Ovaj bosnjoboston na aparatima, ne zna bi li piskio ili kakio, u jednom momentu koristi jednu spiku kad skonta da to ide na mlin Novaku onda se vraca na Nadala pa skonta da malo previse ide sjeti se da navija za Federera pa se pogubi

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Da ti objasnim posto ocigledno nisi sposoban da kontasjapa je napisao/la:Da izvinjavam, Nadalov zrijeb je bio stvarno pretezak pravo je cudo kako je dosao do finala jesam sad veci simpatizer? Ili mozda da kazem da Djokovic i Federer ne bi bili na kladionicama takvi favoriti protiv Svarcmana, Beretinija itd..
Ovaj bosnjoboston na aparatima, ne zna bi li piskio ili kakio, u jednom momentu koristi jednu spiku kad skonta da to ide na mlin Novaku onda se vraca na Nadala pa skonta da malo previse ide sjeti se da navija za Federera pa se pogubi![]()
japa je napisao/la:Nezapamceno lagan zrijeb, stavis Nolu i deduku umjesto Nadala na te meceve i dobices iste kvote, nista impresivno. Sevcete sretan ti 8. septembar
I ti se redovno gubis i kontradiktiras u raspravama.Ono juce kad si govorio za onog Y igraca da je bolji od X igraca jer je osvojio titulu sa slabom ekipom i dosao daleko u LP a x igrac sve to isto uradio + duze trajao.I to jos me nazvao neznalicom jer mislim da je X igrac bolji.japa je napisao/la:Sposoban sam ja samo se ti gubis ko abdest pricas jedno pa onda ides u kontru, demantujes sam sebe jos jednom se ti presaberi. Naravno da gotivim Nadala i da sam oduvijek bio protiv odvratnog Federera jos od onda kada se Nadal pojavio ko indijanac i poceo da ga prasi no to ne znaci da cu biti slijep i nerealan i drkati sada na neke kvote protiv Svarcmana i Beretinija i to uzimati kao nesto kada znam da bi iste te kvote bile i da su umjesto Nadala, deduka i nolo. Za Nadala me strah jedino da mu ovi baksuzi ala Sevcet ne navuku neki maler a vjerujem da ce uzeti US open, to sto je imao lagan zrijeb ne umanjuje titulu, nije on kriv sto su svi njemu veliki konkurenti vec davno ispali.
Šta je teško priznati?darker10 je napisao/la:Ja nez sto je Nadalovim fanovima tesko priznat da je bio lagan zdrijeb,nece vam niko nista rec haha
Ahahah pa ne contam sad.Kad Federer igra protiv Cilica onda je on kanta za nabijanje,a kad Nadal igra onda se Cilkan posmatra kao bivsi GS pobjednik.Interesantnonikoneznanovic je napisao/la:Šta je teško priznati?darker10 je napisao/la:Ja nez sto je Nadalovim fanovima tesko priznat da je bio lagan zdrijeb,nece vam niko nista rec haha
Jesi ti svjestan šta pišeš?!
Čilić bivši pobjednik US Opena i top 10 godinama.
Schwartzman top 20 igrač, Berettini top 20 igrač...
Millman prošlogodišnji 1/4 finalista US Opena, koji je školovao Federera 3-1 prošle godine na US openu, samo da te napomenem!
Kakav su to ždrijeb imali Djokica i Fedex?
To oni teži ždrijeb imali, jel?
Ovaj dobijao Kudlu, Londera i sl, prvi teži meč bilo je pa-pa, a djed ispao od Dimitrova 78.igrača svijeta i ojebine teške.
Sa takvim levatima ispali kao amateri.
Ko je kriv, Rafa im kriv jel?
Lijepo je baljezgati a činjenice nigdje ni na vidiku!
Pametniji si kad šutiš nekad...
Vidis da sam izbjegao offtopic i koristio kodna imena.Zaboli me i za jednog i za drugog samo sam htio ukazati na tvoje spinovanje al ocigledno se pravis ludjapa je napisao/la:Hahaha ovaj opet o Costi i Dzeki![]()
Kad sam JA REKAO ZA ČILIĆA da je kanta ?!??darker10 je napisao/la:Ahahah pa ne contam sad.Kad Federer igra protiv Cilica onda je on kanta za nabijanje,a kad Nadal igra onda se Cilkan posmatra kao bivsi GS pobjednik.Interesantnonikoneznanovic je napisao/la:Šta je teško priznati?darker10 je napisao/la:Ja nez sto je Nadalovim fanovima tesko priznat da je bio lagan zdrijeb,nece vam niko nista rec haha
Jesi ti svjestan šta pišeš?!
Čilić bivši pobjednik US Opena i top 10 godinama.
Schwartzman top 20 igrač, Berettini top 20 igrač...
Millman prošlogodišnji 1/4 finalista US Opena, koji je školovao Federera 3-1 prošle godine na US openu, samo da te napomenem!
Kakav su to ždrijeb imali Djokica i Fedex?
To oni teži ždrijeb imali, jel?
Ovaj dobijao Kudlu, Londera i sl, prvi teži meč bilo je pa-pa, a djed ispao od Dimitrova 78.igrača svijeta i ojebine teške.
Sa takvim levatima ispali kao amateri.
Ko je kriv, Rafa im kriv jel?
Lijepo je baljezgati a činjenice nigdje ni na vidiku!
Pametniji si kad šutiš nekad...
Hajde jednom mi odgovori zasto spinujes i prekini izbjegavati pitanje!japa je napisao/la:Auu kodna imena? e jesi lukav![]()
OSA treba ljude poput tebe, ma kakva Osa, Mossad, CIA i MI6
.japa je napisao/la:Pitanje ti je u rangu dijeteta sa specijalnim potrebama a i nije tema za to.
Frajer je i apaglunjo, plus nepismen i ti se Bosnia raspravljaš sa takvim...BosniaBoston je napisao/la:Jeste definitvno u rangu DIJETETA sa specijalnim potrebamajapa je napisao/la:Pitanje ti je u rangu dijeteta sa specijalnim potrebama a i nije tema za to.ali djeteta nije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.