Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Na Mujdzu vise ne treba ozbiljno racunat, povrede su ga unazadilie i ne mozes racunat da ce biti tu kad je najvaznije. Sada je tu, ali mozda na 80%.
Vranjes takodjer nije alternativa jer je limitiran i glup. Pratit razvoj Dilavera i onog malog iz Schalkea sto ce imat polugodisnju pauzu. Ne znam jel on desni bek.
Za ostale pozcije imamo sirinu, pogotovo dolaskom Prcica, koji bi u 4-5-1 formaciji trebao biti osigurac koji zna s loptom i dobar je u tranziciji te moze trcat 11 km svako vecer, u tandemu s Besicem. (Pjanic ispred, meljavi Lulic i Hajrovic krila)
Zuka ce takodjer dati doprinos, bilo kao lijevi bek ili stoper, a za Arslanagica racunam da ce biti prva postava ako se Spahic oprosti.
Ostaje jos problem napada, tu ocekujem da se Hodzic nametne dobrim igrama za Dinamo.
Susicu istice ugovor i treba ga otpustit casno ma koliko to mozda i ne zasluzuje jer nas je ukopo za prolaz u drugi krug u historjskoj sansi.
Vranjes takodjer nije alternativa jer je limitiran i glup. Pratit razvoj Dilavera i onog malog iz Schalkea sto ce imat polugodisnju pauzu. Ne znam jel on desni bek.
Za ostale pozcije imamo sirinu, pogotovo dolaskom Prcica, koji bi u 4-5-1 formaciji trebao biti osigurac koji zna s loptom i dobar je u tranziciji te moze trcat 11 km svako vecer, u tandemu s Besicem. (Pjanic ispred, meljavi Lulic i Hajrovic krila)
Zuka ce takodjer dati doprinos, bilo kao lijevi bek ili stoper, a za Arslanagica racunam da ce biti prva postava ako se Spahic oprosti.
Ostaje jos problem napada, tu ocekujem da se Hodzic nametne dobrim igrama za Dinamo.
Susicu istice ugovor i treba ga otpustit casno ma koliko to mozda i ne zasluzuje jer nas je ukopo za prolaz u drugi krug u historjskoj sansi.
+1 ( za igrace jedino si zaboravio M. Vrancica na kojega se mora najozbiljnije racunati. On je nas Besic2 )floyd je napisao/la:Na Mujdzu vise ne treba ozbiljno racunat, povrede su ga unazadilie i ne mozes racunat da ce biti tu kad je najvaznije. Sada je tu, ali mozda na 80%.
Susica otpustiti DA. Ali samo ako se moze naci adekvatna zamjena koja je spremna da preuzme taj posao. ( kao npr. Vaha ) Ako se bude opet gledao nacionalni kljuc onda nas nigdje nema. Jer Pape sigurno nije lud da nas jos jednom ovako ukopa sa Lulicem kao bekom i sa laznim ljevim krilom. Doduse trbala mu je godina ipo da ukapira da bolje igramo bez laznog desnog krila ( Ibisevica ).
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 jun 2014, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
Znam iz iskustva da je najvaznije dozirati treninge(tako sto cemo svaki dan preskakati po jedan) 

Prije svega otjerati varalicu iz Zavidovica kojem je neko greskom dao trenersku licencu,prvo to pa cemo vidjet sta dalje.
Bez toga nam lijeka nema.
Bez toga nam lijeka nema.
I ja kontam da je Mujdza svoje odradio. Strasno je izgubio na brzini, a uvijek je povrijedjen svakako. Ne mozes vjerovat u takvog igraca. Bekovi su nam uvijek bili problem. Stanic mi se cini kao solidan igrac, ali dok igra u PLBiH ne mozes vjerovat ni u njega. Krpit sa Vranjesom za sada, pa cemo da vidimo hoce li se neko pojavit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Sto prije odstraniti rak ranu familiju Susic iz reprezentacije:
- Safeta Susica
- Seada Susica
- Tinkija Susica
Igraci moraju bojkotovati protiv Irana. Moramo izgubiti tu utakmicu jasno, kako bi se rijesili ove ublehe.
