Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
to braco rusi ljubim vas,taman na vakat 7+ da se ne nerviram do kraja 

@Goodison
Zanima me samo kako ti racunas ucinak na zajednickim tiketima ? Nema kod tebe promasaja ?
Zanima me samo kako ti racunas ucinak na zajednickim tiketima ? Nema kod tebe promasaja ?

BHF Bosanska Krajina!
jel zna neko sta se desava sa utakmicom zenit metalurg d?prijateljska i odjednom izbacena i iz ponuda i nigde ne mogu nadjem rezultat,trebala u 4 poceti
4:0 vodi ZenitSchneeler je napisao/la:jel zna neko sta se desava sa utakmicom zenit metalurg d?prijateljska i odjednom izbacena i iz ponuda i nigde ne mogu nadjem rezultat,trebala u 4 poceti
- Consigliere
- Kontakt:
Gasquet, napusi se qurca (za sada
, imas jos fore)

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
hvala druze zanima me samo koji je rez bio na poluvremenu ako mi mozes reci,igrah 2+ prvoLesnar je napisao/la:4:0 vodi ZenitSchneeler je napisao/la:jel zna neko sta se desava sa utakmicom zenit metalurg d?prijateljska i odjednom izbacena i iz ponuda i nigde ne mogu nadjem rezultat,trebala u 4 poceti
Prošao si. 2:0Schneeler je napisao/la:hvala druze zanima me samo koji je rez bio na poluvremenu ako mi mozes reci,igrah 2+ prvoLesnar je napisao/la:4:0 vodi ZenitSchneeler je napisao/la:jel zna neko sta se desava sa utakmicom zenit metalurg d?prijateljska i odjednom izbacena i iz ponuda i nigde ne mogu nadjem rezultat,trebala u 4 poceti

Konj u prvom setu imas 2 break sanse sa 40-0 i 40-15 i naravno ne uzme nijednu i onda izgubi break u najgorem mogucem trenutku cccConsigliere je napisao/la:Gasquet, napusi se qurca (za sada, imas jos fore)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Jesam pogodia danas sa tenisom, prvo Dimitrov, pa Ruffin, pa Gasquet
Treba odmorit malo od kladare.

Treba odmorit malo od kladare.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Panionios stavim KP1 izbrisem stavim dg1 .. govorim sebi ako ce dati domacini gol biti ce 1x a veca kvota ..tek 1:2 

BHF Bosanska Krajina!
Aj sad break pravi i uzmi set glupane glupi
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
od svih overa na hokeju ja samo stavim više od 5,5 na kanadu i nema gola da si pita, još 1,35 kvota

nema potpisa
Biće, biće, i ja isto imam na većoj uplati, sad će to Crosby i Tavares počet bušitAdmir_Sa je napisao/la:od svih overa na hokeju ja samo stavim više od 5,5 na kanadu i nema gola da si pita, još 1,35 kvota![]()

Real prođe nekako iako je X virio iza ugla.
ma biti će, nula 1.trećina za kladioniceAdmir_Sa je napisao/la:od svih overa na hokeju ja samo stavim više od 5,5 na kanadu i nema gola da si pita, još 1,35 kvota![]()

samo ne belaji s trenerom Bogdane
Bravo Bogdanoviću samo trpaj!
Visoko žestoko za Sarajevo grad !
-
- Kontakt:
spanoulis stade tacno na granici od 16
i naravno nece vise ulaziti garant,ko ne vjeruje u masone i sl. ova kladionica ga mora razuvjeriti 

Paok da primi go molim te boze :O
Ma pogledaj cijeli tok tekme...jbt zivot zabiju 24, pa 12, pa 26, pa ce sad opet 10-taksubcoccinela je napisao/la:spanoulis stade tacno na granici od 16i naravno nece vise ulaziti garant,ko ne vjeruje u masone i sl. ova kladionica ga mora razuvjeriti

A granica na lajvu gore-dole, gore-dole...bas me zanima kakvih je uplata bilo

FORZA MARŠAL !!!
Joj mafije...granica 78 i naravno da ce toliko zabit 

FORZA MARŠAL !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.