Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Lose odbrana ce se i popravit kad se momci oporave i Fergi krene sa Rafaelom,al sta sa vezom ocajno bezidejno kreativnost nula,mislim da je Scholsdobar za rotacije i max 60 minuta u nekim utakmicama na nasu zalost stigle su ga godine u jacim utakmicama nema on sta trazit
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Konstruktivno, nema štaSamoZeljo je napisao/la:Sta bezze provocirate ljude. Kasne samo tri boda za prvim mjestom!

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Thunderstruck
- Kontakt:
Kad ljudi nemaju mogućnosti da uživaju u pobjedama svoje ekipe, uživaju u porazima naše! Samo uživajte, imate sedam dana.
Najveći problem je večeras bilo lijevo krilo, kad je ušao Young desno.
Fergie je trebao izvući Clevza a ubacit Younga da bi imali oba krila, s onom izmjenom što je napravio (Young-Nani) nije apsolutno ništa promijenio.
Sve u svemu, Everton zasluženo slavio, bili su dosta bolji.

Najveći problem je večeras bilo lijevo krilo, kad je ušao Young desno.
Fergie je trebao izvući Clevza a ubacit Younga da bi imali oba krila, s onom izmjenom što je napravio (Young-Nani) nije apsolutno ništa promijenio.
Sve u svemu, Everton zasluženo slavio, bili su dosta bolji.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- LarryDavid
- Kontakt:
Za ovaj los start jedini je krivac Fergie...zasto nije nabavio vise dobrih odbrambenih igraca....zasto mu se igraci non stop povredjuju i ne igraju radi povreda? ne moze to biti slucajno, pa sjetite se prosle sezone i koliko su povreda imali...nesto se tu ne radi kako treba....
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Rooney Nani i EVRAAA prodase utakmicu .. ono Evrino podmetanje nogu kad god ljudi hoce da izabace loptu u aut/korner je maloumno skroz :S Kagawa me jedini odusevio veceras, onakvog igraca nismo imali odavno il nikad, odigrao je stvarno super , nije mogo medjutim sam...
I posto je ovaj Fellaini u p**** materinu ? :S
I posto je ovaj Fellaini u p**** materinu ? :S
- BeyKopites
- Kontakt:
Ja sam mislio da se samo kod nas na temi igrači kritikuju do iznemoglosti.
Jbt Valencia i Carrick u defanzivnoj liniji, inspirisani Everton i poraz na POČETKU sezone, Bože moj...
Jbt pričate o Persiu k'o da je Lazar Popović
Jbt Valencia i Carrick u defanzivnoj liniji, inspirisani Everton i poraz na POČETKU sezone, Bože moj...
Jbt pričate o Persiu k'o da je Lazar Popović

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- raul-zakon
- Kontakt:
Ja ne govorim ovo za Persieja zbog ovoga včrs, jer je, ruku na srce, včrs čitav Utd bio očajan, tako da ih ni Mesija(ne Messi, nisam na njega mislioNarin je napisao/la:Ccc,Persie napadaju,a covjeku nema ko dati loptu.Ronaldo je katastrofalan bio protiv Valencia i sad to znaci da je los igrac? Al ima glupih ljudi na ovom forumu.
Everton zasluzeno slavio,ali krivo mi je samo sto vec sada moramo loviti City i Chelsea.

Ovo za Persiea sam govorio čitavu prošlu sezonu, kad je bio u najvećoj formi. Jednostavno, ono prošle sezone je imalo minimalne veze sa kvalitetom, samo su mu se, kao što je već rečeno, mnoge stvari poklopile.

Što se ove utakmice včrs tiče, nema mu se šta zamjeriti.
@rio
Ovaj post može odmah poslužiti i tebi kao odgovor.
Zadnja izmjena: raul-zakon, dana/u 20 avg 2012, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- Marsal
- Kontakt:
Jest, jest imao je ko što si it ka.rao Vesnu zmijanac hahahahahahahaBenop je napisao/la:Ajd mrš sa teme, Persie je imao 3-4 fina poteza i fino se kretao, samo što naši pozadi ne znaju uputiti bolji pas.Marsal je napisao/la:Dobar ovaj Persie
HAHAHAHAHAHAHa raznio vas Everton
kako jadna igra od najvećeg tima na svijemu, preloši ste
persie ahahahahahahahahaha