- Safeta Susica
- Seada Susica
- Tinkija Susica
Igraci moraju bojkotovati protiv Irana. Moramo izgubiti tu utakmicu jasno, kako bi se rijesili ove ublehe.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- DonCorleone
- Kontakt:
Neka povedu i ove neznalice koje su ga mjesecima branile zajedno sa njima, zgadise mi forum neznanjem.Principatus je napisao/la:Sto prije odstraniti rak ranu familiju Susic iz reprezentacije:
- Safeta Susica
- Seada Susica
- Tinkija Susica
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Je li ti ovo ozbiljno, nije toliko luda da nas ukopa. Ovaj je lud i vise nego toliko pa nije nas davno ukopavao protiv Slovacke. Ja ga ne bi imao snage gledati jos jedne kvalifikacije, i sa njim na klupi prestat cu pratiti repku. Nemam ja zivaca a niti godina prezivljavat ovo jos jednom. Uvjek cu uz Bosnu biti svim srcem ali uz Susica ni sekundu vise. Ako on ostaje mi smo ljudi bez morala, pameti i ociju. Ponavljam i Jagodic radije nego ovaj. Ma dosta je vise da mi je otac.Ajax je napisao/la:+1 ( za igrace jedino si zaboravio M. Vrancica na kojega se mora najozbiljnije racunati. On je nas Besic2 )floyd je napisao/la:Na Mujdzu vise ne treba ozbiljno racunat, povrede su ga unazadilie i ne mozes racunat da ce biti tu kad je najvaznije. Sada je tu, ali mozda na 80%.
Susica otpustiti DA. Ali samo ako se moze naci adekvatna zamjena koja je spremna da preuzme taj posao. ( kao npr. Vaha ) Ako se bude opet gledao nacionalni kljuc onda nas nigdje nema. Jer Pape sigurno nije lud da nas jos jednom ovako ukopa sa Lulicem kao bekom i sa laznim ljevim krilom. Doduse trbala mu je godina ipo da ukapira da bolje igramo bez laznog desnog krila ( Ibisevica ).
Koja arogancija i neotesanost na klitorisu od strane nepotičara.
http://www.kli.x.ba/sport/nogomet/edin- ... /140623057" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije ih stid, počeli su su s medijskom hajkom na navijače u korist Safeta Sušića. Ovaj nepotičarski veleposlanik, idiot teški. Ljudi nemaju za kruha, on priča o odlasku u Brazil. Lako je iz Njemačke sr.ati. I tko je to Safet Sušić, glavni krivac za poraz, da se podržava?
Pitao bih ga ja da je Njemačka u kojoj živi ovaj nepotičar ovako ispala, frka bi se digla, a Loew bi odletio s funkcije što si rekao keks.
Treba sve ove medije što podržavaju nepotičara Sušića ignorirati, pa čak me ne bi čudilo da neki BHF haker poobara ovo na par sati u znak protesta.
http://www.kli.x.ba/sport/nogomet/edin- ... /140623057" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije ih stid, počeli su su s medijskom hajkom na navijače u korist Safeta Sušića. Ovaj nepotičarski veleposlanik, idiot teški. Ljudi nemaju za kruha, on priča o odlasku u Brazil. Lako je iz Njemačke sr.ati. I tko je to Safet Sušić, glavni krivac za poraz, da se podržava?
Pitao bih ga ja da je Njemačka u kojoj živi ovaj nepotičar ovako ispala, frka bi se digla, a Loew bi odletio s funkcije što si rekao keks.
Treba sve ove medije što podržavaju nepotičara Sušića ignorirati, pa čak me ne bi čudilo da neki BHF haker poobara ovo na par sati u znak protesta.
nemoj Allaha ti ni pod razno spominjati ostanak Susica, dali smo mu do sada barem 10 sansi i on uvijek po svome, a nas yebe u zdrav mozak. taj covjek ne zasluzuje da vise nikada nogom kroci na stadion Bilino polje, haj sto je neznalica, ali je covjek bezobrazan, ovo sto je on uradio sa sastavom u utakmici protiv Argentine je ravno izdaji drzave..Ajax je napisao/la:+1 ( za igrace jedino si zaboravio M. Vrancica na kojega se mora najozbiljnije racunati. On je nas Besic2 )floyd je napisao/la:Na Mujdzu vise ne treba ozbiljno racunat, povrede su ga unazadilie i ne mozes racunat da ce biti tu kad je najvaznije. Sada je tu, ali mozda na 80%.
Volim te Bosno!!!
