Dao nam odgovor da ne razglabamo dzaba.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
I to stavio one informacije nakon onog kad smo mi razglabali da li ima ili nema nas pasos 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jovanovic brat dje god vidi sliku Osima lajka. Eno i jutros na onoj stranici o nasoj ligi. 
Bilo bi top da ostane pa bar i do zime. Ako bi bilo publike i dobrih prihoda mogla bi se zamjena adekvatna naci na zimu.
Bilo bi top da ostane pa bar i do zime. Ako bi bilo publike i dobrih prihoda mogla bi se zamjena adekvatna naci na zimu.
Ma treba postaviti stvari, mi ako ćemo nastaviti ovim putem kojim idemo sad, trebamo se odmah pomiriti sa tim da će titula ili neki prolazak dva pretkola u Evropi biti incident. Kao što već i jeste. Uz ovakav rad, (ne)ulaganje u klub pitanje je dana kada će i Amar dići sidro. Jednostavno ovako ne ide.KANA je napisao/la: ↑09 jun 2020, 15:05upravu ste jedan i drugi .samo Dejo odlican si primjer naveoDejan1921 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 13:12Vidi, ja sam ubijeđen da ćemo mi na terenu izgledati dobro i ove godine. Jednostavno imamo majstora na klupi, solidan kostur koji će ostati, sve i da ove rupe popunimo omladincima, tako da ćemo biti konkurentni. Za šta će to biti dovoljno ne znam, ali hoću da kažem da neke druge stvari ne idu po meni pravim putem. Ovako kako nam klub funkcioniše unazad koliko godina već, meni ne ulijeva optimizam. Fudbal kao igra napreduje. Iz godine u godinu sve više stvari će nam biti potrebno a mi stojimo u mjestu. Lijepo je to Amar rekao sinoć, vidio sam da se neke stvari vrte u krug bez napretka i osjetio sam da moram da idem a i da zaradim.Plavac87 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 13:03@Dejan1921
Ko misli da je Željo slab i da će biti slab, na terenu, iduće sezone, taj je budala. Epska.
Govorili su da smo slabi i prošlu sezonu a nismo sigurno mi koji smo drhtali da se sezona ne nastavi, a trener nam zvao "prijatelje" u Bl i lobirao prekid. Pored svega ostalog.
Da ćemo imati mana, to sigurno. Ništa nerješivo bez obzira na lavež pudlica koje su pustili iz kućica da škevću. Sve tri rase pudlica.kao sto se Amar vrtio uzimao Titule i Kup ali kad dodje evropa opet moramo gledati na srecu gdje je u to vrijeme nikako nismo imali (izbacis Serif pa kao nosilac dobijes Macabi
) tako je i sa ovim upravama sve se to nesto vrti ali nista od toga
kao prvo skupstinu bi raspustio ali momentalno 50 ljudi sjedi u njoj koji ne mogu donijeti klubu 10 000 na godisnjem nivou
pa to je 500 000 maraka ,znaci pod hitno napraviti neki model gdje ce ljudi koji imaju pare moci da uloze i da imaju neku zaradu ovo sve ostalo je da bog sacuva .
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ayaji ne dolazi,stranci su Siniša,Blažević i Ikić.StrikeWarzone je napisao/la: ↑09 jun 2020, 15:04Sto se tice stranaca tu su Jovanovic Sinisa Ikic i Ajayi.
Valjda Sinisa zavrsi nas pasos,jer je 4g u drzavi neprekidno i zena mu je iz BiH.
Ostaje jos onda 2 mjesta za dva dobra igraca.
Sto se tice u21 morat cemo par juniora prekomandovat da ne bi imali problema.
Nekako mislim da bi Jovanovic mogao ostat, uzeo je para vani valjda mu je zelja titulu ovdje uzeti![]()
Jovanović je potpisao ugovor za klub iz Australije,međutim,još se ne zna kad i da li će se igrati prvenstvo kod njih,tu postoji šansa da ostane.
Ispod 21 imaš Subašića(struka prezadovoljna),E.Šehića,Osmanovića,Hajdarevića,Žerića,Mujića,Mehića,Durakovića....
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Oske, zovi Savez Australije nek ne zapocinju nista.
Jovanović je vrh korektan momak, klasa. Inače, većina igrača u klubu, kapa dole! Ekipa za deset.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
ovo za Subasica sam i ja cuo, da je napredovao i da je puno radio na sebiUBIPITAR je napisao/la: ↑09 jun 2020, 15:34Ayaji ne dolazi,stranci su Siniša,Blažević i Ikić.StrikeWarzone je napisao/la: ↑09 jun 2020, 15:04Sto se tice stranaca tu su Jovanovic Sinisa Ikic i Ajayi.
Valjda Sinisa zavrsi nas pasos,jer je 4g u drzavi neprekidno i zena mu je iz BiH.
Ostaje jos onda 2 mjesta za dva dobra igraca.
Sto se tice u21 morat cemo par juniora prekomandovat da ne bi imali problema.
Nekako mislim da bi Jovanovic mogao ostat, uzeo je para vani valjda mu je zelja titulu ovdje uzeti![]()
Jovanović je potpisao ugovor za klub iz Australije,međutim,još se ne zna kad i da li će se igrati prvenstvo kod njih,tu postoji šansa da ostane.
Ispod 21 imaš Subašića(struka prezadovoljna),E.Šehića,Osmanovića,Hajdarevića,Žerića,Mujića,Mehića,Durakovića....
MIGRANTI iz METROPOLE!
Ali Sehic koliko se razvio fizicki. Momak ko da nije iz teretane izlazio za vrijeme korone. Teretana mu izolacija bila. 
Još bolje ako Lendrić ostaje. Nadoće on sigurno.
imam i ja info da nam dolazi napadac sa inicijalima Š.M sve detalje i pitanja brati kani na pp da idu pa cu ja njemu proslijediti 

Učlaniti se ili obnoviti članarinu u FK Željezničar možete svakim radnim danom od 8 do 16 sati na Stadionu Grbavica, te putem interneta. Biti član FK Željezničar pitanje je opredjeljenja, identiteta, stava i emocije. 

Od danas je moguć sistem obnove članarina putem bankovne kartice - https://fkzeljeznicar.ba/clanarina/
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Od danas je moguć sistem obnove članarina putem bankovne kartice - https://fkzeljeznicar.ba/clanarina/
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
jedan kaze ivan ostaje, drugi ivan ode, a brat KANA kaze ivan ode a od karica nista
Isto kao ona stara sa termina: Nema neki šut al zato nije nesto brz
Isto kao ona stara sa termina: Nema neki šut al zato nije nesto brz
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.