FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kako se najavljuje taj Janketic ja sam pomislio da Roberto Carlos potpisuje za Slobodu,a njemu je vrh za 27 god bio igranje u Igmanu.
I ako nije husarin nek ne potpisuje da ne narusi atmosferu u svlacionici
Nisi zanimljiv nikako, hajmo malo podrske, dosta je pljuvanja po ekipi i UpraviBosanac1997 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 15:36Kako se najavljuje taj Janketic ja sam pomislio da Roberto Carlos potpisuje za Slobodu,a njemu je vrh za 27 god bio igranje u Igmanu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Sad da donesu trofej lige prvaka dzabe im,za ono pljuvanje i ponizavanje navijaca ja im zaboravit necu.fukara87 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 15:44Nisi zanimljiv nikako, hajmo malo podrske, dosta je pljuvanja po ekipi i UpraviBosanac1997 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 15:36Kako se najavljuje taj Janketic ja sam pomislio da Roberto Carlos potpisuje za Slobodu,a njemu je vrh za 27 god bio igranje u Igmanu.
- Beduin
- Kontakt:
Sta kaze vrli trener, imamo mi bolje veznjake i onda nastavi dovodite ih jos vise. 
Kompas zdravo
Kompas zdravo
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dobro je rekao u tom trenutku za Dinu Kalesica koji je ispao g.ovno u najmanju ruku prema klubu...
-
- Kontakt:
Ma momak je igračina, doduše ne znam da li bi u PL bio baš kao u drugoj ligi, ali da zna nešto zna sigurno.
Ali momak je psihički slučaj, to nam ne treba. Ružno je to reći za momka, ali ko zna šta je sve radio, opasan po sebe pa i okolinu.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- Beduin
- Kontakt:
A Said nije opasan s pistoljem kad hoda kraj vas. 
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Said se nikad nije samopovrijedio, sigurniji je Said s pištoljem nego Dino sa bilo čim tvrdim, bio to štok od vrata ili nešto drugo

-
- Kontakt:
A zasto se onda ako je momak "psihicki"nestabilan ,produzio ugovor sa njim mozda mjesec prije ovog raskida i da li je ta njegova psiha razlog izostavljanja u pocetnoj postavi iako je bio ponajbolji igrac.
Mislim da se moglo prema momku ispasti korektnije ipak je Tuzlak,a i igrama je zasluzio da se na korektniji nacin rastanemo
Mislim da se moglo prema momku ispasti korektnije ipak je Tuzlak,a i igrama je zasluzio da se na korektniji nacin rastanemo
- Beduin
- Kontakt:
To se kaze "bio je opasan po infrastrukturu stadiona".simonknows je napisao/la: ↑26 avg 2024, 19:31Said se nikad nije samopovrijedio, sigurniji je Said s pištoljem nego Dino sa bilo čim tvrdim, bio to štok od vrata ili nešto drugo![]()
075 ❤
075 ❤
Jel došo investitorrr
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Pa nije tesko nekoga napraviti budalom, produzili mu ugovor pa ga se rijesili, znali gdje je najtanji da bi napravili mjesto nekom svom igracu, to bar nije tesko, to su stari fazoni da se rijesis nekoga. E onda imamo ovakve spinove. Normalniji je sigurno momak od ovog samoproglasenog predsjednika, ono kada ti citav grad yebe mater a ti i dalje ponasas se kao da se nista nije dogodilo. Stvarno trebas biti tesko djubre i imati djon obraz.Bosanac1997 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 19:44A zasto se onda ako je momak "psihicki"nestabilan ,produzio ugovor sa njim mozda mjesec prije ovog raskida i da li je ta njegova psiha razlog izostavljanja u pocetnoj postavi iako je bio ponajbolji igrac.
🔴⚫️
Sta je bilo sa Kalesicem kad tako pisete?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Nalić ga nije htio baš zbog toga, ostao je na insistiranje uprave jer se zna kakav odnos momak ima prema klubu i navijačima!Bosanac1997 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 19:44A zasto se onda ako je momak "psihicki"nestabilan ,produzio ugovor sa njim mozda mjesec prije ovog raskida i da li je ta njegova psiha razlog izostavljanja u pocetnoj postavi iako je bio ponajbolji igrac.

Međutim, te stvari koje su mu se trpile i na koje se šutilo su izašle na vidjelo kad je tražio raskid ugovora. Ponašanje tad je prešlo svaku granicu. I opet klub neće da ga pljuje i izlazi mu u susret.
Decka napravili "budalom" da bi napravili mjesto nekom svom igracu, bar da su to uradili na profesionalan i ljudski nacin, nego su i to uradili na diletantski nacin kao i sve sto rade, evo sad i po forumu njihov PR pise da je momak mentalno bolestan, a nije bio bolestan dok je bio najbolji nas igrac u federalnoj.
🔴⚫️
Neka si ti nama pametan i zdrav N.A.simonknows je napisao/la: ↑26 avg 2024, 17:44Ma momak je igračina, doduše ne znam da li bi u PL bio baš kao u drugoj ligi, ali da zna nešto zna sigurno.
Ali momak je psihički slučaj, to nam ne treba. Ružno je to reći za momka, ali ko zna šta je sve radio, opasan po sebe pa i okolinu.
-
- Kontakt:
mirza24 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 21:10Neka si ti nama pametan i zdrav N.A.simonknows je napisao/la: ↑26 avg 2024, 17:44Ma momak je igračina, doduše ne znam da li bi u PL bio baš kao u drugoj ligi, ali da zna nešto zna sigurno.
Skver je napisao/la: ↑26 avg 2024, 21:04Decka napravili "budalom" da bi napravili mjesto nekom svom igracu, bar da su to uradili na profesionalan i ljudski nacin, nego su i to uradili na diletantski nacin kao i sve sto rade, evo sad i po forumu njihov PR pise da je momak mentalno bolestan, a nije bio bolestan dok je bio najbolji nas igrac u federalnoj.

Sigurno nece biti bolestan ni u Stupcanici

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Otidji malo do uprave i raspitaj se prije nego lupas gluposti tu, znam sigurno bolje situaciju od tebe, momak je sam trazio raskid ugovora jer mu je saopsteno da se mora borit ako zeli u prvu postavu, lik totalno nespreman, u Stupcanici cak nije prva postava al bitno je lupat bez znanjaSkver je napisao/la: ↑26 avg 2024, 21:04Decka napravili "budalom" da bi napravili mjesto nekom svom igracu, bar da su to uradili na profesionalan i ljudski nacin, nego su i to uradili na diletantski nacin kao i sve sto rade, evo sad i po forumu njihov PR pise da je momak mentalno bolestan, a nije bio bolestan dok je bio najbolji nas igrac u federalnoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.