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Katastrofa. Evo dokaza da su Nani, Young i Anderson najveći promašaji Uniteda u zadnje vrijeme. Ubiju nas ljudi k'o zadnje levate. Ova igra je u rangu nižerazrednih ekipa iz Championshipa. Uz lošu igru dodamo povrede zadnje linije koja po meni ni u 100% fit stanju nije dorasla jačim ekipama dobijemo situaciju u kojoj zahvaljujemo Allahu dž.š. što umjesto Evertona nije bio Real, Barsa, Bayern, City, Napoli ili još koja ekipa sa nadrogiranim fanaticima poput Bilbaoa i što nismo primili 6 i više golova. Valjda će ovo ličiti na nešto uskoro, poznato je da smo sa lošijim startovima ostvarivali odlične rezultate kasnije, ali jbt ne igra statistika.
Nisam nikome iz svog kluba nikad poželio neko zlo, ali sada iz dna duše želim da neko Naniju slomi obadvije noge i da malo zakači i Younga. Mogu razumjeti loš dan Evre, mogu razumjeti zašto je Valencija na beku (nema Rafa kuveta da se nosi sa snažnijim Karamelama), mogu razumjeti grešku SAF-a pa počinje sa Danijem umjesto RVP-om, ali nikako ne mogu razumjeti čime je ovaj **** debil Nani zaslužio da u utakmice u utakmicu dobija priliku da nam svima masira živce!
Evo odgovora "maherima statističarima" zašto nam treba BAINES i zašto nam je trebao mali MOURA!!!

Nisam nikome iz svog kluba nikad poželio neko zlo, ali sada iz dna duše želim da neko Naniju slomi obadvije noge i da malo zakači i Younga. Mogu razumjeti loš dan Evre, mogu razumjeti zašto je Valencija na beku (nema Rafa kuveta da se nosi sa snažnijim Karamelama), mogu razumjeti grešku SAF-a pa počinje sa Danijem umjesto RVP-om, ali nikako ne mogu razumjeti čime je ovaj **** debil Nani zaslužio da u utakmice u utakmicu dobija priliku da nam svima masira živce!
Evo odgovora "maherima statističarima" zašto nam treba BAINES i zašto nam je trebao mali MOURA!!!
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!
-
- Kontakt:
Kad već navijači Arsenala i Liverpoola ne mogu dočekati pobjedu svoga tima onda uživaju u porazu Uniteda
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Kako je on mogao znati da ce mu se 4 stopera povrijediti u isto vrijeme?LarryDavid je napisao/la:Za ovaj los start jedini je krivac Fergie...zasto nije nabavio vise dobrih odbrambenih igraca....zasto mu se igraci non stop povredjuju i ne igraju radi povreda? ne moze to biti slucajno, pa sjetite se prosle sezone i koliko su povreda imali...nesto se tu ne radi kako treba....
Dzaba ti sve,dobar golman,dobar napad,dobri krilni igraci,kad se mucis loptu prenijeti preko centra.
Od kad pratim United,ovako vezni red nije lose igrao..
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ovaj Fellaini se izgleda samo za United nabrije. Ne pratim Everton toliko, ali ne vjerujem da protiv ijednog protivnika bolje odigra.Uvijek na nivou protiv Uniteda. Svaka mu čast i za večerašnju partiju. Pored njega, definitivno treba spomenuti stopere Evertona. Koliko dobrih uklizavanja i presječenih lopti su imali Distin i Jagielka, uhh. Treba čestitati Evertonu, stvarno su bili nabrijani 120%.
Što se Uniteda tiče, ne znam šta su pojedinci očekivali. Uvalit 5 komada na Goodisonu ? Očekivala se tvrda utakmica i bila tvrda utakmica. Ono čega sam/smo se pribojavao/li oko Carricka na stoperu se ispostavilo tačnim. Valencia je također puno korisniji na krilu nego na beku. Tu je i moglo drugačije, Rafael je mogao igrati, ali otom-potom. Šteta i Unitedovih prilika, onu Cleverleyovu ću teško prežalit.
Nije najidealniji start, ali treba uzet u obzir da je ovo jedno od težih gostovanja u sezoni. Sljedeće kolo je home i tu treba uzet tri boda kako bi se vratili u pravi mood. Uniteda su rijetko krasili dobri startovi u sezonu, tako da nema potrebe za nekom panikom i osipanjem drvlja i kamenja po igračima.
Što se Uniteda tiče, ne znam šta su pojedinci očekivali. Uvalit 5 komada na Goodisonu ? Očekivala se tvrda utakmica i bila tvrda utakmica. Ono čega sam/smo se pribojavao/li oko Carricka na stoperu se ispostavilo tačnim. Valencia je također puno korisniji na krilu nego na beku. Tu je i moglo drugačije, Rafael je mogao igrati, ali otom-potom. Šteta i Unitedovih prilika, onu Cleverleyovu ću teško prežalit.

