FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
u klubu velike nade polazu da ce i Boju prodatikerimatomic1921 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 21:24Ode li Dadara, ja velike nade polazem u Boju. On je trkacki mocan, mogao bi biti nas box-to-box moderni veznjak.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma ja onako laicki iznosim svoje misljenje. Jedan od rijetkih u ligi koji moze trcati za dvojicu i igrati u oba smjera, a to je igrac kakvog svaka prava ekipa mora imati. Opet kazem, to je samo moje misljenje.KANA je napisao/la: ↑09 jun 2020, 21:35u klubu velike nade polazu da ce i Boju prodatikerimatomic1921 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 21:24Ode li Dadara, ja velike nade polazem u Boju. On je trkacki mocan, mogao bi biti nas box-to-box moderni veznjak.
U vezi sa stilom i mesom jednostavno moras imati trkaca pravog.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ne znam fakat kome bismo mogli prodati Boju nakon svega ovog. Jedino ako nekog jaceg menadzera pa da ga gurne. 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Za boju su vec portali pisali da je i na zimu imao ponidu
pa upravu si 100 posto zato se i nadamo da ce doci kakva ponudakerimatomic1921 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 21:38Ma ja onako laicki iznosim svoje misljenje. Jedan od rijetkih u ligi koji moze trcati za dvojicu i igrati u oba smjera, a to je igrac kakvog svaka prava ekipa mora imati. Opet kazem, to je samo moje misljenje.KANA je napisao/la: ↑09 jun 2020, 21:35u klubu velike nade polazu da ce i Boju prodatikerimatomic1921 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 21:24Ode li Dadara, ja velike nade polazem u Boju. On je trkacki mocan, mogao bi biti nas box-to-box moderni veznjak.
U vezi sa stilom i mesom jednostavno moras imati trkaca pravog.
Sjecam se, ali nakon ovog pitanje je da li je taj klub zainteresovan.
Normalno kad je najbolji u ekipi, odma je tu Štila iza njega. 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Joj jebote ja ispadoh pljuvac ali meni Bojo smijesan igrac,nista nije odigrao bukkvalno.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
A Kana kakve su sanse za Sinana? Vidim jos mu stoji oznaka nase instagram stranice u opisu.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Kanu brata moras citirati kad ga nesto pitas, ne vidi on ako mu ne dodje notifikacija
majke mi u pp ne znam naci pa da ti posaljemkerimatomic1921 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 21:50Kanu brata moras citirati kad ga nesto pitas, ne vidi on ako mu ne dodje notifikacija![]()
a ljozetu vuna pa mu se teniser po tri dana pravda ,dodvorava itd
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 09 jun 2020, 21:54, ukupno mijenjano 2 puta.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
KANA je napisao/la: ↑09 jun 2020, 21:52majke mi u pp ne znam naci pa da ti posaljemkerimatomic1921 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 21:50Kanu brata moras citirati kad ga nesto pitas, ne vidi on ako mu ne dodje notifikacija![]()
znam samo ako si mi slao da ti odgovorim , zato napisem Delinju hajde brate u pp
a ljozetu vuna
Oske, hajd po cenera.
Dovedite Husića u klub, Allaha mi takav beg nam treba uz budalu Amara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.