Sensi, Sassuolo midfielder. As reported by Sky, Milan have offered the formula of two-year loan with obligation to buy set at €15m: this formula does not really excite the Neroverde which now want to listen to Inter.

The Nerazzurri are not talking figures with the club of Giorgio Squinzi but everything suggests that a pitch director will come to back up Marcelo Brozovic. When Inter management was in Madrid, there was conversation for Real Madrid midfielder Marcos Llorente. That was discarded because the Blancos would only sell him for €40m.
According to Sky Sport, Inter continue to monitor the situation of Stefano Sensi. The Italian midfielder is the center of the dinner taking place right at the moment between Inter sporting director Piero Ausilio and Sassuolo CEO Giovanni Cernevali. Sensi’s agent in Giuseppe Riso is also there at the event in Cesena.

As confirmed during Di Marzio’s transfer market show, Milan remain favorite because they made the first move. Inter are still trying to get information and remain vigilant for the 1995-born talent.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 20 jun 2019, 00:48

Imal šta za Maura? Osim ovih sranja o tužbama.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 20 jun 2019, 19:56

Ako se ne mogne odradit swap za Dybalu, ja sam za Icardi - Lautaro napad i iduce sezone.. klupa Dzeko/Pinamonti - Politano

Ulozit cijel budget u Eriksena. Siguran sam da ga Conte moze uvjerit da dodje i dat mu €10mil plaću koga briga...

Asamoah - Nainggolan - Brozovic - Eriksen(€100m) - Lazaro(€20m).. klupa Bertrand(posudba) - Vecino - Gaglia - Rafinha(posudba) - Candreva
Eto finog tima za €140ak miliona i osjetno jačeg u odnosu na ovu sezonu :D

Kakav Barella, kakav Sensi i ostala talijanska nejač :puke:
#Ausilio OUT

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 20 jun 2019, 20:10

Jericho je napisao/la:Ako se ne mogne odradit swap za Dybalu, ja sam za Icardi - Lautaro napad i iduce sezone.. klupa Dzeko/Pinamonti - Politano

Ulozit cijel budget u Eriksena. Siguran sam da ga Conte moze uvjerit da dodje i dat mu €10mil plaću koga briga...

Asamoah - Nainggolan - Brozovic - Eriksen(€100m) - Lazaro(€20m).. klupa Bertrand(posudba) - Vecino - Gaglia - Rafinha(posudba) - Candreva
Eto finog tima za €140ak miliona i osjetno jačeg u odnosu na ovu sezonu :D

Kakav Barella, kakav Sensi i ostala talijanska nejač :puke:
To mi radi. :mrgreen:

Uvijek mi se sviđalo tvoje razmišljanje. :bih:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 jun 2019, 20:46

Captain4 je napisao/la:Imal šta za Maura? Osim ovih sranja o tužbama.
Ništa koliko sam vidio.Nek tako i ostane.

Kako je odigrao Lautaro nocas?Vidim da je zamijenjen u drugom.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 20 jun 2019, 21:14

SiamoNoi je napisao/la:
Kako je odigrao Lautaro nocas?Vidim da je zamijenjen u drugom.
A čuj, izolovan haos. Imao je par dobrih poteza, izborio penal tj kad je ošutao lopta u ruku pogodila igrača. Imao je par dobrih lažnjaka, al u propaloj ekipi ne može bolje.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 jun 2019, 21:39

The career of Jens Odgaard will continue in Holland, where he should have more playing time and room to grow. The Danish attacker, born in 1999, owned by Sassuolo will go on loan to Heerenveen. Inter also have a repurchase option on the player.
Jedan Zaniolo,dvadeset Odgaarda.Pa vi recite da se ne isplati.

Iako daleko da ga jos otpisujem,mozda i napravi nesto.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 20 jun 2019, 21:41

Kakve su ba šanse da Mauro ostane, epski qurac će biti ako ode. Daj može se ovo izgladiti yebem mu krv, sad mi izbaci na fejsu zadnjih 5 minuta protiv Barce, ona reakcija kod gola je epika. :salut:

2015. sam se raspadao kad je Kova otišao, sad kad se sjetim to je jedan od boljih transfera. :thumbup:

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 20 jun 2019, 21:44

Captain4 je napisao/la:Kakve su ba šanse da Mauro ostane, epski qurac će biti ako ode. Daj može se ovo izgladiti yebem mu krv, sad mi izbaci na fejsu zadnjih 5 minuta protiv Barce, ona reakcija kod gola je epika. :salut:

2015. sam se raspadao kad je Kova otišao, sad kad se sjetim to je jedan od boljih transfera. :thumbup:
Na prvu djeluje tako, al mislim da je osto kod nas do danas bi se razvio u igraca kakvog sad sanjamo da dovedemo u vezni red.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 20 jun 2019, 21:49

Sumnjam iskreno. Bilo je potencijala, ali on očigledno ima problema u glavi.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 jun 2019, 22:03

Malo se za Kovačića i dobilo kad se sjetim sad.Iako sam,ako se ne varam,odmah napisao da neće uspjet u Realu.Bilo je preočito.

Da je ostao (a otjerali ga praktički na kraju) uvjeren sam da bi mu se karijera puno bolje razvijala.
As reported by Sky Sport, Bologna are very close to an agreement with Inter for the arrival of Davide Merola. According to Gianluca Di Marzio, the 2000-born striker will be an investment of the future for the Rossoblu.
Sky Sport just revealed a behind-the-scene detail on negotiation for Nicolo Barella. In recent weeks, Roma managed to put together an offer for the midfielder which was even more attractive to Cagliari than that of Inter. In fact, the Giallorossi put Luca Pellegrini, Defrel and cash on the table. But Barella confirmed once again that he wanted only Inter and will continue to keep his word.

In short, Suning retains the advantage for the the midfielder but they are still looking around for other options. Not by chance that Inter have requested information on Stefano Sensi who is not a technical alternative but an economic one.
Navodno je to to što se nudilo za Barrellu.36+4 bonusa.I ne žele više povisivat u klubu.Više nego pošteno.
According to Sky, there was another meeting at headquarters this morning with the agents of Lucien Agoume. There is yet another push from Manchester City for the talented French midfielder and so Inter must therefore finalize the details soon to close everything to avoid any unpleasant surprises.
Još nisu završili ovog malog :facepalm:

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 20 jun 2019, 22:54

Mislim da nije problem kakva mu je glava, nego sto je u kljucnim godinama bio rezervni igrac. I ko sto Siamo kaze mogao se ocekivat ovakav razvoj situacije.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 20 jun 2019, 23:43

Sky - Fiorentina are negotiating with Inter for the great return of Borja Valero. Demand is 2-3 million.
Sky - Barella and Dzeko only want Inter. They will not consider other offers/teams.
Evo napokon malo i pozitivnih vijesti :D
Sky - Marko Arnautovic has asked to return to Inter and is the first alternative if Dzeko stays at Roma. Cost is 25 mil.
:rol: :rol:
#Ausilio OUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 jun 2019, 12:15

The great return of Borja Valero :urnebes: 2M i neka nose.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 21 jun 2019, 13:55

SiamoNoi je napisao/la:The great return of Borja Valero :urnebes: 2M i neka nose.
Pretpostavljam da mu se na toliko amorzitovala vrijednost u knjigama, al ja bi ga dao dzaba...samo nek ide

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 21 jun 2019, 15:27

Borja je koristan, ali samo za zadnjih 10 minuta kada treba čuvati loptu. Tu je najbolji u ekipi.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.