simidobar je napisao/la:
Taj sarkazam i ironiju samo vi i razumijete. Ono sto je tebi smijesno mozda je za nekog uvreda, al ti si plitak karakter i zao pa je to normala, opravdano.
Cinjenice o nekim stvarima ? Svaki je*eni dan dolazite sa novom krivicom za samo JEDNOG covjeka, ostale mijenjate zavisno od utakmica.. To nisu cinjenice nego forsiranje i klosarska politika.
Lazes da su je*ali Guzini sve.
Lazes da je neko nesto ruzno rekao za Hadzica ili bilo kog drugog iz uprave.
Ismijavanje igraca il znacajnih ljudi u FKS je normala za nekog ko voli klub, oni koji ne ismijavaju i kojim to smeta su idolopoklonici.. Klosarska politika.
Za navijace sam ti vec rekao al eto ti si veci, bolji, namazaniji, imas odlican smisao za humor pa mozes govorit takve stvari za ljude sa kojim dijelis tribinu.. Drama prava oko grafita.
Sve ono sto su napravili ti "narkomani bez zuba" tvoj specificni sarkazam i ironija bacaju u blato. Al ko ih je*e, ti si veci, ti si bolji, ti znas ono sto oni ne znaju.
Na kraju, u kojoj dimenziji je podsmjeh i svakodnevna ne objektivna kritika znak podrske ?
Razmisljas li kako to izgleda u ocima onih koji su osvojili prvu duplu krunu ?
Sarkazam može razumjet svako ko ima IQ malo veći od današnje dnevne temperature. Skoro je ovdje @Nobel napisao brutalno sarkastičan post, pa napadoše momka.
Nisam rekao da su Guzini yebali sve, nego su bili postovi "yebo vas on, ne dovodite više nikog" "debili, yebalo vas pojačanje". Nije imenovan Hadžić al on ga je doveo, znači da su psovke upućene njemu. Ako hoćeš vrati par stranica unazad, il ćeš da ja vratim i citiram? Sjećam se dobro postova, dnevno naučim 50 stranica yebene stručne literature a da ne mogu upamtit par postova.
Jest, za mene je debilizam šaranje klupskih prostorija i stojim iza tog! Nisam stavio sve Horde ispred tog, pola famelije mi svaku tekmu ide na sjever a ja sam na zapad, i sam sam bio dio sjevera do prije 2-3 godine, išao na gostovanja, fasiv'o od murije... Ako hoćeš poslat ću ti u PP karte svih utakmica na kojim sam bio, plus sezonske karte, a može ti 10ak forumaša ovdje reći odakle dolazim na svaku utakmicu, koliko para trošim sedmično zbog Sarajeva i po kakvom vremenu sam sve skakao po Koševu. To me čini NAVIJAČEM, sigurno boljim od pola forumaša. Ako već idu na svaku tekmu na koju ja idem, stanu na tramvaj i laganica raspale pješke 15 min sa Skenderije. Ja čekam bus, dođem sat ranije, poslije tekme trčim na drugi bus pa ako ofulam, opet sat čekanja. Malo li je svake sedmice? I to mi daje za pravo da dam svoje mišljenje na ovom forumu. Nije samo sjever tribina, ima i nas na istoku i zapadu koji na sva okupljanja dolazimo, gostovanja... Koliko forumaša je bilo na grobu Vedrana 4.10.2018.? A koliko godinu ranije? Na oba okupljanja po 50 ljudi, od tog pet lično poznajem i nisu forumaši. Samo znate reć "aaa pljujete po Husrefu i sjeveru, vi ste stream navijači". Pa dosta više.
Eto vam forum, hebo vas i forum i tribine i Husref i svi. Zna raja ovdje gdje budem na tekmama pa se vidimo na stadionu. I protiv Seltika i protiv Sloge Gornje Crnjelovo, ja ne biram utakmice. Poyy.