Vaha - DAdubrovnik je napisao/la:
Je li ti ovo ozbiljno, nije toliko luda da nas ukopa. Ovaj je lud i vise nego toliko pa nije nas davno ukopavao protiv Slovacke. Ja ga ne bi imao snage gledati jos jedne kvalifikacije, i sa njim na klupi prestat cu pratiti repku. Nemam ja zivaca a niti godina prezivljavat ovo jos jednom. Uvjek cu uz Bosnu biti svim srcem ali uz Susica ni sekundu vise. Ako on ostaje mi smo ljudi bez morala, pameti i ociju. Ponavljam i Jagodic radije nego ovaj. Ma dosta je vise da mi je otac.
Amar Osim - DA
Bajevic - DA
Barabarez - DA
Jagodic i Borce - NE
Pape veze nema o taktici. Ali ne zelim da vjerujem da poslje onakve katastrofalne greske protiv Nigerije. Da je u stanju opet da ponovi istu. Koji god bude pozvan od "jeftinijih" trenera ( Papetova plata ) osim Barbareza. Najvjerovatnije ce biti svakakvih 19,20,21, 22 i 23 igraca. Recept je jednostavan 4-5-1 protiv svih jacih timova i 4-4-2 protiv bunkerasa i losijih timova. I naravno pozvati Prcica, M. Vrancica, Hrgotu i Arslanagica. Kao i zahvaliti se Hadzicu i Avdiji. Susic ako vec mora neka bude 23 igrac. Ali tek iza Prcica i M. Vrancica.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 jun 2014, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ja bi pokusao svim snagama i sa Hrgotom, Halilovicem i Tankovicem da se Dzeko uozbilji.Nikad vise ostavit ni jednu poziciju bez jake konkurencije. Pratiti i Zolotica, Grahovca a Bunozu i Arslanagica ubacit u momcad.Pomalo uvoditi i Modica u igru. Ima tu potencijala ali treba pameti i hrabrosti za krenut iznova. Iza najveceg Vahe i Barbe meni je najjaci Prosinecki i rado bi ga vidio na klupi repke. Nikad vise nepismene ljude molim vas, ne nasjedajte na to.floyd je napisao/la:Na Mujdzu vise ne treba ozbiljno racunat, povrede su ga unazadilie i ne mozes racunat da ce biti tu kad je najvaznije. Sada je tu, ali mozda na 80%.
Markovic je napredovao kao trener u rukometnoj repci a ovaj balvan je losiji sto godine prolaze. Najvise se plasim njegove nepredvidljivosti. PS. Prcic a i dosta drugih mladih igraca otpadaju njegovim ostankom automatski.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 23 jun 2014, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
- velez_mostar
- Kontakt:
Pa nije valjda da se opcija ostanka Susica na klupi uzima kao opcija??
Pa je li ovaj Savez, i narod normalan ikako?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mujdza je svoje odigrao perfektno,bez greske,po njegovoj strani niko nije mogao,ni Argentinci ni Nigerijci.
To je cinjenica,na stranu licne simpatije.
Najpouzdaniji igrac u reprezentaciji koji najmanje grijesi.
nista od navedenog se nece desit'... u savezu preovladava misljenje kako je sve u granicama ocekivanog i moguceg... tek po neki medij se s margine kriticki osvrne na safetov rad..ostali krivce traze negdje drugo... . 'eksperti' su uz selektora... za mjesec, dva ce se prasina sleci kao i oko svih drugih stvari koje ne stimaju u BiH... safetu ce biti ponudjen novi ugovor i sve ce se nastaviti kao i prije proslog ciklusa... uzalud ocekujete bilo kakve promjene... savezom upravlja slicna bagra kao i u vrijeme sulje, ilje, mije... nazalost, to je tako...DonCorleone je napisao/la:Neka povedu i ove neznalice koje su ga mjesecima branile zajedno sa njima, zgadise mi forum neznanjem.Principatus je napisao/la:Sto prije odstraniti rak ranu familiju Susic iz reprezentacije:
- Safeta Susica
- Seada Susica
- Tinkija Susica
- Principatus
- Kontakt:
Bojim se da si upravu.amho je napisao/la: nista od navedenog se nece desit'... u savezu preovladava misljenje kako je sve u granicama ocekivanog i moguceg... tek po neki medij se s margine kriticki osvrne na safetov rad..ostali krivce traze negdje drugo... . 'eksperti' su uz selektora... za mjesec, dva ce se prasina sleci kao i oko svih drugih stvari koje ne stimaju u BiH... safetu ce biti ponudjen novi ugovor i sve ce se nastaviti kao i prije proslog ciklusa... uzalud ocekujete bilo kakve promjene... savezom upravlja slicna bagra kao i u vrijeme sulje, ilje, mije... nazalost, to je tako...
