Nesto mu se desava. Previse ljut pa sve izmijesao i pomijesao.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
postao je agresivan i ljut na sve oko sebe. ja mislim da je to posljedica druzenja s ovim jednim forumasem
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
al bice zanimljivo sta ce amar skontati naredne sezone povodom igre i postavke na terenu hoce li ići na full ofanzivu kao ove godine il ce gledati da se vrati na onu svoju čvrstu igru sa jakom odbranom i go dva najvise
Kad sam mu ja bio najbolji drug bio miran ko bubica. Mozes to potvrditi, ali kako se okrenu drugoj opciji. Svaki dan negativno sve. 
Ko ba radi? De nemoj majke ti lupat, zamisli otisli šatro na trening to znaci da radeLjoZee je napisao/la: ↑10 jun 2020, 12:24Kakvom odmoru Allah vas nagradio? Pa eno ljudi isli na trening juniora prekjucer znaci da su tu. Administracija i ostali iz tog dijela kluba su tu, rade normalno. Okej, razumijem nezadovoljstvo radom i sve to, ali bar govorite kako jeste. Isto sto se ovima stavlja na terent neko saopstenje o Savezu i licenca, a nemaju veze s tim ljudi. U mandatu Dzubura smo dobili licencu, u mandatu Selimovica ne. Dela konta cim nema saopstenja nikog u klubu nema.![]()
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
????????
izvoli objasniti !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
To znaci da su tu, a ne na nekom odmoru.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Nije niko na odmoru. Odgovorno tvrdim. Mozda samo babuka
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Oni su na odmoru od kad su dosli. Meni je odmor ako je nekom posao otici onako sat dva provrtit, onda blago tebi rade punom parom
Ljudi odamraju od kada su dosli bolankerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 13:07Nije niko na odmoru. Odgovorno tvrdim. Mozda samo babuka![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jeste li obnovili članske?Može i od kuće!Ne morate do stadiona!Machak je napisao/la: ↑10 jun 2020, 12:21I od takvih mi treba da ocekujemo da ce od 20-og kad se vrate sa odmora zasluzenog naravno, da pribave ili privuku novac u klub, a da ne pricamo da dovedu igrace po Amarovim zeljama ili bolje reci da budu u mogucnosti da ih plate.
Također pricaju žene po brijacnicama da se blizi nekih 100. godina kluba, da se kao nesto mora i po tom piatanju uraditi.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Druga je stvar biti nezadovoljan radom i to reci fino, normalno, ali je sasvim druga reci kako je neko otisao lupam u CG ili gdje vec odmah nakon saopstenja.
Godisnji odmor ne moze biti u Sarajevu, mora otici negdje u Cg haha extra
Cuj ovog ahahahahahhahaa ,imam v ise utakmica nego sto si ti cevapa pojeo

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
To se potencira, da su negdje van BiH i Sarajeva.
De bolan ljudi ne rade nista, cirkus zivi. Pustite se lozionicke spike. Ne moze nista na silu, da je lobotomiji u cilju da oni rade, ubjedili bi oni s botovina citav forum.
Pa ti si jedan od najveci lobotomaca sa takvom retorikom. I to stalno razdvajanje na mi i oni. Tako da ne stavljaj epitete na druge osobe, kada si sam pod istom
@igrajlopte 🐦
Razdvajanje nisam napravio ja nego tvoj vodja Miske. Nisam vas ja podjelio po forumima, nego su vas levati podjelili. I da ne nabrajam dalje. Mene ne mozes stavljati u bilo kakvu pricu o pojedinicima jer ja nikad nisam napisao ko bi trebao biti u klubu. Jedino sam iznio svoje misljenje da li trenutno ljudi u klubu rade ili ne.ReX je napisao/la: ↑10 jun 2020, 13:26Pa ti si jedan od najveci lobotomaca sa takvom retorikom. I to stalno razdvajanje na mi i oni. Tako da ne stavljaj epitete na druge osobe, kada si sam pod istomStidim se zbog slijepaca kao sto si ti (i oni) da navijamo za isti klub. U ostalom vi navijate za pojedince a samo je kamuflaza ta navijacka strana.
O kakvim ti kamuflazama pises ne znas ni ti sam, onako malo da lupis sta god po krinkom ti fol nesto znas. Ne znas ti jaranr odakle si supalj a ne sta sam ja. Izvinii
Imate pp i tamo nastavite sa vasom diskusijom.
Nema potrebe. Sorry.
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.