Nije najidealniji start, ali treba uzet u obzir da je ovo jedno od težih gostovanja u sezoni. Sljedeće kolo je home i tu treba uzet tri boda kako bi se vratili u pravi mood. Uniteda su rijetko krasili dobri startovi u sezonu, tako da nema potrebe za nekom panikom i osipanjem drvlja i kamenja po igračima.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Vala neka im, samo ja NJIH neću provocirati kad izgube svoje utakmice. Ipak smo mi kulturni navijači (mada ima pojedinaca za ne spominjati)SirAlexFerguson je napisao/la:Kad već navijači Arsenala i Liverpoola ne mogu dočekati pobjedu svoga tima onda uživaju u porazu Uniteda
Hajde opet smo ispred Liverpoola na tabeli. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
uh jeste kulturni nema stamk516 je napisao/la:Vala neka im, samo ja NJIH neću provocirati kad izgube svoje utakmice. Ipak smo mi kulturni navijači (mada ima pojedinaca za ne spominjati)SirAlexFerguson je napisao/la:Kad već navijači Arsenala i Liverpoola ne mogu dočekati pobjedu svoga tima onda uživaju u porazu Uniteda

Rođen s tobom da budem
-
- Kontakt:
Ja ne provociram nikog kad izgubi, jbg desi semk516 je napisao/la:Vala neka im, samo ja NJIH neću provocirati kad izgube svoje utakmice. Ipak smo mi kulturni navijači (mada ima pojedinaca za ne spominjati)SirAlexFerguson je napisao/la:Kad već navijači Arsenala i Liverpoola ne mogu dočekati pobjedu svoga tima onda uživaju u porazu Uniteda
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- frankqqqqq
- Kontakt:
Mog kurca. Kao niste došli na temu i provocirali? Šuti, molim te šuti. Čitav forum je došao na našu temu da se sere.mk516 je napisao/la:Vala neka im, samo ja NJIH neću provocirati kad izgube svoje utakmice. Ipak smo mi kulturni navijači (mada ima pojedinaca za ne spominjati)SirAlexFerguson je napisao/la:Kad već navijači Arsenala i Liverpoola ne mogu dočekati pobjedu svoga tima onda uživaju u porazu Uniteda
Ama tako je, samo ja sam morao isprazniti arsenal govana na Nanija, jednostavno je to tako. Evo neka svako pošteno kaže je li iti jedan centaršut ili upotrebljivu loptu poslao? Evra ma koliko loš bio imao je bar nekoliko dobrih startova, a onaj majmun prvom prilikom dobio žuti!Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ovaj Fellaini se izgleda samo za United nabrije. Ne pratim Everton toliko, ali ne vjerujem da protiv ijednog protivnika bolje odigra.Uvijek na nivou protiv Uniteda. Svaka mu čast i za večerašnju partiju. Pored njega, definitivno treba spomenuti stopere Evertona. Koliko dobrih uklizavanja i presječenih lopti su imali Distin i Jagielka, uhh. Treba čestitati Evertonu, stvarno su bili nabrijani 120%.
Što se Uniteda tiče, ne znam šta su pojedinci očekivali. Uvalit 5 komada na Goodisonu ? Očekivala se tvrda utakmica i bila tvrda utakmica. Ono čega sam/smo se pribojavao/li oko Carricka na stoperu se ispostavilo tačnim. Valencia je također puno korisniji na krilu nego na beku. Tu je i moglo drugačije, Rafael je mogao igrati, ali otom-potom. Šteta i Unitedovih prilika, onu Cleverleyovu ću teško prežalit.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.