Odletio sa funkcije? Löwu bi oduzeli drzavljanstvo. Mediji bi ga zivog razapeli.Caeruleus je napisao/la:Pitao bih ga ja da je Njemačka u kojoj živi ovaj nepotičar ovako ispala, frka bi se digla, a Loew bi odletio s funkcije što si rekao keks.
Mediji u BiH brane nepotizam, kriminal, obmanjuju glupu masu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Mujdzi je samo bitno da bude zdrav, i najmanje jos jedne kvalifikacije moze odigrati bez problema..drummer je napisao/la:Mujdza je svoje odigrao perfektno,bez greske,po njegovoj strani niko nije mogao,ni Argentinci ni Nigerijci.
Volim te Bosno!!!
Vidjet ces kako vrijeme bude odmicalo da ce se peglat Susiceva slika u javnosti. Skoro sam uvjeren da ce ga pokusat zadrzati, i to mi jos vise postavlja pitanja o onoj utakmici sa Nigerijom. Tko zna sta se sve iza kulisa dogadjalo i da li je tko omastio brke. Ja svakako kao i makar par mojih prijatelja ostajemo sipmatizeri repke ako Susic ostane. Ali navijanje, odlasci na tekme ili tako nesto prestaje za mene biti opcija. Imam sad rukomet i kosarku a toliko ocajan nisam da mi Susic krade vrijeme zivota.velez_mostar je napisao/la:Pa nije valjda da se opcija ostanka Susica na klupi uzima kao opcija??
Nakon utakmice sa Iranm ce se sve znati, pobjeda bi ublazila ovu agoniju a poraz bi je bas produbio. Sem toga vec odvano postoji novi ugovor za Susica, samo se ceka kraj SP-a pa da se vidi sta ce biti, Ivica Osim njemu daje veliku podrsku.dubrovnik je napisao/la:Vidjet ces kako vrijeme bude odmicalo da ce se peglat Susiceva slika u javnosti. Skoro sam uvjeren da ce ga pokusat zadrzati, i to mi jos vise postavlja pitanja o onoj utakmici sa Nigerijom. Tko zna sta se sve iza kulisa dogadjalo i da li je tko omastio brke. Ja svakako kao i makar par mojih prijatelja ostajemo sipmatizeri repke ako Susic ostane. Ali navijanje, odlasci na tekme ili tako nesto prestaje za mene biti opcija. Imam sad rukomet i kosarku a toliko ocajan nisam da mi Susic krade vrijeme zivota.velez_mostar je napisao/la:Pa nije valjda da se opcija ostanka Susica na klupi uzima kao opcija??
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ivica Osim je njemu davao podrsku, ali Bogami nakon slucaja Zukanovic i ove blamaze protiv Nigerije sumnjam da ce je i dalje imati..Elegant je napisao/la:Nakon utakmice sa Iranm ce se sve znati, pobjeda bi ublazila ovu agoniju a poraz bi je bas produbio. Sem toga vec odvano postoji novi ugovor za Susica, samo se ceka kraj SP-a pa da se vidi sta ce biti, Ivica Osim njemu daje veliku podrsku.dubrovnik je napisao/la:Vidjet ces kako vrijeme bude odmicalo da ce se peglat Susiceva slika u javnosti. Skoro sam uvjeren da ce ga pokusat zadrzati, i to mi jos vise postavlja pitanja o onoj utakmici sa Nigerijom. Tko zna sta se sve iza kulisa dogadjalo i da li je tko omastio brke. Ja svakako kao i makar par mojih prijatelja ostajemo sipmatizeri repke ako Susic ostane. Ali navijanje, odlasci na tekme ili tako nesto prestaje za mene biti opcija. Imam sad rukomet i kosarku a toliko ocajan nisam da mi Susic krade vrijeme zivota.velez_mostar je napisao/la:Pa nije valjda da se opcija ostanka Susica na klupi uzima kao opcija??
Volim te Bosno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.